vineri, 9 februarie 2018

INCENDIU URIAS , SAU O EXPLOZIE URIASA PE O STRADA INSPRE SUD !


                                              9 Februarie 2018,ora 6,15 !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit o lumina puternic stralucitoare, si astfel, vad inspre Sud o şosea asfaltata si câtiva oameni in salopeta albastra avand cascheta rosie pe ca.
Oamenii incercau sa fuga de o Explozie uriasa ,de un Incendiu urias cu mult mult fum negru,ce-i ajungea din urma.
Un barbat avea si un microfon in mana dreapta ,si incerca sa vorbeasca pentru a preveni pe alti oameni;pentru a informa.


Image result for EXPLOZII.

Aud glas care spune asa:

                     "Ochelii de oglinzi  puternice !"

Am gasit dragilor o poza asemanatoare,o poza ce arata imensitatea EXPLOZIEI si a valurilor mari de fum negru.
EXPLOZIA (Incendiul urias )avea loc pe un drum asfaltat si inainta pe asfalt cu multa repeziciune,punând astfel,viata pompierilor, a oamenilor care incercau sa intervina ,in mare pericol.
Dragii mei, vom auzi de o astfel de EXPLOZIE  (INCENDIU )pe un drum asfaltat,o Explozie care va acoperi o buna parte din asfalt pe lungimea lui.
Ce va exploda sau unde va exploda, ce va lua foc cu o asa mare intensitate de va scoate valuri uriase de fum negru,eu nu stiu.
Sa ne rugam dragii mei, sa ne rugam ca in acest DEZASTRU sa nu moara si oameni nevinovati.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa-i apere pe oamenii locului si pe noi toti deopotriva,Amin ! 
                                             Cu dragoste,Maria.


12 comentarii:

  1. Salariu de ZECE ORI MAI MIC! Cine a SUFERIT această TĂIERE


    Situație incredibilă în țara noastră, după implementarea „Revoluției Fiscale” a Guvernului PSD-ALDE! Salariile scad chiar și de zece ori.

    La o școală din județul Buzău, secretarul instituţiei de învăţământ refuză să semneze hârtiile pentru salariile angajaţilor, deoarece se teme să nu fie dat în judecată când oamenii vor primi salarii diminuate şi de 10 ori.

    Constantin Dragomir, secretarul şcolii gimnaziale din Brădeanu, judeţul Buzău, a început să facă documentele pentru data de 14 februarie, când trebuie să le dea angajaţilor salariile. Când a văzut ce sume generează programul s-a speriat. Spune că zece angajaţi vor primi foarte puţini bani, iar cea mai gravă situaţie este cea a bibliotecarei, scrie Digi24.ro.
    „La ora actuală, cu mărire, are un rest de plată de 46 de lei şi salariul dânsei a suportat mărirea de 25% şi are de luat 46 de lei. În luna decembrie a avut 440. E program care e dat de Ministerul Educaţiei Naţionale, e de 5, 6, 7 ani, e la nivel de toată ţara, pe baza lor se iau salariile”, a declarat el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Constantin Dragomir sa meaga sa ceara consultanta sa-i fie explicata procedura de calcul a salariilor, caci sigur nu a inteles nimic.

      Ștergere
    2. 21.51 Nu e singurul care nu a inteles nimic .

      Ștergere
  2. Cristian Bușoi: Infecțiile nosocomiale sunt o nenorocire în spitale, iar verificarea dezinfectanților se face în bătaie de joc


    După 2 ani de la scandalul Hexipharma nu s-a schimbat nimic esențial nici în ceea ce privește controlul infecțiilor nosocomiale și nici în cea ce privește verificarea substanțelor folosite pentru dezinfecție. Ministerul Sănătății ori doarme pe el, ori știe și nu face nimic cu bună știință. Fără idealisme și fără a căuta o vânătoare de vrăjitoare, sistemul verificării substanțelor biocide se fundamentează pe sinceritatea raportării actorilor de pe piață în condițiile în care obiectivul esențial pe această piață, ca pe oricare alta, este profitul. Solicit Ministerului Sănătății un răspuns clar și un plan de acțiune pentru reglementarea condițiilor de atestare a biocidelor.

    1. Trebuie reglementată clar funcționarea unui laborator acreditat în sistemul public care să poată face propriile verificări;
    2. Definirea clară a manierei în care are loc testarea biocidelor, cu diferențierea între testul de concentrație al substanței active și testul eficacității pe micro-organisme, pe același lot de produs;
    3. O procedură de verificare periodică după regulă statistică și un plan de eșantionare, astfel încât firmele să fie interesate să mențină calitatea superioară a produselor; în același timp, este nevoie de o strategie națională de descurajare a supra-utilizării de antibiotice, precum și respectarea cu strictețe a circuitelor medicale din spitale și a regulilor de protecție împotriva infecțiilor intraspitalicești, atât din partea personalului medical, cât și a pacienților și vizitatorilor.

    Politica Ministerului Sănătății este să peticească crizele care apar și trec, fără ca nimic fundamental să se schimbe, nici în îmbunătățirea infrastructurii spitalicești, nici în maniera în care sunt tratați pacienții în spitale. Că nu suntem în stare să folosim banii europeni gratis pentru spitale noi, cu asta ne-am lămurit, dar- în același timp- pacienții se îmbolnăvesc în spitale din cauza infecțiilor și asta este ceva ce trebuie și poate fi tratat imediat prin reglementări clare, spune vicepreşedintele PNL, Cristian Bușoi, într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ochelarii de oglinzi sint folositi la emisii puternice de lumina cu radiatie,plasma ca la sudura,incendiu la temperaturi asemanatoare peste 2000grade care topesc metalele combinat cu curenti de intensitate mare.As spune un combinat metalurgic de produs aluminiu ca cel de la Slatina.

    RăspundețiȘtergere
  4. MARIA ȘI DARUL ÎNAINTE - VEDERII ! CURCUBEUL TRICOLOR, DIN CAMERA MEA.
    9 Februarie 2016,ora 6,13 dimineața !

    Dragii mei,

    Tot în aceasta dimineață,treaza fiind,aud un glas care-mi vorbeste așa :
    ”Maria are Darul vederii !
    Se mai cheamă, și DARUL Înainte - vederii !”
    DARUL Înainte - vederii dragilor, înseamna pe intelesul nostru al tuturor,DARUL PROOROCIEI ! .

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/02/maria-si-darul-inaintevederii-curcubeul.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria nu ati mai amintit nimic de Prunca Sapte..ÎN CASA MEA , MIROASE A DUMNEZEU !!! MINUNEA LUI DUMNEZEU SE APROPIE !
    Citez:
    ”Miroase pe aicea !
    Dar un alt glas intreaba :
    A copil mic ?
    Iar raspunsul veni prompt:
    Miroase a Dumnezeu !
    Aici miroase a Dumnezeu!
    Minunea Lui Dumnezeu, se a-pro-pi-e !”(spune silabisit)
    Se apropie ,Minunea Lui Dumnezeu!”

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/03/in-casa-mea-miroase-dumnezeu-minunea.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Este regretabil pentru noi oamenii faptul ca trebuie sa se intample asemenea evenimente care pot fi catastrofale, dar daca bunul Dumnezeu asa randuieste, stie El de ce.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria ma gandesc sa nu fie oexplozie de gaze adica la vreo conducta de gaze. Faptul ca era pe sosea? Domnul Dumnezeul Nostru sa aiba in paza sa locul sa nu moara oameni. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca-n suflet ar exista doar ganduri bune,concretizate in fapte,asa cum se-ntampla la doamna Maria,in fiecare dintre noi ar putea mirosi a Dumnezeu! Sa-ncercam ...asa sa ne ajute Dumnezeu! Doina

    RăspundețiȘtergere
  9. Expolzia cred ca sa petrecut in orastie Jud Hunedoara

    RăspundețiȘtergere
  10. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/explozie-urmata-de-un-incendiu-pe-bulevardul-sincai-traficul-e-restrictionat.html

    RăspundețiȘtergere