vineri, 23 februarie 2018

UN NOU ÎNCEPUT !


                               22  Februarie 2018,ora 6,11 dimineata !
                     
                                         Dragii mei, 

Astazi dimineata m-a trezit un glas care spune ceva frumos si incurajator.
Glasul spunea asa:

                       "Un nou inceput !"

Clipă în care ,vad înspre Nord -Vest un câmp frumos si verde ca de pe revista.
Iar pe câmp, printre acele culturi verzi lucrau masini agricole noi noute de ultima generatie.
Dragii mei ,iata si o veste buna,nu-i asa?
Totul părea desprins ,ca dintr-o alta lume de pe o alta planeta,atat de frumos arata acel camp verde cu noile masini agricole.
                                       Cu dragoste,Maria.
                                          




                                             

88 de comentarii:

  1. Ce bine ar fi sa se adevereasca, sa fie vremuri frumoase, sa lucreze toata lumea,la el in tara,sa fie de lucru,sa fie platit bine,oamenii sa fie buni, iubitori,sanatosi! Doamne ajuta sa fie bine,sa fie asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa dea Dumnezeu doamna Maria ca tare mai doresc sa vina primavara si sa ne bucuram de renasterea vegetatiei de flori de cantecul pasarelelor. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum am spus si eu, tot pamintul si agricultura ne va scoate din...

    RăspundețiȘtergere
  4. Iohanis catre Toader;nu e claritate'.A intrat in ceata ca si TV-ul lui Iliescu la mineriadele KGB-iste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mineriadele n-au fost organizate de KGB, ci chiar de Iliescu si gasca lui ...

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=sY2sHS5KmX0

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/watch?v=CzItLCMx7lQ

      Ștergere
  5. aleluia gandeste pozu
    ituv sora maria, multumim, domnul vine, si face judecata dreapta,amin 23 02-2018,

    RăspundețiȘtergere
  6. In sfarsit...ceva bun!
    Am ajuns sa fim paranoici, chiar e de bine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:08 nu suntem paranoici si nu e de bine. Vin austriecii sa replanteze padurile furate?...NU PRIMIM NIMIC PE GRATIS (doar furatul e pe gratis).
      Dna Maria cred ca a vazut mai mult si din motive de siguranta nu poate spune CINE NE VA OCUPA N-Vestul tarii?.

      Ștergere
    2. Ma cheama Alexandru daca ai observat!

      Ștergere
    3. Alexandrule, nu mai fi asa de mandru! Daca 15:20 te-a numit dupa ora cand ai postat, asa sa fie !....ce are ca nu ti-a spus pe nume ???

      Ștergere
    4. Era mai simplu sa scrie Alexandru,dar,cred ca,din obisnuinta,a scris ora

      Ștergere
  7. Placut mesaj, dar oare cat va mai trece pana vom vedea si trai acele vremuri. Deocamdata ne pricepem si practicam distrugerea a ceea ce a creat Dumnezeu, adica padurile prin defrisari salbatice, aerul, solul si apele prin poluare, copii prin lipsa de sducatie, etc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne,te rugam ajuta-ne si pe noi Romanii sa avem utilaje noi,sa putem lucra pamantul,sa nu mai vina strainii sa lucreze,sa vina toti cei plecati sa-l lucram impreuna.Multumim Doamne,de tot ce primim pe pamantul Romanesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:27 Extraordinar de frumos v-ati rugat,mi-a placut mult. Ce suflet curat si cinstit aveti.
      Mi-am adus aminte, cativa ani dupa 1989,cand uniunea europeana ne-a "santajat"-pacalit sa renuntam la toate utilajele agricole:tractoare,combine etc(de pe vremea lui Ceausescu,de pe vremea cand tara noastra era GRANARUL europei),si dupa ce la aruncam la fiare vechi...EI-uniunea europeana ne vor da altele noi(bineinteles la pretul lor).
      A functionat "tactica"lor ,foarte multi romani nu si-au permis NOI UTILAJE AGRICOLE la preturi de mii de euro si ....multa nedreptate s-a facut acestui popor.

      Ștergere
    2. 10:27 tractoare si combine de pe vremea lui Ceausescu exista si astazi la oameni. De unde ai scos bazaconia cu santajul UE sa renuntam la utilajele agricole ?! In 1989 nu eram in UE....iar utilajele agricole erau la sma-uri, ca oamenii nu aveau voie sa detina tractoare sau combine. Era comunism.

      Ștergere
    3. Exista,dar multe s-au dat la fier vechi,sa nu ajunga la tarani,sa nu faca concurenta la cei care si-au luat utilaje straine. Toma

      Ștergere
  9. Meteorologii anunta ca ;De luni vine ciclonul Polar de nord cu frig ,zapada si vint,deci viscol.Daca ar fi citit si ei blogul doamnei Maria ar fi aflat acelasi lucru cu 5 zile mai devreme-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, cum se face ca meteorologii din Germania nu gresesc nici daca-i pici cu ceara? Cum se face ca ei fac predictiu meteo pentru Europa cu o luna inainte si "se adevereste" intocmai? Daca ai fi urmarit canalele lor tv. ( RTL etc.), ai fi descoperit minunea.

      Ștergere
  10. Vi se pare normal ca in parlament aproape aprobata aceea TAXA DE SOLIDARITATE, DECI O NOUA TAXA SI EI AU ZIS CA NU VOR ALTE TAXE, dar aceea TAXA si pt cei care sint in strainatate, dar eu vreau ca sa intreb per guvernanti ce fac ei pt cei deafara, si apoi va mirati ca dominio maninca caprele si oile de la gradinata zoologica din Berlin, dar eu va intreb voi din guvern stiti cum se traieste afara, barbati su de lucru cind e cald iar cind e frig nu au de lucru, si au de intretinut familii, guvernul cu ce ii ajuta, femeile lucreaza cu ora la curatrice sau fac citeva ore badante, si se rabda de multe ori de foame pt a hrani copii si ai trimite la scala, au de trimis si bani in tara pt batrini care au ramas acasa, cei ce au un lucru fix au reusit ca sa construiasca in tara, in tara s-au construit f mult de cind sa plecat inafara, pt ca tot cistigul l-au trimis in tara cu speranza ca intr-o zi se vor intoarce, vor gasi ceva de lucru si la noi, dar la noi in 24 de ore se fac doua schimburi la mici privati deci se lucreaza 12 ore pe schimb deci salarul este de 800 sau 1000 de lei, cu acest salar cum poti trai ci toata familia, patroni motiveaza ca au de platit taxe si nu pot da salari mai mari, acuma si vreau ca sa puie taxe si pe cei deafara care au atitea greutati si care duc dorul de casa, va spun eu vad ca multi cind tot si pleaca, pt ca in tara legile bune si salarii mari sint doar pt cei ce conduc iar pt restul doar taxe, pe EI nu ii intereseaza ca romiini la pleaca, pt ca di isi aduc chineji, japoneji, vietnameji, filipini, care ii slugaresc si ei conduc dupa bunul plac, va intreb cum va arata Romania in citiva ani va fi a strainilor ????
    Doamna Maria ceea ce a-ti vazut frumos si cu cimpuri verzi cred ca va fi cind VA VENI ISUS , doar atunci se va face DREPTATE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:42, nu-i o noua taxa. Se numeste contributie asiguratorie pt. munca si deriva din vechile taxe, doar ca este intr-un procent foarte mic de 2.25%. Ea este platita de firma nu de angajati.
      In anul 2017, firma (angajatorul) platea multe taxe, ele erau intr-un procent total de 22.60% la care se mai aduga si contributia pentru accidente de munca (aceasta era in procent diferit, in functie de CAEN-ul fiecarei firme).
      Deci in 2018 fata de 2017, contributiile angajatorului au fost reduse doar la acest procent de 2.25%.

      Ștergere
  11. Cu IOHANIS SI CODRUTA se face atita JUSTITIE si DREPTATE incit , cind vor pleca ei nu va ramine padure nici pt a face sconfitti, cine ii de partea lor cistiga milioane, SINTEM CONDUSI DE AFARA, amestecarea imigrantilor in toate popoarele europei Este mina anticristiani, pt indobitocirea popoarele. Ika

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PACAT CA PUNETI VINA PE CINE NU TREBUIE .DACA TOT SUNTETI CREDINCIOS SI DREPT AAR TREBUII SA VEDETI CINE SUNT ADEVARATII VINOVATI SI CINE A CONDUS CEL MAI MULT IN ACESTI 28 DE ANI .MA ROG CA BUNUL DUMNEZEU SA VA DESCHIDA INIMA SI SA IUBITI CU ADEVARAT PE CEI BUNI IAR PT CEI RAI SA CERETI DOMNULUI SA II AJUTE SA MEARGA PE CALEA ADEVARULUI SI SA NU MAI FURE CA ORI CUM NU VOR DUCE CU EI NUMAI 4 SCINDURI

      Ștergere
    2. Subscriu 16:37,dar adaug, ca mananca la fel ca noi toti, nu cu patru maini....cei ce-s Hoti, au prins gustul banului nemuncit si slujesc celui rau.

      Ștergere
    3. 16:37, adevarat ce spui! S-au vandut pentru un pumn de arginti. Orb sa fii si tot vezi ce faca astia cu tara. Cu o mana a dat, dar ia cu doua!!!

      Ștergere
    4. Esti ratacit draga anonim,desprins de realitate,ori PSDist corupt

      Ștergere
    5. Corect Ika! Foarte bine ai prezentat situatia!

      Ștergere
    6. Daaa, IKA, si Dragnea tot din afara e condus. De aia si-a mascat afacerile dubioase, sa nu cumva sa afle si aia care il comanda cat fura el si acolitii lui. Multi fraieri a mai gasit in Romania, care ii cred orice minciuna gogonata chiar daca logica e faultata grav.

      Ștergere
    7. Nicidecum 02:04. De ce dezinformezi?

      Ștergere
    8. Da, 13:48, ai punctat bine !

      Ștergere
    9. 13:48 unde e dezinformarea? Vuieste presa despre afacerile lui Dragnea,numai tu nu stii.

      Ștergere
    10. 00:48, daca altii gen Iohannis&Co actioneaza la comanda externa, altii NU.
      Cata vreme pionii care actioneaza la comanda externa ies si urla in strada impotriva, e clar cine ii deranjeaza pe cei din afara.

      Ștergere
  12. Nu stim daca mesajul este si pentru romani, dar Doamne ajuta sa se implineasca si pentru noi.
    Acum vedem ca s-a adeverit si mesajul MINISTRUL TUDOREL TOADER!, care a ajuns in centrul atentiei publice cu cererea de revocare a sefei DNA si de la care s-ar putea sa porneasca alte conflicte in societatea noastra nemultumita, dezbinata si asuprita de proprii conducatori.

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa va fi pe noul pământ ..o vom lua de la zero cu agricultura.vom ara pământul unii cu sapa unii cu tractoare.vom recolta..vom sadi pomi ,plantam floricele multe..si ne vom bucura de recolta noastra sănătoasă cu seminte bio.
    Asta este raiul energetic care se va instaura pe pământ după al treilea razboi mondial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca asa o sa fie, 13:21 si Mona ! Se spune ca se va-intampla in curand, nu cum au unii impresia ca in alte vremuri ale generatiile viitoare !

      Ștergere
    2. Doamne ajuta-ne,sa prindem si noi acele vremuri!

      Ștergere
    3. Nu mai exista viitor si nici generații viitoare asa a transmis Mântuitorul unor oameni cu capacități de clarvedere si clarauditie.Timpul sfârsitului este acum.In curand va veni Mântuitorul pe norii cerului..

      Ștergere
    4. S-apoi daca vine "mantuitorul pe norii cerului", cum spui tu, care-i treaba?! De venit vine sigur si "Timpul sfarsitului" este "Timpul inceputului", deci, treaba-i "obla", cum este-o zicere si noi suntem chiar in prezent, in timpul si momentul de acum si aci.
      Mai bine-ati asculta aceasta cantare, sa iubiti, deoarece iubirea nu are varsta, rabdarea si iubirea vindeca orice suferinta si muzica va transpune in frecventa de vibratie corespunzatoare "sosirii divinitatii" :
      https://www.youtube.com/watch?v=ou4Bw5QUaH4
      https://www.youtube.com/watch?v=ByX-tMRiero
      https://www.youtube.com/watch?v=picQFmBynBI


      Ștergere
  14. 10:58 meteorologii au spus inainte. Nu mai dezinforma, Craciune!

    RăspundețiȘtergere
  15. "Un nou inceput" va fi!Dar nu pentru toata lumea.Cei care integreaza Divinitatea prin amintirea a ceea ce sunt pot incepe o noua viata aici pe Pamant,ceilalti vor continua ceea ce stiu,vechea paradigma,dar nu aici ci pe planete care corespund credintelor lor de sclavi supusi

    RăspundețiȘtergere
  16. Mesajul este o metafora superba :campul verde care este lucrat infatiseaza omenirea, utilajele agricole reprezinta "instrumentele" prin care lucreaza Divinitatea asupra omenirii, impresia de alta "lume" este data de ordinea desavarsita si perfectiunea pe care o inspira acest "tablou", iar mesajul de "un nou inceput" ne sugereaza ca Dumnezeu doreste sa puna capat actualei intocmiri a lumii generatoare doar de suferinta, nedreptati, victime nevinovate pentru majoritatea covarsitoare a oamenilor; e o vorba "buna tara, rea tocmeala" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajele Mariei sunt directe si nu este nevoie de metaforele fiecaruia ca sa fie pricepute si intelese. Cand va fi ce a vazut ea, vom vedea de vom trai, daca nu, poate generatiile viitoare din Romania.

      Ștergere
  17. Uite cu asa un presedinte ca moldoveanul hitru Tudorel Toader nu mi-ar fi frica ca nu va face Reunificarea Romaniei,precum stiu ca nu o poate face Alogenul actual.Oricum scorul e 2 la O pentru Tudorel si sint convins ca va ajunge la 3 la O ,dar va mai dura citeva luni bune.Pina atunci BRAVO TUDORELE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:25, cel ce rade la urma, rade mai bine! Sa nu uiti asta niciodata, mai, an.14:25!

      Ștergere
    2. 14:25 tu ce film vezi? Sigur ti-ai pus ochelarii care trebuie??? :))))))))))
      Fereasca Dumnezeu de un presedinte ca Slugarel Toader!

      Ștergere
    3. 00,44 cred ca tu ai nevoie de ochelari,cine iti permite sa pocesti numele oamenilor,sa-ti fie rusine,Tudorel Toader e o somitate nu ca tine,punct.

      Ștergere
    4. Silvia, tie sa-ti fie rusine ca ai votat si sustii pe cei care au furat si fura tara in continuare. Esti o tradatoare ordinara, pentru cativa lei ai votat penalii tarii sa-si bata joc de ea. Multi au plecat si pleaca din tara in care s-au nascut pentru ca traiul a devenit mult prea greu. Preferatii tai de la psd fura in continuare in loc sa faca sosele asa cum au promis, ba mai mult, vor da o lege prin care sa se dea drept de constructie pe teritoriu padurilor virgine care au mai ramas in Romania. Monstruoasa coalitie psd-alde-udmr jefuieste si ultimile paduri virgine ale tarii. Rusine sa-ti fie Silvia ca sustii „somitatea” de 2 parale care slugaseste psd-dragnea in defavoarea justitiei adevarate. Din cauza mentalitatii unora ca voi pleaca lumea din tara pentru ca si-au pierdut speranta ca Romania va mai fi vreodata condusa de oameni cinstiti si cu adevarat patrioti.Tu voteaza in continuare pe Slugarel Toader, de el sa ai parte daca te vei afla vreodata intr-un tribunal. Iata link-ul cu informatia despre padurile virgine, sa nu mai dai vine pe nu trebuie: https://www.businesscover.ro/parlamentul-vrea-sa-dea-liber-la-taierea-padurilor-virgine-cu-legea-in-mana/

      Ștergere
    5. Silvia, de ce nu sari asa cand este pocit si numele lui Iohannis? Ce ipocrita poti sa fii!

      Ștergere
    6. Subscriu, draga anonim 15:17 !
      Numai DUMNEZEU ne poate scapa de Hotii care ne conduc....
      DOAMNE-AJUTA tuturor celor cu inima curata !!!!

      Ștergere
    7. 15:27,nu te-am intrcut la ipocrizie.

      Ștergere
    8. DNA are nevoie la conducere de oameni integri.
      Este timpul pentru UN NOU INCEPUT! Doamne ajuta!

      Ștergere
    9. Of, Silvia! Vezi tu, tara asta mereu a avut de suferit din cauza mentalitatii tale si acelor asemanatori tie. Nici nu stii ce efort trebuie sa faca cei care nu au ochelari de cal ca si tine. Cand ti-a mers tie bine ( e drept, perioade scurte de timp), lor li s-a datorat, mai, Silvia, mai. Oameni care au gandit si in locul tau. Nici acum, cand esti la pensie, nu te-ai desteptat. In aceasta etapa a vietii, nu era frumos sa vezi lumea pe dreptul tau banesc cuvenit legal, dupa munca prestata timp de 30 de ani - minim? Pensia ta actuala nu reprezinta nici 50% din dreptul cuvenit. Restul se regasesc in sacul fara fund al ... Intelegi tu al cui, mai, Silvia?

      Ștergere
    10. Silvia, sa vedem de unde vor mai fi bani pentru pensia ta, cand se va pleca din tara masiv! PSD te va scoate la munca. Sau ai varianta a doua. Pleci la Domnul (daca va vrea) si ai scapat si de datorii, si de neajunsuri etc. In tara foarte putini ajung sa se bucure de pensie...Stresul e foarte mare...

      Ștergere
    11. Silvia, numai cei care gandesc asa ca tine sunt in stare de o asemenea ipocrizie. Ia-l pe Tudorel acasa daca ti-i drag asa tare. Macar scutesti tara de inca o sluga psd-alde gata sa aplice directivele lui daddy.

      Ștergere
  18. In Europa se naste o noua dictatura aceea a anticristiani, de care mai nou asculta si bisericile, si intr-o zi nu vom putea sa mergem nici la biserica, de aceea noi trebuie ca sa formam biserici mici acasa la noi, unde sa ne adunam seara si sa ne rugam de pe acuma inainte ca flacarile anticristului sa pirjoleasca tot, deci sa scoatem si noi arma SFINTA CRUCE SI BIBLIA SE SA NE LUPTAM DIN UMBRA CU FORTELE RAULUI, dar totodata sa NU ABANDONAM BISERICA , PT CA ESTE CASA DOMNULUI si nu casA Preotilor, si sa nu judecam pe nimeni,pt ca sint preoti curajosi si mai putin curajosi de a lupta impotriva sistemului, pe cind se vor trezi va fi PREA TIRZIU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:31 am citit despre aceasta"noua dictatura "dubioasa-satanista.

      Ștergere
    2. Este f. adevarat, ceea ce spui 14:31 ! Fie DUMNEZEU cu noi toti!!!!!!

      Ștergere
    3. De ce sa te rogi,e frumos ca sa ceri mereu?

      Ștergere
  19. Anonim 13:33, pt ce meteorologi nu spun cind va fi cutremur, cind cade un avion, cind ia foc ceva, cind sint asasinate, cind sint inundatii, etc........NECREDINCIOSULE

    RăspundețiȘtergere
  20. Te Te Te cine vorbeste la numarul 1 3,33' Frumos' numar ,vii se potriveste ,jumatate din cifra D........V-ati trezit dupa schimbul de noapte, campionii Dezinformarii?.Nu mai intoxicati blogul ca va scoate doamna Maria de pe el si ramineti someri-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, esti balbait?
      Daca tu si Silvia va iubiti asa de mult de ce nu va luati unul pe altul si sa plecati de aici. Vezi, ai grija, sa nu fie si Silvia vreun „epolete” deghizat in psd-ista convinsa!

      Ștergere
  21. 14,35 Fiecare judeca dupa informatiile pe care le stie.Eu am participat si la revolutie ,iar in 13 iunie priveam cu Cristoiu la ei din fata Bancii Nationale.Tot ce am citit si am aflat ulerior mi-a confirmat gindul de atunci.Mineriadele au fost orchestrate si cu ajutorul KGB-ului care au plecat cu agentii lor din decembrie abia dupa un an ,din gara Peris de linga Bucuresti.A fost o actiune'reusita' antiROMANEASCA cu scopul reusit timp de 10 ani sa ne indeparteze de occident si sa nu putem sa ne desprindem de comunism.Asta a fost misiunea lor de la inceput,numai ei strainii puteau face atit de mult rau Romaniei si asta calculat si cu singe rece.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ca să avem un nou inceput trebuie să renastem din CENUSA... suferinta asa cum a scris si Nostradamus...al 3 lea razboi mondial,tot felu de catastrofe naturale etc si dupa,vom trai pe pământ ca in RAI dar nu noi si poate stra...stra nepoții nostri...asta cred ca este obligația noastra..ca prin credinta sa fim mai buni mai aproape de DUMNEZEU SA creem o lume mai buna pentru generațiile ce vor veni..AMIN

    RăspundețiȘtergere
  23. 13,33 meteorologii specalisti spun ca pot prevedea vremea cu probabilitate mai mare doar 3 zile pe urma aceasta scade mult pina la o saptamina iar dupa o saptamina ca prognoza lor nu mai are nici urma de probabilitate.Adauga cele 5 zile ce au trecut de la viziunea doamnei maria cele 3 zile pina luni.Deci in total 8 zile deci este peste limita declarata de specialistii in meteorologie.Asta e logica ratiunii,dar se pare ca tu nu ai nici un fel de Logica,ba mai spui ca altii fac diversiuni,eu zic ca tu le faci intentionat.

    RăspundețiȘtergere
  24. Blogul doamnei Maria va INFORMEAZA,acolo unde ALTII va Dezinformeaza

    RăspundețiȘtergere
  25. 14,31 pina se va naste o noua Dictatura in Europa cum spui ,noi romanii trebue sa scapam de cea veche numita de Iliescu 'capitalism de cumetrie' iar de Basescu'statul mafiot' iar eu ii spun Stat in Stat,prescurtat SS.

    RăspundețiȘtergere
  26. Tudorel cel mic la stat dar mare la sfat a publicat raportul despre Kovesi dupa 20 ore de la citire si un an de asteptare in meditare.Pe cind Vasilica a fost numita in 2 ore de presedintele cel Mare si...

    RăspundețiȘtergere
  27. GENERATIILE ACTUALE MAI AU DE ASTEPTAT PANA VA VENI UN NOU INCEPUT-IAR METEOROLOGII NU SE OCUPA SA NE AVERTIZEZE DE CUTREMURE!-ei se ocupa de prognoze meteo=vreme

    RăspundețiȘtergere
  28. 6.48 Silvia , iata cine ti-e ,,somitatea'':

    Tudorel Toader minte: a absolvit un liceu industrial cu profil auto dar în CV-ul oficial l-a trecut ca fiind de matematică-fizică

    Tudorel Toader a fost un submediocru până la vârsta de 22 de ani când a reușit, în mod surprinzător doar pentru unii, să intre la Facultatea de Drept din Iași.

    Ajuns procuror în 1986 în județul Vrancea, la Panciu, în plină dictatură ceaușistă, Tudorel servește regimul comunist cu devotament.

    În octombrie 1990 Toader imediat trece de partea noii puteri instalate și devine asistent universitar la vârsta de 30 de ani.
    Desigur că după ce l-ai ascultat aseară cum judeca el activitatea Laurei Codruța Kovesi te gândești că el e perfecțiunea întruchipată și nicidecum că ar putea minți în CV pentru a-și ascunde trecutul educațional mediocru.
    Liceul Unirea din Focșani, absolvit de Tudorel Toader, nu era unul de matematică-fizică așa cum minte el în CV, ci era de fapt un liceu industrial cu profil auto, iar absolvenții primeau calificarea de șoferi, desigur dacă treceau examenul auto.

    Chiar începând cu anul 1977 când partidul a vrut desființarea liceului, clădirea fiind afectată la cutremur, instituția a fost mutată de la ministerul Învățământului la ministerul Transporturilor care a și reabilitat clădirea. Liceul a rămas cu profil auto până după anul 1990.

    Toader era elev în clasa a XI-a în 1977 dar probabil visa și el să fie elev la cel mai bun liceu din Focșani, cel de matematică-fizică, „Alexandru Ioan Cuza” așa că a mințit puțin în CV. Specialist în drept penal, Toader știe că nu riscă nimic că doar nu e infracțiunea de fals că nu l-a anagajat nimeni la minister pe baza liceului absolvit. Dar cum era să scrie „marele” Toader că de fapt a absolvit „Liceul auto din Focșani?”. La blazonul lui? El, crème de la crème?

    Nu e prima oară când Toader minte, vezi AICI și nici când face jocuri legate de cariere unor oameni, după cum am arătat în articolul Finul din Vaslui al lui Tudorel Toader, impus șef în CSM, înjură și jignește după care afumă cu tămâie locul. Acesta încasează 13.600 lei lunar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mincuni,inventi ce ai scris aici,nu stiti ce sa mai inventati vazand ca OMULare dreptate,LCK cu toti acolitii nu are nici o scapare,iesire.Nu stiti de ce sa va mai legati,fui!

      Ștergere
    2. Silvia ai luat-o pe aratura . Nu a vorbit nimeni de dreptatea lui , cine ti-a dat raspunsul a fost cineva care te-a luminat de ,,somitatea '' in care tu credeai . Dumnealui daca vroia sa aibe o aura de mare profesionist , termina Oxfordul, Sorbona etc . Nici faptul ca a terminat un liceu auto nu e o problema , dar nu iti albesti CV-ul , il lasi asa , ca doar nu ai furat ???!!. Deci despre care ,,somitate'' vorbim ?

      Si astea or fi minciuni, Silvia , ia citeste cum si-a propulsat fiul . Tot minciuni , nu ?

      https://www.cotidianul.ro/fiul-lui-tudorel-toader-nu-stie-ca-tatal-sau-este-inca-rectorul-universitatii-din-iasi/

      Ștergere
    3. Silvia, cand vorbim despre Tudorica, sunt minciuni, nu? Dar cand vorbim de Iohannis, Kovesi, sunt numai adevaruri, asa-i? Ca o credincioasa smerita ce esti, crezi tot ce vomita Gadea, Badea, Ghita si alti latrai de serviciu.

      Ștergere
  29. Finul din Vaslui al lui Tudorel Toader, impus șef în CSM, înjură și jignește după care afumă cu tămâie locul. Acesta încasează 13.600 lei lunar :


    Finul ministrului Justiției, consilierul juridic Marius Daniel Tudor, este șef al Serviciului Programe Europene si Internaționale din cadrul Direcției Afaceri Europene, Relații Internaționale și Programe a CSM, funcție pe care o ocupă prin delegări succesive.
    Pentru a-i face loc lui Tudor, candidatura pe funcție unei judecătoare a fost respinsă după ce, în iunie 2017, detașarea acesteia în CSM a fost încetată de ministrul Justiției. Anca Maria Stoica, judecător în cadrul Judecătoriei sectorului 2, din septembrie 2009 detaşată la MJ ca director al Direcţiei afaceri europene şi drepturile omului gestionând dosarul MCV, prin pregătirea rapoartelor periodice de progrese ale României către Uniunea Europeană și-a depus candidatura pentru acest post dar dosarul său a fost respins în 14 septembrie, menținându-se, din nou, delegarea lui Tudor începnd cu data de 4 octombrie 2017.
    Deși Marius Daniel Tudor a picat admiterea la INM, a reușit să ocupe prin delegare această funcție importantă din CSM, CV-ul său nefiind public.
    Ca și consilier juridic asimilat magistraților, Marius Daniel Tudor are un salariu de 10.900 de lei pe lună și beneficiază de decontarea unei chirii de 600 de Euro lunar că doar n-o să stea pe banii statului într-o garsonieră!
    Tudor a beneficiat de delegare după delegare la fiecare trei luni, deși împotriva lui au existat plângeri ale colegilor prin care acesta este acuzat că folosește expresii jignitoare despre personalul de execuție și de conducere din instituție: „bou, dobitoc, handicapat, oligofren, CFR-ist, vițel și tractorist”, „oligofrenul și cocostârcul să se ducă în morții lor” și să-l lase pe el în pace, „ia mai du-te-n p***da mă-tii”.
    Disperați, colegii de serviciu l-au și înregistrat pe Marius Daniel Tudor cum înjură și jignește, fiind pregătiți să facă publice înregistrările.
    Totodată oamenii din CSM se plâng că „atmosfera de lucru este toxică, prin batjocorirea permanentă a membrilor CSM, a secretarului general al CSM și a colegilor din cadrul CSM și a INM prin utilizarea repetată a unor porecle sau apelative batjocoritoare, precum: pitica, midget, dorel, bădița, tovărășica, șchioapa, șchioapa mustăcioasă, cocostârcul, ciclopul, năsoasa, grasa, țăranca, gâfâita, porky face, flaușatul”

    Dar cel mai supărător, spun angajații, este mirosul înecăcios de tămâie pentru că Tudor practică „afumarea în mod repetat cu tămâie” a birourilor acesta având niște dispozitive speciale pentru această activitate .
    Oare se respectă cu ocazia asta instructajele PSI și SSM la locul de muncă?
    Bomboana pe colivă, ca să menținem atmosfera religioasă, este că dl. Tudor își încheie invariabil mailurile ori cu „oricât de multă bucurie” sau „rămânem în atingere”, probabil tradus pe internet din „keep in touch”. De altfel, originalitatea finului lui Tudor nu poate fi contestată: este inițiatorul singurului demers din România, unic prin natura lui…, acela de a refuza fonduri europene, băgate în traistă de Uniunea Europeană.
    Opera finului lui Toader este descrisă de jurnalistul Robert Veress în ziarul Puterea în articolul „Culmea absorbției fondurilor europene. CSM refuză banii pe care i-a solicitat și i-a primit gratuit de la Bruxelles” publicat anul trecut.
    Nu-i așa că e deștept tipul și merită să fie delegat pe funcție până la pensie?



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.47 bravo!
      Unora le place sa creada in Feti Frumosi si la varsta asta!
      Silvia, ai grija in cine iti pui increderea! Si totusi, ai grija si ce ochelari porti, se pare ca vezi realitatea deformata grav!

      Ștergere
    2. Bravooo, an. 14:47!

      Ștergere
    3. E trist ! Informare sau Dezinformare ? Nu stiu daca sa rad(ca in filmele cu prostii: Stan si Bran) , sau sa plang pe saracii romani bolnavi-ingenunchiati din clasa defavorizata a acestui popor MULT IUBIT DE DUMNEZEU.TRIST!

      Ștergere
  30. Daca Tudore afuma cu tamie inseamna ca e credincios,o vrea omul sa scoata duhurile rele ale comunismului,ce liceu a absolvit nu cred ca e important,e profesor universitar si se pare ca are si CURAJ cit nu prea gasesti la politicienii profesionisti ai MINCIUNII.

    RăspundețiȘtergere
  31. DNA trebuie curatat de ce este rau in interior. Cum sa faca ce este corect aceast DNA daca in interior si pana la varf este prins de coruptie si de aservire unor interese straine? In felul acesta nu se poate continua caci asa cum se prezinta nu poate fi un element care lupta impotriva coruptiei cata vreme este DNA insusi cel corupt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:53 mai inteleptul lu tata! De ce nu sari asa si la gatul ministresei Carmen Dan ca doar si in politie au fost cazuri de coruptie, pedofilie si alte grozavii? Ha? De nu sari si la gatul ministrului sanatatii ca si acolo fu de curand un caz al medicului de rinichi care facea ce-l taia pe el capul mai bine ca sa faca si sa fure bani. De ce nu sari si la gatul ministrului educatiei care e un analfabet cu diploma si care sustine ca se da prea mare importanta unor ghilimele si deci, plagiatul va fi acceptat in curand? Aud?
      Ati navalit toti pe o singura femeie a carei avere este un apartament cu doua camere. Rusine sa va fie! De ce nu sari la gatul lui Daddy Dragnea care are un imperiu intreg drept mosie, facut nu se stie cu ce bani? Datorita lui avem acum un guvern de imbecili, analfabeti si slugarnici, gata sa duca la indeplinire slova graita de tatucul lor. Chiar atat de scurta e mintea ta incat crezi ca raul absolut este Kovesi? Tie, personal, cu ce ti-a gresit Kovesi?? Esti in stare sa spui? Eu stiu ca din cauza psd-alde, scot acum mai multi bani din buzunar pe mancare, utilitati , servicii. Dar tu stii de ce o urasti pe Kovesi sau doar repeti niste minciuni auzite la Antena 3?

      Ștergere
    2. 02:30, coruptia este la DNA. E timpul sa se faca curatenie pe acolo. Astia sunt cei care fac mult rau cu dosare inverntate, la comanda. Sa fim seriosi, sunt periculosi, exemplu il avem pe Portocala. Sa nu umblam cu cioara vopsita ca este clar ce se intampla in DNA, dar pana in varf. Dovezile exista si au fost facute publice. Asta este.

      Ștergere
    3. 13:55, este interesant, din ce in ce mai interesant ceea ce se-ntampla in Romania si in Lume, in general! Nu stiu de ce unii nu au ascultat cand le-afost sugerata (la un moment dat, in timp...destul de "subtil"...) una dintre cele mai nobile, benefice, sanatoase, reale, adevarate, cinstite, demne, echilibrante si clare, solutie optima, care le-a fost sugerata intru rezolvarea eleganta a situatiei in care se aflau !

      Ștergere
    4. Nu stim multe, probabil ca demisia unora (citind acum ce scrieti aici, 13:55 si 21:53) ar rezolva mai multe.

      Ștergere
    5. 13:55 coruptia este peste tot unde sunt partide la conducere. Uscaturi sunt peste tot dar daca e sa se aplice o regula atunci sa fie aceeasi pentru toti nu doar pentru Kiovesi! Voi, personal, ati avut probleme din cauza ei sau doar deplangeti soarta unora care se indeletnicesc fix cu hotia la nivel mare,doar pentru ca asa spune PSD? Nu mai ganditi cum vor unii de pe la antene care va comanda pe cine sa urati si pe cine nu. Nu intelegeti ca asta NU E RAZBOIUL VOSTRU ci a unora care au interese ascunse?

      Ștergere
    6. 01:00, nu este acelasi lucru. Coruptia din DNA distruge destine prin dosare facute la comanda. Este toxic sa fie coruptie in DNA.

      Ștergere
    7. 01:22, asa ceva ar fi strigator la cer ! Hmmm...chiar zicea cineva ca Adevarul iese intotdeauna la suprafata,chiar daca uneori se-ntampla sa fie intarzieri, dar niciodata nu se depaseste "timpul optim"!

      Ștergere
  32. Isaia66;se naște o tara intro zi? Da.Dumnezeu poate face orice.si.cred.ca tara mea va fi noul Ierusalim.aso vrea ffff curând.amin.

    RăspundețiȘtergere