joi, 11 noiembrie 2021

VIATA I S-A LUAT INTR-O SECUNDA ! SA FIM PREGATITI A PLECA DIN LUMEA ACEASTA,IN FIECARE CLIPA A VIETII NOASTRE !


                         Imagini pentru NIMIC FARA DUMNEZEU


                   "NIMIC FARA DUMNEZEU !" 
   

                               Dragii mei,


Stăteam puţin întinsă în pat, am închis ochii şi chiar încercam sa adorm un pic. 

Dar ,cum am închis ochii, la câteva secunde văd un vârf de munte spre răsărit, plin de zăpadă albă şi pufoasă ,abia aşternută !
Era un Cer de ziuă senin şi un soare cu dinţi.
 În vârful muntelui, se află echipat corespunzător şi cu schiuri in picioare, un tânăr ce nu avea mai mult de 20 de ani. Acest tânăr era în al nouălea cer şi striga cu mâinile întinse lateral, fiind foarte fericit, striga aşa :
                "Ce frumos ! Ce fericit sunt !
                 Oauuu! Am de toate ! 
                  Am Castel,ma distrez la maxim, nu-mi lipseste nimic, nimic !
                 Sunt fericit !
                Ce fericit sunt !!!
       
Iar în timp ce striga tare aşa ,îşi aşeza căciula pe cap şi ochelarii de zăpadă ca să-şi de drumul pe schiuri,insa,ceva uimitor se întâmplă .
Un glas care venea din CER şi răsuna ca un ecou, spune tare aşa :
                "Şi intr-o clipă, intr-o clipă ..!"
         Da fratilor, într-o clipă muntele a început a se clătina ,la început uşor ,apoi mai tare, şi astfel,alţi munţi de zăpadă veneau spre vârful muntelui pe care era tânărul ,şi care tânăr, de la extaz a trecut într-o clipă la uimire , la tristeţe şi fără nicio şansă de supravieţuire.
Iar el vedea şi ştia aceasta ,privind împrejur şi simţind cum muntele se clătina ca la un CUTREMUR, sau , ca la o Explozie puternică.
Dragii mei, să mulţumim DOMNULUI pentru toate câte ne dăruieşte, iar din aceste DARURI de la DUMNEZEU să dăruim şi celor necăjiţi şi săraci, căci numai aşa vom fi şi noi ocrotiţi de PUTEREA LUI  DUMNEZEU.
                   Imagini pentru NIMIC FARA DUMNEZEU
Dacă BUNUL  DUMNEZEU ne ajută ca să avem de toate, înseamnă că, şi noi la rândul nostru trebuie să-l vedem pe cel amărât şi necăjit, şi în loc de mustrare, să-i dăm un colţ de pâine, o haină, un bănuţ sau sa-l ajutăm la muncile gospodăriei; iar dacă e în spital sau la închisoare, trebuie să-l căutăm cu dragoste.
Căci nimeni nu cunoaşte nici ziua, nici ceasul când îi va veni sfârşitul ! 
Ce puteţi face astăzi, nu lăsaţi pe mâine!   
                          Imagini pentru NIMIC FARA DUMNEZEU
                  Cu dragoste, ca întotdeauna, Maria.

10 comentarii:

  1. Asa ma gindeam și eu cind Petrica Mitu care nu dorise copil își prezenta frumoasa sa casa cu tabloul Rembrandt, Dumnezeu să-l ierte-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, fără Dumnezeu nimic nu e!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare de ce este atâta insistență în a te vaccina?
    Este un vaccin EXPERIMENTAL, nu ți se arată prospectul și nu ți se spun mai multe pentru că efectiv nu se vrea!!!
    Uite...deocamdată mă bucur de o stare bună de sănătate, (slavă Domnului!), însă se pune problema că trebuie să accept să-mi fie inoculat un medicament experimental, care mă poate omorî ori îmbolnăvi grav, doar că să satisfac paranoia unora care continuă să se simtă în pericol, chiar și după ce ei și-au inoculat-o cu scopul de a fi imuni la ceea ce cred ei că-i poate îmbolnăvi?
    Păi, nu mai bine se tratează ei psihiatric că să scape de obsesie?
    Chiar am plâns pentru o persoană mai în vârstă care avea lacrimi în ochi și trecea singură strada după ce a fost REFUZATĂ să plătească o factură pe motiv de certificat verde....mi-a zis că nu știe ce să facă, m-a durut sufletul să vad un om bătrân cu lacrimi pe față practic din cauza unui sistem care are la activ , dezumanizarea maselor!
    E posibil așa ceva în democrație totuși??? 😡
    Poate scoateți o lacrimă și pentru ea, cea care a plătit multe impozite, iar pe urmă să fie considerată pericol public!
    Nu neg existența acestui virus...(Doamne ferește!), din păcate m-am in fectat și eu anul trecut, în cazul meu a avut o evoluție bună până la vindecare sau că nu ar face și ravagii printre bieții oameni (unii) că dacă era frate cu gripa spaniolă ne decima demult pe mult mai mulți, oricum depinde mult de fiecare om în parte, de sistemul imunitar al fiecăruia dintre noi cum funcționează... dar nici așa să ajungi să-ți fie luate anumite drepturi și îngrădită practic libertarea ta ca om pt. o pandemie!
    Pandemii au mai fost la fiecare 100 de ani, oare de ce atunci nu amenința nimeni cu luarea anumitor drepturi dacă nu faci așa și faci altfel?
    Și că tot susțineți atât vaccinul:
    La urma urmei, te întreb...pt. ce ne vaccinăm...SĂNĂTATE ORI LIBERTATE?
    Mi-aș dori enorm să cred că pentru sănătate, însă încep să mă îndoiesc!
    Din două una...nu se poate așa ceva!
    În final, fiecare e liber să facă ce dorește cu viața sa, este strict alegerea lui în ceea ce privește treaba cu vaccinul, personal nu condamn nici vaccinații, dar nici nevaccinații!
    În orice caz, ce trăim acum, NICIODATĂ nu a mai fost o asemenea teroare!
    Gândiți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://danielvla.wordpress.com/2021/10/26/articol-esential-pentru-cei-care-inca-nu-s-au-vaccinat-50-de-medici-romani-atrag-atentia-asupra-unei-probleme-de-etica-si-constiinta-religioasa-toate-vaccinurile-anti-covid-distribuite-in-romania-au/

      Ștergere
    2. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

      Ștergere
    3. http://romanortodox.info/adevaratul-scop-ascuns-viclean-al-pandemiei-marcarea-izotopica-a-oamenilor-prin-consimtamant/

      Ștergere
    4. In tarile in care s-au vaxx, mai multi bolnavi au aparut! Cu cat s-au vaxx mai mult,cu atat mai multi se imbolnavesc.

      Ștergere
  4. Val de accidente pe șosele!? Vor fi un numar record de accidente cu victime.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este doamna Maria Nimic fără Dumnezeu.
    Este bine a ne pregăti pentru fiecare clipa a vieții noastre ,nu se stie cand spune STOP Dumnezeu sa zic asa.
    Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  6. d-na MARIA pai dumneavostra spuneati ca aveti tromboflebita CUM DE NU REALIZATI CA VIRUSUL PRODUCE TROMBOZE-ATI AVUT CURAJ SA VA VACCINATI!

    RăspundețiȘtergere