marți, 6 februarie 2018

CUMPLIT ! CUTREMURUL DIN TAIWAN S -A ADEVERIT DUPĂ 4 ZILE !

       
                                             
                                                Dragii mei,

Scriam în 2 Februarie 2018,ora 17,10,un articol cu titlul :


CUTREMURE ÎN LANŢ ! UN CUTREMUR CA UN ATAC !


Aici spuneam dragii mei, că vedeam cladiri dărâmate si intuneric printre peretii dărâmati.
Şi iata dragii mei,că din nefericire, acest Cutremur mare s -a 
produs în TAIWAN.
Iar acest Cutremur mare a venit si ca urmare a producerii a cel puţin 20 de seisme, pe parcursul zilei de marti 6 februarie 2018.
 De aici si titlul : 

                UN  CUTREMJUR CA UN ATAC !

Adica ,mai intâi au fost cele de mica intensitate pe tot parcursul zilei de 6 februarie 2018, (ca un ATAC de CUTREMURE )
după care,s -a produs acest CUTREMUR MARE !
Acest Seism major s -a  produs ,ca urmare a unui ATAC de CUTREMURE mai mici.
Va multumesc din suflet dragilor,pentru faptul ca-mi aduceti Informatiile la zi,precum si adeverirea lor.
Iata :

Cutremur puternic în Taiwan. Un hotel s-a prăbuşit parţial. Autorităţile ...

adevarul.ro › Internaţional › Asia

Translate this page
3 hours ago - Un cutremur puternic cu o magnitudine de 6,4 a provocat prabusirea mai multor cladiri in orasul Hualien, scrie BBC.

Valul de 71 de cutremure din Taiwan anunță o catastrofă iminentă ...

https://www.realitatea.net/valul-de-cutremure-din-taiwan-anun-a-o-...

Translate this page
Un cutremur puternic de 6,4 grade a avut loc marți seara în Taiwan, ducând la prăbușirea mai multpr clădiri și la distrugerea unor drumuri și șosele din țara insulară. Un profesor de geologie de la National Central University (NCU) din Taiwan crede că numărul mare de seisme din regiunea Hualien indică iminența .

ULTIMA ORĂ! Cutremur puternic de 6.4 grade, în Taiwan. Imaginile dezastrului

Cutremurul de 6.4 grade s-a produs la 22 de km de orașul Hualien, potrivit Sputnik News. Cel puțin 5 clădiri s-au prăbușit, doi oameni au murit și 114 au fost răniți, a anunțat premierul Taiwanului William Lai în cadrul unui comitet de criză.
Inițial nu s-au raportat pierderi de vieți omenești, dar veștile ulterioare au fost din ce în ce mai îngrijorătoare. Cel puţin două persoane au murit, iar alte 115 au fost rănite în urma cutremurului produs marţi seară în Taiwan, anunţă surse citate de presa locală.
Valul de cutremure din regiunea Hualien arată că Taiwanul a intrat în ciclul de 100 de ani în care au loc seisme de peste 8 grade pe Richter, spun specialiștii în fizica pământului. Numai în cursul zilei de marți s-au produs 20 de seisme, înaintea celui de 6,4 grade din timpul serii.

                                   Image result for taiwan harta     .
Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 s-a produs, marți, în Taiwan. Epicentrul seismului puternic a fost înregistrat în estul orașului Hualien, scrie presa locală, citată de BBC. Potrivit RT, un hotel din Hualien s-a prăbușit din cauza cutremurului și mai multe clădiri au fost afectate.
Din primele informații, circa 30 de persoane sunt blocate sub dărâmături, după ce hotelul în care se aflau s-a prăbușit.
„Știm că înăuntru sunt persoane captive. Se puteau vedea luminile la ferestre înainte de producerea cutremurului. Oamenii aprindeau lantera telefonului, pe sub dărâmături, pentru a ne avertiza că sunt acolo”, a declarat martorul Zeena Starbuck pentru BBC.
Inclusiv armata a fost chemată să intervină pentru a-i salva pe cei prinși sub dărâmături.
Oficialii au confirmat prăbușirea imobilului și susțin că echipele de intervenție lucrează pentru a-i salva pe cei captivi sub bucățile de beton.
Insula Taiwan se afla în proximitatea unghiului de întâlnire a două plăci tectonice, motiv pentru care se înregistrează periodic seisme.
                         
Iata si articolul meu mai detailat:

CUTREMURE ÎN LANŢ ! UN CUTREMUR CA UN ATAC !


                               2  Februarie 2018,ora 17,10 !

                                 Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza,si tot in timp ce scriam aici pe Blog ,desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor inspre Est,chiar Sud -Est ,cladiri dărâmate,blocuri dărâmate.
Pe strada mergeau agale si extrem de tristi oameni in salopete si cu casti pe cap.
Toti se indreptau spre dărâmăturile din faţa lor.
Cladirile dărâmate le vedeam ca in semiîntuneric ,probabil din cauza peretilor căzuti.  Oamenii in salopete mergeau pe strada ,sub un Cer ca de ziua.
Image result for cladiri daramateImage result for cladiri daramate.

Prieteni dragi, din păcate, vom auzi de un alt CUTREMUR intens,un CUTREMUR care va pune la Pămant si cladiri.
Dar sa credem fratilor în ROMANIA DUHULUI SFANT, sa credem in OCROTIREA DIVINA.
ROMANIA este ŢARA LUI DUMNEZEU, este ŢARA DUHULUI SFANT si GRADINA MAICII DOMNULUI.
ROMANIA va fi VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM.
Iar BUNUL DUMNEZEU ocroteste pe al Său popor ales , Popor care sa-L primeasca pe Fiul Său Mult Prea Iubit, în a Doua Sa Venire pe Pămant.
Sa ne rugam dragii mei pentru fratii nostri intru HRISTOS ,care vor avea de suferit ,ca urmare a unui posibil Cutremur intens.
Sa credem cu toata fiinta noastra dragilor, că acel CUTREMUR mare despre care se tot vorbeste peste tot, ca ar avea loc in Romania,sa credem ca nu va avea loc sub o asa mare intensitate. Este bine ca avem Cutremure mai mici,deoarece ,acestea diminuiaza din intensitatea unui posibil Cutremur mare in Romania.
Iar acum dragilor ,voi scrie tot aici despre un altfel de CUTREMUR.
Iata:

              UN  CUTREMUR CA UN ATAC!

Tot in aceasta după amiaza, la doar circa 30 minute distanta de Cutremurul despre care am scris mai sus, aud un glas care spune ceva cutremurator la propriu.
Citez:
               "Şi-o să mai vedem un Cutremur !
               Un Cutremur ca un Atac !
           Vom vedea un Cutremur ca un Atac!"

Asadar dragilor, in Mesaj se spune ca vom vedea un altfel de Cutremur,si nicidecum ca-l vom trai pe propria noastra piele.
Dar chiar si-asa dragilor, tot ne doare inima si sufletul pentru fratii nostri care ,vor fi afectati de acest posibil CUTREMUR ca un Atac.
Cred ca acest din urma Cutremur ,va fi unul provocat .
Cred ca va avea loc ca urmare a unei Explozii puternice.
Prieteni dragi, sa ne rugam mult de tot la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ,ca sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Săi ,oriunde ne-am afla pe acest Pămant.
Sa incercam sa fim mai buni unul cu altul; sa incercam sa iertam mai lesne pe cei care ne gresesc intentionat sau nu; sa facem fapte bune celor care sunt mai necajiti ,mai oropsiti de soarta decat noi.
În concluzie ,s - avem CREDINTA ,NADEJDE si DRAGOSTE in PREA SFANTA TREIME si-n PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU ,si ne vom simti iubiti si ocrotiti de Divinitate in fiecare clipă.
                                    Cu dragoste,Maria.



Cutremur de 6,4, produs în Taiwan: un hotel s-a prăbușit: 2 morți, 100 de răniți

Ultimul update: Marti 06 Februarie 2018 21:21
Data publicarii: Marti 06 Februarie 2018 18:52
Categorie: Internaţional
 Twitter/ Tyler Yeh
Cutremur Taiwan
Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 s-a produs, marți, în Taiwan.
UPDATE 21:00: Oficialii au declarat că două persoane și-au pierdut viața și alte 100 au fost rănite. În tot acest timp, China Global Television Network scrie că ar fi vorba despre 114 răniți și că alți 29 sunt în continuare prinși sub dărămâturi după ce un hotel din Hualien s-a prăbușit.



At least four buildings in Hualien, Taiwan have collapsed and one bridge has been damaged following magnitude-6.4 earthquake, Taiwan’s National Fire Agency says. http://abcn.ws/2E56t9D 

Epicentrul seismului puternic a fost înregistrat în estul orașului Hualien, scrie presa locală, citată de BBC.
Potrivit RT, un hotel din Hualien s-a prăbușit din cauza cutremurului și mai multe clădiri au fost afectate.

Cutremur cu magnitudinea 3,4 în judeţul Vrancea





Din primele informații, circa 30 de persoane sunt blocate sub dărâmături, după ce hotelul în care se aflau s-a prăbușit.
„Știm că înăuntru sunt persoane captive. Se puteau vedea luminile la ferestre înainte de producerea cutremurului. Oamenii aprindeau lantera telefonului, pe sub dărâmături, pentru a ne avertiza că sunt acolo”, a declarat martorul Zeena Starbuck pentru BBC.
Inclusiv armata a fost chemată să intervină pentru a-i salva pe cei prinși sub dărâmături.
Oficialii au confirmat prăbușirea imobilului și susțin că echipele de intervenție lucrează pentru a-i salva pe cei captivi sub bucățile de beton.
Insula Taiwan se afla în proximitatea unghiului de întâlnire a două plăci tectonice, motiv pentru care se înregistrează periodic seisme.

Guvernul taiwanez a mai precizat că a mai fost avariat încă un hotel, menţionând că nu există date privind eventuale victime, scrie Agerpres.
USGS, organism mondial de referinţă în materie de cutremure, a precizat că seismul s-a produs la o adâncime scăzută de circa 9,4 km.



People climb down ladder to escape damaged hotel after magnitude-6.4 earthquake strikes near the coast of Taiwan. http://abcn.ws/2E56t9D 

Guvernul a mai precizat că circulaţia pe un pod din oraşul de pe coasta estică a Taiwanului a fost oprită, precizează Reuters. Potrivit pompierilor, autostrada Su-Hua din estul Taiwanului a fost închisă. Potrivit unor informaţii iniţiale, 702 de gospodării au rămas fără curent electric.
Un cutremur cu magnitudinea 6,1 s-a produs sâmbătă în apropiere.
“Preşedintele Tsai Ing-wen le-a cerut cabinetului şi miniştrilor implicaţi să lanseze imediat ‘mecanismul în caz de dezastru’ şi să mobilizeze cânt mai rapid ajutor de urgenţă”, a anunţat într-un comunicat biroul de presă al preşedintelui după cutremurul de marţi



4 comentarii:

  1. Doamna Maria s-a adeverit exact asa cu ati pus inainte pe blog acele blocuri aplecate. Doamne sa nu mai zica nimeni ca tot ce spuneti nu se adevereste. Din pacate toate se adeveresc, ar trebui sa luam aminte la toate cate le spune doamna Maria. Este bine chiar daca sunt vesti mai putin bune dar din fata lui Dumnezeu nu avem unde ne duce. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe data pe 6 s au intamplat. ASHA cum ati prezis de doua ori ca pe 6 se va intampla ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. Binecuvantari divine la toata suflarea! Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim,an.10.06.,aceleasi binecuvantari divine si asupra ta...Frumos gestul tau...

      Ștergere