sâmbătă, 13 noiembrie 2021

SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA,PLANGE CU RAURI DE LACRIMI !

 

.
12 Noiembrie 2021,ora 5,12 !

Dragii mei,
In aceasta dimineata devreme, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte ,lumina ce-mi arata o sfanta candela din ipsos alb, de spatele careia se sprijinea spatarul unui scaun. O mana trage scaunul de langa sfanta candela, si astfel, vad ca pe spatele sfintei candele,exact pe coltul unde se sprijinise coltul scaunului din lemn,vad ca a ramas un chip divin,un chip pe care se vedea iubirea si blandetea.Era chipul sfantului Parinte Arsenie Boca.
O adevarata Minune, se petrecuse in acel moment.
Dar in clipa urmatoare dragilor, il vad chiar pe Parintele Arsenie Boca in carne si oase.
Sfantul Parinte este foarte trist ,iar din ochii lui curgeau siruri de lacrimi.  Sfantul Parinte Arsenie Boca, era doar la 2 metri   mai sus de patul in care eu eram si plangea,privea in jos spre pamant in timp ce cu lacrimile sale uda pamantul.Am plans si eu de fericire ca am stat atat de aproape de Sfantul Parinte Arsenie Boca,si-l rog ca sa ne apere cu mila si cu Rugaciunile sale la Mantuitorul nostru bland si drag,Iisus Hristos,Caruia i se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.        


6 comentarii:

  1. Se vrea sa ne disyruga anumiti farisei platiti de anumite tari sau anumite partide cum ar fi Usr si o parte din Pnl,de aceea trebuie sa fim uniti de al distruge pe cel Rau pina nu este prea târziu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal ca la discriminarea care se face in România plang si Maicuta Domnului, Sfantul Arsenie Boca, plange si cerul, plang si icoanele...
    Ce inseamna asta sa imparti oamenii precum oile in vaxxinati/nevaxxinati????? De cand un vaccin iti da libertate? De cand un vaccin iti da vacante? De cand un vaccin te lasa sau nu sa iti achiti facturile? De cand un vaccin te lasa sa iti cumperi de mancare???????
    Nici cand era gripa spaniola, lepra, sida, tifos, ebola si alte boli, nicicand nu s-a impus o asemenea "gluma" de "vaccin"!!!
    Mai sunt atatea alte boli grave si nu se strofoca nimeni sa gaseasca tratament care sa rezolve definitiv probleme precum diabet, cancer, boli de rinichi, ficat, pancreas etc.
    Pentru covid exista TRATAMENT! De ce nu se aplica tratamentul?
    Pentru ca s-a vazut cat de INEFICIENT este vaxxinul pentru covid - persoane vaccinate cu 3 doze au facut tromboze, au dezvoltat boli grave ale miocardului (inimii), au o furtuna de citokine, cheaguri de sange, au facut AVC-uri, infarct s.a.
    Ba chiar au si murit dupa 2-3 doze de vaxx. De ce oare???
    Multi altii s-au imbolnavit, au facut boala dupa 3 doze de vaxx. Oare de ce mai e obligatoriu ceva total ineficient??????
    Tarile cu vaxxinati majoritari nu mai fac fata din cauza cazurilor extrem de multe si grave de imbolnaviri desi sunt vaccinati. Oare de ce atata nebunie cu acest vaccin?????????
    Sa fie lasati oamenii in pace sa faca fiecare ce doreste cu propriul sau corp!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai suntem Iovii si Iovitele din zilele de azi,oare?Plini de boli,fara hrana,fara caldura,lepadati de semeni,FARA DE PROPRIETATI,MILOGI AI STATULUI ANTIHRISTIC,DEMONIC.RAMANEM CU SUFLETUL,DRAGILOR,DOAR DACA VREM.DIN PACATE,TOT MAI MULTI NE LEPEDAM PRIN SEMNATURA,SINGURI NE PECETLUIM VIITORUL.PA,PA.

      Ștergere
  3. Pentru ca trebuie sa moara cat mai multi, fie de covid, fievde vaccin, sa se reduca populatia la jumatate sa poata fi controlata mai usor ..... sa fie doar ca niste roboti care fac ce li se ordona, iar cand nu le mai sunt utili sa fie usor de scapat de ei ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu este vesnic, nemuritor, nu ia cu el nimic dupa moarte! Asa ca la ce bun fac asemenea atrocitati si vor sa omoare populatia intregii Planete acesti antihristi?!??!

      Ștergere
  4. Aveti treptate
    Se încearcă pe toate căile sa ne termine
    Sa avem nădejde in BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului nu trebuie sa picam in deznădejde
    Acest lucru se încearcă, sa nu ne sperie sa rămânem țări pe poziție în credință și dragoste de Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sa gandim pozitiv chiar dacă ne vine sa plângem, sa plângem la Dumnezeu și Maica Domnului atât acolo sa ingenunchem sa plângem si la bucurie și la supărare.
    Sa multumim Domnului
    Ce sa va zic o zi binecuvântată tuturor
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere