duminică, 18 februarie 2018

CUMPLIT S - A ADEVERIT ! AVIONUL S - A PRABUSIT IN ZĂPADA !

                                                 Dragii mei ,

Scriam acum mai bine de un an de zile că ,vom auzi de un Avion care se va prabusi in zăpada .
Din nefericre fratilor,acest AVION cu 71 de pasageri la bord s -a prabusit in Rusia, iar toti cei 71 de pasageri si-au pierdut viata.
Trist,extrem de trist si de dureros!
Sa ne rugam pentru sufletul celor care nu mai sunt printre noi,dar si pentru familiile lor,pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i intareasca si sa le dea multa putere sufleteasca ca sa poata trece peste aceasta cumplita tragedie.
Iata linkul cu articolul meu de acum un an,si va multumesc din suflet tuturor celor care -mi aduceti aici pe Blog, adeverirea trista a toate cate eu scriu cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.

Dumnezeu există - Mărturii.: UN AVION SE VA PRĂBUŞI ÎN ZĂPADĂ !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../un-avion-se-va-prabusi-in-zapada....

Translate this page
Jan 15, 2017 - UN AVION SE VA PRĂBUŞI ÎN ZĂPADĂ ! 13 Ianuarie 2017, ora 17,34 ! Dragii mei, În aceasta după amiază dragilor, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor înspre Sud-Vest, vad un loc plin de zăpadă, iar sub zăpadă, se vedea partea din faţă a unui AVIONalb, cu o dunga 

Iata si articolul mai pe larg:
                                          13  Ianuarie 2017, ora 17,34 !

                                              Dragii mei,

În aceasta după amiază dragilor, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor înspre Sud-Vest, vad un loc plin de zăpadă, iar sub zăpadă, se vedea partea din faţă a unui AVION alb, cu o dunga subtire roşie, posibil să mai fi fost si o dungă albastra.
Image result for unavion..

Dragii mei, vom auzi de un AVION care se va prăbusi într-un loc cu zăpadă multă, Avion ce poate avea dimensiuni mai mici,sau poate fi unul mare,avand in vedere faptul că, era ingropat în zăpada prosapat cazută.
Doamne  Ajuta,ca sa nu fie pierderi de vieti omenesti.
                                      Cu dragoste,Maria.

Iar aici mai jos,cumplita tragedie:


Un avion cu 71 de pasageri la bord s-a prăbuşit în apropiere de Moscova. Nu există supravieţuitori. Printre victime se numără şi cetăţeni străini/ Decizia de ultim moment luată de Vladimir Putin - VIDEO

                                       Image result for cruce

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines, cu 71 de persoane la bord, s-a prăbuşit duminică la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, relatează site-urile BBC News şi Russia Today.


BREAKING: Un avion cu 71 de pasageri la bord s-a prăbuşit în apropiere de Moscova/ Autorităţile au confirmat că nu există supravieţuitori
VEZI MAI JOS VIDEO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
UPDATE 19:43 Trei cetăţeni străini şi trei copii s-au aflat printre pasagerii avionului prăbuşit în Rusia
Trei cetăţeni străini şi trei copii s-au aflat printre cei 71 de pasageri ai avionului care s-a prăbuşit duminică în Rusia, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, a anunţat un reprezentant al serviciilor de intervenţie, relatează site-ul agenţiei Tass.
"Potrivit raportului preliminar, trei străini şi trei copii s-au aflat printre pasagerii avionului. Până în prezent, doar două trupuri neînsufleţite şi una dintre cutiile negre ale aeronavei Antonov An-148 au fost recuperate de la locul accidentului", a spus oficialul rus.
Un purtător de cuvânt al autorităţilor din regiunea Orenburg a precizat că unul dintre cetăţenii străini este un elveţian.
Ministrul rus al Transporturilor, Maxim Sokolov, a transmis că identitatea tuturor persoanelor decedate va fi stabilită prin efectuarea unor expertize genetice, care pot dura două-trei luni. Autorităţile au contactat rudele celor care s-au aflat în avionul de pe ruta Moscova-Orsk, fiiind înfiinţată o linie telefonică specială.
Comisia de anchetă a anunţat că nu exclude deocamdată nicio variantă privind cauza prăbuşirii aeronavei: condiţiile meteo, o eroare de pilotaj sau o defecţiune tehnică. Cu toate acestea, nu se înregistrează condiţii meteo extreme în regiune şi compania aeriană Saratov Airlines a precizat că avionul Antonov An-148 nu avea nicio problemă tehnică.
Svetlana Petrenko, purtătorul de cuvânt al comisiei speciale care investighează accidentul, a precizat că piloţii avionului nu au raportat nicio problemă.
"Criminaliştii au început să examineze rămăşiţele avionului, cu ajutorul unor echipamente de ultimă generaţie. Fragmentele de avion şi rămăşiţele omeneşti sunt împrăştiate pe o rază de cel puţin un kilometru", a mai spus Petrenko.
UPDATE 19:16 Vladimir Putin şi-a anulat vizita de lucru la Soci ca urmare a prăbuşirii avionului de pasageri
Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a anulat vizita de lucru la Soci ca urmare a prăbuşirii unui avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines, cu 71 de persoane la bord, în apropiere de Moscova, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează agenţia Sputnik.

"Ca urmare a tragediei de astăzi, preşedintele a decis să amâne vizita de lucru programată pentru luni şi să continue activitatea la Moscova, inclusiv pe fondul necesităţii de a coordona activitatea comisiei guvernamentale speciale (n.a. - înfiinţată pentru anchetarea circumstanţelor producerii accidentului aviatic)", a spus Peskov.
Preşedintele Rusiei ar fi trebuit să se întâlnească la Soci cu preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmud Abbas. În cele din urmă, Abbas va călători la Moscova pentru a discuta cu Vladimir Putin.
UPDATE 17:41 Avionul care s-a prăbuşit în Rusia nu avea nicio problemă tehnică, susţine compania aeriană Saratov
Avionul de pasageri care s-a prăbuşit duminică în Rusia nu avea nicio problemă tehnică, iar piloţii nu au solicitat o aterizare de urgenţă, a anunţat compania aeriană Saratov Airlines, relatează site-ul agenţiei Tass.

"Echipajul era experimentat, avionul era de încredere. Nu a fost semnalată nicio problemă tehnică. Echipajul nu a solicitat o aterizare de urgenţă pe aeroportul Zukovski (n.a. - aflat la 40 de kilometri sud-est de Moscova)", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, Elena Voronova.
La manşa avionului care transporta 65 de pasageri pe ruta Moscova-Orsk se afla comandantul Valeri Ivanovici Gubanov, care avea peste cinci mii de ore de zbor la activ, dintre care 2,166 pe acest tip de aeronavă.



Aeronava Antonov An-148 a fost fabricată în 2010 şi a intrat în serviciul companiei aeriene în acelaşi an. Prima cursă a fost efectuată în iunie 2010, iar recordul privind timpul de zbor continuu, fără o revizie, a fost stabilit în 2011 - 400 de ore şi 45 de minute.
Între timp, autoritatea de aviaţie a Rusiei a constituit o comisie de anchetă formată din patru specialişti. Autorităţile au descoperit una dintre cutiile negre ale aeronavei Antonov An-148.
Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă a cerut folosirea unor drone pentru analizarea zonei în care s-a prăbuşit avionul de pasageri, precizând că au mai fost descoperite două trupuri neînsufleţite printre rămăşiţe.

Aeronava Antonov An-148 transporta 65 de pasageri şi şase membri ai echipajului pe ruta Moscova-Orsk.
Potrivit unui oficial al serviciilor de intervenţie citat de presa rusă, avionul s-a prăbuşit în apropiere de localitatea Argunovo, aflată la aproximativ 80 de kilometri sud-est de Moscova.
"Nu există nicio şansă pentru a mai descoperi supravieţuitori", a mai precizat sursa citată.
Cursa regională a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a părăsit aeroportul din Moscova către oraşul din apropiere de Munţii Ural.
Un reprezentant al serviciilor de urgenţă a confirmat pentru agenţia Tass descoperirea unor fragmente ale avionului de pasageri în districtul Ramenskoye din regiunea administrativă Moscova.
"Echipele de salvare au ajuns la locul accidentului. În zona localităţii Stepanovskoye, au fost descoperite fragmente din aeronava An-148, precum şi mai multe trupuri neînsufleţite", a declarat oficialul rus, confirmând că nu există niciun supravieţuitor.
Ministrul rus al Transporturilor, Maxim Sokolov, s-a deplasat de urgenţă la locul accidentului. Cauza prăbuşirii aeronavei urmează să fie stabilită de către anchetatori, iar variantele luate în calcul sunt condiţiile meteo, o eroare de pilotaj sau o defecţiune tehnică. Totuşi, autorităţile au precizat că nu sunt condiţii meteo extreme în regiune.
Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a exprimat condoleanţele faţă de rudele victimelor şi le-a cerut autorităţilor să constituie o comisie specială de anchetă, potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.
Potrivit site-ului Flightradar24, care oferă informaţii în timp real despre cursele aeriene la nivel global (destinaţie, localizare, tipul aeronavei, altitudine, viteză), aeronava Antonov An-148 a dispărut de pe radare la 5 minute după decolarea din Moscova, efectuând o coborâre de aproximativ 1.000 de metri pe minut înainte de pierderea semnalului.
Compania rusă Saratov Airlines a fost interzisă în 2015 de la operarea zborurilor internaţionale, după ce inspectorii au descoperit în cabina unei aeronave de linie o persoană care nu era autorizată să facă parte din echipajul de zbor. Interdicţia a fost ridicată în 2016, iar compania şi-a restrâns activitatea. În prezent, Saratov Airlines operează în principal curse interne, dar face legătura şi către cele mai importante oraşe din Armenia şi Georgia.

4 comentarii:

  1. Mai e un avion care sa prăbusit in Iran intr-o zonă muntoasă cu zăpadă..verificați linkul pe net cred ca ati scris si despre asta pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. TRAGEDIE în Iran: Un avion de linie s-a prăbuşit cu peste 60 de pasageri la bord
    http://m.jurnalul.ro/stiri/externe/tragedie-in-iran-un-avion-de-linie-s-a-prabusit-cu-peste-60-de-pasageri-la-bord-766327.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Avion de pasageri, PRĂBUŞIT în Iran. Peste 60 de persoane, la bord. Nu există supravieţuitori
    https://www.realitatea.net/avion-de-pasageri-prabusit-in-iran-peste-60-de-persoane-la-bord_2136738_foto_1629818.html#galerie

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu s-ai odihneasca pacat dar din fata sortii si al lui Dumnezeu nu ai unde sa te duci. Cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza sa.

    RăspundețiȘtergere