luni, 22 noiembrie 2021

DUHUL CEL PREA SFANT S -A POGORAT DIN CER, DEASUPRA ROMANIEI SFINTE !

 


21 Noiembrie 2021,ora 5,22 !

Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata un Cer senin de ziua,un Cer bleu cu stralucire ca de oglinda.
Fratilor,sub un astfel de Cer,apare Duhul Cel Prea Sfant,adica,un Porumbel alb cu aripile intinse,un alb extrem de dens si orbitor de stralucitor.
Porumbelul dragilor,a aparut brusc,asa cum apare un avion de dupa un nor.
Porumbelul alb a venit ca o sageata din Cerul sfant, apoi si-a intins aripile-i orbitoare si zbura lin si drept, la mica distanta fata de pamant. Cam pe unde zboara elicopterele.
DUHUL CEL PREA SFANT dragilor,S-a pogorat din Cer deasupra Romaniei sfinte,ca sa apere tara aleasa pentru ca Mantuitorul  sa vina in Noul Sau Ierusalim, unde va fi JUDECATA UNIVERSALA. 

Dragii mei, sa nu ne fie teama de toate cate se vor petrece in Romania Adevarului Duhului Sfant. Suntem si vom fi ocrotiti de toata Divinitatea. In Romania sfanta,DUMNEZEU si-a asezat Tronul Imparatesc, iar MAICA DOMNULUI si-a facut GRADINA RAIULUI.
Sa fim puternici trupeste si sufleteste, sa ne lasam cu totul in Mainile ocrotitoare ale Lui Dumnezeu si ale Maicii Domnului,sa ne rugam cu toata fiinta noastra si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine. Procedand astfel, vom implini Poruncile Domnului ,iar inima si sufletul nostru se va bucura intru Imparatia Domnului.
Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. pai un porumbel nu poate zbura la 10000 metri ca nu poate respira-DE CE SE SPUNE-DUH SFANT- pentru ca e spirit- ca vi se arata asa inseamna ca vi se arata ca trupuri pamantesti- nu in slava

    RăspundețiȘtergere
  2. Salvați Planeta Aceasta ,Heal The World cum zicea Michael Jackson în cântecul sau.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Pamanteni" - salvati lumea, fiintele care va inconjoara si care au si ele dreptul la viata daca au fost lasate pe Pamant de Dumnezeu, aveti grija de intreaga planeta si astfel puteti sa traiti in armonie cu intreaga natura nepoluata, doar asa puteti fi sanatosi spiritual, mental si fizic:
    https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    Michael Jackson - Earth Song:
    https://www.youtube.com/watch?v=XAi3VTSdTxU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va mai lasati inselati de extraterestrii crezand ca sunt buni. Acesti sunt ingeri cazuti. Cum va face sa va simtiti mai bine ca veti lua contact cu niste demoni numiti extraterestri !? Mai ganditi-va....

      Ștergere
  4. Perdonal cred ca desi binecuvantata in viitor dupa urgie va fi mai mult binecuvantata si abia atunci va fi asezat tronul cit si tot de atunci va deveni gradina inclusiv la propriu adica toate bune si frumoase in tara toate tetenurile cultivate cum se cuvine prosperitate curatenie cinste dreptate ..ba chiar si numele tarii va fi Dacia si va avra o suprafata usor marita si nu doar cu R.Moldova care va reveni la tara (cit si ce vom mai pierde pina atunci)

    RăspundețiȘtergere