joi, 8 februarie 2018

S - A ADEVERIT ! 6 FEBRUARIE MARI SCHIMBARI ! VARFURI EXTREME !


                                                   Dragii mei,

Sa mai spuna cârcotasii că nu se adeveresc in timp ,toate cele scrise de mine cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Va multumesc dragii mei celor care mi-ati reamintit de acest articol din 2015 !  Ce m-as face eu fara ajutorul vostru?
Dar iata momentul ADEVARULUI :
Scriam dragilor in anul 2015 luna septembrie,un articol cu titlul:
    

MARI SCHIMBĂRI DIN 6 FEBRUARIE ! 


VÂRFURI EXTREME !


Iata si linkul dragii mei:

MARI SCHIMBĂRI DIN 6 FEBRUARIE ! VÂRFURI EXTREME

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../mari-schimbari-din-6-februarie-va...

Translate this page
Sep 16, 2015 - MARI SCHIMBĂRI DIN 6 FEBRUARIE ! VÂRFURI EXTREME ! 16 Septembrie 2015, ora 13,20 ! Dragii mei, Dacă până acum ,am scris despre vârfurile extreme al Temperaturilor, azi vă voi spune că ,urmează mari schimbări la vârfurile extreme,probabil în ceea ce priveste Politica si Politicienii. Toat astăzi la ...

În articol dragii mei, era un MESAJ care spunea asa:

                       "Vârfuri extreme ,
                       cu schimbări din 6 Februarie !"

Si cu adevarat in 6 FEBRUARIE 2018,VARFURILE EXTREME ale miliardarilor lumii,au pierdut miliarde de dolari la burse.
De unde era sa stiu eu cu 3 ani inainte că, exact in ziua de 6 Februarie 2018, ECONOMIA GLOBALA se va cutremura din temelii?
Nu de la DUHUL CEL PREA SFANT?
Dar iata si un alt link din ultimele zile  care,(cred eu ) are legatura tot cu ceea ce s-a intamplat in 6 Februarie 2018:


Dumnezeu există - Mărturii.: ZIUA A 6 A ! SE APROPIE DE ZIUA A ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../ziua-6-se-apropie-de-ziua-sasea.ht...

Translate this page
3 days ago - ZIUA A 6 A ! SE APROPIE DE ZIUA A ŞASEA ! 4 Februarie 2018 ora 3,34 zori de zi ! Dragii mei, Astazi dimineata in zori de 4 Februarie 2018,ora 3,34 am primit un MESAJ codificat. Aud un glas care ,spune doar atat: "Se apropie de ziua a Şasea ! Se apropie de a şasea zi !" După care dragilor, glasul se .

Iata:


Economia globală dă semne de declin... corabia bogaţilor Rothschild ...

https://www.lovendal.ro/.../economia-globala-da-semne-de-declin-c...

Translate this page
4 hours ago - Precum se ştie deja, cea mai importantă bursă din lume, bursa de la New York s-a prăbuşit acum 2 zile, pe 6 februarie 2018, reducând averile celor mai bogați 500 de oameni din lume, cu aproximativ 114 miliarde de dolari. Cel mai afectat se pare că a fost Warren Buffett, cel de-al treileacel mai bogat om ...
Iata dragii mei, ADEVARUL scris acum 3 ani de zile cu Voia si cu PUTEREA DUHULUI SFANT,când am scris acest MESAJ cu ziua exacta in care a avut loc DECLINUL ECONOMIEI GLOBALE.
Adica, VARFURILE  EXTREME cu schimbari din 6 Februarie! 
Iar in chiar 6 FEBRUARIE VARFURILE EXTREME, adica ,MILIARDARII LUMII au pierdut MILIARDE la BURSA din NEW YORK ,ceea ce nu s-a mai întamplat din 2011 !

Iata Informatiile :          


Bloomberg: Bogatii lumii au pierdut luni 114 MILIARDE de dolari ...


www.informatiabuzaului.ro › National


Translate this page
Bloomberg: Bogatii lumii au pierdut luni 114 MILIARDE de dolari. 6 februarie 2018. 9. Berkshire este cel mai mare actionar al Wells Fargo, care s-a prabusit cu 9,2%, cea mai mare corectie a unei actiuni din structura S&P 500. Buffet, 87 de ani, este unul din cei 18 miliardari din topul Bloomberg care apierdut peste un ..



Bursa din New York s-a PRĂBUŞIT. Cât au PIERDUT miliardarii lumii


evz.ro/bursa-new-york-prabusit-miliardarii.html


Translate this page
2 days ago - Buffett în vârstă de 87 de ani, este unul din cei 18 miliardari din clasamentul Bloomberg care a pierdut peste 1 miliard de dolari pe zi. Marker Zuckerberg de la Facebook Inc. s-a trezit cu averea micşorată - cu 3,6 miliarde de dolari - a doua cea mai mare scădere de pe bursă. Iar fondatorii Google, Larry ..

Miliarde de dolari s-au evaporat de pe burse. Câți bani au pierdut cei mai bogați oameni ai lumii

Ultimul update: Marti 06 Februarie 2018 10:39
Data publicarii: Marti 06 Februarie 2018 10:34
Categorie: Financiar
Warren Buffett
Căderea bursei americane a atras și pierderi substanțiale pentru miliardarii lumii. Potrivit Bloomberg, averile celor mai bogați oameni ai lumii s-au micșorat, luni, cu peste 100 miliarde de dolari.
Cei mai bogaţi 500 de oameni din lume au pierdut ieri 114 miliarde de dolari, în urma căderilor de pe Wall Street, după ce optimismul faţă de reducerea impozitelor, care a alimentat câştigurile din ianuarie, a dat naştere la îngrijorări legate de inflaţie, informează Mediafax.ro.
Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om din lume, a fost lovit cel mai tare, acesta rămânând fără 5,1 miliarde dolari în conturi, potrivit Bloomberg Billionaires Index.
Averea CEO-ului Mark Zuckerberg e mai mică acum cu 3,6 miliarde dolari, al doilea cel mai mare declin. Nici Jeff Bezos nu a rămas neatins: acesta a pierdut 3,3 miliarde dolari.
Principalii indici ai bursei de pe Wall Street, Dow Jones Industrial Average şi S&P 500 Index, au înregistrat în timpul şedinţei de tranzacţionare de luni cel mai semnificativ declin din 2011.

Bursele lumii, pe rosu! Vine criza? | national.ro

www.national.ro/.../bursele-lumii-pe-rosu-vine-criza-613541.html/

Translate this page
2 days ago - prabusire burse Bursele lumii, pe rosu! ... Cel mai semnificativ declin, de 5,2%, l-a inregistrat grupul bancar elvetian Credit Suisse la Bursa de la Zurich. ... cu faptul ca miscarea bursiera nu indica sosirea unei crize, ci mai degraba incercarea acestora de a-si corecta pozitia fata de noua realitate economica ...

Video Turbulențe pe bursele din toată lumea | Stiriletvr.ro - Site-ul de ...

stiri.tvr.ro/scadere-dramatica-pe-wall-street--efecte-in-toata-lumea_...

Translate this page
3 days ago - Turbulențe pe bursele din toată lumea. ... ACTUALIZARE Indicele bursei americane Dow Jones a înregistrat o scădere de 4,6%, cea mai mare din ultimii ani. ... Dow Jones Industrial Average şi S&P 500 Index au înregistrat în timpul şedinţei de tranzacţionare de luni cel mai semnificativ declin din 2011.

Iata si articolul meu din 2015,mai pe larg:

                         Dragii mei,

 16  Septembrie 2015, ora 13,20 !       
Dacă până acum ,am scris despre vârfurile extreme al Temperaturilor, azi vă voi spune că ,urmează mari schimbări la vârfurile extreme,probabil în ceea ce priveste Politica si Politicienii.
Toat astăzi la prânz, am auzit un glas care spune foarte hotărât aşa :

                    "Vârfuri extreme ,
                       cu schimbări din 6 Februarie !"

Dragii mei, nu putem decât să asteptăm cu răbdare ziua de 6 Februarie si vom vedea ce schimbări extreme se vor face la vârf. 
                           Cu dragoste, Maria.  

24 de comentarii:

  1. Da categoric asta era,dar dupa parerea mea la acelasi eveniment se refera si viziunea cu 'se apropie ziua 6-a-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma intereseaza Maria de miliardari ca fac schimb de locuri peste o luna sau orice altceva in acest domeniu!
    Lasa sa fie miliardari cat mai multi, as vrea sa fie cam 3 miliarde de oamemi miliardari, ailalti 5 miliarde sa lucreze la ei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ei nu se prea simte pierdeau aceea mare,la bogatasi, dar daca pe noi,oamenii de rind, ne loveste inca o criza, ne-o terminat cu totul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria, nimeni nu contesta faptul ca transmiti mesaje venite de sus, dar ma intreb care este rostul lor daca nu poti spune cand se vor intampla si unde se vor intampla. Nu poti schimba nimic daca totul este programat de sus. Meritul tau personal (de necontestat si nimeni nu cred ca contesta) este faptul ca le vezi, auzi si le transmiti iar mai mult de atat nu poti face pentru ca nu stii la ce se refera acele mesaje. Abia dupa ce se intampla un eveniment, asemuiesti mesajele cu evenimentul respectiv. De aici probabil sunt si unii oameni pe care tu ii numesti carcotasi. Zi de zi se intampla evenimente in lume care de sus sunt stabilite. Tot ce se intampla de la Dumnezeu vine si toate sunt spre binele oamenilor. Dar, deoarece nu toti oamenii stiu ca viata este o scoala in care trebuie sa trecem prin multe experiente (si bune si rele) necesare in evolutia noastra, unii cred ca acele evenimente sunt pedepse venite de la Dumnezeu. Dumnezeu nu pedepseste, iubeste creatia lui, dar trebuie sa evoluam si asta necesita si greu si rau nu numai bine in viata noastra a fiecaruia. Tu stii toate acestea si poate ar trebui sa vorbesti mai mult si despre rolul si scopul vietii oamenilor si despre planul lui Dumnezeu pentru fiecare om in scopul de a-i ajuta in evolutia fiecaruia spre a ne ridica fiecare spre Dumnezeu. Oamenii s-au obisnuit cu mesajele care vin de la tine si poate ca asteapta mai multe informatii concrete ceea ce (probabil) nu se poate mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:05, da, probabil ca ea are acces la unele evenimente din viitor, asa cum ar "vedea", "auzi" stiri care apar in "ziarul de maine" sau pe "net", "stiri" pe care le poate "transmite cineva"(cu intentia de-a "lua pulsul pietei").Din cate observam, ea aude sau vede efectiv in timp real chiar "unele manevre" ale celor de pe Pamant". Am mai scris si eu asta,deoarece citisem prin alte parti ca asta ar putea sa fie explicatia "mesajelor" primite de catre ea. Nu stiu daca a postat si nu inseamna ca asa stau lucrurile. Incontestabil are acces la ceva "linkuri" de pe un "nivel specific" deoarece este destul de corecta, credincioasa, demna si altruista, un lucru placut lui Dumnezeu si astea au rostul lor. Din cate am citit, sunt oameni care au acces la alte "linkuri" de deasupra si altii, au acces la altele de mai de sus s.a.m.d., fiecare avand misiunea lor. Unii chiar pot "neutraliza" unele evenimente catastrofale, de aceea este bine ca Maria Ghiorghiu transmite mai departe ceea ce i se "arata" si este foarte important sa nu modifice nimic si sa scrie exact cum primeste(si cu riscul ridiculizarii ei), deoarece toate trebuie sa curga asa cum vin pentru a se putea percepe corect, de fapt, "transmisia din spatele vorbelor scrise" sau "zise", deci toate au rostul si rolul lor in "Cer si pe Pamant" in Planul de restaurare al intregii creatii.

      Ștergere
    2. 07:05, ai perfecta dreptate. Ce rost are sa spui ca va fi ceva, daca nu stii unde si cand. Acum ceva ani in urma ma plimbam in Cismigiu cu cainele. Jucaus de felul lui, cainele a alergat spre o banca unde era asezat un domn in etate, care se uita in sus. Parea preocupat de ceva... Cand am vazut ca, cainele alerga spre el am incercat sa-l opresc, pentru ca nu toti doresc sa fie deranjati din linistea lor... Acel domn a tresarit si a inceput sa vorbeasca cu cainele meu. Am ajuns in dreptul lui si mi-am cerut scuze pentru deranj. A zambit... Am intrat in vorba... A inceput sa-mi vorbeasca despre viitor, aparent fara nici o legatura... Mi-a spus ce schimbari vor fi oras, in lume, in tehnica, in stiinta, in viata mea. Nici nu am simtit cand au trecut cele 4 ore alaturi de acest Domn... Vreau sa va spun ca in toata perioada petrecuta pe banca alaturi de acest Domn, cainele meu a sta culcat pe banca... parea ca doarme... el care nu putea sta o secunda locului... Cam tot ce mi-a spus acel domn s-a intamplat...pe etape...exact cum a spus( locul , ani etc.). Una din previunile lui legate de tehnica a fost legata de telefon... Cu 15 ani inainte mi-a spus ca "vom purta telefonul in buzunar...marimea lui va fi cat un pachet de tigari..." Pana si anul in care ma voi despartii de cainele meu a fost cel spus de el...

      Ștergere
    3. 15:25, intalnirea cu acel domn n-a fost intamplatoare si nu se aseamana cu "darurile" pe care le are Maria Ghiorghiu! Acel domn, evident, este pe alt nivel, mai sus putintel si diferit, insa, atat Maria, cat si el, au clar unele "daruri" si sunt pentru ajutorul omenirii.

      Sa auzim de bine !

      Ștergere
    4. 20:34, tu pe ce nivel esti?

      Ștergere
    5. 09:04, doar pe unde esti si tu, bineinteles, altfel nu mi-ai fi pus intrebarea asta !

      Sa auzim de bine !

      Ștergere
  5. S -au deschis granitele tarii si tot cei mai rau a intrat in tara.societatea.asta in care traim este bolnava.bolile pornescai intii de la suflet.ne- am dstrus ecpnomic inchiderea fanricilor mari acum familia educatia sanatatea .peste 20 de ani nu se v-a mai lua pensie de batrinete pentruca nu mai lucraza nimeni
    Fiara aceasta cu mai mmulte capwte sta sa ne inghita pe toti.Dintr- un popor pasnic am ajuns cotrppitor razboinici ne mor soldati pe cimpueile de lupta a altor tari.ce caut noi acolo?Unde este pacea si linistea romanului de altadata?straini sintem in prpia tara.Dar oareai are romanul o tara? Linistea s- a dus pacea s- a dus librtatea s- a dus patriotismul s- a dus dragostea romanului fata de roman s- a dus.ce a ramas este uriciunea pustiiriiultumim doamna Maria gheorghiu pentru tot ce ne scrieti in acesti 20 de ani de avertizarw din partea duhului sfint.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se împlinește scriptura.ioan3;3numai nașterea din nou te salvează.din.apa
    Și
    Din.duhul sfânt.iar numele daca ți la scris Dumnezeu în cartea vieții a mielului.Isus.esti.salvat.aleluia.ai.mila
    Doamne de romania.si de fam mea.copiii.mei.vine 666.si va fi lege că să distrugă toată omenirea.pecetea666.pe
    Mîna
    Sau.pe
    Frunte.o.vor.impune.cipul.666.lai primit.ai.terminat cu Dumnezeu.nu.il.primiti.cu.nici.un.chip.cu.dragoste.mihaierban.8-2-2018

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred ca despre asta e vorba ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 7:20 nu am inteles ultima parte

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua doamna Maria.Daca doriți să ne explicați cum trebuie sa ne înmulțim și noi talanții.Ce credeți că ar trebui sa facem fiecare dintre noi .Va mulțumesc din suflet și să de-a Domnul la cat mai multe suflete mântuite pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  10. Talanții" sunt darurile, capacitățile şi puterile date de DUMNEZEU fiecăruia dintre noi în mod diferit
    -însă până la ajunge să ne înmulțim ,,talanții" trebuie să ne asigurăm că suntem pe calea cea bună cunoscând poruncile, Sf.scriptură şi astfel nu vom putea fi înşelați de NIMENI cu alte false învățaturi contrare Lui Iisus Hristos...sunt multe de spus dar totul se face gradual cu voință şi rugăciune. Cititorule! -niciodată sa nu ceri apă de la o fântâna secată.. Dacă vei întreba câți dintre cei care accesează şi postează pe website-uri dedicate sau bloguri, au citit Biblia vei fi şocat dar dacă vei afla că si mai puțini au înteles si practică macar puţin ortodoxia vei fi si mai şocat mai ales aflând ca mulți care CICĂ învață pe alții calea către DUMNEZEU nu au citit nici macar din curiozitate Biblia.. se pare că unii călugări aveau dreptate că poate deabea unul la 10000 sunt deosebiți în credință şi rugăciune restul chiar dacă sunt credincioşi sun înşelați si ... Dumnezeu ştie câte roade vor da prin înmulțirea talanților

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu nu da daruri,nimic nu e fara osteneala, talantii sint cunosterea,cine va avea cunostere,va primi si mai multa de la Dumnezeul biblic,care sint ET care ne-au creat pe noi si alti oameni,pe alte 2 planete. Mostenirea stintifica a creatorilor va fi lasata acelei planete unde oamenii se vor dovedi mai inteligenti si morali decit ceilalti creati. Asa scrie in biblie cu adevarat,nu ce cred unii. Mitu

      Ștergere
    2. 10 februarie 2018, 08:25 @Mitu
      -Mai bine-ar fi să te duci şi să te culci cu TOT cu aberațiile tale. Ai mixat pseudo-ştiința cu prostia, urmată de rea intenție sub pretextul că ai vreo cunoaştere despre Adevărul Lui Dumnezeu. POȚI JURA TU PE VIAȚA TA? Că aberațiile tale sunt adevărate? PĂI atunci ,în genunchi la rugăciune mincinosule!. Cum crezi că poți învăța pe alții dacă tu esți total rătacit? Sau te grăbeşti să ajungi în iad mințind? Gândeştete de 10 ori înainte să spui vreo prostie, mai ales când e vorba de lucruri care te depăşesc şi pot face rău şi celor din jur... Citeşte şi învață, taci şi ascultă, că mai ai MULT până vei înțelege să distingi adevărul de minciună... Dumnezeu nu este ce crede orice rătăcit cu imaginație bolnavă, apoi ce ştii tu despre cine sunt si ce sunt ET? Ai înțeles tu ştiința,istoria adevărată şi tot ce a zis IISUS HRISTOS?, dar Evangheliile? De Habar nu ai ce spui...

      Ștergere
    3. Eu am spus ceva logic privind "talantii". Tu nu nici macar nu aberezi,nu spui nimic,de fapt! Oricum,e vorba de cunoastere

      Ștergere
    4. @12 februarie 2018, 01:23
      Cum poti tu afirma aberații ca ,,Dumnezeu nu dă daruri" păi tocmai despre ASTA ERA VORBA în subiectul pildei talantului. Ca sa nu mai vorbim despre aberatiile tale privind ET...TU CREZI că Dumnezeu e un fel de ET? Măi copile, Ca să înțelegi lucruri aşa de mari mai întâi trebuie sa le cunoşti pe alea mici..Dumnezeu nici pe departe NICIODATĂ NU POATE FI CUPRIS ÎN TOTALITATE de mintea şi cunoşterea umană. El a creat absolut TOT înainte ca să existe ceva. A creat timpul, spațiul,energia si materia apoi a creat structuri hipercomplexe...legi fizice exacte...etc. si tu vii sa spui ca tu crezi ca Dumnezeu este un Fel de ET? Fii calm si roagă-te să afli mai multe, dar cu cât vei afla mai multe cu atât vei întelege ca DUMNEZEU este deasupra oricarei cunosteri superavansate.
      Iar ca sa te trezesc putin, toti ET, nu sunt ce par a fi ci sunt ființele închise de mii de ani de îngerii Lui dumnezeu în interiorul terrei (adică în iad)care a fost profețit deja că vor ieşi si vor înşela lumea care nu cunoste adevarul.. asa ca mare atentie!
      Logica ta se bazează doar pe rătacire Ta personală NU pe Adevăr, ştiința, istorie si cercetare. Nu mai incerca inutil să te simți ofensat de propriul orgoliu lipsit de cunoaştere. Fii te rog sincer că nu ai citit niciodată Biblia cu atât mai puțin să o studiezi într-un cadru teologic sau academic serios ,,Talanții" menționați în Biblie sunt un elememt simbol al tuturor capacităților potentiale ale omului DĂRUITE de Dumnezeu prin dragostea Sa, care trebuiesc: Cultivate şi înmulțite aşa fel încât să dea doar,,roade bune"... Ființa umană are deasemenea privilegiul de a primi diferite ,,daruri şi puteri" În mod gratuit de la Dumnezeu dar si obligație față de Dumnezeu care ne-a dăruit viața în complexitatea sa cu precizarea scopului SUPREM pt.ŞANSA să dobândim viața viitoare nelimitată...cu respect pt. dorința tuturor de a înțelege si cunoşte...

      Ștergere
    5. Daca biblia e adevarata,nu o sa dobindim "viața viitoare nelimitată". Preotii au facut cindva rolul de legatura intre creatori(ET elohimi sau zeii antici) si omenire. Dupa ce zeii au plecat,preotii si-au arogat dreptul de a conduce in numele celor plecati,spre folosul lor.Ei spun ca ne fac un mare serviciu,aratindu-ne calea spre viata vesnica si noi trebuie sa-i intretinem.

      Ștergere
    6. Pentru anonim 12 februarie 2018, 19:11
      Biblia e adevărată mai mult decât SIGUR însă acel adevăr scris in Biblie nu este compatibil cu multe minți care preferă şi iubesc calea minciunii si ratacirii... In ceea ce priveşte ,,elohimii" sau ET la care faci referire nu sunt nici pe departe dumnezei ci sunt falşii dumnezei sau zei din vechime adică acele ființe decăzuțe care au ținut omenirea captivă în minciună şi sclavie mii de ani.(Au creat un dezastru şi un genocid planetar...de aceea Dumnezeu Cel Atotputernic a intervenit in forța prin diferite căi gen marele război din timpul Atlamtidei si mai apoi prin potopul lui Noe...) Privitor la preoți adevărul e împarțit în doua jumătăți: Adevarul PUR ESTE SCRIS ,,-Singurul mijlocitor dintre Dumnezeu şi om este Iisus Hristos" Adică toți preoții care nu au har sunt şi/sau devin practic nişte şarlatani, însă cei cu har(...adică cei care au puterea sa transmită si să transpună Adevărul Lui Dumnezeu Cel Atotputernic pot deveni chiar sfinți...) pentru a înțelege în ansamblu nu doar în parte Adevărul Istoric ai nevoie nu doar de pasiune si curiozitate,...ci de dragoste de Adevărul Lui Dumnezeu adică pentru Cel ce a creat TOT Universul vizibil şi invizibil adică cel cuantic şi subcuantic-temporal...etc.. impreună cu legile fizicii, a particulelor si toate structurile hipercomplexe..(NR) sfatul principal este ca niciodată adevarul sa nu fie căutat doar dintr-o singură sursa dar intotdeauna trebuie corelat cu singura SURSĂ-DUMNEZEU!, cum? SSimplu prin rugăciune şi dragoste,... mai apoi apare credința,, capacitățile, harul şi minunile"(sper ca întelegi..) cu stimă!

      Ștergere
    7. 15:04, interesant punctul tau de vedere !

      Ștergere
  11. Daca ne mai introduc conducatorii astia si impozitul pe gospodarie,chiar ca se adevereste ce a prezis Arsenie Boca! Ne termina cu atitea taxe si venit slab!

    RăspundețiȘtergere
  12. Asta e 4,18 scopul final si mai putin spus al 'revolutiei fiscale,.Ai pus punctul pe I,felicitari-craciun

    RăspundețiȘtergere