duminică, 18 februarie 2018

FOCUL DE SUB PĂMÂNT ! PĂMÂNTUL VA ARDE !


                                        18 Februarie 2018,ora 16,12 !

                                       Dragii mei,

Înainte doar cu câteva minunte de a primi MESAJUL din CER prin care, mi se spunea ca BUNUL DUMNEZEU instiinteaza poporul Său prin mine roaba SA, am primit un alt Mesaj Divin  prin care, ni se spune că Pămantul va arde.
Iata ce spunea un glas : 

              "Focul de sub Pămant !

Un alt glas intreaba asa:
            
                Înseamna că ,Pământul va arde !

Iar raspunul extrem de ingrijorator, a fost asa:

                           În totalitate ! "
              

                                 Image result for GLOBUL PĂMANTESC.

Prieteni dragi, asa cum am scris si-n articolul anterior, DUMNEZEU ne-a fagaduit al Pămant după ce FIUL SĂU si MANTUITORUL nostru al tuturor, va veni pe norii Cerului in al Doilea Său Ierusalim ,numit Romania.
In acele zile, va judeca viii si mortii după care,fiecare isi va primi locul binemeritat după Credinta,după fapte, după Dragostea fata de Aproapele Său in noul Tărâm al FAGADUINTEI.

TĂRÂMUL FĂGĂDUINŢEI - Dumnezeu există - Mărturii. - Blogspot


mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/01/taramul-fagaduintei.html

Translate this page
Jan 6, 2017 - Nu există cuvinte în lumea noastra, pentru a putea explica, frumuseţea, gingăşia, culorile,candoarea,etc, a toate câte mi s-au perindat prin faţa ochilor ,din Lumea nouă, de pe Tărâmul Făgaduinţei. Dragii mei, Închipuiţi-vă cu ochii sufletului, toate aceste frumuseti, toată această dragoste si grija faţă de .

Dragii mei, as asemana acest articol si cu articolul de 

mai jos cu titlul :


            "Arde Dumnezeu sub Pămant "!


Iata linkul dar si articolul mai pe larg:

Dumnezeu există - Mărturii.: ARDE DUMNEZEU SUB PĂMÂNT !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../arde-dumnezeu-sub-pamant.html

Translate this page
5 days ago - 13 Februarie 2018,ora 5,09 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata ma trezeste un glas, care spunea asa: "Ardea ! Ardea DUMNEZEU sub Pământ !" Prieteni dragi,acest Mesaj ne da fiori reci pe sira spinarii, deoarece ,nu DUMNEZEU ardeDUMNEZEU este Viu si este ATOTTIITOR si ...

                                   13 Februarie 2018,ora 5,09 dimineata !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste un glas, care spunea asa:
                            
                     "Ardea !
                  Ardea DUMNEZEU sub Pământ !"

Prieteni dragi,acest Mesaj ne da fiori reci pe sira spinarii, deoarece ,nu DUMNEZEU arde! 
DUMNEZEU este Viu si este ATOTTIITOR si ATOATEFACATOR !
                          Image result for dumnezeu
Arde sub Pămant ! Dar nu neaparat un foc arde !
Cu Voia LUI DUMNEZEU dragilor, arde sub PĂMANT !
Ce arde ? Posibil vreun VULCAN ,sau chiar vreun CUTREMUR mare care se va produce pe undeva.
Ceva se intampla sub Pămant ! Ceva nu tocmai bun va avea loc sub Pămant.
MESAJUL ne spune ca ,ARDE !
Dar, nimic nu se va intampla fara Voia BUNULUI DUMNEZEU ! 
Cu multa Credinta si cu infinita iubire pentru PREA SFANTA TREIME si pentru MAICA DOMNULUI,vom trece cu bine prin toate si peste toate.
Numai DUMNEZEU ingaduie toate prin cate vom trece.
Sa ne intarim in CREDINTA fratilor ! Sa dam dovada de bunatate,de mila si de iubire faţă de Aproapele.
Sa nu raspundem răului cu rău, iar celor care ne sunt dusmani,noi sa ne rugam pentru ei ,pentru ca DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-i indrepte pe calea cea buna.
Sa ne rugam pentru Aproapele noastru,sa ne rugam si pentru mantuirea sufletului nostru.
                               
                              Cu dragoste,Maria.

                             

32 de comentarii:

  1. Ma gindesc la vulcanii care vor erupe si care anunta schimbarile planetare date de incalzirea globala si schimbarea axei Pamintului.Teoretic eruptiile vulcanice ar trebui sa tempereze incalzirea globala datorita ecranarii soarelui cu cenusa vulcanica.Deci in unele zone temperaturile pot si scadea pe perioade scurte de citiva ani,cea ce va mari instabilitatea si predictibilitatea ciclurilor atmosferice obijnuite-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. craciun
    dar de gandit te-ai gandit macar o secunda ca pamantul e FIX si nu are ce axa sa se "incline"?
    Cristi

    RăspundețiȘtergere
  3. pai unul Madus spunea ca DUMNEZEUL LUI ESTE SOARELE DE SUB PAMANT la care el se inchina-eu stiu de la sf parinti cu har si din biblia ortodoxa ca DUMNEZEU E DUH si focul din subteran este asemanator iadului-oricum lumea aceasta se va sfarsi prin foc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu de sub pământ ci din centrul Pământului.acolo este conștiința planetei sau Dumnezeu Pământul sau substanța Teranium.are formă sferică și conține toate substanțele chimice din univers(știute și neștiute de voi),atinge temperaturi mai mari ca cele de pe soare.aceste temperaturi scad cu cât tind să ajungă la suprafață.iar rezultatul este ceea ce voi puteți vedea cum ziceți voi Mama natură.deci Teranium având în copoziția sa toate elementele universului este el însuși o inteligență care răzbate la suprafață numai prin sistem wi-fi(științific vorbind)sau duh.această super inteligență crează la nivel miniatural prin ființe vii după care redă creația în relief.vezi video:
      https://youtu.be/iImWhYnlAs0
      Teranium este creatorul vostru și voi sunteți în război cu el.vă anunț că cercul de foc va fi activat la 20% la sfârșitul săptămânii,iar supervulcanul stânca galbenă la 10%.zidul trebuie spart.crocodilul și bivolul vor dispărea:
      https://youtu.be/ezzK2IBQABg
      Păcat,căci au fost o creație superbă.
      Dar iată și ceva inedit Europa răsucită cu Anglia în sus este:profetul Mohamed.
      https://youtu.be/UEZIvgjFUfo
      Să nu mai spuneți nimănui că vai și amar ....

      Ștergere
    2. Madus,am o rugaminte: spune-mi, cum ai ajuns la credinta asta, ce anume te-a inspirat, ce anume ai citit? Se spune ca fiecare planeta are Dumnezeul ei si ar fi logic sa locuiasaca in interior

      Ștergere
    3. Madus, cum e rugaciunea "Tatal nostru"?
      "Tatal nostru, carele esti in ceruri. .." sau "Tatal nostru, carele esti in centrul Pamantului. .."?

      Ștergere
    4. 22.44 treaba cu cerul am mai explicat-o.
      14.57,toată viața mea a decurs în sensul ăsta.de citit pe subiectul ăsta mai nimic.doar experiența personală.trăiri personale.este prea mult de scris.un roman întreg.dar conștiința mea a început să "lucreze " în sensul acesta în 2013 când se pregătea să vină pe lume fica mea.chiarcși ea s-a născut pe 22 04 când oamenii sărbătoresc ziua Pământului.prin februarie 2013 rușii au invadat Crimeea și se apropiau de granița României.am vrut să localizez mai bine Crimeea pe hartă pentru a aprecia mai bine distanța față de noi.mă gândeam la fica mea căci o să vină pe lume și cine știe ce mizerie de război va izbucni pe aici.atunci am remarcat căci Marea Neagră are acceași formă cu Marea Ioneeică,iar restul Mării Mediterane secționat prin centrul Greciei se divide în 2 părți simetrice(chipul și asemănarea)
      Pt mine a fost atunci doar o întâmplare ,dar analizându-mi viața am ajuns la concluzia că trebuia să descopăr asta mai demult.și de atunci se întâmplă numai minuni în viața mea.mi-am descoperit chiar și scopul prin fica mea acum 3 săptămâni....

      Ștergere
    5. 0:37Madus daca tot te inchini si slavesti focul -dumnezeu pamantul iti doresc sa ajungi acolo, caruia te inchini ,iar noi ceilalti care ne inchinam Sf. Treimi sa ajungem in Imparatia Cerului!Amin!

      Ștergere
    6. 0:37Madus daca tot te inchini si slavesti focul -dumnezeu pamantul iti doresc sa ajungi acolo, caruia te inchini ,iar noi ceilalti care ne inchinam Sf. Treimi sa ajungem in Imparatia Cerului!Amin!

      Ștergere
    7. https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=9092707192744402291#editor/target=post;postID=4260432922626273051;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=74;src=postname

      Ștergere
  4. Hello there! This post could not be written any better!
    Reading this post reminds me of my previous room mate!
    He always kept talking about this. I will forward this post to him.
    Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria,azi noapte am auzit un glas care spunea FECIOARA MARIA SI BULGARIA,,si m-a facut sa ma gandesc ca ceva probabil va avea loc acolo,si inseamna ca se roaga pentru acea tara.Vom vedea despre ce e vorba cand se va implini.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa arda odata! focul purifica, ori Pamantul are nevoie urgenta de purificare ca prea a fost murdarit si spurcat de ce-i care-l folosesc si apoi isi bat joc de Pamant si de creatia lui Dumnezeu de pe Pamant. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria, Este posibil ca o persoana sa dispara din fata mea (deci sa se evapore) si dupa circa 5 minute sa apara din nou, dar sa fie un pic ca si cum sa-r fi trezita din somn , si cind am inteebat-o unde ai disparut, mi-a spus am fost tot timpul aici. Va intreb este posibil ?????? multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca da ! Este foarte posibil! A facut o calatorie in timp si-ntr-un alt loc dar, nu a tinut minte calatoria.

      Ștergere
  8. 0o,o8 Pamintul nu e deloc Fix ,el are o axa de rotatie care tot timpul se deplaseaza anual pe un cerc numit cerc polar si care e strabatut anual datorita Lunii care astfel ne da anotimpurile.Din cauza incalzirii globale ,cresterii nivelului oceanic el i-si schimba ai ani lungi aceasta traectorie mentinind echilibrul de rotatie.Intre polii magnetici si cei de rotatie exista o legatura,iar studiile au aratat o deplasare cu 50 km a polului magnetic de Nord,anuala dinspre Canada spre Rusia de zeci de ori mai mare ca acum 100 de ani.Efectul este dat de OM prin incalzirea medie globala si cresterea oceanului planetar care e mai bombat la ecuator si reprezinta doar circa 70 la suta din suprafata Pamintului.Aceste fapte vor face ca in viitor sa se schimbe -incline axele polilor geografici de rotatie ai Pamintului care v-a obliga la noi echilibre tectonice realizate prin eruptii vulcanice-ca prim semn prevestitor ,dar si intensificarea cutremurelor,inundarea cimpiilor joase de mari si oceane,migratii de populatie,scumpirea terenurilor agricole ,a alimentelor si razboaie pentru apa dulce.Toate aceste fenomene sint abia la inceput,apa a crescut cu doar 20 centimetri dar dupa procentul de bioxid de carbon actual care a mai fost acum un milion si jumatate de ani,nivelul oceanic era cu 21 m mai ridicat decit acum.Deci numai acest factor ar duce la inundarea nordului Baraganului si valea Siretului cam pina la Focsani.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Efectul este dat de conștiința planetei.
      https://youtu.be/iImWhYnlAs0
      Sunteți la a 7 trâmbiță.ele reprezintă nivelul zgomotului de fundal produs de oameni la suprafață.bomba cu hidrogen testă de ruși a produs o undă de șoc care a făcut înconjurul planetei de 2 ori.ce crezi ,vibrația di a ajuns pânâ în centrul planetei la conștiința ei?e timpul să plătiți facturile pe aici.să nu mai aveți timp de războaie,studii științifice bla blauri.e timpul să reveniți cu picioarele pe pământ.nu ați vrut să o faceți nesiliți și de bunăvoie.

      Ștergere
    2. Crăciun,în ziua de azi așa se șterg creierele:se bombardează cu multe informații.

      Ștergere
  9. Multumesc pentru raspuns, dar la doar 12 zile dupa aceea Dumnezeu a luato la la EL pentru totdeauna , avea doar 14 ani 8 lumi (accident de masina), deci trebuie sa fiim atenti la tot ce se inpimpla in jurul nostru pt ca sa nu regretam mai tirziu. Va multumesc doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria va rog din tot sufletul puteti sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare am un copil de 14 ani si aznoapte a visat nu stia sami spuna cum sa intimplat era speriat azdimineata micutu e frica sa nu se intimple ceva cu el sa vazut undva intrun loc cu earba verde unde erau numai icoane si dintro data a aparut dumnezeu si ea ea int minele si ea zis vino incua copilul meu si la luat in brate si pe urma spune ca a disparut el a inceput sa plinga spunind unde sunt si cum ajung acasa si dintro data a iceput icoanele sa vorbeasca si au intins minele din acele icoane si ea zis taci copile nu mai plinge ajungi acasa acum si sa trezit speriat din dimn dupa acest vis si ma sculat si mia mia ptit oare se intimpla ceva cu mine mama ce spuneti ca inseamba acest vis doamna Maria cu multa stima si respect va pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:38, in primul rand, visul e de bine ; in al doilea rand, imi este mila de copilul tau cu asa mama. El te intelege cand scrii?

      Ștergere
    2. Anonim 08:08 nu te uiti la tine cita rautatr si in tine de imi lasi acest comentariu eu lam scris cu emoti cu putina frica copil plingea si imi povestea si de acea cred ca a esit asa comentariu lasa rsutatea de acea nu ne mai rabda bunul dumnezeu de rai ce sunteti criticati utativa si la voi si pe urma criticati sunt o persona foarte credincioasa si ma rog sa iti lumineze mintea intunecata de rautate care o ai cu atita critica earyo doamne ca nu stie alt ceva decit sa critice

      Ștergere
    3. Anonim 08:08 nu te uiti la tine cita rautatr si in tine de imi lasi acest comentariu eu lam scris cu emoti cu putina frica copil plingea si imi povestea si de acea cred ca a esit asa comentariu lasa rsutatea de acea nu ne mai rabda bunul dumnezeu de rai ce sunteti criticati utativa si la voi si pe urma criticati sunt o persona foarte credincioasa si ma rog sa iti lumineze mintea intunecata de rautate care o ai cu atita critica earyo doamne ca nu stie alt ceva decit sa critice

      Ștergere

    4. Anonim19 februarie 2018, 20:28
      Draga mea,iata raspunsul pentru copilul tau :

      < Faptele Apostolilor 2 >>
      Acts 2 Romanian: Cornilescu
      1 În ziua Cincizecimii, erau toţi împreună în acelaş loc. 2 Deodată a venit din cer un sunet ca vîjîitul unui vînt puternic, şi a umplut toată casa unde şedeau ei. 3 Nişte limbi ca de foc au fost văzute împărţindu-se printre ei, şi s'au aşezat cîte una pe fiecare din ei. 4 Şi toţi s'au umplut de Duh Sfînt, şi au început să vorbească în alte limbi, după cum le da Duhul să vorbească.
      5 Şi se aflau atunci în Ierusalim Iudei, oameni cucernici din toate neamurile cari sînt supt cer. 6 Cînd s'a auzit sunetul acela, mulţimea s'a adunat şi a rămas încremenită; pentrucă fiecare îi auzea vorbind în limba lui. 7 Toţi se mirau, se minunau, şi ziceau unii către alţii: ,,Toţi aceştia cari vorbesc, nu sînt Galileeni? 8 Cum dar îi auzim vorbind fiecăruia din noi în limba noastră, în care ne-am născut? 9 Parţi, Mezi, Elamiţi, locuitori din Mesopotamia, Iudea, Capadocia, Pont, Asia, 10 Frigia, Pamfilia, Egipt, părţile Libiei dinspre Cirena, oaspeţi din Roma, Iudei sau prozeliţi, 11 Cretani şi Arabi, îi auzim vorbind în limbile noastre lucrurile minunate ale lui Dumnezeu!`` 12 Toţi erau uimiţi, nu ştiau ce să creadă, şi ziceau unii către alţii: ,,Ce vrea să zică aceasta?`` 13 Dar alţii îşi băteau joc, şi ziceau: ,,Sînt plini de must!``

      14 Atunci Petru s'a sculat în picioare cu cei unsprezece, a ridicat glasul, şi le -a zis: ,,Bărbaţi Iudei şi voi toţi cei cari locuiţi în Ierusalim, să ştiţi lucrul acesta, şi ascultaţi cuvintele mele! 15 Oamenii aceştia nu sînt beţi, cum vă închipuiţi voi, căci nu este decît al treilea ceas din zi. 16 Ci aceasta este ce a fost spus prin proorocul Ioel:

      17 ,,În zilele de pe urmă, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice făptură; feciorii voştri şi fetele voastre vor prooroci, tinerii voştri vor avea vedenii, şi bătrînii voştri vor visa visuri!

      18 Da, chiar şi peste robii Mei şi peste roabele Mele voi turna, în zilele acelea, din Duhul Meu, şi vor prooroci.

      19 Voi face să se arate semne sus în cer şi minuni jos pe pămînt, sînge, foc şi un vîrtej de fum;

      20 soarele se va preface în întunerec, şi luna în sînge, înainte ca să vină ziua Domnului, ziua aceea mare şi strălucită.

      21 Atunci oricine va chema Numele Domnului, va fi mîntuit.``

      22 Bărbaţi Israeliţi, ascultaţi cuvintele acestea! Pe Isus din Nazaret, om adeverit de Dumnezeu înaintea voastră prin minunile, semnele şi lucrările pline de putere, pe cari le -a făcut Dumnezeu prin El în mijlocul vostru, după cum bine ştiţi; 23 pe Omul acesta, dat în mînile voastre, după sfatul hotărît şi după ştiinţa mai dinainte a lui Dumnezeu, voi L-aţi răstignit şi L-aţi omorît prin mîna celor fărădelege. 24 Dar Dumnezeu L -a înviat, deslegîndu -I legăturile morţii, pentrucă nu era cu putinţă să fie ţinut de ea.

      25 Căci David zice despre El: ,,Eu aveam totdeauna pe Domnul înaintea mea, pentrucă El este la dreapta mea, ca să nu mă clatin.

      26 De aceea, mi se bucură inima, şi mi se veseleşte limba; chiar şi trupul mi se va odihni în nădejde:

      Ștergere
    5. CONTINUARE : 27 căci nu-mi vei lăsa sufletul în Locuinţa morţilor, şi nu vei îngădui ca Sfîntul Tău să vadă putrezirea.

      28 Mi-ai făcut cunoscut căile vieţii, şi Mă vei umplea de bucurie cu starea Ta de faţă.``

      29 Cît despre patriarhul David, să-mi fie îngăduit, fraţilor, să vă spun fără sfială că a murit şi a fost îngropat; şi mormîntul lui este în mijlocul nostru pînă în ziua de azi. 30 Fiindcă David era prooroc, şi ştia că Dumnezeu îi făgăduise cu jurămînt că va ridica pe unul din urmaşii săi pe scaunul lui de domnie, 31 despre învierea lui Hristos a proorocit şi a vorbit el, cînd a zis că sufletul lui nu va fi lăsat în Locuinţa morţilor, şi trupul lui nu va vedea putrezirea. 32 Dumnezeu a înviat pe acest Isus, şi noi toţi sîntem martori ai lui. 33 Şi acum, odată ce S'a înălţat prin dreapta lui Dumnezeu, şi a primit dela Tatăl făgăduinţa Duhului Sfînt, a turnat ce vedeţi şi auziţi.

      34 Căci David nu s'a suit în ceruri, ci el singur zice: ,,Domnul a zis Domnului meu: ,Şezi la dreapta Mea,

      35 pînăce voi pune pe vrăjmaşii Tăi supt picioarele Tale.` 36 Să ştie bine dar, toată casa lui Israel, că Dumnezeu a făcut Domn şi Hristos pe acest Isus, pe care L-aţi răstignit voi.``

      37 După ce au auzit aceste cuvinte, ei au rămas străpunşi în inimă, şi au zis lui Petru şi celorlalţi apostoli: ,,Fraţilor, ce să facem?`` 38 ,,Pocăiţi-vă``, le -a zis Petru, ,,şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfîntului Duh. 39 Căci făgăduinţa aceasta este pentru voi, pentru copiii voştri, şi pentru toţi cei ce sînt departe acum, în oricît de mare număr îi va chema Domnul, Dumnezeul nostru.`` 40 Şi, cu multe alte cuvinte, mărturisea, îi îndemna, şi zicea: ,,Mîntuiţi-vă din mijlocul acestui neam ticălos.`` 41 Cei ce au primit propovăduirea lui, au fost botezaţi; şi în ziua aceea, la numărul ucenicilor s'au adaus aproape trei mii de suflete. 42 Ei stăruiau în învăţătura apostolilor, în legătura frăţească, în frîngerea pînii, şi în rugăciuni.

      43 Fiecare era plin de frică, şi prin apostoli se făceau multe minuni şi semne. 44 Toţi cei ce credeau, erau împreună la un loc, şi aveau toate de obşte. 45 Îşi vindeau ogoarele şi averile, şi banii îi împărţeau între toţi, după nevoile fiecăruia. 46 Toţi împreună erau nelipsiţi dela Templu în fiecare zi, frîngeau pînea acasă, şi luau hrana, cu bucurie şi curăţie de inimă. 47 Ei lăudau pe Dumnezeu, şi erau plăcuţi înaintea întregului norod. Şi Domnul adăuga în fiecare zi la numărul lor pe cei ce erau mîntuiţi.

      Ștergere
    6. Maria,ce ai citat este descrierea unui dispozitiv de tip elicopter,trimis de ET elohimi,care a plasat printre apostoli aparate de tradus limbi,ca sa transmita un mesaj si sa impresioeneze,ceea ce a si reusit,cei care au auzit au fost atit de impresionati incit au format dupa accea un grup social,unde erau egali(imparteau tot). Un fel de minicomunism,sau chibut,cum exista si acum in Israel. Existenta acestor chibuturi(oaze de comunism,de la exemplul carora s-a raspindit comunismul in Rusia si mai departe) este un fapt de mirare in societatea capitalista in care traim. ET elohim traiesc in o societate egalitara,pentru ca toti au ce le trebuie si nu au nevoie sa aiba mai mult decit celalalt(multe case,pamint,bani in cont,pensii de 10 ori mai mari,mijloace de produs bani). Asta e unul din motivele pt care se ascunde existenta ET,iar alt motiv e ca biserica va dispare

      Ștergere
  11. 20.28 Doamna duceti copilul la multe masluri . Sfestanie in casa mereu . O sa vedeti in timp ca totul se potoleste . Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  12. 20.28 Sa-i citeasca parintele din parohie acum in postul acesta , sa-l spovedeasca si impartaseasca . E marisor . Nu se stie daca nu poate fi acesta semnul , chemarea lui spre preotie . Trebuie sa stea cu cineva de vorba , iar preotul e cel mai in masura si o sa vedeti ce minuni apar . Tineti-ne la curent !
    L-a visat pe Domnul nostru , deci nu are de ce sa-i fie teama .

    RăspundețiȘtergere
  13. Va multumesc din suflet Doamna Maria si persoanelor care imi raspund fara jigniri pentru raspunsul dumneavoastra e un copil cu credinta tine post cu mine se inchina si spune rugaciuni dumnezeu si maicuta domnului sa na apere pe toti

    RăspundețiȘtergere
  14. SUNT ANONIM 5-scriam pe blogul d-nei Maria acum 1 an ca un preot monah cu mare dar a spus:SA STITI CA VOI CEI IN VRANCEA STATI PE FOC-si daca descifram cuvantul FOCSANI =FOC+ANI(foc peste ani) SAAAAU FOC+ SAN(LOC DE SCURGERE)nimic intamplator-sanatate si pace in suflete si in lume

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa fie vorba de acest vulcan?
    http://www.gds.ro/Actualitate/2018-03-07/japonia-eruptii-vulcanice-in-prefectura-kagoshima,-vulcanul-shinmoedake/

    RăspundețiȘtergere