sâmbătă, 13 noiembrie 2021

VIN CHINURI MARI ,PANA LA SFARSITUL ACESTUI SECOL !

                 


                            

                               12 Noiembrie 2021,ora 4,44 !


                                 Dragii mei,


In aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:

          "Gata ! S-a terminat cu toate chinurile !

   Dar un alt glas intervine si spune asa: 

           Si cate or sa mai apara, pana la terminarea acestui secol,care abia incepe."

Dupa care,glasul dispare. 

Dragii mei, dupa cum vedem , deja acest secol in care traim,este plin de chinuri si de griji,este plin de restrictii si de poveri puse asupra oamenilor.

Cu siguranta ne asteapta si mai grele chinuri, dar sa nu ne fie teama de nimic.Vom trece peste toate chinurile ce vor mai veni asupra omenirii, numai de vom avea Credinta si Dragoste intru Dumnezeu si Maicuta Domnului.Nimic nu ni se va mai parea greu,daca avem in inima si-n suflet pe Mantuitorul lumii si pe Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria.Noi sa ramanem buni si milostivi, sa avem Credinta puternica intru Hristos si Maica Domnului cu Sfintii Sai,sa implinim Poruncile Domnului si nu in ultimul rand,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.Si astfel, vom fi ucenici ai Lui Hristos Domnul si vom trece cu bine peste toate obstacolele vietii.

                 Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Extratereștrii există , dovezile sunt milioanele de apariții O.Z.N înregistrare de-a lungul secolului.Extrarerestrii nu sunt nicidecum demoni cum zic unii fanatici religioși pe aici Ascultati-l pe profesorul Dan Farcaș și o să vă convingeți,e cel mai bun și cunoscut ufolog român și știe multe ,foarte multe deșpre OZN.Nu mai este niciun dubiu ,viața pe alte planete e mult mai mult decât foarte probabilă.Uitati-va la emisiunile cu profesorul Dan Farcaș,a fost una chiar azi pe Antena 3 la Voi cu Voicu unde Dan Farcaș a venit din nou cu dovezi clare.Eu mă bucur că există extratereștrii ,poate religia mai scade din intensitate că prea multa prostie aduce,zic religia atenție nu au credința în Dumnezeu.Profesorul Farcaș are dovezi inclusiv că U.S.A și Pentagonul știe deja de mult existența lor.O parte din documentele desecretizate ale CIA despre OZN sunt chiar pe site-ul CIA,poate sa se uite oricine.
    Cred personal așa cum zice și Emil Streinu că extratereștrii pregătesc o invazie în secolul acesta sau următorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim13 noiembrie 2021, 21:42 Categoric ca exista ! Dumnezeu nu a creat un asa infinit UNIVERS,doar pentru 8 miliarde de oameni! DUMNEZEU a creat 5 LUMI diferite!!!

      Ștergere
    2. Marioara surioara,noi nu ai cunoastem nici macar pe intraterestri care traiesc cu capu_n jos sub noi.Ce sa spun de uriasii de pe Saturn,care sunt mult mai puri decat noi,un fel de adamiti,foarte casti,ce au urmasi fara imperechere,decat sarut.Vedeti lucrarea Saturn de Jacob Lorber.Pa,pa.

      Ștergere
    3. Ma Ilie, nu ma mai face sa rad 😁, ce ști ce-o visat Lorber asta, și noi musai trebuie sa credem?!

      Ștergere
    4. Exact cum v-am spus.

      Credința noastră ortodoxa va fi atacata crunt de securisti si de satanisti.
      Cititi comentariile de mai sus scrise de cei infiltrati si plătiți sa destabilizeze poporul nostru. Oculta mondiala si-a infiltrat oamenii peste tot dandu-se mari credinciosi si vorbind de extraterestrii!? Nu vor invinge fiindcă credința oamenilor este foarte puternică si este Dumnezeu cu ei.

      Ștergere
    5. Otroc Veaceslav sau Inger rus nu era fanatic religios si chiar si el alaturi de multi sfinti si oameni cu viata curata, duhovniceasca si care nu sunt fanatici, ci doar credinciosi adevarati, afirma ca extraterestrii sunt demoni.

      Ștergere
  2. ce spune BILL GATES-ca va veni o pandemie mult mai mare ca aceea din zilele noastre-F CURIOS CA BANII LUI SE DUC IN LABORATOARE SI NIMENI NU STIE CE SE PRODUCE ACOLO-il doare pe el de lume cum ne doare pe noi ca nu plecam pe luna-BANII OCHIUL SATANEI

    RăspundețiȘtergere
  3. Păcat cs acesti oameni cu bani nu fac bine aproapelui,sunt atati necăjiți pe acest pământ dacă ar dona un sfert pentru ajutorarea oamenilor ce bine ar fi.
    Ei fac tocmai invers,omoară oameni.
    Păcat ca nu se gandesc ca mor și ei si nu ia bogățiile cu ei.
    O zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu ia cu el nimic Dincolo! Si nimeni nu este nemuritor! Asa ca la ce bun sa fie atatia dezaxati care sa vrea sa omoare oamenii de pe intreaga Planeta?????

      Ștergere
  4. Satmariteanul Iohannis intimpinat la misto la Sibiu cu pancarta ''Jo natpot chivanok'' Iohannis
    In limba creatorului statuii criminalului de romani baron Brukenthal inaugurata de Alogenul Iohannis in piata Mare din Sibiu in locul celei a lui Avram Iancu a carui statuie Iohannis nu a vrut-o nicaieri in Sibiu.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma dragii mei,io v_am mai scris despre aceste cutremure provocate la adancimea de exact 10 km.Acestea sunt induse si mau nici un fel de legatura cu scoarta terestra.Marile puteri au aceste arme ca si cele meteorologice.Mai exista o alta perspectiva,adica de a privi lucrurile inspre bine,adica in sensul folosirii proiectilelor din titan din stratosfera pentru a distruge anumite structuri ale ocultei aflate la exact 10 km adancime.Sa speram ca in spatiul romanesc sa nu se foloseasca astfel de arme.Sa ne rugam mai mult ca altfel nu le vom face fata.Vedeti cutremurul din Iran.Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Rectific,nu din titan,din tungsten.

    RăspundețiȘtergere
  7. 21,42 Pe tablite si pietre antice sint desenate elicoptere rachete biciclete inclusiv telefoane mobile oameni in costume spatiale de parca cineva de sus ar fi incercat sa ajute oamenii pe Pamint sa evolueze mai rapid dupa Biblie si din punct biologic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

    RăspundețiȘtergere
  9. https://saccsiv.wordpress.com/2021/10/16/creatura-un-medic-polonez-declara-ca-a-descoperit-o-ciudata-forma-de-viata-cu-tentacule-in-vaccinul-pfizer/

    RăspundețiȘtergere
  10. https://danielvla.wordpress.com/2021/10/26/articol-esential-pentru-cei-care-inca-nu-s-au-vaccinat-50-de-medici-romani-atrag-atentia-asupra-unei-probleme-de-etica-si-constiinta-religioasa-toate-vaccinurile-anti-covid-distribuite-in-romania-au/

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.facebook.com/1663437960573552/posts/pare-matrixdar-vremurile-spun-altceva/2960815314169137/?locale=hi_IN

    RăspundețiȘtergere
  12. http://romanortodox.info/adevaratul-scop-ascuns-viclean-al-pandemiei-marcarea-izotopica-a-oamenilor-prin-consimtamant/

    RăspundețiȘtergere
  13. 15:05-mai marii lumii se pregatesc intens sa scape de noi pt ca vad ce dezastre au creat cu tehnologiile lor si au otravit pamantul si pe noi -le suntem o povara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici ei nu sunt vesnici... asa ca ar trebui sa se gandeasca la faptul ca veniturile din taxe, impozite le veneau de la prostimea asta pe care o desconsidera ei si de care vor sa scape. In plus, tot prostimea le muncea in toate domeniile si astfel aveau si ei de toate. Daca ii omoara pe oameni, nu vor mai avea nici atata profit, nici cine sa le munceasca in absolut toate domeniile.
      Oricum nu vor avea liniste pentru ca sufletele celor sacrificati isi vor cere dreptatea! Iar cei care au vrut raul omenirii si al tuturor sufletelor vor arde in focurile vesnice ale iadului.

      Ștergere
  14. sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu vazator in DUH spunea-pana in 2050 vor fi mari schimbari pe pamant si in omenire-chiar daca mai marii lumiii pregatesc razboie de orice fel-ei traiesc momentul si sunt multumiti-minti bolnave- sanatate si pace in suflet

    RăspundețiȘtergere
  15. Din ce profetii am gasit ca eschatolog multicultic am.dedus ca perioada Judecatii partra ei principala care a mai ramas va fi destul de scurta cca 2 sau 3 ani maxim poate chiar mai putin caci unele lucruri deja au trecut ulterior musamalizate incit vor trebui date in vileag inca din 1910 cind a inceput o etapa sa ii zicem premergatoare a Judecatii zisa veacul celui rau in versiunea din manuscrise a Apocalipsri.
    Iar dupa Judecata nu vor mai fi probleme in afara de o tentativa de invazie a unei rase de extraterestrii nu f dezvoltati tehnologic venita de la mari distante careia ii vom face fata pt ca vom fi deja pregatiti si noi tehnologic special pt asta.

    Extraterestrii exista insa nu sint toti sfnti unii chiar sint adevarati demoni iar cei sfinti sint impartitibin mai mukte civilizatii dar uniti intro Asociatie a Civikizatiilor Superioare muult mai tehnologizta care nu poate fi atinsa de altele razboinice . Au sisteme automate de aparare pe orbite ei nici nu stiu cind sistemele isi fac datoria dar au si o armata care le fura altora diferite minereuri si metale pt a nu putea face arme redutabile cobtra lor ..motiv pt care cele rele au motiv de rascoala razvratire continua fanatica prin lozinca ca alea sfinte ar fi dictatoriale si fac pe jandarmii daca ei vor sa,atace liber pe altii.
    Insa in cazul.nostru desi au mai venit cind si cind unii cu diferite interese private din ei totusi avem protectie divina contra invazii in caz ca nu ne putem apara singuri iar in rest tot Dumnezeu se ocupa de educarea noastra fara sa aibe nici macar cele sfinte vreo.misine de calauzire ot noi .
    Desigur cite un sfat ocazional putem primi dar nu asa invataturi de la pretinsi extraterestrii arcturieni etc .

    Detalii gasite intro mai mare Revelatie secretizata de citeva culte in 64 de capitole venita intre 1910 si 2005.
    Tema ei este de fapt despre Apocalipsa si alte adevaruri fiind promisa in alta profetie din sec.1 in carecse pomenea si se retizarea ei ukterioara de catre dregatiri.

    Va iesi la lumina dar va fi f greu credibila majoritatii.
    Vb chiar si despre Chakre Ayurveda etc

    In realitate dusmanul crestinatatii nu e in afara nici macar nu tine de sincretism ci va fi ca pe vremea lui Iisus cind va fi scindare cu ramanerea majoritatii in urma care nu se poate ridica la un nou nivel de credinta si cunoastere crezind ca ceilalti ar fi luato razna.
    Si la fel va fi si Antihristul va poza in aparatorul Traditiei care ne scapa de erezii si de sincretism.
    Lucrurile vir fi opus asteotarilor gloatei si fanaticilor sau magnatilor religiosi cultici . Chiar si Vaticanul se va scinda ..
    Marele Sinod va lua in sfirsit decizii si mai curajoase corecte dar nu va fi crezut ci vor zice ca ar fi tradator. Sfintii muntilor vor fi de partea lui si jumatate din Athos.
    Insa pedepsele Judecatii vor arata adevarul facind dreptate sfintilor.

    Sfintii vir fi prigoniti nu Biserica cum s.a rastalmacit .. Biserica in majoritatea ei oarba de fapt va prigoni .. doar nu credeati ca toate tainele si solutiile salvatoare au ajuns deja la gloate pacatosi materialisti si fanatici mindrii ?
    Salvarea va fi gasita personal in inima si sufletul fiecaruia atent la cece in jur si in suflet.
    Apocalipsa este si sa ajute si sa incurce ..ea a fost scrisa in Patmos care tradus inseamna capcana.
    Iisus nu va veni la fiecare din cei nescrisi sa le zica Nu te cunosc ..pur si simplu nu vor mai primi noua credinta.
    Asa cum mozaicii au ramas doar mozaici asa cei multi vor ramane doar crestini etc fara a mai fi deajuns.
    Iar cei care vor crede si se incadreaza moral vor supravietui judecatii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dupa urgie va fi pace ..doar pina la ea vor fi razboaie ..citeva gloante vor fi trase si pe la noi (Dobrogea si zona Galati)

    Apoi statele lumii vor cadea decacord sa desfiinteze Armatele nationale ..fiind vb de acei 7 ani de ardere a armelor dintrun context profetic VT cred ca Iez.39 ..

    RăspundețiȘtergere