luni, 5 februarie 2018

MARI SCHIMBĂRI DIN 6 FEBRUARIE ! VÂRFURI EXTREME !


                                                          Dragii mei,

Multumesc din suflet unui cititor anonim,care mi-a reamintit de acest articol cu 6 februarie 2015 .

MARI SCHIMBĂRI DIN 6 FEBRUARIE ! VÂRFURI EXTREME


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../mari-schimbari-din-6-februarie-va...
Translate this page
5 mins ago - Dragii mei, Multumesc din suflet unui cititor anonim,care mi-a reamintit de acest articol cu6 februarie. Desi se implinesc trei ani maine, pana acum nu s-a intamplat nimic intr-o zi de 6 februarie. Vom vedea maine daca se va schimba la varfurile extreme. Daca nu,asteptam anul viitor! Iata articolul:
Desi se implinesc trei ani maine, pana acum nu s-a intamplat nimic intr-o zi de 6 februarie.
Vom vedea maine daca se va schimba la varfurile extreme.
Daca nu,asteptam anul viitor!
Iata articolul:

               16  Septembrie 2015, ora 13,20 !       

                            Dragii mei,

Dacă până acum ,am scris despre vârfurile extreme al Temperaturilor, azi vă voi spune că ,urmează mari schimbări la vârfurile extreme,probabil în ceea ce priveste Politica si Politicienii.
Toat astăzi la prânz, am auzit un glas care spune foarte hotărât aşa :

                    "Vârfuri extreme ,
                       cu schimbări din 6 Februarie !"

Dragii mei, nu putem decât să asteptăm cu răbdare ziua de 6 Februarie si vom vedea ce schimbări extreme se vor face la vârf. 
                           Cu dragoste, Maria.              

35 de comentarii:

  1. Nostradamus - centuria VIII, catren 49

    "... the 6 of February brings death."

    6 Februarie aduce moarte ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Razboi in coreea? Ar putea avea legatura cu norul' marisor ',dar important pentru ca ar putea fi radioactiv?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sasu plecat in vacanta de iarna,o fii obosit dupa Davos,isi permite ,de, cel mai mare salar pentru comodul,ca sa nu spun altfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.59 Mai stii si altceva in afara de sasul? Plictisitor mai esti cu ochelarii tai de cal.

      Ștergere
    2. Esti insistent, 23:59. Insistent in erori. Te roade pizma.

      Ștergere
  4. E in Tenerife,i-o fii frica de cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bursele din toata lumea au scazut,si bitcoinul la fel,scade pe zi ce trece,colapsul financiar nu este departe.Intram in noua era digitala,cu bani digitali care vor fi transferati mai apoi pe cip.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 23:59 din cauza sasului s-au schimbat 3 guverne în mai puțin de un an,e bulibășeală cu salariile și pensii și multe,multe,multe altele !!!! Cum te-ai simțit când primul ministrul al Japoniei vine în vizită (prima vizită după 100 de ani) cu 40 de oameni de afaceri și la aeroport nu la întâmpinat primul ministrul român pentru că IARĂȘI NU AVEAM !!!! La Davos ,puțin ia păsat lui Dragnea cât pierde România,el era ocupat cu formarea unui alt guvern marionetă și cu mai multi tăietori de frunză la câini. Când a numit o pe Sevil Ș.(căsătorită cu un arab care a făcut parte din guvernul sirian aducând atingere SIGURANȚEI NAȚIONALE)ai dat vina tot pe sasul de la Cotroceni !!!! Îi dai zor că nu l-ai votat,foarte bine ! L-AU VOTAT PESTE ȘASE MILIOANE DE ROMÂNI !!!! Dacă nu era el ordonanța 13 trecea și nulitatea de Iordache(altă întrebare) trecea și ar fi f.f.multe de spus dar...cap ai minte ce-ți mai trebuie!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Schimbarea din 6 februarie a inceput ,este inceputul crizei mondiale prin caderea bursei din New York si pe teama inceperii razboiului SUA cu Coreea de Nord.Cutremurul bursier american are cam intodeauna influente in intreaga lume-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate ca este legat de mesajul "ZIUA A 6 A ! SE APROPIE DE ZIUA A ŞASEA !" din 4 februarie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ambele viziuni cu ziua 6-a de ieri cit si 6 februarie de acum 3 ani se refera la schimbarea care incepe astazi 6 februarie 2018 prin cea mai mare cadere a bursei americane din ultima suta si ceva de ani,mai mare ca la cea mai mare criza din 1929.S-au dus vremurile cind se luau credite mici atit la americani , in intreaga lume cit si la noi .BUMM cutremurul bursier a inceput,scapa cine poate si nu are credite-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. 13,12 singura data cind l-am laudat pe sas a fost cind a ascultat de servicii si nu a numit-o pe SeRvil a lui Dragnea ,iar astia de pe blog m-au facut soroist.Cu celelalte doua numiri nu a asteptat nici o parere si nici macar dou zile pentru a afla reactiile civice. A gresit grav si de aici in colo tot asa va proceda ca il cunosc mai bine decit voi inainte de a fi fost primar.E un om orgolios...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17:47 cui folosea prelungirea instabilității prelungite a țării??? Ce motiv ar fi avut președintele să refuze numirea dnei V.V.Dăncilă,europarlamentar de 8ani ????

      Ștergere
  11. Deci CEI de la virf adica banca mondiala dau vina PE roboti care zic ei ca sau defectat, dar totul este o facatura bine pusa la punct de mina lor deci CEI 54 masoni din virful banci mondiale.

    RăspundețiȘtergere
  12. 13,58 Foc, foc, iar va e frica ca va taie astia soldele cu revolutia lor fiscala?

    RăspundețiȘtergere
  13. 22,54 O decizie buna trebue sa respecte niste principii de baza.Doua zile pentru a vedea reactiile si o judecata calma pot face deosebirea dintre succes sau esec=dezastru pe termen lung.Un proverb intelept spune' calculeaza de mai multe ori si taie -hotaraste o singura data', ca o hotarire pripita e un risc si dezastru caci e vorba de o tara, nu doar de o bucata de material.Cu atit mai grav daca e un blat bazat o intilnire-intelegere in doi, pe calcule si interese meschine personale materialiste sau electorale.

    RăspundețiȘtergere
  14. 22,54 un raspuns in acest sens este si viziunea de pe urmatoarea a doua pagina cu' implicatii deontologice'. Tenerife ,Tenerife, este motivul grabei si nerespecarii cutumelor,ca Davosul precis nu a fost motivul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Judeca si tu, de ce a facut doar trafic cu copii romani nu si cu nemti?.

    RăspundețiȘtergere
  16. 17,06 unii sinteti NEOBIECTIVI din start ,pentru ca de la unii va vin reduceri soldelor mari, datorate revolutiei fiscale iar de la celalalt majorarile datorate' ploii' de STELE,ca doar nu da direct de la EL,ca atunci... n-ati avea nici dupa ce bea apa.

    RăspundețiȘtergere
  17. 08:57 esti sigur de ceea ce sustii? Ai verificat personal? Sau ai inghitit si tu ca altii gogoasa psd?

    RăspundețiȘtergere
  18. Ei ce mai face sasul vostru stelistilor ,ca acolo unde era platit si obligat de atributiunile sale, la Davos nu s-a dus,dar in Tenerife unde hotelul e sute de euro pe noapte au bani traficantii de copii romani sa se duca???.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.38 mai trebuia sa fie si invitat, mai psd-istule mai.

      Ștergere
  19. Mari schimbari sint Revolutiile ,cum vrea a se anunta si cea FISCALA de la noi.Dar rezultatele si implicatiile ca la orice REVOLUTIE se pot aprecia dupa zeci de ani,indiferent ce ar spune unii acum , interesele lor pe termen scurt nu sint concludente,nici macar pentru cei care au instigat la iesirea in strada si care vor ca deobicei sa scoata castane din foc cu mina altora-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Unii au reusit chiar sa scoata 'castanele din foc' si chiar si le-au dus sa le rontaie prin tarile calde,un aspect care spune totul despre interesele lor de ALOGENI,diferite de cele ale acestui neam.

    RăspundețiȘtergere
  21. 21,57 Eu nu am inghitit niciodata gogoasa PSD dar nici a 'LIBERALULUI' care nu a fost niciodata liberal, dar care a confirmat traficul cu copii in confruntarea finala cu Ponta si pe care au mai confirmat-o bunica celor trei copii din Rasinari la cererea careia l-a chemat la comisia parlamentara unde a refuzat sa se prezinte ca si protejata lui Kovesi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.57 din raspunsul tau se vede ca ai inghitit-o de mai multe ori. Cat despre bunica cred ca ia prins bine banii primiti in schimbul minciunilor. Confirmarea e doar in capul tau!

      Ștergere
  22. 18,37 voi numiti minciuni fapte concrete vrind sa 'puneti batista pe tambal'dar macane rau de tot.Dar a-ti mai avea o sansa daca a-ti gasi copii care nu au dat nici macar un telefon cel mare avind atunci 9 ani.Dar ma indoesc ca ii ve-ti gasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun (23:16), mereu gandesti haotic. Nu ai logica in ce gandesti, dar nici argumente clare. Minciuna este ceva normal la tine. Cum Dumnezeu ai trecut prin viata fara sa ai ambitia de a te educa?!?
      Noroc cu blogul acesta...iti mai trece timpul...spunand bazaconii mai mari decat tine.

      Ștergere
  23. 18,37 Te contrazici singur cind spui ca este vorba de bani.Dar la noi pare o conspiratie,unii din cei de 'sus' vind copi mici, iar altii vind milioane de oameni gata educati .E un adevarat blat facut de primitivi si inapoiati facut peste acest popor blind

    RăspundețiȘtergere
  24. 18,35 Votez de 50 de ani totdeauna si inca nu am reusit nicodata sa votez cu cineva care a ajuns la putere,cit despre invitatie sa sti ca doar cei 3000 erau invitati iar sefii de stat erau primiti automat cu exceptia opulentului nostru care nu s-a dus din comoditate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:09, dar chiar asa gandire mediocra poti avea? " votezi de 50 de ani" . Pe bune?! Adica 21 de ani ai "votat" pe timpul comunistilor. Sau afara?! Si 29 de ani ai votat in tara...
      O tot dai de gard cu "bunica din Rasinari". Ai dovezi palpabile; ai fost tu acolo si poti jura cu mana pe Biblie ca spui adevarul? Sau tu macani pentru ca "bunica din Rasinari" nu a impartit banii cu tine( capul mincinosilor)?

      Ștergere
  25. 14 42 totdeuna am votat pe timpul comunistilor in tara si nu i-am votat le-am scris Pe vot adevaruri ca si pe cel la ultimile alegeri cind mi-am anulat votul .Iar povestea batrinei care a murit de dorul nepotilor e confirmata de sasul vostru

    RăspundețiȘtergere
  26. Ieri pe Romania Tv Basescu a explicat cum au fost manipulati manifestantii cu prevederi ce tin de Codul Penal,fara ca discutarea acestuia sa inceapa pina acum in Parlament.-craciun

    RăspundețiȘtergere