miercuri, 18 octombrie 2017

SLABITUL NU ADUCE ÎNTOTDEAUNA FERICIREA !


                                      16 Octombrie 2017 ,ora 5,13 dimineata !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata devreme,ma trezeste un glas care se tânguie,care plange cu amar.
Dar mai întâi, aud un glas care se lauda asa:

         " Am slăbit !Am slăbit !

Si aud un glas trist ,ce spune cu durere imensa asa:

              Şi eu am slabit . 
          Fericire , îmi dai si mie ?"

Clipă în care ,vad o femeie intre doua varste, care statea asezata pe niste trepte stradale.
Era necajita,era cu hainele ponosite,si mai era la chip stravezie. Într-un cuvant,era foarte bolnava.
După care,imaginea dispare !
Prieteni dragi, nu trebuie sa facem un scop in viata noastra ,in arta slabitului. 
Daca avem Kilograme in plus care ne dauneaza sanatatii,putem slabi devenind mai cumpătati si mai atenti cu ceea ce mancam. 
Nu trebuie sa luam tot felul de medicamente si ceaiuri,toate dubioase.    
Nu ne putem juca cu sanatatea noastra,cu viata noastra.
Suntem oameni cu intelepciune aparte si putem sa facem ordine in viata noastra,in alimentatia noastra,fara a fi nevoie sa luam medicamente sau sa ne înfometam.  
Iata sfatul unui MEDIC deosebit :



 MICI SFATURI MEDICALE PENTRU O VIAȚĂ MAI LUNGĂ (I)
Controlul greutății
Scăderea în greutate nu e un scop în sine, e doar un mijloc către o sănătate mai bună! Nu scădeți brutal niciodată! Scăderile bruște și importante sunt urmate de reveniri dureroase la greutatea inițială sau mai mult! Mai rău, uneori, de cancer!
Organismul nu mai poate păstra echilibrul enzimatic necesar și apar rebuturi de replicare a ADN care devin celule canceroase. Slăbiți încet mâncând mai puțin! Ca să mâncați mai puțin puneți alimentele într-o farfurie mică și ridicați-vă de la masă nesătui chiar dacă veți mânca mai des!
Următoarea ”masă” poate fi o limonadă cu lămâie și atât! Următoarea un măr și a treia oară o nouă farfurioară! Exercițiile zilnice moderate sunt de neînlocuit! Ce înseamnă exerciții? Genuflexiuni în serii de 20, ridicarea unor mici greutăți în serii scurte (de 20) urmate de pauze!
S-a demonstrat că exercițiile relativ intense dar scurte urmate de pauze îmbunătățesc metabolismul și corectează erorile de replicare celulară deci prelungesc viața!
Cu dragoste,Maria.

36 de comentarii:

  1. da, dar si colesterolul si lipidele marite nu aduc sanatate-sunt unii care s-au nascut asa si nu sunt obezi sau au kg in plus-se stie ca medicamentele in asa cazuri ajuta dar au si efecte secundare care in timp afecteaza organele si atunci ce sa facem daca alimentatia corecta nu ajuta ! eula 20 ani aeam colesterolul 230 la limita superioara si f slab sub greutate- deeeci ALIMENTATIA CUMPATATA AJUTA SAU NUin acest caz?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alimentatia cumpatata ajuta si e chiar necesara,dar problema cu acest colesterol marit este si genetica,se mosteneste.Atentie la grasimile nesanatoase din alimente,dar exista si grasimi bune(spre exemplu in nuci,alune,avocado etc.),dar si acestea sunt bune cu moderatie.Incercati sa consumati carne doar slaba(piept de pui,curcan,peste slab oceanic) si fara prajeli,doar la aburi sau in cuptor(nu la microunde) si ulei de masline extravirgin.Din pacate,medicamentele sunt necesare,altfel tot se vor depune placi de grasime in interiorul vaselor de sange si asta e grav(poate duce,in timp,la aparitia hipertensiunii arteriale,boli de inima grave,accidente vasculare).Nu doresc sa va speriu,sunt persoane care au o varsta inaintata,dar duc o viata normala,sunt bine,desi au de foarte multi ani aceasta problema.In concluzie,alimentatie echilibrata,medicatie,controale regulate la medic,odihna suficienta,plimbari lungi pe jos,iesiri in natura,toate va vor ajuta sa traiti mult si o viata normala.Multa sanatate va doresc !

      Ștergere
  2. Scumpa doamna Maria, eu nu cred ça numai mancatul ingrasa. Pana la ai mei 33 de ani eram slaba, 47 de kg. Faceam sport, mancam echilibrat, niciodata bolnava. Apoi am cazut insarcinata de doua ori insa baietii mei au un handicap pe viata. De trei ani de zile nu am dormit o noapte normala de 6-7 ore cel putin caci asta e situatia. Baut cafea enorm...deci acest ritm m-a facut sa iau 40 de kg in plus. Problemele zilnice, stresul, nedormitul influenteaza deasemenea sanatatea noastra mai mult decat o ciocolata sau o masa copioasa. Am studiat psychologie, stresul, stiu influenteaza fiecaruia in fiecare celula din corp insa uneori trebuie sa ne acceptam si sa mergem inainte chiar si cand avem 100kg si toti isi dau coate cand ne vad. Cand Dumnezeu e cu noi nimic nu ne poate atinge

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai găsim șoferi de TIR. Mulți au plecat în străinătate, iar cei rămași sunt neserioși și ne strică imaginea. “Merg la încărcare la bustul gol și în șlapi”


    http://www.capital.ro/nu-mai-gasim-soferi-multi-au-plecat-cei-ramasi-sunt-neseriosi.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Comune în care oamenii trăiesc de 20 de ani din ajutoare sociale . Suntem foarte supăraţi, vor să ne trimită la cursuri.

    http://www.gds.ro/Local/2016-07-12/comune-care-oamenii-traiesc-de-20-de-ani-din-ajutoare-sociale/

    RăspundețiȘtergere
  5. România depopulată. Dăm ajutor social unor oameni care nu mai vor să muncească

    Ţară bogată, angajăm popor. Nici munca la ţară nu mai e ce a fost.

    Să găseşti un zilier pentru serele de roşii sau pentru alte munci ale câmpului pare mai greu decât să câştigi premiul cel mare la loterie.
    Ce spun şi investitorii, dar şi proprietarii de terenuri, precum şi cei care caută să califice lucrători e că la sat a cam dispărut cheful de muncă.
    Am ajuns în România ca, din alocaţii şi alte plăti asigurate de stat, omul să primească la fel de mulţi bani ca atunci când trebuie să pună osul la treaba.
    Există afaceri în care e o adevărată criză de forţă de muncă.
    Şi nici cursurile de recalificare nu sunt eficiente, cât timp asistaţii caută scuze să nu mai muncească.
    Gândiţi-va, România are 4 milioane de oameni care nu sunt salariaţi. Nicăieri.
    La ţară sunt mulţi cei care caută zilieri. Sunt dispuşi să dea chiar 100 de lei pe zi, DAR nu găsesc persoane dornice să pună osul la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  6. Santierul naval din Tulcea angajeaza muncitori din Vietnam si Ucraina

    http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/economie/solutii-pentru-criza-fortei-de-munca-santierul-naval-tulcea-angajeaza-muncitori-din-vietnam-si-ucraina--217406856.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vrei sa soui cu aceste mesaje? Ca ar trebui sa lasam sa moara de foame pe cei fara slujba? Ce-ar putea face sa supravietuiasca,sa dea in cap la altii sau se prostitueze pe 2 bani? Zilieri in agricultura nu gasest pt ca legea proasta data de politicienii nostri spune ca cine face venit pierde ajutorul si e normal ca mai bine stai acasa decit sa muncesti pt aceeasi bani. Credeti ca chiar e de munca pt toti? Germania da 400 euro ajutor,fara sa-l diminueze daca asistatul mai munceste si cistiga pina in 300 euro. La noi statul da 140 lei/luna,vezi sa nu ajungi sa traiesti si tu cum traiesc asistatii social. Unii nu sint in stare sa munceascs pt ei,dar pt patron,de ce sa se angajeze,sa fie dati afara a doua zi? Fiecare ne reincarnam,intr o viata sintem idioti in alta viata sintem savanti,pt ca e nevoie si de unii,si de altii,Dumnezeu stie mai bine. Nu ti-e frica ca-L manii? Tu esti pensionarul care pune pomi?

      Ștergere
  7. pshiologic trebuie sa te acepti asa cum esti daca iti provoci autosubestimare organismul actioneaza este presat de aceasta energie si este impiedicat ca curga armonios energia .Un lucru imens este sa iti spui :te iert ,ma ierti,ma iert pe mine insami .Daca tu te faci propriul tau judecator cum poti functiona in armonie ?In crestinism se confunda lucrul cu sinele ca si cum ar fi orgoliu si asta este cat se poate de fals ,parintele Arcsenie Boca spunea ca :depresia este parasirea de sine si de Dumnezeu .Deci cum poti cere sa fie Dumnezeu cu tine daca tu te parasesti pe tine insati?

    RăspundețiȘtergere
  8. Marea majoritate atunci cand vad o persoana supraponderala gandeste ca aceasta mananca prea mult si nu face sport. Dar asta poate fi doar o parte din adevar deoarece, daca am avea curiozitatea sa intrebam acea persoana despre viata ei personala, putem avea mari surprize. Sunt multe cauze de natura psihologica ce duc la mancatul compulsiv. Am vazut persoane care in urma unor abuzuri fizice au inceput sa manance in exces tocmai ptr a deveni neatragatoare ptr abuzatorii lor.
    Stresul, lipsa educatiei alimentare,lipsa de timp,lipsa banilor, consumul unor alimente de proasta calitate, consumul frecvent al carnii provenite de la animale crescute in sistem industrial intensiv si multe altele, pot duce la cresterea in greutate.
    Mesajul nu este unul complicat. Ne atrage atentia ca, inainte de toate, exista o cauza de natura psihologica ce duce la cresterea in greutate. Atunci cand cineva vrea sa slabeasca, in primul rand, trebuie sa identifice cauza ce a dus la cresterea in greutate si sa o inlature. Daca nu o poate inlatura macar sa devina constient ca mancatul in exces nu este o solutie. Si ar fi bine ca cel ce se confrunta cu o astfel de problema si nu reuseste sa o rezolve singur, sa consulte un psiholog in paralel cu mersul la sala si alegerea unei alimentatii sanatoase. Echilibrul intre minte si corp este f important in ceea ce priveste sanatatea. Carmen M

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru Doamna MARIA vreu sa stiu daca DIVORTUL e PACAT?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. 9.30

      Pacat e atunci cand stai intr-o relatie toxica si ceilalti din jurul tau sufera . Daca o relatie nu mai merge , nu va mai merge vreodata , degeaba gasiti scuze ca stati pentru copii , pentru una , pentru alta , ca se va schimba , ca se va lasa de femei , de alcool . Gresit !
      Nu mai fiti troglodite , luati-va viata in maini , luptati pentru a fi respectate , nu batute si injurate .
      Cand da in tine , nu e pacat ? Cand nu munceste si ia painea copiiilor de la gura , nu e pacat ?
      Cand lipsa de respect isi face prezenta , nu e pacat ?
      Si nu e tot pacat ca stati ca 2 straini si 2 dusmani in casa fara sa va ganditi ca copiii vostri vad si aud totul?

      Ștergere
    2. Asa este 07:06
      Atasamentul prostesc e un pacat,incapacitatea de a iubi e un pacat,prostia e un pacat.

      Ștergere
    3. An.07.06 si an.08.17 ati dat cele mai pertinente raspunsuri pentru an.09.30,sper sa-i ajute...As mai adauga doar ca,daca ti cont doar de gura lumii,poti sa-ti faci praf viata(si nu doar pe a ta).Gura lumii e facuta doar pentru barfa,ea nu-ti pune paine pe masa,nu-ti plateste facturile etc...

      Ștergere
    4. 7.06 bine ati spus ! multumesc .

      Ștergere
  10. Am avut un vis intr-o noapte,despre prunca Sapte,era un oras cu cladiri si o femeie tanara imbracata intr-o rochie tinea in mana ei sus ridicata un copil mic sfant imbracat in galben stralucitor si il arata tuturor, ca sa il vada tot acel oras..parea un copil sfant ,si ea il tinea de hainutele aurii cu bratul ridicat sus sa il vada tot acel oras...foarte interesant vis am avut si cred ca se apropie nasterea fetitei care va fi o minune pentru toti..Interesant este ca acea mamica tanara isi arata copilul sfant la toti si nu era tinut la secret asa cum procedeaza orice femeie mama,era pentru tot publicul.In asta va consta taina lui Dumnezeu ,El va avea o lucrare prin acea micuta..

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna MARIA am vazut ca au inceput sa cada din cer panze de paianjeni in numar foarte mare si ceva ca niste fulgi si tot cad...a inceput deja?

    RăspundețiȘtergere
  12. Par ca niste paianjeni sau fire de ata..care tot cad din cer...poate va uitati si dvs..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MORGELLONS – o boala stranie. Gandaci umbla prin corp, apoi fire ciudate ies prin piele … EXISTA O LEGATURA CU ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC?

      https://saccsiv.wordpress.com/2013/10/17/chemtrails-si-morgellons-exista-o-legatura-intre-darele-de-pe-cer-si-ciudata-noua-boala/

      Ștergere
    2. În ce localitate a fost asemenea asemenea eveniment???? Cum de nu a transmis nici o televiziune??? Mulțumesc

      Ștergere
    3. Anonim 12:38 nu are legatura cu ce scrie in acel articol,dar am vazut multe ,multe fire lungi de ata ca de paianjen cazand din inaltul cerului,s-au depus peste tot ..pomi,copaci,fire de elctricitate..dar a durat toata ziua acest fenomen de dimineata pana seara...nu stiu daca a fost peste tot doar in anumite zone si nu stiu de ce.Eu am facut legatura cu articolul doamnei Maria cu atele care cad din cer si cojile de ou...mi s-a parut foarte straniu si apocaliptic fenomenul...daca se mai intampla acest lucru va anunt aici.

      Ștergere
    4. Atele erau de o lungime cam de 1-2 metri,foarte lungi cand picau in jos,veneau dinspre directia soarelui,si de unde zburau avioanele cu chemtrails...am facut legatura cu chemtrails dar nu stiu sigur...dar in acea directie zburau avioanele ..

      Ștergere
  13. Ati scris intr-un mesaj VĂZDUH PLIN DE AŢE ŞI COJI !"Nu se poate !
    Ia uite: Văzduh plin de aţe si coji !" A inceput sa cada multe ate din cer ...

    RăspundețiȘtergere
  14. istrategeorgeta.Blogspot.ro un mesaj din 19.08.2017 publicat in 22 Aug.ce zice:"Aţe ptr.Curaţat mulți oameni...!?".

    RăspundețiȘtergere
  15. Cad Ate din cer.Cerul este plin de Ate am atins cateva cu mana.

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar cunosc un caz, cand de la o cura de slabire, a dat in leucemie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria stiu ca subiectul este despre slabit dar vreau sa spun ca s-a adeverit un mesaj cu cutremurul de 6,si nu vi s-a Mai aratat urmatorul numar dupa virgula.Iata un cutremur in insula Tonga din Pacifc de 6,4 grade.Deci toate se adeveresc din cele spuse de dumneavoastra.Mult succes doamna Maria in misiunea care o aveti de facut pentru Dumnezeu.Multa putere sa aveti si sanatate.Fiti binecuvantata.Cu drag o admiratoare a blogului dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ne rugam cu credinta....nu se adeveresc ,eu asa am observat.Rugati-va neincetat si nu mai cautati sa aflati viitorul,ca nu rezolvati nimic.

      Ștergere
  18. Potrivit medicilor de la clinică, băiatul auzea voci care îi spuneau în permanenţă că vine sfârşitul lumii. La ora 4.00 dimineaţa, o asistentă a intrat în salonul în care se afla acesta, iar tânărul dormea. Câteva ore mai târziu a fost găsit mort.

    RăspundețiȘtergere
  19. Va intra in eruption vulcanul Cubre Vieja en Gran Canaria Y va provoca un tusunami care va afecta America sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne fereasca de tot raul amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca este alertă de erupție vulcan in Vieja en Gran Canaria intr-un articol scris in presa . Deci daca va provoca un tsunami e grav de tot.Sunt alerte peste alerte in toata America.

      Ștergere
  20. Atele acelea de pajanjen cad toamna,de obicei,este ceva absolut normal,n-ati mai vazut?

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua Doamna Maria, referitor la articolul Dumneavoastra ca o sa fie un cutremur de 6 , sa adeverit ....iata articolul http://stirileprotv.ro/stiri/international/cutremur-cu-magnitudinea-de-6-1-in-japonia.html....o zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere
  22. pt 19 oct 15.31 multumesc de sfaturi-intrebarea era pt d-na MARIA-am lucrat in sanatate si stiu ce spun-- deasemenea stiu ca este genetic problema mea nu este greutatea ci alimentatia care desi controlata nu ajuta la scaderea lipielor sanguine si colesterolului iar medicatia este agresiva -va doresc sanatate

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca greutatea scapa de sub control, problema e la tiroida , e de natura hormonala . Tot tiroida da si depresie, palpitatii, insomnii. Problemele cu tiroida se instaleaza in urma unor socuri, stres puternic, perioada mare de efort pe parcursul a mai multor luni de zile .

    RăspundețiȘtergere
  24. am spus -nu am probleme cu greutatea pt an 20 oct16.44--si nici cu tiroida multumesc de sfat sunt probleme genetice

    RăspundețiȘtergere