duminică, 14 noiembrie 2021

50 LEI, 3 CARTI ALE ADEVARULUI DUHULUI SFANT ! COMANDA AICI !

 

                       Dragii mei,


Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
 
 Adevarul Duhului Sfant Vol 1
 

3 comentarii:

  1. Ma,io am gandit ca numa la noi la ardeleni cad oamenii din prun si mor cu gatu rupt de covid.Adica s_or imbatat inente sa faca tuica de prune.Unu din Noua Zeelanda o murit de cocovid si un glont o vint dupa in el.Traim in linii temporale distopice.Ma,traba sa mai invat ca orice_i posibil.Sa vedeti voi ca orice_i posibil dupa ce curva udamereu impreuna cu pesedeu la fata si peneleu la dos,vor vota nazipassuului kwj pentru binele romunculilor si ruinarea fragilei economii si kontinuarea uciderii in masa a popullatei romune sclave in zpidalemorgikollektife.Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mesaj pt parlamentul României din Africa https://youtu.be/mCcHThxLa_s

    RăspundețiȘtergere
  3. https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/10/26/onu-pana-in-2030-toata-lumea-va-fi-cipata-parlamentul-romaniei-introduce-id-ul-digital-si-portofelul-european/?fbclid=IwAR3vpSHhOrVYoF8m55EStV747KnhFHnSiUZdyDSwpmq6l46d0qNadw4SE50 Va las acest articol pentru cei ce nu o cred pe Doamna Maria !

    RăspundețiȘtergere