sâmbătă, 17 februarie 2018

S U A - WASHINGTON !!! CRIMELE ÎN SCOLI VOR CONTINUA !


                                       17  Februarie 2018,ora 5,33 zori de zi !

                                    Dragii mei,

Astazi dimineata in zori ,m-a trezit un glas care, spunea ceva cutremurator.
Glasul graia asa:

                "Transfer de numarul mortilor, într-o scoala din SUA !"

Cu durere in suflet va spun dragilor că ,asa cum reiese din MESAJ ,vor mai avea loc crime de acest fel in scolile din SUA.
Stim cu totii dragii mei ,stim ce s-a intamplat acum 2 zile in FLORIDA cand, copii nevinovati au fost împuscati de un tanar de 19 ani exmatriculat anterior din scoala.
Autoritatile americane ar trebui sa puna la fiecare clasa a fiecarei scoli, (stiu ca este aproape imposibil)cate un agent înarmat pentru a păzi elevii si profesorii.
Avem un prieten dragilor, pe EDUARD DENVER pe care il rugam cu totii ca sa traduca acest articol in limba engleza si sa-l trimita chiar in SUA. Poate cineva de-acolo il va face public si astfel, PAZA in SCOLILE din SUA va fi mai eficienta.
Multumim Eduard pentru ajutorul tau !
Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa nu ingaduie a  mai avea loc astfel de crime in care,tinerii sau oricare alta persoana sa moara fara vina.
Iata tragica Informatie:

Search Results

SUA: Autorul atacului armat din Florida, inculpat pentru crimă cu ...

https://www.agerpres.ro/.../sua-autorul-atacului-armat-din-florida-in...

Translate this page
2 days ago - Atacul armat de la liceul Marjory Stoneman Douglas este cel mai mare masacru petrecut într-o şcoală din SUA după cel de la Sandy Hook, din decembrie 2012, soldat cu moartea a 20 de copii de 6-7 ani şi a şase adulţi.AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Moise, editor: Mihaela Toth, editor online: Irina ...

VIDEO. Momentul atacului de la liceul din Florida, soldat cu 17 morți.

Masacru la o școală din Florida soldat cu 17 morți. Autorul, un elev ...

https://www.observatorulph.ro › INTERNAȚIONAL

Translate this page
2 days ago - 17 elevi și profesori de la liceul din Parkland, Florida, au murit în urma unuia dintre cele mai sângeroase atacuri de acest tip din istoria SUA.

VIDEO. Momentul atacului de la liceul din Florida, soldat cu 17 morți

https://www.digi24.ro/.../video-momentul-atacacului-de-la-liceul-di...

Translate this page
2 days ago - Cel puţin 17 persoane au fost ucise într-un atac armat comis într-un liceu din Florida. Atacatorul are 19 ani şi ... Momentul atacului de la liceul din Florida, soldat cu 17 morți ... Embed. Scenele de teroare au fost filmate într-o clasă în timp ce de pe coridoarele şcolii răsunau focuri de armă semiautomată

Cel puţin 17 persoane au fost ucise într-un atac armat comis într-un liceu din Florida. Atacatorul are 19 ani şi este un fost elev, exmatriculat din motive disciplinare, spune poliţia. Adolescentul avea o pasiune pentru arme şi un caracter dificil, spun foşti colegi şi profesori.
Scenele de teroare au fost filmate într-o clasă în timp ce de pe coridoarele şcolii răsunau focuri de armă semiautomată. O altă filmare, dintr-o altă sală, îi arată pe elevi cum se grăbesc spre ieşire.
Reporter: Ce s-a întâmplat cu profesorul tău?
Elevă: A fost împuşcat, pentru că toată lumea a început să iasă din clase... Eu am crezut că e o alarmă de incendiu... Dar, apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat, toţi au început să alerge înapoi în clase, eu am alergat. Am văzut doar trupul lui, noi plângeam, ne rugam, apoi a venit poliţia şi am ieşit.
- Ai văzut cine l-a împuşcat?
- Nu, nu ştiu, nu am văzut nimic, i-am văzut doar capul, pentru că bloca uşa şi uşa era deschisă, nu ştiam dacă e în viaţă.
Atacul a avut loc aproape de sfârşitul programului, într-o localitate prosperă, liniştită, aflată la aproximativ o oră de mers cu maşină de Miami.
Atacatorul a fost arestat într-o localitate învecinată, la aproximativ o oră de la comiterea masacrului. Are 19 ani şi a fost elev al liceului.
Scott Israel, șerif: E oribil, e o catastrofă. Nicolas Cruz este ucigaşul. Are 19 ani. A fost elev al liceului Douglas, de unde a fost exmatriculat din motive disciplinare. Am început deja să verificăm site-urile pe care intra şi reţelele sociale şi unele lucruri sunt tulburătoare. Avea nenumărate muniții, avea o puşcă AR-15.
Foşti colegi ai atacatorului au declarat presei că adolescentul avea o obsesie legată de arme şi un comportament ciudat. Conducerea liceului dăduse chiar dispoziţie ca acesta să nu fie primit la ore dacă purta un rucsac în spate, după ce îşi ameninţase colegii. Tânărul făcuse pregătire militară în cadrul unui program pentru liceeni al forţelor armate americane.
Colegă: Era agresiv, dar liniştit şi timid. Când devenea agresiv, parcă nu mai era el. Parcă avea o altă personalitate, pentru că, altfel, era foarte liniştit.
Cu toate acestea, inspectoratul şcolar spune că nimic nu prevestea atacul.
Robert Runcie, inspector şcolar: Nu a fost nimic care să ne alerteze. Din câte ştim nu au existat telefoane sau ameninţări. Problemele de sănătate mintală sunt în creştere în ţara noastră şi sunt o mare provocare.
Este încă un incident armat dintr-o lungă serie. Presa americană a numărat 18 atacuri comise în şcoli doar de la începutul acestui an.
Preşedintele Donald Trump a transmis condoleanţe familiilor victimelor într-un mesaj pe Twitter.

11 comentarii:

  1. Totul este o inscenare pt a colecta toate armele oamenilor
    Scopul scuza mijloacele
    O sa omoare destui oameni pina cind o sa-si atinga Scopul lor
    Cine poate sa citeasca printre rinduri o sa inteleaga

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. SUA este renumita pentru astfel de evenimente. Nu exista saptamana sa nu se intample astfel de evenimente din partea unui copil dezaxat. S-a certat cu profesorul sau cu un coleg in scoala si el ce face? Rezolva "problema". Cum? Pune mana pe arma din dulapul tatalui si o descarca linistit in scoala.
    2. Nu mai profita de evenimente care se petrec la ordinea zilei in diferite colturi ale lumii. De ce vrei sa cred ca TU ai previziuni, cand defapt nu faci altceva decat sa spui despre ceva ce se intampla si se va intampla in alte tari. De ce in Romania nu vezi sa se intample astfel de evenimente? Mai lasa-ne cu vrajeli de teculci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Durează mai mult să obții permisul de conducere

    Este mai dificil să înregistrezi un vot, fiind nevoie de aproximativ șapte săptămâni pentru finalizarea întregului procedeu.
    Este mai greu să adopți un câine, deoarece ai nevoie de un buletin de identitate, de referințe personale și multe drumuri de făcut. Este mai dificil să cumperi medicamente de răceală, acestea putând fi procurate într-un număr limitat în fiecare lună.
    Este mult mai dificil să obții pașaportul, întrucât ai nevoie de actele doveditoare ale cetățeniei, printre altele, iar procedeul durează circa o săptămână.
    În Texas, obținerea unei arme de foc durează mai puțin decât obținea permisului de conducere.
    Astfel, persoanele care au între 18 și 24 de ani trebuie să facă școala de șoferi înainte de a obține permisul de conducere, însă oricine dorește să cumpere o armă trebuie doar să prezinte un document de identitate care să reprezinte dovada vârstei pe care o au.
    Cu toate acestea, în America durează doar câteva minute să îți cumperi o armă. Nu trebuie să treci niciun test, iar în 37 de state americane nu este necesar permisul port-armă.
    Cazierul nu este verificat de către vreo autoritate, iar arma o primești în aproximativ șapte minute.
    Astfel, durează mai mult și să obții un bilet la un concert de-al lui Beyonce sau să faci cumpărături într-un supermarket decât să cumperi o armă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Și în Iowa este mai ușor să vinzi o armă, chiar decât să vinzi limonadă.
    Deși o comparație neobișnuită, este generată de o legislație cât se poate de reală.
    Legile din Iowa interzic vânzarea de produse alimentare în locurile publice, chiar și în zonele rezidențiale, astfel că orice comerciant trebuie să obțină o mulțime de aprobări pentru a-și face un magazin alimentar. Comercianții de armament nu sunt supuși acelorași restricții, ei neavând nevoie să urmeze formalități pentru a-și vinde marfa.

    RăspundețiȘtergere
  5. 15 rusi din SUA printre care un apropiat al lui Putin ,trimisi in judecata pentru influentarea alegerii lui Trump prin raspindirea pe media electronica de vesti false despre doamna Clinton.

    RăspundețiȘtergere
  6. traducere in engleza plus informare FBI
    exista recompense pt informatii care duc la impiedicarea de atentate teroriste.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa ceva nu poate fi incadrat la previziuni pentru ca s-a intamplat si se intampla mereu in SUA. Nu e greu de presupus ca se vor mai intampla astfel de drame. La fel se intampla si cu cutremurele, undeva in lume tot se va produce un cutremur mai mare sau mai mic, nu e nimic nou sub soare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria asta inseamna democratie-egal haos pentru cei care nu-o inteleg.
    Aici este leaganul libertatii in America mai ales.

    RăspundețiȘtergere
  9. USA – WASHINGTON !!! School killings will go on!

    February 17th 2018, time 5:33, early morning!

    My darlings,
    This morning, very early, a voice that said something quite terrible woke me up. The voice said this:

    “Number of dead transfer, in an USA school!”

    With pain in my heart I tell you my darlings, as it comes out from this message, more murders will take place in USA schools. We all know my darlings, what happened 2 days ago in Florida, when innocent children were shot by a 19-year-old young man, expelled previously from the school.
    American authorities should place at each class room entrance an armed guard,(I know that almost impossible) to protect the children and the teachers.

    We have a friend, Eduard Denver, we ask of him to translate this article in English and send it in USA. Maybe someone there will make it public, and this way, Security in US schools will become more effective. Thank you, Eduard, for your help!

    Lets pray brothers to the Good God and the Mother of God, that will not allow this murders to take place anymore, in which youngsters or any other person dies without any fault.

    Romanian article links about Florida Attack!

    RăspundețiȘtergere
  10. sar'na, ma scuzati ca nu am putut mai repede, se pare ca scap de o boala si dau de alta, deja de aproape doua luni mai mult zac intr-o durere sau alta. Acum cred ca am luat alta gripa, am fost la spital pentru ca aveam duderi abdominale ingrozitoare si acum cred ca am luat o gripa de acolo. Ma dor plamanii, muschii, am febra...

    Sper sa ma fac bine odata ca deja imi pierd mintile.
    ------------------------------

    USA – WASHINGTON !!! School killings will go on!

    February 17th 2018, time 5:33, early morning!

    My darlings,
    This morning, very early, a voice that said something quite terrible woke me up. The voice said this:

    “Number of dead transfer, in an USA school!”

    With pain in my heart I tell you my darlings, as it comes out from this message, more murders will take place in USA schools. We all know my darlings, what happened 2 days ago in Florida, when innocent children were shot by a 19-year-old young man, expelled previously from the school.
    American authorities should place at each class room entrance an armed guard,(I know that almost impossible) to protect the children and the teachers.

    We have a friend, Eduard Denver, we ask of him to translate this article in English and send it in USA. Maybe someone there will make it public, and this way, Security in US schools will become more effective. Thank you, Eduard, for your help!

    Lets pray brothers to the Good God and the Mother of God, that will not allow this murders to take place anymore, in which youngsters or any other person dies without any fault.

    Romanian article links about Florida Attack!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet Eduard ! Ma rog pentru tine la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa te faci bine cat mai repede ! Iti urez multa sanatate,pace si liniste sufleteasca ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere