miercuri, 10 noiembrie 2021

MESAJ DUREROS DE LA DOAMNA MARIA HANDIC !

                                                           Dragii mei,


Am gasit acest Mesaj ca un strigat de ajutor,de la dna MARIA HANDIC.Este cumplit ca sa fii singur ,in varsta ,si cu un suflet langa tinecare este neajutorat. 

Iata Mesajul dnei MARIA HANDIC si cateva randuri mai jos,despre dna MARIA HANDIC si baiatul dansei trecut de 40 de ani,dar care are nevoie de ingrijiri speciale,ca la un copil mic.  

Este bonav de OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.,


Maria Handic

Oameni cu suflet mare,imi ieste tare rusine dar,as mai avea nevoie de aproximativ 400  lei,joi pe 11 suntem programați,,si asa ne-a amânat si imi crapă obrazul de rușine! Dorm sa ajungem la el;ptr.ca stie istoricul bolii baiatui! Nu sunt obraznică,doar disperată!! Noaptea nu ma ia a somnul de grija! Va rog frumos,cine are posibilitate sa ne ajute! D-na.Maria stie! Cu respect Maria H




                   


                                                              Prieteni dragi,


Mi-a scris doamna MARIA HANDIC si m-a rugat ca sa-i mai public inca odata Mesajul cu Rugamintea dansei,pentru a o ajuta ca sa poata plati toate Analizele medicale  pentru Claudiu,baiatul dansei. Nu are bani indeajuns, pentru a putea achita costul Analizelor medicale.

Haideti dragii mei,haideti sa facem o fapta buna si sa sustinem pe aceasta doamna care are in grija sa pe propriul copil ,cu grave probleme de sanatate.

IATA:

DOAMNA MARIA HANDIC,NE CERE CU DISPERARE AJUTORUL ! BAIATUL DANSEI TREBUIE SA AJUNGA URGENT LA MEDIC !


 

                                                               Dragii mei,


M-a sunat dna Maria Handic si printre lacrimi si suspine,mi-a spus ca are mare nevoie de ajutor pentru baiatul dansei,Claudiu care deja era f bolnav,acum e si mai tare bolnav.

.Iata Prieteni dragi si cu suflet bun si cu inima mare,iata cum o putem ajuta pe dna MARIA HANDIC:

Faceti bine dragilor, si veti gasi numai bine !

M-a rugat ca sa scriu cateva randuri pentru dansa,ca poate s-or mai gasi cativa oameni cu inma mare si cu suflet bun,si s-o ajute si acum ,ca sa-si poata duce baiatul la medic. Iata dragilor mesajul dnei Handic,pe care l-am preluat de pagina mea de facebook:


        • Maria Handic
          Oameni buni,Va scriu doar câteva randuri,imi vine greu sa scriu ! Nu am crezut niciodată că,am sapă ajung cerșetoare! Am probleme si cu băiatul,îl tun pe algocallmine,cu toate că,ii dau medicamentele(an iar si diazepam)atata i-a dat! Nici eu nu ma simt bine,tremur f. foarte tare su nici cu ficatul nu e bine! Trebuie sa ajung la Brașov la dr.care ne stie diagnosticul;sa faca macar geografie.Va rog din suflet ajutati-ma! Mmaria stie situatia noastră,e singura persoana ,căreia pot sa spun necazul meu si sa primesc o încurajare.Cu lacrimi va rog ajutati-ma! Ma rog în fiecare seară ptr.voi! Sa va ferească Bunul Dumnezeu de boala si sa aveti ce pune pe masa! Dumnezeu și MMAICUTA SFANTA sa va ajute! Cu respect Maria H
          • Îmi place
          • Răspunde
          • 10h
        • Pauză GIF
          GIF
          GIPHY
          • Îmi place
          • Răspunde
          • 10h

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu