joi, 15 februarie 2018

FRANTA ! ATENTAT TERORIST ? TERORISTII VIZEAZA FRANTA DIN NOU ?                                          14 Februarie 2018,ora 13,10 !

                                           Dragii mei,

Astazi la pranz,desi eram prinsa cu alte treburi prin casa,aud un glas care spune ceva ingrijorator despre Franta.
Glasul spunea asa:

                       "Deci, nu a fost lovită Franţa? 
                 Franţa, Franţa,Franţa !"

Clipă în care dragilor,vad un pum ridicat in aer amenintator, iar undeva pe o masuta vad cateva randuri ca intr-un link in care ,scria ca in MESAJUL de mai sus.

                                   

                           Related image.

Din păcate dragilor, vom auzi iarasi de Franta, dar nu ceva tocmai bun; teroristii au pus din nou gand rau Frantei .
Sunt sigura ca Autoritatile din Franta vor fi la datorie ,iar cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului vor fi descoperiti cei care ,au de gand sa faca vreun rau Frantei sau poporului francez .
Sa ne rugam dragilor pentru fratii nostri francezi, sa ne rugam pentru toti Semenii nostri oriunde s-ar afla ei pe acest Pămant.
                                           Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

 1. Probabil asta va fii una din temele de securitate ce se vor discuta la Munchen,dar precis ce se va discuta acolo nu vom afla pentru ca alogenul nostru nu se duce,doarme in papuci.

  RăspundețiȘtergere
 2. vino doamne isuse, pe pamint,aleluia si amin

  RăspundețiȘtergere
 3. Cea mai puternica arma e mintea .

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=ShTQ4eiAkdQ

  RăspundețiȘtergere
 4. La conferinta de presa de la Cotroceni ,presedintele nu a vrut sa raspunda la intrebarea cu privire la probele false prezentate de procurori in instante si rolul sau de mediator din constitutie.

  RăspundețiȘtergere
 5. 20:46 bine ca observasi tu! Din tot ce se intampla, doar atat ai vazut?

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu va doare nimic?cata energie negativă ce ti place sa te joci cu mintea oamenilor.Mergi pe principiul ca in fiecare zi si din cand in cand se intampla ceva rau sau f.rau ca asa a fost intodeauna metoda țigănească la ghicitori .sa ti fie rusine.oameni au nevoie de speranță de bine nu sa bați tu clopotele in fiecare zi.esti o excroaca

  RăspundețiȘtergere
 7. 6,49 Nu prea intelegi,dar condamni.Mesajele din viziunile doamnei Maria reflecta problemele omului din viitor generate de greselile lui actuale,de aceia predomina cele negative.Nu ADEVARUL prezentat de mesager e vinovat ci cei care persista in minciuna si greseli care nu se corecteaza,de aceia blogul are ca moto ADEVARUL

  RăspundețiȘtergere