miercuri, 7 februarie 2018

UN CUTREMUR INTENS LA SUD !


                             Noapte de 6 -7 Februarie 2018,ora 0,45 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor propria-mi bucatarie in care aragazul meu incepe a se cutremura mai tare .
Brusc,incepuse un Cutremur mai intens.

                                   Image result for seismograf.

Dragii mei, chiar daca acest Cutremur mi s-a aratat in bucataria mea,in casa mea,acest lucru nu inseamna ca va fi neapărat in Romania
Mi s-au mai arătat astfel de Cutremure in casa mea, dar care,s-au produs la scurt timp intr-o alta Ţara.
Dar oriunde s-ar produce dragilor,tot vom suferi sufleteste pentru fratii nostri INTRU HRISTOS care, locuiesc in locul unde va avea loc acest Cutremur.
Sa ne rugam pentru Aproapele nostru fratilor ,sa ne rugam pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa ne apere de CUTREMURE si de tot felul de DEZASTRE.
Sa ne rugam fratilor, pentru Pacea si linistea intre popoare, pentru buna intelegere si armonie.
Sa nu avem teama de nimeni si de nimic, atâta timp cât IL iubim pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI,atâta timp cat ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                                    Cu dragoste,Maria.

64 de comentarii:

  1. oricat am vrea sa nu acumulam FRICA suntem oameni si nu o putem ignora -stim ca ne nastem ,traim si murim dar in sinea noastra toti ne temem de trecerea DINCOLO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, s-a sacrificat Iisus si pentru klingonieni?

      Ștergere
    2. 02:15 asa am fost creati si setati, cu frica de moarte, dar frica nu e mereu rea, frica activeaza instinctul de conservare fara de care n-am putea supravietui.

      Ștergere
  2. Doamna Maria in afara de cutremur care s-a adeverit s-a afeverit si cu ce spuneati de ;GRIPA GNOSTICA ceva in genul acesta Franta este mai rau la noi sunt destui bolnavi si cel putin 8 morti. Doamna Maria Bunul Dumnezeu sa ne apere de as ceva sa ne dea sanatate la toti fii sai. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa este.frica a intrat în om.cand Eva a pacatuit.ascultand de lucifer.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, dar in Biblie mai spune ca; FRICA e cel mai mare pacat al omului,sa nu uitam.

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost cutremur foarte mare in Taiwan

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-o lume in care valorile morale au diparut si omul a devenit mai crud decat animalele salbatice marturiile d-voastra sunt un semn ca Dumnezeu ne tot da sanse sa devenim buni si sa ne schimbam, sa schimbam lumea si sa construim frumos si curat pentru urmasi. Teama mea este ca, de atatea ori, mentionati faptul ca noi suntem ocrotiti, ca suntem pamant sfant. Si ce zice romanasul nostru-fura, da in cap, inseala, minte ca Domnul ne iarta, doar suntem fiii lui de suflet. Nu e bine, degeaba ne iubeste daca noi nu intelegem sa ne schimbam, asa ca mentiunea repetata ca noi nu vom pati nimic nu este cea mai potrivita pentru ticalosii care s-au cam inmultit si isi fac de cap cum nu cred ca s-a mai pomenit! E o vorba: Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in sac! Ne tot avertizeaza dar degeaba!Ticalosii isi bat joc de un popor intreg, lumea,disperata sa supravietuiasca, uita de morala si atunci ce credeti ca ocroteste Domnul? Meritam sa ne ocroteasca? La un moment dat va obosi si El sa ne tot ocroteasca! De aceea cred ca ar trebui sa dati pilde despre ce s-ar intampla daca nu ne schimbam, desi, la cei de sus care, in fiecare zi isi bat joc de noi, nu cred ca exista vreo pilda care sa-i schimbe. Cu alte cuvinte eu nu cred ca El ar trebui sa ne ocroteasca. Poate din ziua in care va aparea campul de musetel in locul parlamentului...sa-si aplece privirea pe noi si sa ne ajute sa ne croim un drum demn de natia romana! multa sanatate si Domnul sa ne miluiasca!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce mai zici mai anonim , tu care le stii pe toate ?!
    Salariul a SCAZUT ! Pe fluturas scrie 3.000 de lei, minus toate acareturile. Ramas in mana ( pe romaneste) suma de 1.200 lei.

    Nici acum nu crezi ca saraiul a scazut? Traiasca hotii!
    Sa ramaii in tara tu si partidul tau iubit, psd! Tu vei muncii pentru burta celor din psd. Pa-pa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:08 stai linistit, va gasi explicatii fanteziste la orice, doar a invatat de la psd cum se minte, cum se manipuleaza si cum se denatureaza adevarul. E si asta o arta sa-i convingi pe unii ca negru e de fapt, alb!

      Ștergere
    2. Trebuie sa înțelegeți ca România nu mai are nevoie de voi.

      Ștergere
    3. 20:08, daca nu ti-ai negociat salariul, te-a furat la buzunarel patronul. Trebuia sa mergi sa ceri negociere, daca ai vazut ca ai un patron nesimtit. Caci degeaba dai vina pe altii, hotul este patronul tau.
      Repet: salariul din decembrie se mentinte sau poate creste. Nu scade decat in cazul in care nu s-a facut negocierea in vederea trecerii contributiilor de la angajator la angajat. Guvernul a spus ca trebuie facuta, a dat si un termen prin Ordonanta de urgenta (pana la 20 decembrie 2017)... daca patronul tau este hot si vrea sa plateasca mai putine taxe pe ianuarie 2018 fata de decembrie 2018 furand din drepturile tale nu am ce-ti face. Ori te complaci, ori mergi sa-i ceri marire de salariu sau daca nu vrea, cauta-ti de munca la alt patron care respecta legea.

      Ștergere
    4. 23:29, este nustiu a cata oara cand iti spun ca NU lucrez la privat, ci la STAT!
      Tu ai ceva cu privatul. Pentru tine privatul este hotul. Prntru mine hotul este STATUL. Clar?
      Repet: sunt bugetar/functionar!

      Apropo', tu sigur esti multumit cu pensia pe care o primesti. O fi din aia nesimtita?! Hmmm. Daca da, te rog sa o imparti si cu cei care au cu adevarat nevoie. Multumesc!

      Ștergere
    5. 21:36, mare dreptate ai. Astia au ochelari pe ochi. Nici cand ii dau jos, nu vad realitatea. Mint fara sa clipeasca; cu o usurinta de neimaginat.

      Ștergere
    6. 17:01, nu tot deforma realitatea, in speranta de a mai prinde in mrejele tale politice vreun necunoscator. Cam asta este treaba ta aici pe blog.

      Ștergere
    7. 17:44, stai linistita . nimeni nu te intrece. esti premianta in traba ta.

      Ștergere
    8. 22:48, cel care este cu gura mare pe aici esti dumneata, tot acuzand in stanga si in dreapta, nimeni altcineva. Daca faci acuzatii aiurea purtat fiind de anumite interese de partid, avem dreptul sa replicam si o vom face intotdeauna.

      Ștergere
    9. 17:36, degeaba te straduiesti...naravul tau nu il poti schimba...parul , da... Desi, de la o anumita varsta nici asta nu te mai asculta...

      Ștergere
    10. 22:31, guralivule, nu ar trebui sa te mai linistesti, oleaca? Schimba-ti naravul, caci nu te ajuta.

      Ștergere
  8. Moi,j'ai m'en fute de leures ddfautesIntroduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  9. Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Isarescu anunta ca ratele lor vor creste in perioada urmatoare

    Asta inseamna ca romanii care au facut imprumuturi in moneda nationala vor plati rate mai mari.

    "Cred ca ROBOR-ul la 3 luni care influenteaza creditele in lei va urma intr-o anumita perioada de timp majorarea de azi si creditele in lei se vor scumpi marginal. Masura luata azi urmareste sa juguleze inflatia, voi folosi un termen dur, dar asa este.

    Masura mai urmareste ca aceasta crestere a preturilor sa nu se transmita in anticipatiile publicului.

    Pentru ca intr-o asemenea eventualitate dobanzile vor creste si mai mult. Chiar daca pare paradoxal, prin masurile luate, incercam sa temperam inflatia si dobanzile la credite", a declarat Mugur Isarescu.

    Indicele ROBOR la trei luni a crescut in 2017 ca Fat-Frumos. Daca la inceputul anului era la un nivel de 0,87%, Banca Nationala a Romaniei (BNR) a publicat in 29 decembrie o valoare de 2,05%.

    Aceasta cotatie este luata in considerare in calcularea ratelor pana la finalul lunii martie. Si avand in vedere ca e mai mare decat cea publicata de BNR pe 29 septembrie 2017, anume 1,58%, iata ca romanii cu credite in lei platesc mai mult la banca in intervalul ianuarie-martie 2018 decat in perioada octombrie-decembrie 2017.

    Banca Nationala a Romaniei va publica pe 30 martie o noua valore ROBOR pentru urmatorul trimestru din 2018.

    http://www.ziare.com/bani/credit/vesti-proaste-pentru-romanii-care-au-credite-in-lei-isarescu-anunta-ca-ratele-lor-vor-creste-in-perioada-urmatoare-1500843

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine ca creste dobânda la bănci pentru ca sunt si romani care au depuși bani in bănci.

      Ștergere
    2. Vesti foarte bune pentru cei care au depuși bani in bănci.

      Ștergere
  10. Realitatea paralela: Ce ne spuneau liderii PSD - ALDE cand STIAU ca salariile romanilor vor scadea


    Guvernul PSD-ALDE s-a tot laudat, anul trecut, ca "salariile tuturor bugetarilor vor creste intr-un mod substantial" si ca nu va pierde nimeni "in afara de inaltii demnitari".

    Cu toate astea, in ianuarie 2018, dupa intrarea in vigoare a modificarilor fiscale decise de PSD-ALDE, multi bugetari s-au trezit cu salarii mai mici, iar ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a iesit marti intr-o conferinta de presa pentru a explica aceste scaderi.

    In context, Olguta Vasilescu a spus, cu nonsalanta, ca s-a stiut din luna mai ca la 3% din bugetari vor scadea salariile.

    "Mentionez ca s-a stiut ca la aproximativ 3% dintre bugetari vor scadea salariile inca din luna mai. Eu am anuntat si in interviuri si in comisiile parlamentare. Nu am pornit de la inceput de la ideea scaderii vreunui salariu de bugetar, dar pentru a respecta raportul de la 1 la 12 (pe baza caruia este construita legea salarizarii) au fost necesare ajustari salariale", a sustinut Olguta Vasilescu.

    Intr-o declaratie de anul trecut, ministrul Muncii a anuntat ca 3% dintre bugetari vor pierde la salariu, dar a dat de inteles ca este vorba exclusiv de "bugetarii de lux", cu salarii foarte mari.

    "Aproximativ 60% dintre salarii vor avea cresteri si mai mari de 100%, este vorba de salariile care la ora actuala sunt foarte mici, in jurul salariului minim pe economie, iar de scazut vor scadea aproximativ 3% dintre salarii, deoarece erau atat de mari, incat ceilalti bugetari nu puteau sa le prinda din urma, nici macar in anul 2022, chiar daca aveau o crestere progresiva a salariului.

    Este vorba de salarii care sunt in jurul a 12.000 si chiar mai mari pana la 20.000. Daca le vom lasa asa disfunctionalitatile ar continua si dupa anul 2022", a declarat ministrul Muncii intr-o emisiune la Antena3.

    Cu toate ca se stia acest lucru, frapeaza declaratiile ulterioare ale liderilor PSD-ALDE, care au dat asigurari, in mod repetat, ca niciun salariu nu va scadea, toate salariile vor creste. Lia Olguta Vasilescu, Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, ministrul Sanatii de la acea vreme, Florian Bodog, dar si premierul de atunci, Mihai Tudose, sunt printre cei mai transanti in astfel de declaratii, care au creat iluzia unei realitati care este facuta tandari acum pentru zeci de mii de romani care s-au trezit in ianuarie cu salarii chiar si cu 40% mai mici decat in decembrie 2017.

    Iata numai cateva dintre declaratiile liderilor PSD-ALDE, promisiuni fara acoperire in acest moment.

    RăspundețiȘtergere
  11. 19 Mai 2017 - Lia Olguta Vasilescu: "Nu prea mai pierde nimeni in afara de inaltii demnitari. A fost ca sa se uniformizeze. Chiar nu vad pe nimeni care ar trebui sa fie nemultumit. Legea este perfectibila. Noi am dat o varianta pe care am dus-o Parlamentului sa o imbunatateasca. Ceea ce s-a si intamplat. Legea e in linie dreapta. E o lege buna. E o lege care ajuta foarte mult bugetarii care aveau salarii mici. E o lege care pune ordine in sistem si care are niste principii".

    07 Iunie 2017 - Liviu Dragnea: "S-a ajuns la o forma la care salariile cresc intr-un mod substantial, dar in acelasi timp statul are si puterea sa le plateasca. (...) Daca s-ar pleca de la ideea ca Romania va ramane exact in stadiul actual, fara crestere economica, fara toate masurile prevazute in programul de guvernare, sigur ca n-ar fi bani pentru a se plati toate aceste salarii, dar este un alt tip de program de guvernare.

    Este un program de guvernare care scoate din tarana, asta e cuvantul, pentru ca au fost acoperite cu tarana, motoare si motorase de crestere economica".

    07 Iunie 2017 - Calin Popescu Tariceanu: "Cred ca, in final, legea salarizarii este una foarte generoasa si cred ca isi atinge obiectivele si sper ca pe langa salariile bine platite sa avem si o crestere substantiala a calitatii serviciilor publice, fie ca vorbim de sanatate, fie ca vorbim de invatamant. Acum pot si cetatenii, in mod logic si natural, sa emita pretentii".

    28 Iulie 2017 - Lia Olguta Vasilescu: "Salariile nu scad, dimpotriva. Prin Legea salarizarii bugetare, toate salariile din sectorul bugetar cresc cu 25 la suta.

    Si, daca se trec aceste contributii de la angajator in sarcina angajatului, scade impozitul de la 16 la 10 la suta, iar contributiile de la 39,25 la 35 la suta. Daca angajatorul din mediul privat nu mai pune niciun leu in plus la ceea ce plateste la ora actuala, netul angajatului creste cu 17 la suta".

    30 iulie 2017 - Lia Olguta Vasilescu: "Eu pot sa garantez ca niciun salariu din Romania nu va scadea in momentul in care vom schimba sistemul de contributii. Este in programul de guvernare si cine a citit programul de guvernare a vazut inca de acum sase luni ca asta se va intampla".

    29 Septembrie 2017 - Florian Bodog, ministru al Sanatatii: "Ii asigur pe toti specialistii din Sanatate ca, asa cum am spus in programul de guvernare, nu vor exista scaderi salariale, ci doar cresteri. (...) In situatia in care se va constata ca exista categorii profesionale care au de pierdut ca urmare a aplicarii Legii salarizarii unice vom lua masuri".

    6 Octombrie 2017 - Liviu Dragnea: "Romania are bani, problema noastra e ca noi marim salariile, iar cei care primesc salarii marite protesteaza".

    9 Octombrie 2017 - Mihai Tudose: "Da, va fi aplicata legea salarizarii, nu vor scadea. Poate am gresit si noi pierzandu-ne in explicatii. Cand omul vrea un mesaj foarte clar. Da, in mediul privat, salariile nu vor scadea, pot sa creasca chiar. In ceea ce priveste angajatii la stat, bugetarii, toate salariile vor creste"

    RăspundețiȘtergere
  12. 19 Octombrie 2017 - Florian Bodog, ministru al Sanatatii: "Salariile nu scad. Din contra, salariile cresc. (...) In politica guvernamentala avem cresterea salariilor pentru medici si asistente medicale, pentru ca ne dorim ca acesti profesionisti din domeniul sanatatii sa ramana in tara pentru a acorda asistenta medicala, insa nu neglijam si celelalte categorii profesionale care isi desfasoara activitatea in domeniul medical si care consideram ca sunt la fel de importante pentru sistem".

    25 Octombrie 2017 - Mihai Tudose, premier: "Am promis, impreuna cu partidul, partidul cu Guvernul, ca nimeni nu va primi mai putini bani, toata lumea va avea venituri mai mari. La asta lucram si asa se va intampla".

    2 Noiembrie 2017 - Liviu Dragnea, liderul PSD: "Este pentru prima data cand se maresc salariile intr-un mod serios pentru toata lumea".

    10 Noiembrie 2017 - Lia Olguta Vasilescu: "Oamenii nu au de ce sa fie ingrijorati. Noi ne-am asigurat ca salariile nu au cum sa scada din cauza acestui nou Cod Fiscal. Daca vor scadea inseamna ca este doar strict vina angajatorului, care doreste sa ia din banii angajatului care i se cuvin lui. Angajatorul anul viitor va avea aceeasi cheltuiala salariala pe care o are si anul acesta".

    15 noiembrie 2017 - Mihai Tudose: " (...) Discutiile s-au concretizat (...) cu anumite schimbari, cu anumite reglaje, de asa natura incat niciun salariu sa nu scada, niciun salariu net, ba, mai mult, pe anumite zone veniturile sa creasca de la 1 ianuarie, altele incepand cu 1 martie si un lucru cert pentru toata lumea - pensiile sa creasca".

    30 Decembrie 2017 - Mihai Tudose, premier: "Acolo unde exista normalitate, la cei mai multi dintre romani, marea majoritate de fapt, salariile vor creste. O sa ajunga pana in 2022 la plafonul stabilit prin lege. (...) La unii cresc cu 5% incepand cu ianuarie, 4,7%, apoi din martie cu inca 25%, la altii cresc de la inceputul anului cu 25%, in functie de categoriile sociale. Important este ca la toata lumea va creste, repet, cu exceptiile stabilite prin lege, (...) unde anumite excese nu se mai regasesc".

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum sta situatia acum?

    Turcan: Apar primele taieri de salarii in invatamant. Unii profesori au leafa mai mica sau egala cu impozitele datorate

    Liderul Cartel Alfa: Noi am avertizat de cand a inceput transferul contributiilor. Vor fi scaderi salariale in sectoare prioritare

    Salariile persoanelor cu dizabilitati scad cu 7% din cauza revolutiei fiscale

    Salariul lui Iohannis si ale ministrilor au crescut cu 1.000 de lei in ianuarie, desi Olguta Vasilescu spunea ca au scazut

    Cate salarii a taiat PSD? Se mai poate corecta dezastrul revolutiei fiscale? Haos pentru ca unii sa-si acopere veniturile

    Se anunta noi proteste! Bugetarii au inceput sa-si primeasca salariile pe ianuarie. Zeci de mii de oameni au scaderi de pana la 40%

    Realitatea paralela a Olgutei Vasilescu: Ce s-a intamplat, de fapt, cu salariul lui Klaus Iohannis

    IT-istii s-au trezit cu salariile taiate in ianuarie, din cauza revolutiei fiscale. Noul ministru de Finante promite ca rezolva situatia, dar nu spune concret cum

    Salarii scazute si la DIICOT: Unii angajati au pierdut aproape 25%, din cauza revolutiei fiscale

    Primar PSD: Mii de angajati din scoli au salarii mai mici, nu si primarii. Nu am evoluat prea mult de la privilegiile de casta din secolele trecute

    RăspundețiȘtergere
  14. Grefierii au fost la negocieri cu Olguta Vasilescu: Fara o interventie, 70% dintre salarii vor fi diminuate

    Reprezentatii sindicatului PROJUST, care au mers, miercuri dimineata, la discutii cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au transmis ca sunt multumiti de negocieri, dar au precizat ca, in cazul in care nu se ia o decizie concreta in aceste zile, 70% dintre salariile grefierilor vor fi diminuate.

    "Din punctul de vedere al Ministerului Muncii suntem lamuriti: ca modul de calcul a fost ok, vedem ce vor face ordonatorii de credit. Noi am cerut sa fie clarificat modul de aplicare a legii. Ministerul Muncii urmeaza sa trimita astazi o recomandare a modului de calcul catre ordonatorii de credite", a spus Lucian Peresi, presedinte executiv al PROJUST, precizand ca modalitatea de calcul fost inteleasa gresit, dar ca Ministerul Muncii considera ca Legea Salarizarii este clara.

    In cazul in care nu se va schimba nimic, 70% dintre grefieri vor avea salariile mai mici cu sume cuprinse intre 36 de lei si 500 de lei.

    "Nu va fi o crestere a salariilor, ci evitam o scadere a salariilor", au adaugat sindicalistii.

    Ca o concluzie, acestia au transmis ca "pe acest subiect suntem multumiti de discutii. Asteptam sa vedem ce urmeaza".

    Amintim ca, marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut ca, daca in cazul grefierilor o sa scada salariile, acest lucru este posibil sa se intample din cauza unor hotarari judecatoresti si nu din cauza modificarilor facute recent de guvernele PSD-ALDE, legea salarizarii si mutarea contributiilor de la angajator la angajat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cataclismul PSD. Marea taiere a salariilor


    In tara "tigru" al Europei, cu o crestere economica record, Puterea taie salariile.

    Nu e prima data. A facut-o si Guvernul Boc, in 2010, si de acolo a inceput sfarsitul PDL. Dar atunci macar eram in certa perioada de criza si masura aceea a fost menita sa impiedice prabusirea bugetului. Acum insa, dimpotriva, PSD pretinde ca economia bate toate recordurile.

    Festivalul fluturasilor de salarii e de-abia la inceput si deja situatia este dramatica. Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, estimeaza ca o treime dintre bugetari vor fi afectati intr-o masura mai mica sau mare. Cu oricare dintre sindicalisti vorbesti afli grozavii: scad salariile in toate domeniile si cele mici, si cele mari. In cazul contractelor part-time, oamenii castiga mai putin decat datoreaza statului.

    Este o surpriza doar pentru dna Vasilescu si dl Dragnea, pentru ca liderii sindicali, mai ales Bogdan Hossu, au avertizat repetat, apasat ce nenorociri vor provoca modificarile cumulate facute pe picior.

    Pentru ca aceasta brambureala este efectul a trei acte normative cumulate: Legea Salarizarii, revolutia fiscala si ordinul de ministru privind sporurile.

    Necorelate, facute pe genunchi in cateva luni numai si numai dupa dorinta lui Liviu Dragnea (dupa cum marturiseste Florian Marin, presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Romania, care a participat la negocieri zi lumina), fara a pleca de la restructurarea prealabila a sectorului bugetar astfel incat el sa fie suplu si eficient, fara a tine cont de angajatii din mediul privat, aceste legi provoaca acum explozii in lant care de-abia au inceput.

    Sa va dau un exemplu: pentru a compensa mutarea contributiilor, un angajat ar avea nevoie de o crestere cu 25% a salariului brut. Dar pentru a se aseza in noua grila de salarizare din noua lege, salariul lui brut nu poate creste decat cu 10%. Deci omul nu are cum sa nu piarda.

    Sau sporurile nu pot depasi 30% pe ordonator de credite. Dar intr-un spital de urgenta sau de boli infectioase, de exemplu, nu ai cum sa nu depasesti acest procent, indiferent cum ai suci lucrurile.

    Sau scaderea de salarii de la DIICOT despre care vorbeste Daniel Horodniceanu. Si exemplele pot continua.

    Una peste alta, oameni carora li se promisese ca le vor creste lefurile cu 25% si va ploua cu carnati peste ei se roaga acum sa nu primeasca mai putini bani.

    Solutia viabila de rezolvare a problemei nu e decat una: anularea intregii povesti si revenirea la situatia dinainte. Altfel o vom tine dintr-o carpeala in alta, dintr-o revelatie, intr-alta. Dar deja s-au produs atatea efecte, inclusiv modificarea a aproape jumatate dintre contractele de munca, incat aplicarea solutiei ar genera alt haos.

    Fata in fata cu dovezile clare, pe hartie, cu cifre, nu cu povesti, ale taierii salariior, Liviu Dragnea se ascunde in fustele Olgutei Vasilescu, care, la randul ei, se refugiaza in negare si sfidare:

    - Am spus de la inceput ca vor scadea 3% dintre salarii. FALS! Este plin Internetul, sunt pline ecranele cu declaratiile domniei sale si ale lui Liviu Dragnea, care garantau ca nu va scadea niciun salariu. Nici 3%, nici 30%. Niciunul. Orice fluturas pe minus inseamna ca au mintit sau sunt fundamental incompetenti.

    - Scad doar salariile foarte mari, scapate de sub control, ca sa nu le zica nesimtite, ca Traian Basescu. FALS! Dupa cum am aratat, scad salarii din mai toate zonele, de la director la femeie de serviciu.

    Dar sa zicem ca ar fi asa si nu ar scadea decat salarii de directori. Oamenii aceia si-au dat singuri salariile sau ele au fost stabilite ca urmare tot a deciziilor PSD, care este la guvernare de 6 ani? In plus, pe mine nu ma intereseaza dimensiunea salariului, ci daca el se justifica.

    Munca omului respectiv, foarte bine platit, aduce societatii un profit pe masura? Daca da, atunci este o mare nedreptate sa-l tai si nu faci decat sa alungi un om capabil din sistemul bugetar. Daca nu, il dai afara si aduci unul care sa merite banii. Leafa mare nu e o vina. O vina e doar sa platesti pe cineva care nu o merita.

    RăspundețiȘtergere
  16. - Ordonanta pentru corectarea situatiei contractelor part-time nu poate fi data in prima sedinta de guvern pentru ca a fost sabotata in CES de sindicate. FALS!Sindicalistii din CES au explicat ca proiectul de OUG a ajuns la Consiliu cu doar doua ore inainte de sedinta si nu a fost posibila parcurgerea intregii proceduri legale pentru a fi pusa pe ordinea de zi.

    O procedura cu atat mai necesara cu cat OUG este fundamental neconstitutionalapentru ca face o mare discriminare intre angajatii part-time bugetari, pentru care se vor da, se pare, plati compensatorii, si cei din privat pentru care nu exista nicio solutie sa nu datoreze taxe mai mari decat venitul net.

    Tehnica PSD este extrem de perversa si ea mizeaza cel mai mult pe disculpare prin invrajbire: bugetarii saraci sa-i urasca pe cei bine platiti, salariatii sa ii urasca pe liderii sindicali care sa se urasca si intre ei, privatii sa ii urasca pe bugetari, salariatii sa ii urasca pe cei de la Personal pe care sa ii suspecteze ca le-au calculat gresit salariile si asa mai departe.

    De ce toate acestea? Nimeni nu a explicat de ce a fost necesara revolutia fiscala. Cu orice sindicalist vorbesti iti spune ca vechea Lege a Salarizarii, din 2009, era cu mult mai buna, fusese lucrata aproape doi ani de zile, corelatie cu corelatie, si trebuia doar aplicata.

    De ce? Pentru ca in campanie PSD a promis irealizabilul si a incercat o scamatorie prin amestecarea celor trei reglementari, despre care am vorbit, ca sa o scoata la vopsea. Doar ca nu avea cum sa tina. Ce e facut fara stiinta, pe graba, doar ca praf in ochi si cu multa sfidare a oamenilor, nu poate iesi decat asa cum a iesit.

    Si inca nici nu s-a clarficat taierea salariilor ca dna Vasilescu lanseaza atacul la pensii anuntand din nou ca niciuna nu va fi taiata. Fereasca Dumnezeu!

    Eu ma intreb ce va ramane in Romania in picioare dupa guvernarea PSD, al carei singur scop pare a fi distrugerea. A Justitiei, a institutiilor, a echilibrelor sociale, a economiei. Mai rau decat o ciuma, un autentic cataclism.

    RăspundețiȘtergere
  17. Alba-neagra cu mai multe culori, in tara lui "fiindca putem"

    Smecherii iuti de mana care pacalesc pros.tii ramasi cu gurile cascate si cu buzunarele goale, prin targuri si piete, sunt mici copii pe langa guvernantii. Acestia au adus uriase contributii originale la "alba-neagra" obisnuita , sunt si mai iuti de mana, si mai buni de gura.
    Ca reusesc inca sa fascineze o multime de tan-talai, nu ma mira. Nu ma mira nici ca presedintele ramane indiferent, ca pleaca linistit in vacanta, ca nu-i pasa de ce se intampla in tara pentru care si-a asumat o mare raspundere, ocupand locul in care altul poate ar fi facut ceva. M-am obisnuit.
    Dar, ca o tara intreaga sa nu gaseasca o solutie de a se scoate din mainile unor iresponsabili care o distrug, asta nu pot intelege!
    Cum sa nu existe o mana de oameni care sa gaseasca solutia de a-i inlatura legal de la carma tarii pe acesti iresponsabili? Atat timp cat dreptatea o justifica din plin, trebuie sa existe si solutia. Dar noi ne vaicarim neputinciosi exact ca femeia pr/oasta din povestea drobului de sare.

    RăspundețiȘtergere
  18. Iisus ne'a facut voia.l'am pironit pe pamant,dar voia lui sa ne pironeasca in cer n'o vrem si facem rau si asteptam bine,ba sa ne scuture pana bagam la cútiuta,siapai,nu ne scutura pe unîi pintru altíí cu ce lingura dai,cu aia capeti,ce mare lucru de íntales,iliuta.suflete dragi.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  19. Mafiotul Tariceanu dublase pana in 2008 aparatul functionaresc, inventase tot felul de functii pentru borfasi de partid, crescuse si pensiile. Cu tot cu cresterea economica record a fost deficit de 8%. Criza s-a tot adancit si a fost nevoie de austeritate.
    Este inevitabil ca o noua austeritate sa fie necesara in ritmul asta - promisiuni de 1775 lei punctul de pensie in conditiile in care salariul mediu e acum 2434 net. Nu vad cum poate fi sustenabil fara o inflatie de 15% pe an.

    RăspundețiȘtergere
  20. 20.08 Minciuna cu care PSD a castigat alegerile...

    ...de acolo se trage.

    PSD a promis in campanie lapte, miere si carnați la toți bugetarii.

    Ajunși la guvernare, au inceput țopăielile și noi minciuni cu care să acopere vechile minciuni.

    - au taiat toate investitiile, să aibă bani de pomeni.
    Nu ajunge.
    - au inceput sa ia imprumut , cam 1 miliard de euro/luna (anul asta au trecut la 2 miliarde/luna!). Nu ajung banii!
    - schimba guvernul la fiecare 6 luni, să dea vina pe precedentul. Tot nu ajunge.
    - mărește pretul la benzina. Se declanseaza sarabanda cresterii preturilor cu care PSD mai fura din buzunarele romanilor. Nu ajunge.
    - taxeaza contractele part time, drept full time, spunand că așa le dă in gură infractorilor din privat. Masura se intoarce ca un bumerang la femeile de servciu bugetare pe care PSD le obliga să vina cu bani de-acasa. Nu ajunge.
    - fac un sistem de grile la bugetari, cu 12 trepte, pe care lumea nu o baga initial in seama.
    - dar vine lovitura de măciucă: de la 1 ian 2018, in loc sa mareasca la bugetari salariile cu 25% - așa cum au promis in campanie ! - fac smecheria cu brut marit si transfer de contributii care are un efect devastator :
    - in sistemul bugetar au loc taieri de venituri ajungand și la 40%!
    - in sistemul privat, mai mult de jumatate vor avea salariile tăiate cu 25 % !

    Tot acest banditism pesedist aldist este sustinut logistic de Antena 3, Ghita TV si B1 printr-o uriasa manipulare, inventand subiecte false (stat paralel, SPP etc).

    Sa mai spunem de cursul euro/leu? De ROBOR? De scumpirea alimentelor cu 25-100%?

    Si suntem după doar un an de guvernare PSD!...

    Doamne ocrotește-i pe romani... de ciuma roșie!

    RăspundețiȘtergere
  21. D-NA MARIA acela care se numeste MADUS DE PE BLOGUL D-STRA SUSTINE CA ESTE TERIAN SI NU CRESTIN--asadar am vrut sa stiu cine sunt TERIENII = REPTILIENI --un scriitor AL. C . MILOS A REDACTAT O CARTE -BIBLIA REPTILIANA- unde acesta povesteste de unde provin acestia SURPRIZA- AU LOCUIT PE PLANETA -NIBIRU CONDUSA DE ANU, REGELE LOR REPTILIAN -datorita faptului ca planeta nu mai avea oxigen au debarcat cu navele lor pe pamant=Terra acum 300 000-400 000 ani -au stiut ca in AFRICA DE SUD se gaseste: AUR, ARGINT, CUPRU ETC si s-au apucat de minerit-crezand ca pot cu aceste metale sa refaca atmosfera de pe NIBIRU-si astfel au facut experiente genetice afectand GLANDA PINEALA=AL TREILEA OCHI UMAN asadar nu degeaba se spune ca ca noi oamenii avem o parte din creier reptilian--acesti reptilieni sunt amintiti in scrierile lor IN SUMER-si iata ca o realitate exista cum ca acesti extraterestri cum spuneti d-stra sunt CEI RAI CU PIELE DE CROCODIL-si s-au infiltrat cu energia lor pana si in PAPALITATE CA SA NU SPUNEM IN REGALITATI -probabil ei sunt deja sub pamant asa cum PREOTII CU MARE DAR CUNOSCUTI DE MINE SPUNEAU CA SUB PAMANT ESTE SCRASNIREA DINTILOR=FOCUL VESNIC-acest MADUS a amenintat pe blogul d-stra o persoana ca-l va face sa nu mai poata merge- sau asa ceva- eu unul nu-l mai apostrofez pt ca minte si se ascunde ca un reptilian=terian cum se denumeste
    SA-L IERTE DUMNEZEU CA SI MIE MI-A SCRIS PE BLOG LUNA ASTA CA-SA NE FEREASCA DUMNEZEUL CERESC DE PEDEAPSA LUI -EL PERSONAL MULTUMINDU-I DUMNEZEULUI PAMANT- pace si sanatate in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ra-ni-an dragă ,nu terian.DUMNEZEU PĂMÂNTUL=CONȘTIINȚA PLANETEI TERRA.DAR CONTINUĂ SĂ-ȚI FACI NUMĂRUL.😉

      Ștergere
    2. Tre să recunosc.m-ai prins.frații mei reptilienii sunt foarte aproape se apropie cu planeta noastră nibiru de pământ.vin după voi să vă înalțe și să vă ia acolo pe nibiru.sunteți doar un experiment al lor prin care ei vor să vă transforme și pe voi într-un fel de reptilieni pt a vă folosi la muncă.pt că dreptul vostru la muncă este fundamental și acolo.stăm însă prost cu resursele de hrană acolo deoarece ști tu treaba cu atmosfera bla bla bla și tocmai de aceea voi sunteți încă un experiment nereușit până acum pentru că trebuia sa vă reduceți metabolismul până acum și să vă hrăniți o singură dată pe an așa cum fac crocodilii.de fapt și ei sunt un experiment al nostru tot nereușit pentru că nu sunt apți de muncă.chiar dacă sunteți un experiment nereușit pt că nu sunteți încă reptile voi compensați prin numărul mare de indivizi.asa că nu vor fi probleme o vreme cu hrana o vreme.vă veți hrăni între voi.după care atmosfera planetei mele nibiru se va reface cu gazele emanate de voi.exista o singură problemă ,tehnică pe care frații mei reptilienii sper să o rezolve:la apropierea planetei nibiru, pământul va fi"halit" și o să vă înălțați numai spiritual.ceea ce este un incovenient pt noi reptilienii

      Ștergere
    3. În rest ,ce ai mai citit ?ce ai mai făcut?...

      Ștergere
    4. De ce ii bagi in sperieti pe fratii tăi teranieni zii Madus ?

      Ștergere
    5. Iartă-mă frate teranian anonim 17.30..

      Ștergere
    6. Simpatic foc, Madus ! :))))

      Ștergere
  22. MADUS stiam de mult-fiica mea mi-a spus cu ani in urma apoi m-am documentat ca asa sunt eu-citeste mesajul tau din urma unde scrii ca esti TERANIAN-si expresia -PAMANTUL VA FI hALIT-ESTE O RAUTATE A REPTILIENILOR-DUMNEZEUL NOSTRU ESTE LUMINA CEEA CE NU VA CONVINE VOUA -INTUNECATII--DUMNEZEU NU FACE EXPERIMENTE PE TRUPURI UMANE el este si creatorul vostru dar pt neascultate-ca va -ti mandrit in cunoastere v-a pedepsit si izolat pe NIBIRU-si canibalismul vine tot din practicile voastre-SA VINA DUMNEZEU SI SA PIARA VRAJMASII DE LA FATA LUI---ETC ETC SA CITEASCA TOTI CEI DE PE BLOG CA AM AVUT DREPTATE CAND AM SCRIS ACUM VREO 2 ANI DESPRE VOI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi,oamenii,sintem izolati pe Terra,dar nu sintem in stare sa mergem sa cucerim alte planete.Si noi sintem mindri, dar fara cunoastere.mitu

      Ștergere
  23. Ce Dumnezeu se întâmplă ??? APROAPE NICI UN COMENTARIU ÎN LEGĂTURĂ CU MESAJUL !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Cel mai bine este sa treci pe langa MADUS , si nu sa-l bagi in seama.

    RăspundețiȘtergere
  25. Madus,daca se prind si vecinii cine esti,ai incurcat-o,trebuie sa fugi pe Nibiru!

    RăspundețiȘtergere
  26. Madus este numele anticristului ..stiu de ani de zile de Madus ca trebuie sa vina ..este anticristul.
    Iarta-ma, Madus dar nu ma leg de tine ca ai fi tu acela dar nu inteleg de ce ti-ai pus acest nume ..ce vrei sa transmiți prin asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce a brut sa transmita? Pai ca el este alesul. Numai alesi avem...pe spranceana.

      Ștergere
    2. Cristos=cristic=manipulează elementele naturii cu ajutorul lui Dumnezeu
      Anticristic=care nu poate manipula elementele naturii
      Dragii mei nimic și nimeni nu vă mai poate întoarce înapoi.urmații ca și până acum pe cei înțoliți cu aur din trupul creatorului vostru dar care nu pot face minuni ca Iisus Cristos și vă îmbată mintea cu vorbe dulci amăgindu-vă.
      Eu am să-l urmez pe cel ce se va înțoli cu norii cerului,apa mărilor,pământul uscatului,vântul văzduhului și focul adâncului.pentru că știu că se poate.
      Și nu sunt eu alesul.dar când alesul va fi aici voi fi la dreapta lui și credeți-mă căci puterea rugăciunilor voastre nu va fi cea care va sparge zidul pe care singuri l-ați ridicat între voi și El,ademeniți în tentaculele Sistemuli Anti Teranian de Anihilare si Neutralizare.
      Anticristul va fost alături încă de la răstignirea lui Iisus și el lucrează prin mințile oamenilor

      Ștergere
    3. Si acest mesaj al lui Madus este simpatic, insa nu-i complet, deoarece a uitat ca mai este si altceva, dincolo de toat ceea ce se crede si se intelege, ceva care se reveleaza doar atat cat poate pamanteanul si nu numai, sa cuprinda cu mintea, cu inima si cu sufletul.;)

      Ștergere
    4. Aici toți uităm că suntem oameni ;)

      Ștergere
  27. 8 febr 22:36-citeste cu atentie ce-am scris pe 8febr 00:57 si raspunsul lui MADUS--unii considera povesti cele scrise dar SI DUMNEZEU TATAL SPUNE IN BIBLIA CRESTINA CA S-A DUS SI SE DUCE RAZBOI INTRE LUMINA SI INTUNERIC DE MULTA VREME-acest razboi se duce nu numai in univers ci si pe PAMANT-SE SI VEDE CE SE INTAMPLA IN ORIENT-acestea sunt spirite care nu si-au invatat lectia pentru care au venit pe pamant=CREDINTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu Pământul este soare interior adică lumină creatoare interioară adică ceea ce trebuia să fiți și voi.
      Voi vă rugați la întunericul vidului cosmic care ca și spirite pe voi vă va zdrobi pt că acolo vreți să fiți
      Dumnezeu Pământul se va curăța...

      Ștergere
  28. astept sa dati rumul la mesajul pt MADUS din 09 febr

    RăspundețiȘtergere
  29. In 7 februarie 2018 a avut loc un cutremur de 6.3 pr richter in Pakistan si Afganistan!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Cutremurul a fost de 6.3 pe richter in apus...mai precis in Pakistan si Afganistan...in data de 7 februarie

    RăspundețiȘtergere
  31. Primii oameni pe Terra au fost reptilienii,ei s-au retras in interiorul pamintului,de aceea Madus e teranian

    RăspundețiȘtergere
  32. 10 febr 16:32-tu ai fost sters de multe ori te lasa creierul de reptila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati acaparat pamintul reptilienilor si acum le spuneti serpi,dar ei nu au solzi,doar ca fac oua.

      Ștergere
  33. va relatez in legatura cu aspectul reptilienilor ca mi-a fost dat sa intalnesc pe fiica unei cunostinte care ARE PUPILELE OCHILOR VERTICALE SEMN CA AU FOST FACUTE EXPERIENTE GENETICE MANIFFESTATE IN GENERATII LA OAMENII DE PE PAMANT-ca sa nu spun ca si aspectul facial este hidos-sarmana de ea este fata-DUMNEZEU SA NE APERE DE ASA TRANSFORMARI

    RăspundețiȘtergere
  34. http://www.stirilekanald.ro/cutremur-la-sud-de-romania-seismul-a-avut-o-intensitate-mare-de-4-8-pe-scara-richter-17907654

    RăspundețiȘtergere