duminică, 28 noiembrie 2021

POPORUL ROMÂN ESTE DE VÂNZARE ??? IAR EU VĂ SPUN : POPORUL ROMÂN, ESTE POPORUL ALES DE DUHUL SFÂNT ! SĂ NU VĂ ATINGETI DE ROMÂNI ,CĂCI SE CHEAMA ŢARA TUTUROR FAGADUINTELOR !

 

                  

                                       Dragii mei,

Astazi dimineata ,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi lumineaza intunericul dinspre Răsărit.
Chiar de acolo de la Orizont ,de unde rasare Soarele.
Numai că, nu a răsărit Soarele de aici, ci a răsărit o fereastra in trei canate, a cărui draperie era numai din mătase tricoloră.
Adică: roşu,galben si albastru !
Asa ca mai jos:



Image result for steagul tricolorImage result for steagul tricolor           ..
Ambele draperii de la fereastra erau formate din falduri ,falduri al steagului României.
Draperiile erau usor trase in stanga si-n dreapta, avand pe sub ele la partea de sus o perdeluta alba transparenta.
Prin acel loc al perdelutei,vedeam camera care era invaluita de o lumină aurie,o lumină plăcută,o lumină care-ti dadea siguranta si liniste sufleteasca.
Aud un glas ,care spune ceva in timp ce priveam de la distanta fereastra cu tricolorul ROMANIEI.
Glasul spunea cu tristete asa:

                 "O vândut Lumea ca în strada !"

Dragii mei, oare ce ne mai asteaptă?
Oare cine ne va vinde si cui? 
Dar nu-i asa? Nu mor caii ,când vor stăpânii !
DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI iubeste Poporul Său ales, asa cum ne spune si in aceste două articole:
                        

                                                Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ, care ordonă aşa :

                       "Poporul  român !
                   Poporul  român să se scuture  de Istoriile Lumii !"
                 Să nu vă nedreptățiți Poporul Român sau să vă atingeți de români,căci se cheamă Țara tuturor Fagaduințelor!”

Dragii mei, chiar nu stiu de ce ar trebui noi ca popor, să ne debarasăm de Istoriile Lumii  întregi. 
Dacă voi stiti dragilor, astept cu drag Comentariile  voastre.
                               Cu dragoste, Maria.  

                           Iata inca un articol:

                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor un Mesaj uimitor ,un Mesaj scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește!
                România este ,Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI și scriind aici pe Blog toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi care se cred atotstiutori,si va stiti voi cei care sunteti, deoarece,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care ,sunteti plini de ură si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ,uitand ca DUMNEZEU ne graieste în PILDE și că nu poate omul obisnuit a înțelege ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu si arunca cu piatra, asa precum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste si asteapta de la noi, doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU ne îndeamna ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. tara e vanduta demult-imprumuturile ne-au ingenuncheat-cat priveste hula impotriva DUHULUI SFANT este legata de credinta-nimeni nu are de spus impotriva, doar expresiile cu venin si stanci nu se potrivesc cu postul de acum si nimeni nu trebuie sa se simta vinovat ca are unele reticente pana la probe

    RăspundețiȘtergere
  2. De falsele istorii ale lumii. De minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marioara surioara,azi bisericuta noasra cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel,vecinutii mei,o fost aproape plinaI_o pus parastas Sfantutului Ardealului,Arsenie Boca.I_am aprins si io o candeluta mica.Sa va incredeti in harul dumnealui si sa I_l chemati in ajutor,ca are mare trecere in fata Tronului Ceresc.Pe mine pacatosul,ma ajuta de multi ani Sfantul parintel.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. I_o bagat motiv sa nu_l canonizeze ca ar fi avut legaturi cu cei catolici.Ma,si sa fi avuta legaturi da care_i problema?Eu daca am prieteni si prietene catolice,nu mai sunt ortodox,pentru ca ei i_si fac cruce de la stanga la dreapta?Oare de ce_si fac ei cruce de la stanga la dreapt?Tin de biserica apuseana,iar noi de cea rasariteana.Pentru asta oare nu mai suntem frati in credinta?Sa tineti minte ca antihristul cauta sa dezbine,nicidecum sa uneasca Au si ei Sfintii lor.Doar un exemplu sa va dau,desi sunt multe,Sfanta Rita.Apoi marele parinte Grossu .Ce sa mai spun de pleiada de Sfinti ai inchisorilor.Ei au fost uniti cu totii prin puterea Crucii,fara deosebire de forma religioasa.Cand am primit Sfanta Impartasanie de la parintelul Arsenie in vis,era doar o bezea stralucitoare foarte,fara vin.Trebuie sa fiim mai atenti cu fratii catolici,sa fiim oameni.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multi dintre voi veti spune,pe buna dreptate ca Francisc face slujbe inchinate lui lucifer.Da,asa este,dar el NU ESTE PAPA.ADEVARATUL PAPA ESTE BENEDICT.SLUJBELE CREDINCIOSILOR CATOLICI SI RUGACIUNILE LOR SUNT PRIMITE ACOLO SUS IN CER.Ai prea multa ura si dezbinare din pacate.Trebuie sa fiim mai uniti si mai intelegatori.Parerea mea umila este sa nu ai mai stigmatizam pe apropiatii nostri,mai ales cum ai la noua moda acuma,intepati ori nu.Pa ,pa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei,catolicii au de exemplu,Rugaciunea Rozariului,iar noi cei ortodocsi avem Acatistele si Paraclisele.Sfintii inchisorilor ortodocsi ori catolici,LE PRACTICAU PE TOATE IMPREUNA!!!DE LA EI TREBUIE SA LUAM EXEMPLUL!TREBUIE SA FIIM UNITI IN ACEEASI IUBIRE SI DEVOTAMENT,DOAR UNITI VOM INVINGE INTUNERICUL.Pa,pa,

    RăspundețiȘtergere
  7. Ia cautati si sa va minunati ce rugaciune complexa si completa a fost lasata de Sfantul Patrik pentru toti crestinii.O bijuterie de rugaciune.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Rodica Boanca șefa Comisiei de Abuzuri din Senat cu 4 membri de familie bolnavi de Covid s-a tratat de la primele simtome cu Fenifavir din R. Moldova acuza ca în ciuda dorinței lui Becali si a Terapiei Cluj de a face antivirale romanii nu au în farmacii medicamente pentru a se trata de la primele simtome din cauza Sistemului DESPOTIC care nu funcționează care mai și submineaza intenționat inițiativele de la AUR-
    Asta se cam încadrează la GENOCID-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rodica Boanca-Este nazism pur cea ce se intimpla întra asta în toate formele de conducere, sa forțezi sa nu ii lași în magazin ca nu sunt vaccinați, fenomen social care conduce ca pe o turma în Deriva motiv pentru care ii dorim lui Iohannis un concediu prelungit și să-și semneze propria demisie pe tabelul trimis pentru ca nu e un președinte al romanilor și ii rugam pe toți romanii sa semneze pentru dmitere lui Iohannis inclusiv pentru aceasta forma de separare și segregare pentru care nu ar trebui sa fie de acord nici cei vaccinați din SOLIDARITATE-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. În ziua de 28 Noiembrie 2021 la ora 12:52:13 (ora locală a României) s-a produs în NORTHERN PERU un cutremur puternic cu magnitudinea mb 6.7, la adâncimea de 100km. Urmează inca unul puternic cat de curând

    RăspundețiȘtergere
  11. Guvernul britanic le-a sugerat miniștrilor sa evite cuvintul Craciun-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Zoe Daian nepoata lui Arsenie Boca spunea ca Boca aspus-nu va bucurați ca va veni conducator unul de alt neam care va zimbi dar nu ne iubește ba chiar ne urăște-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ploaie de stele de la Cotroceni-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Polițiștii spun ca vor protesta de 1 Decembrie refuzid sa dea amenzi pentru motive de Covid și vorface și un protest peste doua saptamini nemulțumiți de salariile lor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Craciune,de Iatai decembrie se pregatesc proeste pentru a fi bagati in bazele de date initiatorii independenti poolitic si dupa aia va urma suprimarea lor prin metode odioase care tin de noaptea minti.Dupa cum simt eu lucrurile ar fi preferabil sa nu va expuneti.Partea proasta ai ca nici cum nu ai bine.Daca nu,atunci cand va fi momentul?Deocamdata nu am habar.Poate ne lamureste surioara Marioara.Pa,pa.

      Ștergere
  15. În timp ce UE vrea estomparea sărbătorii Crăciunului, Ciuca și Ciolacu au sărbătorit la Opera Romana sărbătoarea evreiasca Hanuka-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. În timp ce conducatorii României au sărbătorit ieri sărbătoarea evreiasca Hanuka, romanii s-au dus la mănăstirea Prislop cu miile sa participe la slujba de pomenire a lui Arsenie Boca cu ocazia a 32 de ani de la moartea acestuia-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentrukakondukatorii noastri sunt khazari si sunt suspusi de acestia.Acesti konduktori jalnici,nu mai reprezinta poporul roman.Sunt o minoritate khazara de care din pacate nu a reusit nici Ceausescu sa scape.DAR VOM SCAPA NOI,CRESTINII.

      Ștergere
    2. Pai,nea Petre,una este omagierea intunericului si cealalta a Luminii prin sfintii sai.Acuma se poate vedea pregnant,deslusit pentru cei cu adevarata vedere si intelegere,prapastia care desparte conducatorii vremelnici ai unui neam,consucatori straini de neam si tara,fata in fata cu acei conducatori sufletesti,dincolo de timp ai i acestui neam romanesc afierosit cu trup si suflet Lui Iisus Hristos,in Tara Romaneasca,acest frumos cadou facut Fiutului Sau deodata cu nasterea sa pe pamant.Aceasta Romanica mica si aceasta turma mica apartin Domnutului Iisus Hristos si Mamei Fecioare Miriam.Sa ne bucuram cu totii ca traim pe aceste meleaguri unde a fost zamislit Adam,la Glodeni,Pucioasa.Sa aducem slava de recunostinta Tatalui Ceresc,pentru bune si rele din vietile noastre,pentru ca suntem pusi in creuzetul prefacerii sufletelor noastre in pulbere de aur plina de lumina si nemurire,in VESNICIE.Pa,pa.

      Ștergere
  17. Dragnea a spus pe Realitatea TV ca în 2012 Ponta și Maior i-a spus ca nu poate întra în Guvern pentru ca nu dorește SRI-ul.
    Probabil pentru ca nu s-a declarat Evreu ci doar cuman, mare greșeală în România condusa de evrei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa fie intimplator ca prima tara care impune Certificatul Verde și segredarea cetățenilor este Austria-Tara de naștere a lui Hitler?? -Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cel mai eficienți în tratam Covid anticorpii monoclonali donați de Serbia din care peste 7468 doze nu au ajuns nici în spitale dar au Dispărut-furați din depozitele Ministerului Sănătății unde au rămas doar medicamente ineficiente dar scumpe în timp ce eficienta și Ieftina Ivermectina e interzisa de Dictatura Medicala care gestionează Genocidul-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. În biroul lui Ceaușescu de la Parlament a ajuns sa se lăfăie evreul repetent și pușcăriaș CITU ca președinte al Senatului dominat de acoperiți evreului Heelvig, încă e Rentabil sa fi evreu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Un istoric clujean susține ca moaște a lui Ioan Botezatorul ar fi ajuns în România-sudul Transilvaniei aduse de călugări misionari de la Ierusalim pentrualle proteja de împărații de la Constantinopol în perioada cruciadelor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Profesor militar- România și-a predar Suveranitatea integral, cu armata condusa de afara la interesele lor de afara, Iar Ucraina va fi dezmembrata de Rusia-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Era profesorul Corvin Lupu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Posibilitatea nevaccinatilor de a calatori este drastic limitata. Atunci cine raspandeste virusul? Nu cumva vaxxinatii? Cate litere are alfabetul grecesc ca sa stim cate plandemii de covid or mai fi? Apoi s-o lua alt alfabet la rand dupa covid pentru urmatoarele "pandemii"?
    Se vorbeste de n valuri...si de n doze de vaxxin. Toata viata oamenilor va trebui sa fie "intepata" cu oxid de grafen, cipuri, avortoni, modificare de ADN, sterilizari in masa, etc., etc.?

    RăspundețiȘtergere
  25. Exista un sistem paralel in Romania cu oamenii cei mai bogati de pe planeta, el cumpara tot, este evreu si a impus chestia cu istoria lor. Deasemenea s-a imbogatit cel mai mult in urma pandemiei....nu este Sxxxx

    Papa este iezuit nu?
    Cultul babilonian...iezuiti...construirea unui nou imperiu...

    RăspundețiȘtergere