vineri, 23 februarie 2018

CERETI DE LA DUMNEZEU , SI VETI PRIMI TOATE CERINTELE VOASTRE !



                          23  Februarie 2018,ora 4,34 zori de zi !

                        Image result for cruce

„Mântuieşte, Doamne, poporul Tău şi binecuvântează moştenirea Ta, biruinţă binecredincioşilor creştini asupra celor potrivnici dăruieşte şi cu Crucea Ta păzeşte pe poporul Tău.”

                                                     Dragii mei,      

Asa cântau INGERII LUI DUMNEZEU in CERUL SFANT,precum Cuvintele sfinte de mai sus si asa ca acest link de mai jos:

Mantuieste Doamne,poporul tau - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=3pVYeoT8z9s
Oct 10, 2013 - Uploaded by Biserica Sf Dumitru Din Barlogu
www.facebok.com/BisericaSfDumitruDinBarlogu.

Deci, m-am trezit in CANTECUL SFANT al INGERILOR care, cântau LUI DUMNEZEU TATAL,LUI DUMNEZEU FIUL si PREA  SFANTULUI DUH ca sa mantuiasca poporul Săusi sa-i păzeasca cu Sfanta Cruce pe care S-a rastignit HRISTOS  DOMNUL si MANTUITORUL nostru.

Image result for SFANTA TREIME.

Dragii mei, sa cântam si noi împreuna cu INGERII LUI DUMNEZEU, si sa -L rugam pe BUNUL DUMNEZEU ca sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca pe fiecare dintre noi.
Aud glas care, spune asa:

            "Cereţi de la DUMNEZEU toate,si veti primi de la DUMNEZEU toate ,după Cerintele voastre !"
Image result for SFANTA TREIME.

Cu adevarat dragii mei,de vom cere in Rugaciunile noastre fierbinti,in Rugaciunile rostite cu inima si cu sufletul,ca sa fim sanatosi,sa fim ocrotiti si paziti de toate necazurile si de toata suferinta, cu siguranta vom primi toate cate cerem.
Sa cerem fratilor, sanatate,Credinta tare si mantuire.
Acestea sunt cele mai de pret DARURI DIVINE de care avem nevoie.
Iar noi la randul nostru fratilor,sa daruim dragoste Aproapelui nostru,sa facem fapte bune,fapte de milostenie si sa nu urâm pe nimeni. Sa ne impacam si cu cel mai aprig dusman al nostru, si astfel, vom fi primiti si iubiti de FAŢA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,Amin !
                             Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Bună ziua dna MARIA, mare dreptate aveți. Sănătate, credință tare și mântuire, de aceste daruri avem nevoie și de nimic altceva.
    Vă iubesc și vă doresc un post ușor.
    Cu mult drag MT

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne,te rog sa ne da-i dreptate adevar si sanatate,poporului Roman,ca ne-am saturat sa traim in minciuna si saracie.Doamne,lacrimile ne ard fata,durerea in suflet este tot mai mare,nu putem sa mai suportam atata umilinta din partea celor care ne conduc.Doamne,nadejdea ne este doar la Tine,nu intoarce fata de la noi pacatosii,avem nevoie de ajutorul si iubirea Ta.
    Multumesc Doamne

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca vreti sa ajutati pe cineva puneti mana si faceti ceva real pentru el, sau pentru voi insisi. Altminteri veti ramane doar cu rugaciunea. Fiecare poate sa scoata din el rugaciuni pompoase, dar fara actiune reala raman vorbe goale. Eu cred ca adevaratul creator, cel din care s-au desprins spiritele noastre, nu are nevoie de rugaciune. Altcineva ne vrea ploconiti si obedienti. Si apoi sunt atatea cazuri de oameni bolnavi sau cu diferite necazuri care s-au rugat cu lacrimi fierbinti pentru insanatosire, si nu s-a intamplat nimic. S-au dus. Nu i-a ajutat rugaciunea. Chiar toti au fost necredinciosi? Nu cred. Lucrurile functioneaza altfel decat suntem invatati. In forma aceasta pierdem doar timp. Si asta este ceea ce vor si ei. Sa pierdem timpul. Si sa nu ne dam seama cine suntem. Cu respect, Andi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e,Andi! Noi credem ca daca ne rugam pt cineva,e suficient,in loc sa ajutam. Lucru asta convine si bisericii si celor care ne conduc,caci rugaciunea te face "obedient", pt.ca asa sintem educati,te rogi de cineva,trebuie sa indeplinesti si tu niste conditii,ca sa primesti(pupi moaste,saruti mina,cumperi luminari,cotizezi)

      Ștergere
    2. Dar slaba va e credinta.Voi credeti ca in lumea spirituală e contra cost ca sa primesti ceva la schimb? Nu,fratilor cereți si vi se va da cum spune si Biblia.Nu vorbim de lumea fizica si materiala pentru ca asa va obisnuit intunecatii ca nimic nu poti obtine daca nu pupi poala popii ci pentru ca la Dumnezeu totul este posibil.Dumnezeu este lumina nu intuneric.Deci faceti diferența intre negru si alb si vedeti ce poate ambele sa faca..Cercetarea este mama înțelepciunii.

      Ștergere
  4. LUI DUMNEZEU TREBUIE SA-I CERI O SINGURA DORINTA DIN SUFLET-cine spune ca rugaciunea nu ajuta n-are credinta-cei in suferinte grele sa se inarmeze cu rabdare si sa-si controleze faptele anterioare gandurile si cuvintele-si daca n-au scapare inseamna ca sunt pacate grele din alte generatii--sa se bucure pt raposati DUMNEZEU ESTE STAPANUL VIETII SI MORTII

    RăspundețiȘtergere
  5. cand spui ca unii ne vor OBEDIENTI deja este vorba de mandrie-atunci nici DUMNEZEU nu poate decat sa te lase in voia ta

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cuteza să tîlcuieşti tu însuţi Evanghelia şi celelalte cărţi ale Sfintei Scripturi. Scriptura a fost întocmită de către Sfinţii Prooroci şi Apostoli, întocmită nu după bunul plac, ci din insuflarea Sfîntului Duh (2 Petru 1, 21). Aşadar, cum să nu fie o nebunie tîlcuirea ei după bunul plac?

    RăspundețiȘtergere
  7. D-na Maria unde se gaseste icoana aceasta cu Sf Treime pe fond auriu, cum am putea face rost de o copie a ei?Ati vazut-o si prin magazinele cu obiecte religioase?Este superba!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Se spune ca Dumnezeu a zis ingerilor sa trimita la el un om amarat si sarac. Ingerii i-au zis: Indrazneste, ridicate, te cheama" Aceste vorbe au talcul lor si e bine sa le avem mereu in minte la fel ca si rugaciunea puternica Doamn Isuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatosul, rugacine pe care trebuie sa o spunem permanent, la fiecare pas. Sa fiti sanatoasa doamna.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma numesc Daniela. D-na Maria, Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza lui si sa ne fiti ajutatoare cu rugaciunile dvs. Noi suntem atat de slabi in credinta incat ne mintim ca rugaciunile nu ne ajuta. E foarte greu sa ajungi la rugaciunea din inima, adevarata rugaciune. Noi pacatosii ne lasam tulburati in fiecare clipa a vietii noastre de toata rautatea, nedreptatea si mizeriile acestei lumi care ne coplesesc. De fapt, niste nimicuri. RUGACIUNEA DIN INIMA ne aduce pacea, bucuria, ne invata a iubi, a trai cu adevarat. Dna Maria, rugati-va pentru mine pacatoasa (si semenii mei) ca sa ma izbavesc de tot raul din viata mea si sa am sansa de a munci alaturi de oameni buni, cinstiti si corecti, spre slava lui DUMNEZEU, a DOMNULUI IISUS HRRISTOS, MAICUTEI DOMNULUI si tuturor SFINTILOR! BUNUL DUMNEZEU sa va ocroteasca p dvs, familia dvs si pe noi pacatosii! DOAMNE AJUTA! AMIN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din toata inima si cu multa dragoste sufleteasca ! Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului este cu noi toti FIII SĂI !
      Cu iubire,Maria

      Ștergere
    2. Doamna Maria, chiar credeti ca mai am sansa de a-mi gasi in loc de munca cu oameni buni, cinstiti, corecti cu care sa muncesti cu drag si cu respect reciproc ? Ar fi o mare minune ! Cu adevarat MINUNE in aceasta lume in care parca ne-am pierdut cu totii busola si mintile. Doamna Maria, Bunul Dumnezeu sa va primeasca rugaciunile pentru noi nevrednicii si putin credinciosii ! Daniela

      Ștergere
    3. Daniela,

      in ce domeniu iti cauti ? Poate cineva aici te ajuta cu vreo idee , mai sunt si oameni . Spune ce cauti , nu se stie .
      Am o prietena din provincie si a venit saraca aici la 48 de ani sa gaseasca ceva , Nu au din ce trai acasa.
      A gasit bona la o fetita de 7 luni in Aviatorilor cu 2.500 de lei pe luna cazare, absolut tot la o familie de nota 20 . Au luat-o imediat . Tu stii ce studii ai , dar ca sa te ajutam , da-ne detalii . Curaj!

      Ștergere
    4. Bunul DUMNEZEU sa va intoarca inmiit buna intentie de a ajuta. Ma las in mainile LUI, ale FIULUI SAU IUBIT, MAICUTEI DOMNULUI si tuturor SFINTILOR! Rugati-va pentru mine in aceasta seara si eu voi face acelasi lucru pentru dvs., pentru dna Maria si toti oamenii de bine ca sa avem ceea ce Bunul Dumnezeu stie ca ne este de folos. DOAMNE AJUTA! Cu sinceritate, Daniela

      Ștergere
    5. 23.11
      Daniela, draga mea chiar m-ai impresionat ! Sa te ajute Dumnezeu sa iti gasesti , din suflet iti doresc si sigur o sa iti gasesti .
      Garanti Bank face angajari in Pipera, Ipsos din Petracahe Poenaru idem , nu mai se gaseste munca calificata , deci se cauta in nestire , firmele angajeaza din nou :
      Arunca-ti o privire la ce iti trebuie :
      https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/financiar-contabilitate/

      Si aici :

      Agentie de bone, guvernante si menajere
      http://www.nanna.ro/

      Iti tin pumnii, Daniela trebuie sa reusesti .
      sandy

      Ștergere
    6. DOAMNE AJUTA tuturor celor care au ganduri bune si vor sa traiasca intr-o lume ... altfel decat cea prezenta!
      MAICUTA DOMNULUI SA NE AIBA IN PAZA EI !
      Si noi sa ne rugam unii pentru altii.
      Cu multa dragoste, Daniela

      Ștergere