luni, 5 februarie 2018

EXTRATERESTRII ! LUATI AMINTE !!! EI VIN NUMAI CA O FORŢĂ A BINELUI !


  xx                                5  Februarie  2018,ora 7,06 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,aud glas care spune asa la Imperativ:

                   Luaţi aminte !!!
            Trebuie ţinut minte !
      Extraterestrii nu vin  ca o Forţă  a Răului ! 
      Ei vin sa-şi arate dragostea faţă de pământeni !     
     Extraterestrii vin ca o Forţă a Binelui  asupra Urii , si spre înmultirea fericirii pământenilor !"

Asadar dragilor, sa luam aminte ! Sa nu ne temem de fratii nostri care traiesc infara Terrei.
Sa nu ne luam după PREOTII  care, ne spun ca acestia ar fi draci. PREOTII care spun asa ceva,isi au propriul interes pe care trebuie sa si-l realizeze. 
Asa cum si BIBLIA de astazi, nu este cea pe care ne-a lasat-o MANTUITORUL ,ci este o Biblie mutilata din toate partile si de toti cei care, au avut un anume scop ca sa scoata din ea si sa adauge la Biblie după gandirea lor de-atunci, după vremile si vremurile pe care le-au trait.
BIBLIA fratilor, doar pe un sfert daca a mai ramas asa cum IISUS HRISTOS ne-a lasat-o ! Cel putin VECHIUL TESTAMENT este aproape tot schimbat de oamenii vremurilor,după buna lor plac,după cum le venea lor bine ca sa aiba oameni supusi,oameni care sa plece capul si sa creada toate cate le se spune,fara sa-i ajute ca sa gandeasca. Si va dau un mic si de necrezut exemplu:


În cartea Facerii din Vechiul Testament, Moise istoriseşte cum Dumnezeu i-a cerut lui Avraam să-i aducă jertfă chiar pe unicul lui fiu. Avraam făsă să stea pe gânduri dis de dimineaţă l-a luat pe Isaac şi a plecat spre vârful muntelui spre a împlini porunca. La fel cum Domnul a îngăduit ca diavolul să-l ispitească pe Iov pentru a da exemplu unei lumi întregi despre adevarata statornicie în credinţă, la fel l-a încercat şi pe Avraam, prevestind în chip minunat jertfa Fiului pe cruce: "Căci Dumnezeu aşa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică."
Avraam preînchipuie pe Tatăl cel Ceresc, iar Isaac preînchipuie pe Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Aşa cum Avraam nu şi-a cruţat fiul pentru împlinirea poruncii date de Domnul, aşa nici Tatăl nu Şi-a cruţat Fiul dându-l din iubire ca jertfă pentru mântuirea neamului omenesc.
Câţi dintre noi suntem dispuşi să renunţăm la ceva pentru Dumnezeu? Uneori nu renunţăm nici la câteva minute din timpul nostru, sau la părerile noastre, darămite să renunţăm la mai mult.
Vă prezentăm în continuare pasajul din Sfânta Scriptură care descrie scena jertfirii lui Isaac:
"După acestea, Dumnezeu a încercat pe Avraam şi i-a zis: "Avraame, Avraame!" Iar el a răspuns: "Iată-mă!"  Şi Dumnezeu i-a zis: "Ia pe fiul tău, pe Isaac, pe singurul tău fiu, pe care-l iubeşti, şi du-te în pământul Moria şi adu-l acolo ardere de tot pe un munte, pe care ţi-l voi arăta Eu!" Sculându-se deci Avraam dis-de-dimineaţă, a pus samarul pe asinul său şi a luat cu sine două slugi şi pe Isaac, fiul său; şi tăind lemne pentru jertfă, s-a ridicat şi a plecat la locul despre care-i grăise Dumnezeu.
Iar a treia zi, ridicându-şi Avraam ochii, a văzut în depărtare locul acela.  Atunci a zis Avraam slugilor sale: "Rămâneţi aici cu asinul, iar eu şi copilul ne ducem până acolo şi, închinându-ne, ne vom întoarce la voi". Luând deci Avraam lemnele cele pentru jertfă, le-a pus pe umerii lui Isaac, fiul său; iar el a luat în mâini focul şi cuţitul şi s-au dus amândoi împreună.
Atunci a grăit Isaac lui Avraam, tatăl său, şi a zis: "Tată!" Iar acesta a răspuns: "Ce este, fiul meu?" Zis-a Isaac: "Iată, foc şi lemne avem; dar unde este oaia pentru jertfă?"  Avraam însă a răspuns: "Fiul meu, va îngriji Dumnezeu de oaia jertfei Sale!" Şi s-au dus mai departe amândoi împreună.
Iar dacă au ajuns la locul, de care-i grăise Dumnezeu, a ridicat Avraam acolo jertfelnic, a aşezat lemnele pe el şi, legând pe Isaac, fiul său, l-a pus pe jertfelnic, deasupra lemnelor.
Apoi şi-a întins Avraam mâna şi a luat cuţitul, ca să junghie pe fiul său.
Atunci îngerul Domnului a strigat către el din cer şi a zis: "Avraame, Avraame!" Răspuns-a acesta: "Iată-mă!"  Iar îngerul a zis: "Să nu-ţi ridici mâna asupra copilului, nici să-i faci vreun rău, căci acum cunosc că te temi de Dumnezeu şi pentru mine n-ai cruţat nici pe singurul fiu al tău".  Şi ridicându-şi Avraam ochii, a privit, şi iată la spate un berbec încurcat cu coarnele într-un tufiş. Şi ducându-se, Avraam a luat berbecul şi l-a adus jertfă în locul lui Isaac, fiul său.
Avraam a numit locul acela Iahve-ire, adică, Dumnezeu poartă de grijă şi de aceea se zice astăzi: "În munte Domnul Se arată". Şi a strigat a doua oară îngerul Domnului din cer către Avraam şi a zis:  "Juratu-M-am pe Mine însumi, zice Domnul, că de vreme ce ai făcut aceasta şi n-ai cruţat nici pe singurul tău fiu, pentru Mine,  de aceea te voi binecuvânta cu binecuvântarea Mea şi voi înmulţi foarte neamul tău, ca să fie ca stelele cerului şi ca nisipul de pe ţărmul mării şi va stăpâni neamul tău cetăţile duşmanilor săi;
Şi se vor binecuvânta prin neamul tău toate popoarele pământului, pentru că ai ascultat glasul Meu".
(Facere, Cap.22, Sfânta Scriptură)
Astazi, daca cineva indrazneste sa faca asa ceva precum a facut Avraam cu Isaac este legat si dus la nebuni,si pe buna dreptate.
DUMNEZEU nu cere niciodata ca sa luam viata cuiva,sa ca sa oropsim pe cel de langa noi.
Iata ce ne spune MANTUITORUL:
„Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău.”Aceasta este cea dintâi şi cea mai mare po- runcă. Iar a doua, asemenea ei, este: „Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.” În aceste două porunci se cuprind toată Legea şi Prorocii.
(Matei 22:35-40)Dragii mei, daca credem in existenta Extraterestrilor,acest lucru nu inseamna ca ne şi inchinam lor!!!As cum acceptam "ajutorul "americanilor si avem Scutul antiracheta,mai mult trebuie ca sa acceptam AJUTORUL EXTRATERESTRILOR care ,vin spre a opri omenirea de la autodistrugere.Nimeni nu ne cere ca sa ne inchinam EXTRATERESTRILOR care ,unt fratii nostri intru HRISTOS ! Ci trebuie sa ne bucuram ca ne vor protejaatunci cand,Rachetele si Avioanele cu bombe vor zbura deasupra României.Iata:
*OZN –urile intervin in oprirea bombardamentelor !
                                 25 Iunie 2015, ora 3,15 zori de zi !

                                              Dragii mei, 

În această noapte, mai precis în zorii zilei de 25 iunie 2015, când abia aţipisem, aud un zgomot asurzitor de Avioane ca atunci când incepe un Război.
Brusc ,nu mai sunt în patul meu, ci sunt pe un câmp în mijlocul oamenilor si a multor copilasi. 
Toti priveam înfricosati cum AVIOANELE zburau de la Vest spre Sud-Est ,făcând un zgomot asurzitor!
Sirenele sunau asurzitor ,iar oamenii erau panicati.
Dragii mei, asa cum se stârneste din senin o furtuna mare, tot la fel, dar mai rapid as putea spune, AVIOANELE  de Luptă au fost anihilate; au fost înconjurate în aer de mai multe OZN-uri ! Au făcut cerc în jurul Avioanelor de luptă.
 
Farfuriile zburătoare au apărut din senin, si asa cum strangem într-o menghină fierul ca sa-l indoim, tot asa OZN-urile au prins în mijlocul lor toate Avioanele de luptă ,si s-au asezat pur si simplu pe Avioane. 
 
Dragii mei, asa cum stivuim farfuriile cand le spalam, la fel s-au stivuit singure OZN-urile apărute din senin; s-au asezat ca un joc de Puzzle peste AVIOANE.
Le-au facut coala de hârtie pe Avioane.   

 În această clipă ,aud dragii mei multe glasuri care strigau ceva cu mare bucurie. 
Cel mai tare strigau copilasii.
Citez :

             
"Au venit Extraterestrii !
          Iată, au venit Extraterestrii !"

Şi continuam să privesc din mijlocul oamenilor din câmp ,priveam la spectacolul urias de pe Cerul ca un amurg.
OZN-urile se asamblau singure, luminau puternic si aveau un bâzâit asurzitor.
Dragii mei, asa cum din Avioane cad soldati cu parasuta, tot asa pluteau în aer
EXTRATERESTRII cu trupul lor, fara OZN. Acestea stateau in aer la mica distanta de Pământ, stateau suspendate si erau tare multe.
EXTRATERESTRII aveau culoare alb-gri deschis, nu aveau mai mult de 1,20m-1,40 , aveau picioare lungi faţă de trupul lor mic, la fel cum aveau si braţe lungi care le ajungeau sub genunchiul care nu-l au deloc.  
.
EXTRATERESTRII pluteau în aer, asa cum zboară frunzele în vânt. 
EXTRATERESTRII coborau pe Pământ printre oameni si erau foarte multi; ei s-au lăsat văzuti de oameni si au venit că să-i ajute, au venit ca să oprească RĂZBOIUL înainte de a începe. 
Dragii mei, in caz de un RĂZBOI, EXTRATERESTRII vor fi primii care se vor arăta si vor opri RĂZBOIUL încă din faşă.
EXTRATERESTRII  dragilor, exista ! Sa nu va indoiti de acest lucru. 
EXTRATERESTRII nu vor răul omenirii; ci doresc ca Pământenii să fie salvaţi de la autodistrugere.
Extraterestrii  dragii mei, vor interveni în cazul unui Război al pământenilor; vor interveni într-o clipă si nu vor lăsa Planeta Pământ în mâinile conducatorilor de ŢĂRI, care sunt avizi după bani si după putere.
Nouă ni se pare o glumă cu ceea ce se intampla acum în ROMÂNIA, în SUA în RUSIA, si-n multe alte ŢĂRI.
Nu este deloc o glumă ! Un RĂZBOI stă să-nceapă, si va fi unul urât de tot !
Sa ne rugam la BUNUL  DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI, ca sa ne ajute si sa ne păzească de tot ce ne aduce suferinţă, lacrimi si durere sufletească si trupească.Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.

93 de comentarii:

  1. Daca și etc.sunt o forță a binelui cine sunt atunci îngerii,sfinții martirii toți sunt grămadă la un loc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SFINTII LUI DUMNEZEU,INGERII,MARTIRII toti se veselesc in IMPĂRATIA LUI DUMNEZEU si-n GRADINA MAICII DOMNULUII.
      Extraterestrii traiesc pe o alta PLANETA ,asa cum si noi traim pe TERRA. Sa nu-i amestecam cu SFINTII LUI DUMNEZEU !
      Nu suntem singuri in UNIVERS ! Ce nu este clar? Sunt PLANETE în care oamenii au 2,5 -3 metri inaltime. Pe PLANETA MARTE,exista forme de VIATA ! Eu am vazut toate acestea !

      Ștergere
    2. Extraterestrii au fost dar acum nu mai sunt ,,oriunde" Cei pe care unii îi numesc Extraterestrii vin exact de acolo de unde Ia trimis Dumnezeu la porunca Sa, în Biblie este scris exact locul. De fapt mai corect spus acum sunt doar intratereştrii. Cerul adică spatiu intergalactic A FOST BLOCAT SI INTERZIS cu mii de ani în urma dupa fostul Marele Război dintre îngerii Lui Dumnezeu cu cei care acum pretind a fi ființe super-evoluate. Cine înțelege e bine cine nu se va duce cu ei nu cu Iisus Hristos care vorbit despre ei numai că El îi numea altfel. Cine citeşte pricepe şi NU va putea fi amăgit extrem de uşor... deasemeneaeste uluitor cât de frumos si usor de inteles este de inteles Adevarul doar pt. Cine Il iubeste cu adevarat

      Ștergere
    3. 16:18D-na Maria:
      1.Noi crestinii vrem sa ajungem in Imparatia Lui Dumnezeu ,nu p
      e alte planete locuite deET care dupa

      spusele Macii Domnului sunt.. .Negrii(nu au lumina)!
      4.Nu vorbiti niciodata de dragostea si ajutorul sfintilor si ingerilor ci doar de dragostea d-oastra pt ET.
      5.Concluzia:Sunteti ,din pacate,in mana acestor entitati inselatoare sau sunteti chiar.... Unul din ei!



      2.Pas cu pas v-ati indepartat de cuvintele Domnului IISUS si-i indepartati si pe altii mai nestiutori dar care vor sa se Mantuiasca!

      3.Insigati contra preotilor si artilor

      Ștergere
    4. 16:18, de ce te joci de-a Dumnezeu?

      Ștergere
    5. 16:18D-na Maria ,Scopul existentei omului pe Terra este-Mantuirea!De ce va lasati manipulata de aceste entitati intunecate si la randul d-voastra ii manipulati si pe altii indepartandu-i de credinta in Dumnezeu?Caci cine va citeste ET sau oamenii?Sfintii au vorbit in alt duh si alt limbaj decat d-voastra,e clar!Duhul cu care vorbiti e intunecat ,nu are nimic sfant.Nu se simte decat mandrie si rautate.Cine are duhul lui Dumnezeu poate face diferenta.Cata pace,dragoste,bucurie gasim in biserica si cata raceala ,intuneric si rautate in mesajele d-voastra!Sunteti grav inselata de aceste entitati decand ati fost rapita.Salvati-va caci sunteti "captiva"lor!O sa va chinuie in veci!Doamne fereste!Domnul si Maica Sa sa va aiba in paza!Amin!

      Ștergere
    6. D-na Anonim 14:12 nu va aprob si nu va judec(sunteti liberul arbitru pt soarta d-voastra)DAR nu aruncati cu pietre(din cauza necunoasterii ,ignorantei tale) TOATE ACESTE PIETRE SE VOR INTOARCE SI-TI VA SPARGE CAPUL(legea bumerangului).
      Te deranjaza blogul Mariei :NU-L MAI CITI si nu mai jigni.
      Despre extraterestrii: DA EXITA
      Unde: Si-au facut aparitia UFO pe cer[[tot mai multe,tot mai dese]] pe toate continentele (documentatii confirmate de toate canalele de stiri mapamond -nu la B1,Antena,ProTV- nu in romania), foarte recent a avut loc o confruntare in Rusia soldata cu moartea la 300 soldati .
      Sunt multe categorii-specii de ET(unii buni,altii NU)
      Documenteaza-te ce se intampla in Antartica-orasul subteran-baza UFO inca de pe vremea lui hitler-schimb de experienta-tehnologie.
      Deci doamna anonim ,mergi tu la biserica si spune ca-ti place sa arunci cu pietre si vezi ce-o sa-ti raspunda preotul:"-De ce nu-ti vezi TU barna din ochiul tau si te uiti la paiul lui Maria".
      Sa ai o zi buna si fereste-te de bumerang.
      Paraschiva

      Ștergere
    7. 02:40, bravo! Imi place stitul tau direct.
      La fel si la 14:12!

      Ștergere
    8. 14:12 asa cred si eu, ma mir ca ti-a publicat mesajele.

      Ștergere
    9. 02:40, ce iti mai place tie sa faci pe judecatorul dar ai uitat ca "nu ai studii in acest domeniu".
      Nu vorbi in numele altora. Te-ai intrebat vreodata daca tu esti un crestin veritabil? Poate ar trebui sa te intrebi. Ti-ar prinde bine.

      Ștergere
    10. 16:45M-as bucura ca Dumnezeu si sfintii sai pe care ii "apăr"sa-mi trimita "bumerangul"iubirii lor!In ceea ce priveste existentaET nu am contestat dar am precizat ceea ce a afirmat Maica Domnului lui G.Bongiovani(fost ufolog,intors la Dumnezeu dupa experienta intalniriicu Fecioara Maria)
      In ceea ce priveste mesajul meu nu a fost un atac("cu pietre,caci acestea sunt "propietatea"ta)ci un avertisment pt trezire la adevar.In ceea ce priveste "cunostintele"tale eu le-am aflat acum vreo....30de ani!Partea penibila a mesajului tau e ca ....nu stii cu cine vorbesti,iar "pietrele"tale s-au transformat pt mine intr-o frumoasa...diadema si multa bucurie sufleteasca!Binecuvantat sa fie duhul adevarului,duhul intelepciunii si al descoperirii !Amin!

      Ștergere
    11. 22:19Nu-mi amintesc sa ne fi cunoscut,asa ca de unde stii cine sunt ,ce studii am si ce experienta?Din moment ce tu nu" judeci" si esti un
      "crestin veritabil" poti sa impartasesti
      fara sa gandesti , orice opinie gresita ,

      caci nu conteaza,drumul ales e
      ....Sigur!Mare e gradina Domnului!Vezi
      ca lumina ta sa nu fie intuneric si sa nu vezi luminita de la capatul tunelului!

      Ștergere
    12. 16:45si 22:19Regret sa va spun -sunteti doua suflete inveninate din neputinta de a straluci!Nu tuturor le e dat sa o aiba!Gasiti secretul acestei straluciri sapand adanc in sufletul vostru si lasati-va sa mai dati sfaturi ca baloanele de sapun!Slava luminii intelepciuniiLui Dumnezeu!Amin!

      Ștergere
    13. Dar,cine esti,mai Angel,ca e doua oara cind te dai mare pe aici? Un mare stab in biserica?

      Ștergere
    14. 3:47Sunt ceea ce sunt ,deci, ceea ce m-facutDumnezeu!Nu trebuie sa fii"stab in biserica" ca sa ai lumina sufleteasca,dar iubesc sincer biserca ortodoxa!Amin

      Ștergere
    15. 02:15, cat de mica esti tu Angel. Esti simpatica cum vrei sa dai sfaturi. Dar trebuie sa intelegi ca sfaturile intelepte nu pot fi date decat de intelepti. Straduieste-te sa te inteleptesti mai intai.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. 16:19,„…cu câta aviditate cauta crestinii nostri sa vada minuni, sau chiar sa faca ei însisi minuni! Aceasta cautare nu da altceva la iveala decât înselaciunea de sine, care se naste din buna parere de sine si din slava desarta, si care se salasluieste în suflet punând stapânire pe el”.

      Ștergere
    2. 20:55 ai mare dreptate! In sfarsit cineva cu mintea limpede aici. Esti ca o gura de aer.

      Ștergere
  3. eu cred!!ii visez ff des!!acum vreo luna am visat muulte nave extraterestre deasupra cartierului unde stau!!era atit de real!!inca am si vb cu ei!!o nava a aterizat in curtea mea si ma cautau pe nume!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:45 - Poate ca niciodata de la începuturile Crestinismului încoace puterile demonice nu s-au manifestat într-un numar atât de mare si atât de pe fata ca în zilele noastre. Teoria „vizitatorilor din spatiul extraterestru” nu este decât unul din multele pretexte pe care le folosesc aceste puteri pentru a disemina si a acredita ideea existentei unor „fiinte superioare” care îsi vor asuma responsabilitatea destinului omenirii.

      Ștergere
    2. 20:57 asa e! Felicitari pentru claritatea gandirii!

      Ștergere
    3. "Precum in Cer asa si pe Pamant", "Ce este jos este si sus" (Hermes Trismegistus), in fapt si in drept, temelia sacra a geometriei universale, aievea, pururea, ACUM si-n VECII VECILOR, AMIN! Eternitatea, Nemurirea, Spiritum Sanctum reviviscimus. Daca suntem egali in fata Creatorului, creati dupa chipul si asemanarea Sa, atunci de ce in lume este atata SUFERINTA, POLUARE, PRAF DE PUSCA, SALBATICIE, IGNORANTA, SCLAVAGISM, MINCIUNA, MANIPULARE, PROPAGANDA, DIVERSIUNE. Omul a fost creat din iubire ca sa traiasca in si prin iubire, materialul de constructie original, primordial. Iubirea divina, energia pura. Cine a deturnat iubirea si-a dus-o in derizoriu, obscen, excentric, pervers, pornografic, animalic (cumva influente si efecte ale creierasului reptilian, parte integranta a creierasului din dotarea SNC?!) Suntem ratiune si instinct. Si cu toate astea se fura la greu curent prin Univers atata vreme cat suntem redusi la starea vlaguita, fara puterea si forta ancestrala, in op pers incorect, ilegal si imoral. In anul Centenarului trebuie musai sa ne straduim a invata cum sa dobandim AUTOCONTROLUL astfel incat sa stam DREPTI in fata CONSTIINTEI. Constiinta individuala interconectata la constiinta colectiva, nationala, planetara, interplanetara, galactica, intergalactica, UNIVERSALA, Imparatia Lui Dumnezeu adevarat, Lumina din Lumina. "Eu Sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul". Revelatia. Multumesc,

      Ștergere
    4. 20:57Acesta e adevarul!Lupta dintre lumina si intuneric ,dintre fii lui Dumnezeu si fii "celui rau"e maxima!Satana si-a mobilizat armata de inselatori,dintre cei mandrii si cei rai dar lumina Adevarului din gurile ostirii lui Hristos ii va arde!IISUS cu ai Lui va birui pe satana si pe ai lui!Amin!

      Ștergere
  4. SE PARE, că pe pământ și în jurul lui, s-ar afla vreo 12-13 specii/rase de extratereștri, din care decât 3-4 sunt bune, restul fiind ostil

    RăspundețiȘtergere
  5. Atentie.....drumul spre Iad , este pavat cu intentii bune.
    Nu va lasa-ti inselati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar am si eu o nedumerire...cine-i trimite pe extraterestrii sa salveze omenirea de la autodistrugere, asa cum scrie in articol? s-au autosesizat? si de unde cunosc ei ce este bine si ce nu este bine pentru omenire, ce ar trebui sa facem si cum sa ne comportam? asa cum scrie in Biblie ca Dumnezeu a facut pamantul şi l-a facut pe om dupa chipul si asemanarea Sa, eu zic sa-L lasam pe El sa hotarasca ce are nevoie omenirea si ce nu, fiti siguri ca stie El mult mai bine decat omuletii verzisori cu ochi negri care vor neaparat sa ne ”salveze” ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .cine-i trimite pe extraterestrii sa salveze omenirea de la autodistrugere, asa cum scrie in articol? Intrebarea are un raspuns simplu...Chiar Dumnezeu! In Biblie scrie: ,,voi sunteti Dumnezei”...adică noi, oamenii, dar ne-au pervertit niste ET foarte răi. Acesti ET, buni, sunt mijloacele prin care Dumnezeu, ne va elibera de tirania celor răi. Prin ei lucreaza chiar Dumnezeu, ai carui fii suntem noi, oamenii.

      Ștergere
    2. : ,,voi sunteti Dumnezei”inseamna ca omenirea e o colonie a extraterestrilor care ne-au adus pe Pamint-adica sintem ca si copii lor,la fel ca ei,cu unele modificari genetice pentru a putea trai pe aceasta planeta. Dar,nu sintem nemuritori,cum nici ei nu sint. Nu exista spirit nemuritor. E scris in biblie

      Ștergere
    3. https://saccsiv.wordpress.com/2010/08/11/extraterestrii-sunt-draci-new-age-ii-numeste-sefi-secreti/

      Ștergere
  7. Locuitorii celorlalte planete sint preocupati pt comportamentul pamintenilor, pt ca pe pamint se vorreste doar de razboaie, distruggere, cine si cum sa fie mai puternic, si atunci cred ca Dumnezeu permite extraterestrilor de a interveni, intre paminteni, ei avind puteri supranatutale ar purea ajuta umanitatea de a nu se distruge.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.03 te amagesti singur, daca Dumnezeu vrea sa salveze omenirea o poate face mult mai simplu, nu trimitand nu stiu ce entitati extraterestre care vor speria lumea.

      Ștergere
    2. Si care ar fi modul ala simplu si de ce nu a facut-o pina acum? Dumnezeu nu exista,daca exista,altele erau conditiile pe Terra,era,cum zic unii,un pamint plat,acoperit de o cupola,unde era cald si bine,umblam goi si mincam paine si friptura din copaci

      Ștergere
  8. Doamna Maria ma bucur tare mult ca noi acum stim ca vin sa ne ajute si acest lucru datorita dv.ca altfel de cs sa nu recunosc nu stiu ce s-ar putea intampla. Va dati seama ca sa vezi ceva de pe alta planeta langa tine nu stiu cum am reactiona. As mai adauga ceva daca vin foarte curand asta prevesteste RAZBOIUL SFANT CERNEREA CARE SE VA DA INTRE FORTELE BIMELUI SI A RAULUI. Acum ne dam seama de ce vin,sa ne ajute. Doamna Maria daca Dumnezeu ne ajuta sa traim sa apucam si noi sa vedem aveasta minune de la el sa asteptam cu drag si cu credinta. Si mai spun ceva apropo de aceste OZN -uri sunt catalogate de marile puteri ca fiind nocive sa nu ne apropiem o minciuna sfruntata,vor pali cartile oamenilor de stiinta inaintea extraterestrilor vor fi aruncate pe foc la inteligenta lor cate vor arata oamenilor fe aceia nu se discuta si totul este deformat si nu se spune adevarul adevarat. Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:33 tu te auzi ce spui? Razboi sfant? Cum poate fi un razboi sfant? E un nonsens! Ai luat-o pe urmele jihadistilor?

      Ștergere
  9. Doamna Maria ma bucur tare mult ca noi acum stim ca vin sa ne ajute si acest lucru datorita dv.ca altfel de cs sa nu recunosc nu stiu ce s-ar putea intampla. Va dati seama ca sa vezi ceva de pe alta planeta langa tine nu stiu cum am reactiona. As mai adauga ceva daca vin foarte curand asta prevesteste RAZBOIUL SFANT CERNEREA CARE SE VA DA INTRE FORTELE BIMELUI SI A RAULUI. Acum ne dam seama de ce vin,sa ne ajute. Doamna Maria daca Dumnezeu ne ajuta sa traim sa apucam si noi sa vedem aveasta minune de la el sa asteptam cu drag si cu credinta. Si mai spun ceva apropo de aceste OZN -uri sunt catalogate de marile puteri ca fiind nocive sa nu ne apropiem o minciuna sfruntata,vor pali cartile oamenilor de stiinta inaintea extraterestrilor vor fi aruncate pe foc la inteligenta lor cate vor arata oamenilor fe aceia nu se discuta si totul este deformat si nu se spune adevarul adevarat. Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai dreptate Maria in ce priveste Biblia,a fost talmacita si rastalmacita dupa interesele vremurilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Stau si ma gandesc ca Siria, Libia, Afganistan , Irak , Yemen , o parte din Africa au fost distruse de razboaie , mii de copiii si civili au platit cu pretul vietii toata acesta ura intre popoare . Extraterestrii ce pazeau ? Nu le-au placut locuitorii, zona , ???!!! Atrocitatile din Siria cu decapitari si torturi si violuri au depasit pe cele ale nazistilor , E.T. daca sunt atat de buni, atat de dornici sa impiedice RAZBOIUL , de ce nu il opresc in locurile in care a fost si este in continuare ????
    Siria e o tara distrusa , cu o populatie stramutata , bolnava , socata , traumatizata generatii intregi . Cat au sperat bietii sa ii ajute cineva macar sa fuga , daca altfel nu se putea . Trist dar mai arunci un ochi si la ce vezi acum ....la ce va fi .....se va vedea . Pentru moment, acesti ET nu s-au deranjat , nu au miscat un deget , urmaresc cum aici , unul elimina pe altul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:28, nu e asa cum iti pui problema. Sa sti ca extraterestri nu se amesteca in nebunia pamantenilor sa o opreasca, nu inca. Exista reguli in Univers, nu pot sa intervina dupa cum crezi tu. Cand raul va fi la o anumita scara, vor interveni. Dar, atunci va fi o separare a celor contaminati de cei foarte putin contaminati (care mai pot fi recuperati).
      Pana atunci omul va fi lasat sa-si manifeste nebunia, indiferent ce implica. Vorba aceea: ne-o facem cu mana noastra... sa nu ne plangem, caci foarte multi pamanteni se complac intr-o stare mediocra. Nici nu vor sa auda ca trebuie sa se schimbe. Aceasta umanitate trebuie sa se schimbe in profunzimea ei. Nu altii sa ne schimbe pe noi ci NOI sa ne schimbam. Asta pana nu e prea tarziu. Caci neghina va fi separata de grau.

      Ștergere
    2. 23.32 ce de verdicte mai dai ! limbaj de lemn .

      Ștergere
    3. 06:40, te deranjeaza? Spune un adevar 23:32.

      Ștergere
  12. Si ar trebuii ca sa iau de bune spusele acestor voci?
    Am eu certitudinea ca aceste voci ne indeamna la cele Sfinte?
    Poate cineva sa le intrebe pe aceste voci daca se INCHINA Sfintei Treimi?
    Intreb pt ca sunt in dubiu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Calburean &co, extraterestrii ( ingeri, diavoli, zmei, chemati-i cum vreti ) vor se ne fure sufletul pentru ca este nemuritor. Noi oamenii santem nemuritori. Va amintiti despre ceea ce faceau stramosii nostrii dacii, ultimi detinatori al acestui mare secret? “plecau la lupta ca si cum ar fi plecat la petrecere, trageau cu sagetile in aer amenintand divinitatile de care nu se temeau pentru ca ei se credeau nemuritori. Dacii mureau razand.” Da, ei mureau razand fiindca nu se temeau de moarte pentru ca stiau ca viata adevarata atunci incepe.

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.lovendal.ro/wp52/exista-deja-tehnologii-foarte-avansate-dar-tinute-la-secret-ca-vehicule-de-teleportare-camere-de-vindecare-cu-tahioni-replicatoare-de-alimente-sau-cutii-cu-energie-libera-ne-dezvaluie-un-inside/#comment-2244

    RăspundețiȘtergere
  15. http://evz.ro/sateni-marturii-ozn-chirales.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Aici chiar nu va inteleg, sunteti o credincioasa infocata de ce credeti ca avem nevoie de ajutorul extraterestrilor cand il avem pe Dzeu viu. Adica El nu mai poate si apeleaza la extraterestrii. Bravo dna Maria, m ati bagat de tot in ceata. Numai de la Dzeu Tatal, Fiul si Sf Duh vine binele suprem si de la nimeni altcineva. In legatura cu Biblia as vrea sa aratati originalul daca sustineti ca a fost rastalmacita si schimbata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:20, nu o acuza pe Maria. Du-te ia-l de guler pe Imparatul Constantin. Acela te-a bagat in ceata cand a interzis scrierile gnostice, cele care contin adevarul.
      Biblia alcatuita la porunca lui era una in favoarea Imp. Roman. Ei bine, pe aceea o ai tu acasa, cat se poate de modificata, cenzurata si trunchiata.
      Cauta scrierile gnostice. Desi iti va fi greu sa dai de cele autentice.
      Asta este lucratura in care au fost prinsi crestinii. Vrei invataura curata, ia-o de unde nu-i caci au ascuns-o. Dar va veni si vremea cand se va sti totul.
      Maria ne spune ceea ce primeste ca informatie de Sus.

      Ștergere
    2. Dumnezeu lucreaza prin oameni,adica prin ET super evoluati

      Ștergere
    3. ?!
      Organite celulare comune
      1. RETICUL ENDOPLASMATIC, neted cu rol in transportul unor subst. in citoplasma, rugos cu rol in sinteza unor proteine;
      ...
      RETICULOCITELE sunt eritrocite anucleate tinere, imature care contin ARN si care se maturizeaza complet in circulatia periferica in cca 1-2 zile dupa ce parasesc maduva osoasa, numararea reticulocitelor (Hemograma cu formula leucocitara) efectuandu-se in scopul determinarii daca maduva osoasa produce un nr. de eritrocite corespunzator val. organismului si pt. a descoperi cauza si a clarifica dif. tipuri de anemii.
      ...Area 51
      Dennis, pe numele lui Bob Lazar, om de stiinta care a lucrat in mai multe proiecte strict secrete ale Guvernului SUA, specialist in sist. de propulsie, face trimitere la existenta unor discuri provenite din Zona 2 Reticuli, a doua stea din Constelatia Reticulum (evz. ro. Area 51 in viziunea omului de stiinta Majestic 12, Bob Lazar, autor Radu Stefanescu), de unde concluzia ca nu prea am fi singuri in Univers, dimpotriva suntem interconectati energo-informational prin intermediul organelor si organitelor celulare care ne alcatuiesc organismul uman. Doamne ajuta-ne sa aflam cine suntem cu adevarat, de unde venim, incotro ne indreptam si care este rostul nostru, al fiecaruia dintre noi, pe acest Sfant Pamant! Cu drag,

      Ștergere
    4. Adica daca mi spun parerea acuz? Ce e cu atitudinea asta? Nu acuz spun un adevar sau Dzeu nu mai este atotputernic? Cer dovezi ca asta nu e biblia originala. Care e problema ta anonim 00.38????





      Ștergere
    5. 00:38Cata obraznicie!Cine e mai mare d-naMaria sau sf.Imparat Constantin?Sa vezi cum o sa te traga el de guler!Demonii se iau la harta cu sfintii!Asta e Cernerea!Cei mandrii si cei rai fac jocul satanei.Ferice de cei smeriti si iubitori de sfinti caci acestia iubesc cu adevarat pe Dumnezeu!

      Ștergere
    6. 13:28, ambii:

      Cuvantul “sfant” atribuit unor asemenea persoane dubioase precum acest Constantin??? Daca lumea se roaga la acest „sfant” mai bine sa se abtina.
      Acest Constantin face parte din breasla criminalilor ordinari. El este un ucigas de fiu, sotie, cumnat, prieteni buni de o viata si cine mai stie cate crime are in plamares ascunse si nestiute de nimeni. Niciodata nu va fi sfant pentru mine. Iar cine il considera “sfant” pe asta da dovada de contaminare diavoleasca (diavol= crima).
      Sa nu uitati vreodata: Adevaratul Dumnezeu nu poate fi decat Iubire. Uitati-va la fructul copacului pentru a intelege soiul acestuia. Daca sunt “roade” de iubire, bunatate aceasta explica insasi natura copacului. Daca in schimb fructele sunt: sange, crima, sacrificiu, ritual, ura – acest lucru denunta “calitatea si originea pomului”. De aceea trebuie sa avem intotdeauna ochii bine deschisi pentru a putea alege corect.
      Referitor la datele istorice, nu tot ce pare alb este alb. Doar naivul "se hraneste" cu ceea ce i se serveste.
      Cerceteaza si vei intelege, cauta informatie adevarata si vei vedea minciuna datelor istorice. Omenirea e in stadiul in care este din cauza deformarii adevarului, a prelucrarii "speciale" a informatiei pentru ca omul sa ramana intr-un stadiu avansat de necunoastere. Aici este problema. Iar cei care au dorinta sa cunoasca, multi dintre ei ajung victime pentru ca iau de buna o informatie considerata de sistem a fi "reala". Aici este marea pacaleala travestita in "adevar". Acesta este motivul pentru care indemnul este: cerceteaza, cerceteaza ... nu lua de bun tot ce gasesti scris, caci de multe ori dai de informatie prelucrata. Totul a fost foarte bine calculat si masurat de insusi Raul, pentru a obtine un profil al "credinciosului" care nu deranjeaza si care niciodata nu va fi in masura sa se trezeasca.
      Cititi istorie adevarata si veti intelege cum sta situatia. Nu tot ce ne este prezentat ca istorie asa a fost in fapt. Nu va grabiti sa dati cu bolovanul caci sunteti necititi si nu cunoasteti Adevarul.
      Treziti-va si Iubiti Adevarul nu minciuna care v-a fost inoculata inca din vremuri timpurii prin viclenia serpilor.
      Biblia este modificata, adaugita, eviscerata,trunchiata. Nu dormiti pe voi, caci va inselati singuri, orbecaind in ceva pe care voi il considerati crestinism dar care nu este ceea ce ar fi trebuit sa fie. Dar vine vremea si adevaratul crestinism va straluci ca soarele la amiaza si va scoate la iveala toata mascarada in care voi ati picat victime, din pacate.

      Ștergere
    7. "325

      A majority of bishops at Nicaea favored the Arian position. They were overruled by Emperor Constantine. In a letter to the churches, Constantine wrote that "any one who conceals a work of Arius shall be punished with death." State interference in church affairs resulted in politics causing the falsification of the Gospels' message. The church became more important than religion, to the detriment of Christianity. [De Rosa, 44; Richardson, Chapter III, "Writings," 23]”

      Majoritatea episcopilor de la Niceea au fost favorabili poziției lui Arie. Aceasta a fost anulata insa de către împăratul Constantin. Într-o scrisoare către biserici, Constantin a scris că „oricine pastreaza o lucrare a lui Arie se pedepsește cu moartea.“. Intervenția statului în treburile bisericesti a condus la politicizare provocând falsificarea mesajului Evangheliilor. Institutia bisericii a devenit mai importantă decât religia, în detrimentul crestinismului. [De Rosa, 44; Richardson, Capitolul III, "Scrieri," 23]

      Ștergere
    8. Acest Imparat Constantin a executat peste 3000 crestini pentru ca felul lor de a interpreta Biblia a fost diferit de al sau, de fapt il deranjau ... un mare criminal...

      Iata:
      „Fourth century,
      Emperor Constantine, the first Roman Emperor to become a Christian, had over 3000 Christians executed because their interpretation of the Bible did not agree with his. That is more than the number of Christians who died at the hands of the Romans during the well known 1st century "Christians to the lions" persecutions.”[Manchester, 7-8]

      Ștergere
    9. Dupa ce s-a „convertit” la crestinism si-a omorat fratele, nepotul, fiul, a doua sotie. Cine este acest Constantin care este numit „sfant” insa nu este decat un demon. Un sfant niciodata nu ucide dar un demon nu se da in laturi sa faca asta.

      "326
      After Constantine converted to Christianity he continued his brutal ways. He executed
      • Licinius, his brother-in-law, after publicly stating that he would not do so.
      • Licianus, son of Licinius, at age eleven.
      • Crispus, his own son, on a false carge.
      • Fausta, his second wife, for falsely accusing Crispus. Catholic Encyclopedia, "Constantine the Great” ]
      Despite Constantine's bloody history, he was canonized by the Eastern Orthodox Church. "

      Ștergere
    10. 16:24Degeaba te razboiesti,Sf.Imparat Constantin se bucura alaturi de Domnul Iisus.Chiar daca o fi facut si greseli ,a facut totusi, cel mai mare bine omenirii acordand libertate crestinismului prin Edictul de la Mediolanum (Milano) .Altfel tu,care astazi,cu multa ura diavoleasca,il faci criminal ,nu ai fi mai putut sa vorbesti de crestinism.Iar tu care nici pe departe nu ai duhul lui Dumnezeu,fereste-te sa nu ai vreo "veste"dela acest sfant care sa te puna la punct!

      Ștergere
    11. 00:54, Angel, langa Iisus nu poate sta nici un criminal, de calibrul acetuia, mai ales. Are mii de crime individul asta. Locul lui este direct in iad.
      Ca de exemplu ca si la multi alti asa-zisi sfinti. Vrei sa vorbim despre Imparateasa Teodora? Citeste istoria si iti dai seama singura.
      Asta a fost o prostituata de care s-a indragostit Imparatul Iustinian. Cum nu era acceptata de nobilime, acesta dupa ce s-a casatorit cu ea a ridicat-o la acelasi rang cu el, numind-o imparateasa. Dar chiar daca era imparateasa, cariera ei de prostituata nu se poate sterge cu buretele.
      Si asta ar fi o nimica toata, dar este responabila de mari atrocitati.
      Vazand ca nu sti nimic din istorie am sa-ti explic.
      La un moment dat in Constantinopol a fost o mare revolta populara, pentru ca darile erau enorme. De acesti bani avea nevoie imparatul pentru a construi monumente prin care el sa ramana in istorie. Era foarte ambitios. Cand a inceput revolta, intr-un fel cum sunt manifestatiile la noi in Bucuresti, el a vrut sa fuga, avea deja o nava pregatita. C***a de Teodora l-a luat la palme si i-a spus ca ea dupa atata efort de a ajunge in varful societatii, nu este dispusa sa piarda totul pentru o revolta. Ce au facut cei doi? Au adunat imediat toata armata. La rasculati le-a spus ca este dispus sa negocieze cu ei, sa le dea drepturi dar sa se adune toti pe stadionul care era in Constantinopol. Acesta era de forma ovala si avea 400 m lungime, fiind o opera a acelor vremuri. Acolo se organizau curse de care cu doua roti (dighe). Odata ce lumea s-a dus acolo, au inchis portile si a intrat armata. 30.000 de barbati, femei, copii au fost macelariti acolo. Nimeni nu a scapat viu.
      Ca sa vezi cat este de sfanta Teodora.
      Dupa mintea ta ingusta, si criminala asta sta tot alaturi de Iisus, nu?
      Ia-ti noroiul de pe ochi, ca sa poti vedea.

      Ștergere
    12. Crestinismul actual a fost "configurat" de Constantin conform intereselor lui personale si ale Imperiului Roman. Cand avem la baza interese vorbim de manipulare in primul rand. A fost un mare demon Constantin asta. A facut totul pentru propriul interes, inclusiv asa-zisa libertate oferita, cu toate ca a ucis mai apoi o gramada de crestini. Bandit mare, posedat de o inteligenta demoniaca.
      Criminal este Constantin pentru ca a ucis oameni si nu putini. Sa nu ne ascundem dupa deget, ar trebui acuzat de genocid, caci a ucis in masa. In prezent ar fi fost imediat condamnat.
      Constantin nu a devenit niciodată un creştin adevărat. L-a adorat tot timpul pe zeul grec Apolo (Soarele), s-a inchinat lui Sol Invictus (Soarele Invincibil) şi a rămas pană la moarte Pontifex Maximus (Pontiful Suprem) al Bisericii Păgane! in consecinţă, Iisus a primit dreptul de a-şi celebra ziua de naştere pe data de 25 decembrie, dată care nu a mai fost schimbată pană astăzi.
      Constantin este un demon; sfant nu poate fi numit vreodata.

      Ștergere
    13. Angel, jos palaria! Argumentezi afirmatiile tale cu dovezi clare si de necontestat.
      In schimb, an.01:52, ii placea cacealmaua.

      Ștergere
    14. 1:51Spre rusinea ta iti amintesc ca nu esti "Dumnezeu ,creatorul cerului si al pamantului,al tuturor celor vazute si nevazute",si nu ai nici un drept sa judeci ceea ce Dumnezeu a hotarat si a iertat.Este evident pt. oricine are lumina sufleteasca ca ai inima inveninata .Expresia"minte ingusta si criminala" ti se potriveste perfect, tie!.Esti o "persoana" demonizata care nu va ajunge in lumina, alaturi de cei denigrati de tine, dar iubiti si sfintiti de Dumnezeu .!PS.Tine minte,intotdeauna lumina va birui intunericul !Amin!

      Ștergere
    15. 18.47 De unde stii tu ce a hotarit si iertat Dumnezeu? Tare incapainat mai esti!

      Ștergere
    16. Du-te Angel si da-ti cu apa rece pe fatza, poate te trezesti. "Dumnezeu a hotarat"?! Hmmm...mai gandeste-te, dar bine de tot si nu pune omul in rol de Dumnezeu caci nu se cuvine.
      Niciodata un criminal nu va putea fi numit sfant, in conditiile in care acest individ a continuat sa ucida cu nerusinare si dupa ce si-a atribuit in mod fals titlul de "crestin". Trebuie sa sti ca omul acesta nu a fost niciodata un crestin cu adevarat. Insa i-a placut ceea ce se numeste "partid politic crestin". A facut asta manat de interese meschine, placerea de a manipula si de a stapani. Sufletul acestui om a fost neguros dintotdeauna. Faptele lui macabre de omor arata asta.
      Constantin insusi si-a ucis nevasta si fiul cel mare chiar inainte de a pleca in calatorie spre Niceea (in prezent Iznik - pe teritoriul Turciei), in anul 325, pentru a decide acolo ce anume trebuie sa creada crestinii (decizii care au ramas valabile pana astazi).
      Acest Constantin era un membru al Fratiei Babiloniene sub acoperirea careia au actionat si cei din clanul Piso si Pliniu.
      Aceasta a fost adevarata fata a lui Constantin cel criminal, nicidecum sfant asa cum a vrut cineva sa-l faca. Din pacate il tradeaza faptele si mainile sale patate de sangele victimelor pe care le-a ucis.

      Ștergere
    17. Se cuvine a fi amintit faptul, că adevaratul edict de toleranţă faţă de creştini a fost dat de Galerius în anul 311 la 30 aprilie nu de Constantin cel Mare asa cum se afirma.

      „Tot atunci, situația creștinilor în Imperiu avea să se schimbe cu totul, fără vreo intervenție în acest sens din partea lui Constantin. Adevăratul edict de toleranță a fost emis în 311, de Galerius. El proclama recunoașterea creștinismului ca religie și dădea creștinilor dreptul de a se întruni, sub condiția de a nu tulbura ordinea publică; în schimb, creștinii aveau datoria să se roage zeului lor pentru prosperitatea împăratului și a statului roman. Explicația emiterii acestui edict, surprinzător dacă ne gândim că mai înainte de anul 311, Galerius îi persecutase cu asprime pe creștini, trebuie căutată, poate, în starea de derută în care acesta se găsea în acel moment, atins fiind de o boală necruțătoare, de pe urma căreia avea să și moară în scurtă vreme: este de crezut, de asemenea, că romanii începuseră să se sature de atâtea persecuții, vădit zadarnice, împotriva creștinilor. Oricum, adevăratul edict de toleranță este cel al lui Galerius, iar tradiția care stăruie să-i transfere meritul asupra așa numitului - în chip impropriu, cum vom vedea - «edict din Milan» nu este conformă cu realitatea.[2]”
      —Paul Lemerle, Istoria Bizanțului

      Galerius Valerius Maximianus s-a născut în anul 250 după unii autori 245, în satul Romulianul din Dacia Ripensis, nu departe de oraşul Sardica (azi Sofia). Tatăl său era trac, iar mama dacă, refugiată din anumite motive, din nordul Dunării în sud. Nu s-a păstrat decât numele acestei femei, Romula, numele tatălui rămânând necunoscut. Copil fiind asemeni tuturor copiilor de la ţară , chiar şi în zilele de azi, Galerius se ocupă de păstorit. Datorită acestei ocupaţii din tinertreţe, viitorul împărat va fi poreclit ‘’păstorul’’ = ‘’armentarius’’.

      La 5 mai 311, Împăratul Dac Galerius moare bătrân şi ros de boli la Nicomedia. Trupul lui a fost dus şi înhumat de credincioşii lui soldaţi la Serdica.

      Ștergere
    18. 21:11Judecata lui Dumnezeu nu se potriveste cu judecata ta.Intelepciunea lui Dumnezeu este de multe feluri , scopul sau e mantuirea omului nu contabilizarea greselilor lui.Daca ar fi dupa tine lumea de astazi nu ar fi mai existat ,implicit tu,dar Domnul a iertat o seama de pacatosi care acum se bucura in Imparatia lui Dumnezeu,pt ca "acolo unde s-a inmultit pacatul s-a inmultit si harul,prin pocainta".Si apoi Dumnezeu spune:"Ma voi indura de cine vreau sa Ma indur si voi milui pe cine vreau sa miluiesc"Raiul e plin de fosti pacatosi care s-au smerit pana la sfarsit si au slujit lui Dumnezeu!Pace tie!

      Ștergere
    19. 21:11de ce incerci sa te impui cu fortza? Cine nu zice ca tine o ia???

      Ștergere
    20. 00:06, Angel, nici cu judecata conducatorilor bisericii, care sunt tot oameni nu se potriveste Judecata lui Dumnezeu. Mai ales ca biserica din acea vreme era aservita total Imparatului. Dovada a fost exact aceasta anomalie: sa numesti sfant un criminal (Constantin) sau o criminala (Teodora). Caci trebuie sa intelegi ca NU Dumnezeu i-a numit "sfinti" pe acesti criminali irecupreabili (caci asta au fost pana la moarte) ci institutia numita Biserica.
      Judecata lui Dumnezeu este dreapta si nepartinitoare. Sa nu crezi ca este altfel. Constantin a fost un criminal toata viata lui. Sangele celor ucisi sta deasupra capului acestui Constantin cerand sa li se faca dreptate... si sunt multi.
      Inca ceva: daca ai construit biserici, nu inseamna ca esti un sfant. Nu incurca, pentru ca ratiunile actiunilor lui Constantin au fost cu totul diferite decat crezi tu. Avea anumite interese de strategie pentru a stapani si a detine controlul.
      Institutia Biserica a avut o gramada de castiguri materiale dar si putere de pe urma lui Constantin. Asa ca de ce nu l-ar numi sfantul ei? O fi sfantul acestei institutii dar atentie: NU si sfantul lui Dumnezeu. Este o mare, mare diferenta!!!

      Ștergere
  17. Din fotografii pe planeta Marte se vad capete statui si artefacele unei civilizatii dar si distrugerea ei de o forta externa care a lasat nisipul calcinat ca dupa explozii nucleare.Sa vazut umbra modulului trimis de paminteni inspectat de o umbra a unei forme umanoide conform ultimului episod tv despre extraterestri antici, dat astazi in reluare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Sfântul Ioan Damaschin:"Numai omul, această viețuitoare mintală și rațională, este dintre toate după chipul și după asemănarea lui Dumnezeu, pentru demnitatea minții și a sufletului, adică pentru necuprinsul, nevăzutul, nemurirea și libertatea voii, ca și pentru însușirea de stăpânitor, născător de prunci și ziditor."

    https://www.ganduridinierusalim.com/omul-singura-faptura-creata-dupa-chipul-lui-dumnezeu/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar nu trupul omului este dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ci duhul/spiritul omului care este etern. Dumnezeu este spirit, nu este un batran cu barba si par alb.

      Ștergere
  19. 23,20 au fost publicate ,le gasiti in biblioteci si librarii cartile apostolilor lui Iisus interzise si arse de imparatul roman atunci necrestinat, Constantin cel Mare, dupa sinodul de la Niceea din anul 325-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. scrierile "gnostice" pe linga faptul ca au aparut la diferenta de secole dupa ultima carte a Bibliei contin o gramada de prosti si blasfemii ca Isus ba a trait prin India pana la 30 ani ba a fost"sotul"M Magdalena ba ca de fapt a fost o "fantoma" iar corpul Sau o iluzie, ba ca nu a fost rastignit El ci o "clona" ba ca Adam a facut sex cu Lilith, ba ca Isus ar fi "Sophia" reincarnata etc etc Sf Constantin bine a facut ca le-a scos din circulatie1
    2 Biblia de acum este aproape identica (difera limbajul curatat de arhaismele aramaico/judaice) dovada fiind manuscrisele Qumran (400 IEN-60EN) identice cu Biblia actuala.2
    daca vin "extraterestrii" atunci toate profetiile apocaliptice (si nu doar din Biblie ci si din alte carti sfinte ale altor religii) sint invalidate.3
    daca ecista extraterestrii este validata teoria heliocentrista-evolutionismul-big-bangul ceea ce il exclude pe Dumnezeu din ecuatie period4
    am studiat cativa ani "fenomenul UFO" cu toate cazurile de rapiri/ intalniri grade 1234/concluzia mea ; extraterestrii (indiferent de "rasa" sunt vechii DEMONI prezenti in toate RELIGIILE LUMII.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 04:27, scrierile gnostice, cele autentice (!!!), sunt cat se poate de corecte si adevarate. Mai mult, nu au apucat sa fie modificate dupa interese, pentru ca falsificatorii bibliei nu stiau de aceste scrieri in acea vreme.
      Ca spun mai-marii bisericii ca sunt eretice, normal, ii deranjeaza, pentru ca adevarul doare de multe ori si mor de frica. Adevarul cuprins in ele le-ar da peste cap tot sistemul si toata structura care si-au faurit-o in decursul timplui, care este una falsa. Adevarul i-ar lasa fara obiectul manipularii iar ei nu doresc aceasta. De pe urma cui mai traiesc ei? Mai mult entitatea din spatele acestui sistem este una malefica care nu doreste aflarea adevarului. Insa aflarea adevarului se va intampla, peste voia lor. Vine si acea vreme.
      Oricat se vor impotrivi si vor cauta sa ascunda adevarul, el va iesi la iveala, pentru ca asa trebuie, asa e prevazut de Sus. Caci Adevarul trebuie sa fie cunoscut de toata lumea. Va fi zdrobita minciuna in care traieste umanitatea odata pentru totdeauna.

      Ștergere
    2. ET sint vechii zei,nu demoni,iar ingerii cazuti sint ET care au dat cunostintele lor stiintifice oamenilor contrar ordinului guvernului lor de a lasa omenirea in o stare de inferioritate fata de ei(ET)

      Ștergere
    3. Ce-ar fi ca in anul Centenarului sa suportam durerea ADEVARULUI? Am FI cu adevarat! Ne-am dezmetici, am simti ca traim, respiram, ca SUNTEM VII. Cu bune, cu rele, puncte forte, slabe, oportunitati, amenintari, calitati, defecte. Cu de toate, ca la MAMA ACASA. ESTE DATORIA NOASTRA MORALA. Ca sa lasam urmasilor, urmasilor nostri, informatii corecte, legale si morale din pdv istoric. Suntem ceeea ce emitem si atragem din infinitul Univers. Suntem Lumina din Lumina adevarat, pura, preainalta. Cu drag, recunostinta si infinita iubire...

      Ștergere
  21. ps
    Anon 00 08
    din paradigma Ortodoxa (la care ma raportez) TOATE SINOADELE (cele7) si hotaririle lor sunt EGALE Bibliei.
    stimata doamna Maria va recomand sa cititi "Despre Inselare" de Sf Ignatie Briancininnov, in aceasta interesanta carte se explica pe intelesul mirenilor (ca Dvs) cum se deosebesc duhurile (cu exemple reale ale unor persoane foarte credincioase -calugari/laici care au cazut victime "viziunilor" cu "duhul sfant" care numai Sfant nu era). nu sinteti singura cu viziuni "extraterestre" au patit-o si calugari cu zeci de ani petrecuti in rugaciune prin pustie.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bai baieteee,voi habar nu aveti pe ce sau in ce lume sunteti! Pamantul a fost acaparat de multe mii de ani de extraterestrii nebenefici noua care a exploatat omenirea facand-o sclava servind acestora inclusiv energia pe care o poarta in ei adica sufletul.Aceste fiinte negative au infiintat religiile subjugand fiintele omenesti prin teribila invocare a fricii de Dumnezeu daca nu i te inchini.Au indobitocit omeniresa prin frici de tot felul facand-o sa uite de puterea care se afla in interiorul omului fiindca acesti extraterestrii isi doresc acest suflet pe care oamenii il au fiindca este nemuritor.Au inceput sa faca tot felul de experiente pe oameni bineinteles cu acordul elitei guvernamentale umane hibridizand ADN-ul uman pentru a putea sa simta ceea ce simte omul.

    Sunt multe de spus dar mai documentati-va si voi! Oricum trebuie spus ca la acest moment doar 20% din oameni au suflet restul sunt hibridizari ale multor rase care s-au aciuat pe Pamant.Daca observati oameni cruzi,violatori de copii ucigasi etc,sigur acestia nu contin suflet fiindca sufltul este esenta Divina care nu ar face rau altora asemeni lui.Deci aceasta este explicatia starii acestei lumi.Ceea ce vedeti pe acest Pamant este o batalie MULTELOR FACTIUNI DE RASE EXTRATERESTRE CARE SE RAZBOIESC INTRE ELE PE ACESTE SUFLETE CARE SUNT PE PAMANT.

    DESCHIDETI-VA ODATA MINTEA AIA SI NU MAI BALMAJITI in ceea ca v-au invatat in scoli fiindca tot ceea ce stiti este sa le serveasca lor.Iesiti din indobitocire,caci sufletul vostru este subordonat lor fiindca va fost adormita Constiinta iar sufletlul nu mai este constient de sine de puterea sa.

    Si ca sa stititi pe 13 ianuarie Fiintele de Lumina adica acei ingeri,adica acei extraterestrii benevoli care asista Pamntul in ascensiunea sa au dezintegrat o racheta nucleara care era trimisa de catre israelieni impotriva Coreei de Nord,incercand sa porneasca razboiul.Nu mai este permis nici-un razboi pe planeta, fiindca aceasta se inalta.Zvonurile de razboi sunt de la extraterestrii negativi care nu vor ca planeta sa se inalte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Cum identificam in jurul nostru pe cei cu suflet, actiunile insufletite?

      Ștergere
    2. Parca era vorba de insulele Hawaii
      https://www.dcnews.ro/alerta-falsa-in-hawaii-o-racheta-va-lovi-insula-in-cateva-minute-nu-este-un-exerci-iu_574911.html

      Ștergere
    3. Nu stiu cui sa ma adresez pentru ca toti va numiti anonim.
      Deci fara a lua apararea sau a sta inpotruva lui Constantin, adevaratul edict de toleranta crestina l-a dat Galerius in 313. Pe de alta parte, ca raspuns pentru alt "Anonim", Constantin nu avea vum sa isi ucida sotia, fratele, fiul dupa convertire. El s-a convertit la crestinism pe patul de moarte.

      Ștergere
    4. Da, Nicolae, Imparatul Galerius este autorul adevaratului edict, asa este.
      In ce il priveste pe Constantin este si mai grav, pentru ca un pagan a ajuns sa stabileasca pentru crestini regulile, sa elimine dintre scrieri ce are el chef si sa omoare crestini autentici, caci viziunea lor nu corespundea cu felul lui de a vedea lucrurile.
      Sa alcatuiasca biblia dupa propriul interes care era de fapt o adaptare dupa credinta mithriana. Tot ce a fost crestin autentic care a deranjat, a fost macelarit din dorinta lui.
      Si aceasta asa-numita convertire pe patul de moarte nu a fost decat o formalitate caci era necesara aceasta actiune pentru a putea fi canonizat, pentru a putea fi numit de institutia Biserica "sfant". Teodora de exemplu a cerut si a obtinut, prin sotul ei Imparatul Iustinian, eliminarea unor pasaje legate de reintrupare din scrieri, pentru ca ea stia prea bine ca era o criminala si nu ar fi putut fi numita niciodata sfanta daca ramaneau acele parti in biblie, or ea voia neaparat titulul de sfanta dupa moarte... aveau o obsesie Imparatii astia, sa fie numiti sfinti dupa moarte. Insa nu prin titlu se castiga vesnicia... oricat s-au asigurat ei.
      Intamplarea ca i s-a aratat pe cer o cruce lui Constantin, este discutabila, parerea mea personala este ca nici vorba. Consider ca a fost o strategie bine aleasa de catre Constantin pentru a castiga un razboi, avand in vedere ca tabara adversa a lui Maxentius era formata din crestini...Ce a facut Constantin?... stiind prea bine cu cine trebuie sa lupte (crestini), a facut o miscare inteligenta, anume sa puna semnul crucii pe cai, pe armele de razboi... iti dai seama ce lovitura psighologica le-a dat crestinilor din tabara cealalta, derutandu-i, acestia au renuntat sa mai lupte, crezand ca si cei din tabara lui Constantin sunt crestini. Inteligenta strategie, nu am ce zice. Asa a reusit sa castige. Eu personal, nu-l cred pe Constantin cu semnele lui. Avea nevoie sa fie crezut de armata lui, asa ca a gasit ceva sa impresioneze … a inventat un miracol anume ca i s-ar fi aratat pe cer semnul crucii, oricum nu-l putea verifica nimeni.
      Si-a ucis familia (sotia, primul nascut), rudele (cumnatul, nepotul care nu era decat un copil de 11 ani) dar si o gramada de crestini. Iar un om care ucide in viata lui, la asa scara (aici vorbim de genocid), este un mare demon.

      Ștergere
  23. Daca ingerii sa u separat din neascultare sau ascultare gresita si omul este la fel de ce spuneti ca sant buni cand intre ei sant si rai ,nu este o pista gresita treaba asta ? O ciorba cat de buna este un pic de otrava poate schimba treaba .Eu nu contrazic ci doar dezvolt pt ca nu exista doar alb si negru.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cand vor aparea apostolii lui Hristos va vor arata adevarul cu biblia in mana si cu semne si minuni.Si atunci ve-ti crede in adevarul bibliei care este insuflat de harul lui Dumnezeu,ci doar trebuie sa ai ochi si minte ca sa vezi si sa pricepi ce Dumnezeu vrea de la tine.Chiar si cei care se indoiau de puterea semnelor divine vor vedea cu ochii si vor crede.Eu cel putin simt ca asa va fi,si stiu ca nu mai e mult pana cand acei apostoli vor schimba perceptia oamenilor si atunci ura intre oameni va disparea.

    RăspundețiȘtergere
  25. MARIANA NICULAE ,revino te rog frumos cu mai multe detalii,eventual cu un tel la 0747226236 ! Multumesc frumos !

    RăspundețiȘtergere
  26. ADEVARUL ESTE DOAR LA DUMNEZEU-suntem intr-o continua cautare si umanitatea nu este pregatita sa afle adevarul din pricina unora care o induc in eroare- ma refer la cei care lucreaza de zor la mintile oamenilor, cei f bogati si la cei care vor sa schimbe ordinea mondiala -si de aici inselarea oamenilor ca se vrea binele tuturor--numai bine nu este!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Doamna Maria,sotul meu a visat dimineata mai multe nave extraterestre,erau cu zecile.Zburau precum porumbeii, si mai sus si mai jos.Sunt foarte aproape.Cu respect, Amalia

    RăspundețiȘtergere
  28. foarte interesanta aceasta previziune ... sunt 100 % deacord cu dumneavoastra ... dupa lungi studii personale si sute de ore petrecute am ajuns la concluzia ca extraterestrii nu doar ca exista dar se preocupa activ de viata noastra .. din pacate exista si o rasa extraterestra care nu ne iubeste ...

    RăspundețiȘtergere
  29. Extraterestrii au blocat niste rachete
    https://www.dzr.org.ro/ozn-urile-care-au-blocat-rachetele-nucleare/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai este foarte puţin pana se vor arata fata catre faţă,poporului roman.
      Asa cum scriam, OZN -urile vor strivi tot ce inseamna ARME NUCLEARE, tot ce inseamna AVIOANE de LUPTA si BOMBE deasupra ROMANIEI.Imi doresc sa le vad chipul celor care au aruncat si arunca cu venin si cu jigniri asupra mea,pentru faptul că,sustin ca EXISTA EXTRATERESTRI si ca si ei sunt fiinte create de DUHUL SFANT.Sa-i vad atunci ce vor mai avea de spus !

      Ștergere
  30. https://www.dzr.org.ro/ozn-urile-care-au-blocat-rachetele-nucleare/

    RăspundețiȘtergere