Sfântul Mormânt din Ierusalim a fost închis pe perioadă nedeterminată la ordinul principalelor biserici creștine.
Sfântul Mormânt din Ierusalim, locul în care conform tradiției creștine a murit și a reînviat Iisus Hristos, a fost închis pe perioadă nedeterminată la ordinul principalelor biserici creștine, în semn de protest față de impunerea de către Israel a taxelor imobilare de care sunt scutite de secole.

Este pentru prima dată când bisericile creștine iau o astfel de decizie radicală,  după momentul 1990, când Sfântul Mormânt din Ierusalim   a fost închis în semn de protest față de coloniștii israelieni care preluau o clădire creștină, scrie The Telegraph.
„Noi, capii Bisericilor care administrează Sfântul Mormânt și statu-quoul lăcașurilor sfinte din Iersualim - Patriarhatul greco-ortodox, Sfântul Scaun și Patriarhatul Armean - urmărim cu mare preocupare campania sistematică împotriva bisericilor și comunităților creștine pe Pământul Sfânt”, au subliniat liderii religioși. 
Bisericile creștine din Israel dețin un număr semnificativ de terenuri, iar primarul Ierusalimului afirmă că nu este corect ca acestea să nu plătească impozite. În acest sens, conturile unor biserici au fost blocate deoarece funcționarii încearcă să recupereze ceea ce ei consideră a fi „datorii neplătite”.
Mai mult, miniștrii israelieni iau în considerare și un proiect de lege care ar împiedica bisericile să vândă terenuri în Ierusalim dezvoltatorilor de proprietăți.

Israelul se mândrește cu faptul că este un apărător al creștinismului în contextul în care creștinii  din Orientul Mijlociu se confruntă cu persecuții și violențe din ce în ce mai mari în ultimii ani.
Biserica Sfântului Mormânt, supranumită și Biserica Sfintei Învieri de către creștinii răsăriteni, este o biserică creștină care acum se află în interiorul fortificațiilor Orașului Vechi al Ierusalimului. Pământul pe care este construită biserica este cinstit de mulți creștini ca fiind Golgota, unde Iisus Hristos a fost răstignit, după cum atestă Noul Testament.
De asemenea, include locul unde Iisus a fost înmormântat. Încă din secolul al IV-lea, biserica a fost un important loc de pelerinaj, iar partea care este administrată de ortodocși este în grija Bisericii Ortodoxe din Ierusalim.
Toate acestea dragilor vor duce si la adeverirea acestor articole:


Ierusalime , mult esti însângerat, si nu este - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../ierusalime-mult-esti-insangerat-si-...

Translate this page
Jan 26, 2017 - IERUSALIME , MULT ESTI ÎNSÂNGERATSI NU ESTE CINE SĂ CHEME , PE IISUS HRISTOS ! ... în inima si-n suflet, lacrimi de bucurie aveam si pe obraji, pentru că am auzit pentru a nustiu câta oară ,Glasul mult prea Iubitului nostru Iisus Hristos ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

Dumnezeu există - Mărturii.: UNDE ESTE MORMANTUL SFANT ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../unde-este-mormantul-sfant-ierusal...
Translate this page
Dec 17, 2017 - MORMANTUL SFANT NU MAI EXISTA ! ... Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE LUI DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si .... Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ, care ordonă aşa :
                        Noapte de 25 - 26 Ianuarie 2017,ora 1,45 !

                                       Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe BLOG, aud ceva ce m-a cutremurat si chiar mi-au dat lacrimile.
Dragii mei, auzeam un glas care se tânguia asa:

               " Vărsat-am sângele lor ca apa, împrejurul Ierusalimului , şi nu era nimeni cine sa te cheme Domne Iisuse Hristoase.
  Că de voie ai luat ,Cununi de spini si Moarte!"


În aceasta clipă dragilor, aud glas duios,glas binefacator ca de Preot, ce graieste asa: 

                     "Toată Viaţa mea, de-acum s-a scurs.
                 Toată Viaţa mea, este în mâinile Tale Doamne Iisuse Hristoase.
Iata Făcătorul Tău Duh,al Cărui Sfântă Liturghie am săvârşit-o astăzi .

Iar din Cerul Sfant dragilor, se aude Glasul Mântuitorului nostru ,care striga asa:

"Fericiţi cei săraci cu Duhul, căci Aceia ,vor vedea pe Dumnezeu!"
Dragii mei, lacrimi de bucurie aveam în inima si-n suflet, lacrimi de bucurie aveam si pe obraji, pentru că am auzit pentru a nu stiu câta oară ,Glasul mult prea Iubitului nostru Iisus Hristos ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
În aceasta clipă dragilor, o vedeam pe MAICA  DOMNULUI în genunchi în Cerul Sfant, iar pe IISUS HRISTOS rastignit pe CRUCE.
La picioarele Lui IISUS HRISTOS, Maica Domnului plangea cu râuri de lacrimi.
Image result for iisus pe muntele golgotaImage result..
Image resultImage result for IISUS

Îmi aud glasul sufletului meu, care graieste MAICII  PREA CURATE : 
                    Porunceste Stăpâna mea !
               Porunceste Împărăteasa mea  Prea buna ,plângi cu amar; ale TALE lacrimi de sub Cruce....!"
Iar Prea Curata Fecioara Maria ma priveste , în timp ce lacrimile -i curgeau pe obrajii prea sfinti, si-mi graieste asa: 

                 Iubiti-vă între voi !
           Nu ai nevoie de Lumea aceasta !
           Lumea aceasta, este compusa din haine, păpuşi şi Cruci.
          Cere de la Împăratul Ceresc, Dragoste; multa Dragoste ,si putere ca sa rezisti la toate cate te asteaptă!"
După aceste Sfinte Cuvinte, totul a disparut intr-o clipita.
Dragii mei,întotdeauna am cerut de la IISUS HRISTOS, Dragoste si mantuire pentru toate sufletele de pe Pămant si nu  numai.
Asa este fratilor! Nu luam nimic cu noi din aceasta Lume.
Lumea aceasta,fara fapte bune si fara Credinta si Dragoste,este o Lume desarta. 
Sa nu ne adunam comori pe pămant dragilor, ci sa ne adunam comori in Cer, deoarece ,acestea din urmă,vor fi oglinda vietii noastre pe Pămant,atunci când vom sta infricosati în Faţa Judecatorului Bun si Drept.
Lumea aceasta, a uitat de HRISTOS DOMNUL, a uitat de PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU, a uitat de Crucea plina de Lumina, dar si de SANGELE PREA  SFANT si PREA  CURAT, care S-a vărsat pe CRUCEA  Lui Hristos.
LUMEA aceasta, a uitat sa se mai roage DOMNULUI;Lumea aceasta ,alearga după bogatii desarte, aur ,palate,masini si bani.
LUMEA  aceasta,a uitat că avem un TATĂ CERESC si O MAMĂ CEREASCĂ, Cărora trebuie sa ne închinăm cu inima, cu sufletul,cu trupul si cugetul nostru, cu întreaga noastra fiinţă.
Fratilor! Venirea Lui IISUS HRISTOS este foarte aproape. 
O vom apuca si noi cei care, suntem deaja la varsta  a doua. 
Asa cum ne curatim casa si masa de Sfintele PASTI,si in fiecare zi fireste, haideti sa incepem a ne curati sufletul ,prin Sfanta Spovedanie si prin invrednicerea noastra ca sa putem primi ,Sfanta si Dumnezeiasca Împărtasanie.
Procedand asa, vom fi pregatiti in orice clipa din zi si din noapte, pentru VENIREA  LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, Amin !
                                    Cu dragoste,Maria.
                 
.