vineri, 19 noiembrie 2021

ÎNSEMNUL POLITICII , ESTE DICTATURA !

                                                     .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                      

                            Dragii mei,

Asa cum ne-am obisnuit cu totii, toate cate eu scriu de la Duhul Cel Prea Sfant,toate se vor implini in timp.
Dragilor,iata ce spunea un glas:
               "Asta inseamna ,insemnul politicii!
                    E Dictatura !"
Deja traim sub insemnul dictaturii.
Dragii mei, iata ce ne asteapta in viitor.
Ce e de facut?
Fiecare va face cum simte si cum crede,atunci cand va merge la vot.
Daca va fi la noi sau in alta Tara,cu siguranta vom afla impreuna.
                                Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Dictatura e definitia societăților scindate și conduse de sus în jos, cind puterea nu mai e a poporului și nici pentru popor-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă vom compara Dictatura care desparte oamenii cu Creștinismul lui Iisus care e unitate a oamenilor în Iubire, putem spune precis ca prin ideile sale Iisus a fost Revoluționar-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dictatură e acum cănd trebuie să fii vaccinat că altfel nu te primeşte nici la muncă, asta-i dictatură!

    De aici se ajunge la revoluţie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect spus crăciun asa este.
    Poporul roman sa deschida ochii bine,sa nu mai fie bătaia de joc a unui grup fără Dumnezeu și nici a străinilor
    Să ne recăpăta demnitatea umană pentru tara noastră România și pentru copii noștri.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. George Simion-Am rămas singuri în Parlament, partidele proSistem Dictaturii vor vota Certificatul Verde sa fim uniți și sa Votamem pentru Legea Suveranității și Demiterea lui Iohannis-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dictatura e si cand nu poti merge intr-un centru comercial, nu iti poti plati facturile, impozitele si taxele, nu isi pot lua oamenii imbracaminte acum iarna, incaltari (trebuie sa umbli cu incaltarile desprinse, rupte ca nu poti intra sa iti cumperi), nu pot oamenii sa isi cumpere pentru o urgenta o baterie, un sifon pentru chiuveta, un robinet de inchidere a apei (va ganditi ca e important sa poata inchide cineva apa si ca nu poate sa lase vreun amarat sa fie inundat cateva luni bune sau pana cand se indura unul precum arahatii sa se indure sa lase omul sa mearga sa rezolve o problema extrem de urgenta a inundatiei?!?!?!?) sau alte lucruri URGENTE dintr-un magazin de bricolaj, nu iti poti lua buletin sau permis sau sa ai acces la institutiile statului fara conditionarea vaxxinarii pentru gripa, raceala.
      Nici cand era ciuma, gripa spaniola, tifos, lepra, oamenii nu erau fortati sa se vaccinze. Cine vrea sa se vaxx nu are decat, dar pe ceilalti lasati-i in pace.
      Foarte multi vaxxinati refuza cu indarjire sa mai intre in magazinele unde nu sunt lasati TOTI! Pentru ca si ei constientizeaza ca asta e dictatura si ca vor fi si ei afectati. Azi sunt vizati nevaxx de restrictii si dictatura si maine vor fi si ei afectati!

      Ștergere
  6. Europarlamentarul Terhes-O persoana a UE a decis Dictatorial injectarea a 450 milioane de oameni cu un vaccin experimental a cărui prospect este secret și care încalcă toate tratatele Europei- Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Terhes - Luptam împreună în Parlament cei de stingă și dreapta pentru ca în fata Dictaturii actuale abuzive aceste diferențe numai contează-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. TERHES-UN Creștin nu poate sta și privi cind un om e abuzat fie și de stat fie și prin vaccin sau certificat verde, iar partidul care îl va vota ala nu va mai întra în Parlament-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un exemplu de Dictatura a UE este MCV-ul și votul la comanda - o spune tot Terhes, rezultat al luptei noastre e și aminarea votării Certificatului Verde-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Terhes - Nu am văzut la Bruxell nici un politician roman sa se lupte pentru tara lui, asa cum fac Polonezii, rezultatul închiderea minelor în timp ce Germania aduce carbune din Rusia-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Votul la comanda exercitat de Bruxell dupa cum spune Terhes dar și în România fapt exercitat de Iohannis prin. PNL Evreiesc se încadrează suta la suta tot în Dictatura si a dus la Eșuarea recunoscuta de Iohannis în primul rind prin calcare Constituției și a rolului sau de mediator în favoarea celui de Dictator-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. În concepția lui Diaconescu cei care vor suveranism și ieșirea în UE snt extremisti, deci în aceiași logica Polonia și Marea Britanie care nu au mai dorit Dictatura Bruxelului ar fi tari Extremiste
    Ma cam Îndoiesc de astfel de oameni cu idei de servilism-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Informatorul Sparanghelului german Hurezeanu a orbit despre lokdawnulul stabilit de guvernatorii austrieci, alt servilist din Sibiu răsplătit gratuit cu o casa în Sibiu cit un Palat cumulate etaje și terase de către Alogenul Iohannis el însuși adeptul antiConstitutional al unei Romanii comandate prin Guvernatori-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Asta este și scopul din spatele captarii hulitului PSD Ciolacu la guvernarea prin numirea primului comandant Guvernator-premier Ciuca și prin promisiunea lui Ciolacu de modificării Constitutiei care sa permită organizarea României în regiuni comandate de Guvernatori comandați după pofta cea profita de Maria Sa Mălai Mare Iohannis-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pe data de 1 Decembrie se anunță în București un Mare protest împotriva Servilistilor și Servilismului din Fruntea statului care au distrus și continua sa distrugă ROMANIA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Dupa Orban Dictatura lui Iohannis din congresul PNL va continua prin cea militara a Guvernului Ciuca supermilitarizat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Orban-Problema PNL este Slugărnicia lui fata de Iohannis-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Adevarata dictatura inca nu a inceput dar va incepe asa cu arestari batai etc in vremra premierului care va urma dupa Vasile Dancu si el dupa Basescu cu perioade scurte ca si Dancila.. toti trei vor demisiona .

    RăspundețiȘtergere