joi, 18 noiembrie 2021

UN CUTREMUR PUTERNIC !

                                    18 Noiembrie 2021,ora 1,50 !


                                 Dragii mei,


Tot in aceasta noapte, si tot in timp ce scriam aici pe Blog, vad sub mijloc de Cer,aici jos pe pamant,vad cum pamantul incepe a se clatina ametitor, apoi din ce in ce mai tare,astfel incat,si copacii de pe marginea drumului se clatinau puternic ca la un uragan.




La inceput pamantul se clatina precum vin valurile marii,apoi, a inceput sa se clatine puternic.

Dragii mei, din pacate,vom auzi de un Cutremur puternic,un Cutremur care cu siguranta va fi un dezastru, din nefericire. 

Daca cumva se va produce in largul Marii sau a Oceanului,este inevitabil producerea unui Tsunami devastator.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa apere pe toti cei care se vor afla in mijlocul Cutremurului, indiferent pe ce parte a Globului pamantesc se va produce acesta.

De vom avea Credinta dragilor, de vom fi buni si milostivi,iertatori si iubitori cu Aproapele nostru,nimic rau nu ni se va putea intampla.

                              Cu dragoste,Maria.


13 comentarii:

  1. Posibil legat de eclipsa de luna

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai frica,nu ai teama,tu te_treaba si socoate.Cat de actuale si pre_monitorii versuri din Glossa lui Eminescu.Doamne,ce frumos mai cantam la adunarile lui Adrian Paunescu.De la al cu tata_n gura,pan la cel cu barba sura,eram uniti,ne simteam liberi.Alte vremuri frumoase ale adolescentei noastre.pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marioara surioara,intruadevar,toate cele sa petrec cu voia Tatalui Ceresc.DAAR,CE NE SPUNE FIUL SAU,VIITI INTELEPTI CA SERPII SI LIBERI PRECUM PORUMBII.ACUMA VINE GREEN PASSUL SI FOARTE PUTINI VOR AJUNGE LA SUPRA_VIETUIRE.AICEA NU AI VORBA LA CE VEI MANCA ORI IMBRACA,AICEA SE PUNE ACCENTUL PE HRANA SPIRITUALA,A FIRECARUI SUFLET IN PARTE,PRIN LEPADARE A HAINEI CELEI VECHI.Haideti sa o spunem pe cinstite ca unii dintre noi am duso nemeritat de bine fata de cum ne_am ajutat semenii.De acuma inainte,va depinde cum ne ajutam semenii si mai ales pe plan spiritual,pentru ca se va rasfrange de pe o zi pe alta in plan fizic.Aveti grija de templele voastre si ale copiilor vostri si nu le intinati,nu le otraviti prin hotararile voastre luate in pripa.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. AI MILA DE NOI DOAMNE SI DE LUMEA INTREAGA

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai dragii mei ffratiori si surioare,vreau din tot dragul meu sa va transmit cum dorm eu noaptea cu Rondonica,pisicuta mea de pripas.Am si eu pisici,insa dumneaei este unicata.O mai am pe tigruta pe care fata o aduso inainte cu ani demaritis,si pe fata ei,tigruta mica,dar asta,rondonica,alba ci negru,m_a dat peste cap,pripasita asta.Ai o dulceata,ce sa va spun.Vinepe mine ,doarme pe mine,ai dau nana,nu pleaca,ma iubeste.S iubiti pisicutele si cateaii,pentru ca sunt cei mai sinceri prieteni ai vostri si au capacitatea in multe cazuri de a va reechilibra energetic prin dragostea lor.Contati pe ei ,sunt cei mai buni prieteni dezinteresati.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.capital.ro/cutremur-total-in-europa-anuntul-venit-astazi-17-noiembrie-trebuie-sa-ne-pregatim-pentru-cateva-luni.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Încă o valoare a țării noastre s-a stins. Urmează inca una cat de curând!?

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.stiripesurse.ro/teoriile-conspiratiei-au-luat-amploare-temele-preferate-de-atac_2103605.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Nostradamus:"19 noiembrie, mercur in săgetător,Saturn dispare;un cutremur imens de pământ" . Locația Los Angeles- falia San Andreas. Să vedem dacă este așa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Directorul executiv al Trafigura, una dintre cele mai mari companii de mărfuri din lume, subliniază pericolul producerii unor întreruperi de curent în Europa, în condițiile unei perioade prelungite de ger în această iarnă.craciunul

    RăspundețiȘtergere
  11. Pandemia dispare înainte de alegerile noului guvern!?

    RăspundețiȘtergere
  12. ”O să ne pască un mare cutremur și blocurile din București vor ajunge ca și cutiile de chibrituri. Mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce”. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări!”. asa a declarat Părintele Arsenie Boca

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului doamna Maria ca la noi asta mai trebuie,
    Să ne apere Dumnezeu.
    Nu stiu ce pot sa mai spun dar la cata răutate, mândrie, ura ,nu vreau sa ma gândesc ca Dumnezeu și Măicuță Domnului poate îngădui până la sfârșit.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.🙏🙏

    RăspundețiȘtergere