vineri, 12 noiembrie 2021

PLÂNGAND VINE IISUS HRISTOS ! VENIREA LUI IISUS ESTE APROAPE !




                                          Dragii mei,

Tot în aceasta noapte , in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva minunat de frumos si vindecator pentru suflet.
Minunat de frumos este faptul ca,IISUS HRISTOS  vine din nou pe Pămant,si va veni in ROMANIA NOULUI IERUSALIM.
Dar extrem de dureros este si faptul că,Mantuitorul nostru drag si scump,vine plangand de durere.
Il vedeam pe IISUS HRISTOS in vesmant alb si cu pelerina albastra, cu părul ondulat si castaniu, cu ochii in lacrimi si cu chipul crispat de durere sufleteasca.
                       Imagini pentru IISUS PLANGE.

Dragii mei,cu lacrimi fierbinti pe obraji scriu acest articol.
Nu pot ca sa nu plang ,cand am vazut durerea pe Chipul MANTUITORULUI HRISTOS,ca atunci cand a fost rastignit pe Cruce,batjocorit ,batut si scuipat.

          Imagini pentru IISUS.

Deci , in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:

       "Venirea Lui Iisus Hristos este aproape !
         IISUS HRISTOS va veni !
Iar eu continuam sa scriu la articolul anterior ca sa-l termin,cand aud din nou:

            Plângand vine IISUS HRISTOS !
          IISUS  HRISTOS vine plângand!"

Si-L vad pe MANTUITORUL nostru Prea Scump si Prea Sfant langa mine,in stanga mea sub un Cer senin de ziua si este imbracat cu vesmant alb si cu pelerina albastra deasupra, sta in genunchi si priveste catre inaltul Cerului, plangand de durere sufleteasca.
Mana Sa dreapta era dusa la ochiul drept,pe obrazul drept.
Din ochii Lui  albastri stralucitori precum oglinda, curgeau rauri de lacrimi,erau rosii de plans .
Asadar dragilor,iata inca o confirmare (daca mai era nevoie )ca,VENIREA LUI IISUS este aproape .
IISUS plange pentru noi oamenii,deoarece,vom trece prin clipe grele, vom suferi mult pana EL va veni.
Va incepe separerea grâului de neghina! Adica,trierea oamenilor credinciosi ,de cei necredinciosi , trierea oamenilor care au facut fapte bune,de cei care au facut numai rău Aproapelui Său.
Nu mai aruncati cu piatra fratilor ! Nu mai batjocoriti NUMELE DOMNULUI si CUVANTUL SĂU pe care, eu Îl scriu cu infinita dragoste si cu mare bucurie ,dar si cu lacrimi de durere sufleteasca,vazand câta rautate si câtă ură au unii semeni de-ai nostri.
Nu mai fiţi invidiosi,suspiciosi,atunci cand cititi acest Blog si nu numai. 
As putea si eu foarte bine sa stau sa vizionez un film sau sa dorm noptile, dar nu vreau si nici nu o pot face.
PORUNCA DIVINA am ca sa scriu toate cate mi s-arata si mi se graieste, pentru ca voi sa le cunoasteti si sa alegeti BINELE de RĂU.
În timp ce voi dormiti dragilor ,va odihniti linistiti,eu stau si scriu fie in caietul de sub perna, fie aici pe Blog.
Am promis,am jurat DOMNULUI si MAICII DOMNULUI ca voi face orice-mi va cere. Si o fac cu toata dragostea si din toata inima mea. 
In RUGACIUNEA mea,IL rog,IL implor pe IISUS HRISTOS ca sa faca din mine Unealta Mainilor SALE,iar pe MAICA DOMNULUI O rog ,ca sa-mi ingaduie sa-I sarut macar urma picioarelor Sale,deoarece ,nu ma consider vrednica sa-I ating sfintele-I picioare.
Va rog dragilor ,luati NUMELE DOMNULUI si-al PREA CURATEI FECIOARE MARIA in serios si ca fiind de nepretuit !
Incetati cu ura, cu jignirile si injuraturile, cu răutatea inimii si-a sufletului.
Faceti pace cu toata lumea, intoarceti-va cat mai este timp la HRISTOS DOMNUL si la PREA CURATA FECIOARA MARIA,Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Vino Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai daca suntem creatia LUI de ce sa planga?! omul a fost lasat sa discearna-bine sau rau, dreapta sau stanga

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul Iisus Hristos plânge pt că va trebui sa trimită în chinurile veșnice ale iadului peste 90% din omenire pt ca lumea a ales raul și ii slujește lui Satan!

      Ștergere
  3. Nu tteb sa luam.lucrurile chiar mereu asa de emotional pt ca in Sinea Sa Iisus ca orice sfnt se poate detasa de orice suferinta cu atit mai.mult ca Judecator care (Ps.109). Daca nu ar avea detasare nu ar putea face nici o judecata cu masuri necesar dure. In realitate nici un.inger nu.pkinge etc chiar daca au compasiune ..pling doar ca sa ne arate noua ca le pasa si ca vom.suferi inevitabil pedepse sau greutati inerente mari.
    Deci treb sa vedem situatia ca pe un mesaj profetic pt noi pt ca vor fi si mari incercari si majoritatra nu le va trece incit (cei nescrisi) nici nu vor supravietui judecatii.

    Noi mai ales romanii in special din tara sau cu inima la tara vom.trece in total prin 4 mari incercari la Judecata. Si vor mai fi si alte popoare ca noi.

    1 prima va fi incercare mare noua de credinta religioasa in adevaratul fel corect in care se va implini Apocalipsa ..vor fi multe surprize nici o talmacire aproape de pina atunci nu ne va ajuta si f multi vor confunda lucrurile pt ca sexastrapta la altceva si nu are cunoasterea necesara cu care sa judece corect nepartinitor.
    Va fi Dumnezeu insusi pe Pamant cu trup.uman ca sa ne judece si sa ne converteasca la o si mai bogata invatatura (rezervata doar pt scrisi) deci redtul chiar si multi scrisi Il vor cobfunda cu profetul mincinos si vor huli defaima minti demoniza etc chiar si Antihristul va fi cobtra Sa profitind pozind in aparator al Trafitiei contra ereziilor si chiar contra sincretismului. Multi nu vir mai lua in seama contexfele profetice bibkice care ii contrazic cu senzatia ca Iisus le.ar fi loruncit asa ..Iisus are o revelatie care doar cobstata insa porunca nu e pt scrisi dar acest detaliu va fi tainuit la mediatizarea ei ..incit va incurca multa lume prin gura Patriarhului Ierusalimului si el dus in minciuna de un altul. Acela dupa ce isi va da seama se va omori cumva nu stiu cum scrie doar ca va avea soarta lui Iuda.
    Cei putini credinciosi in vremra marelui necaz al hulei vor trebui sa suporte hulele lor si sa se fereasca sa le auda prea des de la TV.

    2 O mare incercare a tarii care va avea mari necazuri chiar si teritoriale nu doar politice si economice care ne va fi de invatatura de minte inckusiv pt a ne trezi pt maibtirziu cind se va rezolva cu urgia care va crea vid de putere necesar.

    3 Problema pierderii multor oameni pt ca vir muri.multi poate chiar rude prieteni si chiar daca nu pierdem noi si oierd doar aktii tot va fi un soc sa vezi mukti oameni.murind in jur

    4 probleme materiale cauzate cele mai mari de urgia judecatii care va cam opri economia si agricultura va aduce putina foamete si bataie pe mincare preturi mari si venituri mici o vreme pina la redresarea situatiei insa ..vor fi temporar si alte probleme materiale darimaturi, cadavre de adunat , poluare acida miros urit si o vreme de cca 2 sapt nu va fi apa nici curent poate nici gaze nici putere politica nici macar locala desi local vor putea fi initiative cetatenrsti macar sa nu se devasteze primariile etc
    Vor trebui facute echipe de interventie de diferite feluri din care unele sa mearga acasa la cei care au ramas singuri socati incapabili sa se mai hraneasca sa ii ajute sa iasa din starea de soc cu putin alcool si eventual ceva dulce putin zahar macar daca nu ciocolata.
    Apoi echipe de debransare de la curent apa etc a cladirilor prea afectate ca sa se poata da drumul.la retea pt restul.
    Apoi voluntari cate sa ajute politia jandarmeria sa stavileasca bandele de jefuitori indeosebi pt mincare.
    Echipe de scoatere si adunare a cadavrelor pt a fi ingropate cit mai urgent.
    Echipe de curatenie a prafului vulcanic acid de pe carosabil si strazi.
    Recensamint si ajutoare pt eventualii sinistrati ..apa imbuteliata si mincare cam peste tot..
    Oricum pina la noua recolta de dupa revenirea fertilitatii solului Rezerva de Stat va trebui data populatiei repartizat sa ajunga pina atunci.

    RăspundețiȘtergere