sâmbătă, 14 octombrie 2017

MAICA LUI DUMNEZEU ÎMI ARATĂ UN OZN ,CHIAR LÂNGĂ MÂNA SA DREAPTA !

                                       
xx
                          11 Octombrie 2017,ora 23,13 dimineata !

                                  Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, privind cu dragoste infinita la Sfintele Icoane din camera mea, brusc,imi apare in faţa ochilor deschisi,cu totul altceva decat SFINTELE ICOANE din camera mea.
Ma aflam sub Cerul de noapte,iar la mică distanta deasupra mea,vad o Sfanta Icoana cu MAICA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS cu Pruncul IISUS pe bratul Său drept.
Maica LUI DUMNEZEU era imbracată cu vesminte rosii catifelate,la fel cum si Pruncutul IISUS avea vesmânt rosu catifelat.
Deasupra ,pe Capul Sfant al Maicii Prea Curate Fecioara MARIA,stralucea o aureola ca de Soare.

                                        Image result for maica LUI DUMNEZEU.

Mai jos de Mânuta sfanta a Pruncului Iisus,apare pur si simplu,asa din senin as putea spune,apare un OZN !
Image result for OZN.
Deci,in aceeasi SFANTA  ICOANA vie, se aflau Maica Domnului cu Pruncutul Iisus Hristos,dar si un OZN înconjurat de o lumina alba si stralucitoare ,precum acela din imaginea de mai sus.
Vreme de circa 5 -6 secunde,a stat imaginea sub Cerul noptii,la mica distanta de locul unde eu ma aflam.
Iata dragii mei Dovezi de existenta a OZN -urilor ,ce sunt chiar in Sfintele Icoane Crestin Ortodoxe:

Image result for extraterestrii si sfintele icoane

Image result for icoane cu sfinti si cu ozn.

OZN-uri la rastignirea lui Iisus - imagini incredibile pe o ... - CrimeTime.ro

www.crimetime.ro › Paranormal

Translate this page
O icoana dintr-o biserica sarbeasca naste si mai multe controverse legate de existenta extraterestrilor. Pictata in 1350, icoana prezinta doua nave in stanga si in ...

OZN-uri în mai multe icoane cu răstignirea lui Iisus - FOTO - Antena3

https://www.antena3.ro/.../ozn-uri-in-mai-multe-icoane-cu-rastignir...

Translate this page
May 4, 2016 - Credinta in existenta extraterestrilor si a OZN-urilor a luat amploare mai ales in a doua jumatate a secolului trecut. Tot atunci au aparut mai ...

OZN-uri la rastignirea lui Iisus – imagini incredibile pe o icoana veche ...

https://portal.tfm.ro/ozn-uri-la-rastignirea-lui-iisus-imagini-incredibi... - Translate this page
Jun 9, 2010 - O icoana dintr-o biserica sarbeasca naste si mai multe controverse legate de existenta extraterestrilor. Pictata in 1350, icoana prezinta doua ...

Image result for icoane cu sfinti si cu ozn..

Related image..

Ce fel de DOVEZI ar mai fi nevoie,daca MAICUTA DOMNULUI în persoana, ne arata ca OZN-urile si locuitorii lor Extraterestrii ,sunt CREATIA  LUI DUMNEZEU!
Iata dragiloe si alte DOVEZI:

Vatican: “Extratereştrii există şi au fost creaţi de Dumnezeu” - DZR

https://www.dzr.org.ro/vatican-extraterestrii-exista-si-au-fost-creati-...

Translate this page
Sep 17, 2016 - by “Furtuna mediatica de primavara starnita de declaratiile parintelui iezuit Jose Gabriel Funes, directorul Observatorului Astronomic al ..


Vatican: Extratereştrii există şi au fost creaţi de Dumnezeu


jurnalul.ro/.../vatican-extraterestrii-exista-si-au-fost-creati-de-dumn...


Translate this page
Oct 27, 2011 - Jose Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanului si consilierul stiintific al Papei Benedict al XVI-lea, a declarat ca pot exista extraterestrii si ...

extraterestrii vin ca o forţă a binelui ,si - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-vin-ca-o-forta-binelu...

Translate this page
Feb 15, 2017 - CA SA NU MAI VAD CA e modificata , ca vaticanul nu stiu ce face si ALTE ..... Exista extraterestri dar ei sunt una din caile satanei de a ne ...
You've visited this page 4 times. Last visit: 9/9/17

Gresit spun cei care neaga existenta 

EXTRATERESTRILOR  si spun că nu cred în 

EXTRATERESTRI !

Nu trebuie sa credem în ET !!! Ci sa credem in existenta 

lor ca Fiii si CREATIE a LUI DUMNEZEU!

CEL în care trebuie sa credem si sa ne închinam 

LUI,este numai DUMNEZEU si MAICUTA  DOMNULUI !

Iata:





Vatican: Extratereştrii există şi au fost creaţi de Dumnezeu


Jose Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanuluisconsilierul stiintific al Papei Benedict al XVI-lea, a declarat ca pot exista extraterestrii si acestia sunt o parte a creatiei lui Dumnezeu.
Funes spune ca nu exista niciun conflict intre credinta in Dumnezeu si posibilitatea ca alte civilizatii extraterestre sa fie mai evaluate decat oamenii, informeaza Daily Galaxy.
„In opinia mea, aceasta posibilitate exista. Nu putem exclude ca viata s-ar fi putut dezvolta in alta parte. Numarul mare de galaxii, cu propriile lor planete, face posibil acest lucru”, a spus reverendul Funes, directorul Observatorului Vaticanului si consilierul stiintific al Papei Benedict al XVI-lea, intr-un interviu acordat ziarului Vaticanului, ‘L’Osservatore Romano’.
Intrebat daca a facut referire la fiinte similare oamenilor sau chiar mai evoluate, el a declarat: „Desigur, intr-un Univers atat de mare nu poti exclude aceasta ipoteza. Asa cum exista o multitudine de creaturi pe Pamant, pot exista alte fiinte, chiar inteligente, create de Dumnezeu.
Acest lucru nu este in contrast cu credinta noastra, deoarece nu putem pune limite pe libertatea de creatie a lui Dumnezeu. De ce nu putem vorbi despre un ‘frate extraterestru’? Ar fi o parte a creatiei”, a spus Funes.
Comentariul lui Funes este un pas urias, departe de recordul istoric, care a inclus Inchizitia, care l-a condamnat pe Galileo Galilei in secolul al XVII-lea, pentru ca sustinea ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui. Biserica romano-catolica nu l-a reabilitat pe Galilei decat in anul 1992.
Giordano Bruno este un alt caz, citat si astazi. Pe 17 februarie 1600, el a fost ars pe rug, dupa opt ani de detentie si tortura. La data de 18 februarie 2000, cardinalul Angelo Sodano, subsecretar de stat al Vaticanului, si-a exprimat „regretul profund” al Bisericii Catolice, cu privire la pedeapsa cu moartea a lui Giordano Bruno.



Alien, Real Aliens, 2017, UFO, Grey Alien, NASA, Humanoid, Alien Caught On Tape, UFO Release,…

                  Să ne închinam fratilor Prea Curatei Fecioare Maria, Maicii Lui Dumnezeu si a noastre a tuturor,care duce Rugaciunile noastre Fiului Său si Dumnezeului nostru,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si închinarea,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. O sa apara flota intergalactica de OZN-uri ?! De fapt, probabil, apare chiar Creatorul in persoana pe Terra !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creatorii rasei umane sint oameni avansati stiintific,de pe alta planeta. Ei fac uneori copii cu pamintencele. Maria i-a impresionat cu farmecele ei femeiesti si au rapit-o

      Ștergere
    2. Rusii recunosc: daca vin alienii dracu ii ia, si pe noi odata cu ei. 😸😹😸😹😸😹😸😹😸😹😸

      Ștergere
    3. 06:56,deci dupa rapire pamanteanca a scuipat copii. Este posibil din moment ce pamanteanul nu are acces in pestera .

      Ștergere
  2. Creatori sant mai multi probabil de aicia se trag multe confuzii din cate stiu eu .Si nu toti sant benefici cel putin pt noi.Scrie in biblie ca puterile crului vor fi clatinate , oare ce poate sa insemne acest fapt ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bineinteles ca existenta lor e reala.Mie mi se pare un fapt care tine de firesc,sunt si ei copiii Creatorului,Tatal Ceresc are o multime de copii,in diverse locuri din Univers.Ce nu inteleg eu,cum de oamenii inca nu pot accepta realitatea aceasta.Chiar si pe Pamant exista extraterestri,dar sunt camuflati sub infatisare umana,si sunt mai multe rase.Existenta unor obiecte zburatoare pe cer apar in mai multe cronici vechi medievale,de asemenea exista tablouri din perioada Renasterii in care sunt pictate asemenea OZN-uri.Daca nu ma insel,cred ca sunt picturi cu asa ceva si intr-o biserica din Serbia,dar cred ca si in Romania(nu-mi amintesc exact,am vazut candva,demult,pe internet).Desigur,poate nu stiti,dar e posibil ca unii dintre noi,chiar de pe acest blog,sa aiba si ceva gene extraterestre(se spune ca toti avem,dar unii au...ceva mai multe).Nu ma refer la cei cu Rh negativ,asta nu e dovedita stiintific.Deci problema ar trebui abordata in mod firesc,fara temeri,fara angoase,doar...firesc si logic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. 00:06, nici eu! E prea - prea si foarte-foarte !

      Ștergere
    2. Am fi de-o ignoranta crasa sa credem ca doar pe Terra sunt fiinte inteligente .

      Ștergere
  5. Tot ce stiu este ca nu stiu nimica ,poruncile sant pt inima deci adevarul doar in inima trebuie cautat .https://www.youtube.com/watch?v=0-3XHaagX64

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu de abia astept sa apară,dar numai cei buni,sa vad atunci ce fată o sa mai facă,cei care se cred mari si tari ,pe acest pamint!Ca sigur,sint mai evoluati cu mult,ca noi,daca o sa poată ajunge aici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No,daca vin de-aia urati,rai si botosi ii trimitem la Parlament,daca-s de-aia faini si buni facem petrecere...Nu stiu cum stau cu bunele maniere,ca cica au prostul obicei de a te trezi cu ei in casa,fara sa sune la usa,da'lasa ca-i dezvatam noi,ca nu-i frumos asa ceva...

      Ștergere
    2. No, io zic mai bine sa fim chibzuiti, 01:43, ase ca intr-o zicere faina de pe la noi mai din nord, ca (doar) "chibzuinta e sora cu iscusinta", carevasazica.

      Ștergere
    3. 00:31, tu astepti surprize-surprize!

      Ștergere
    4. 11:21, ar fi cazul ca "surprizele" sa fie doar placute...

      Ștergere
  7. mie nu mi se pare normal ca d-na MARIA ii consiera fratii nostri pe extraterestri--sa ne explice de ce a fost rapita si obligata sa bea acel lichid vascos--pai astia sunt FRATII NOSTRI CARE TREC PESTE LIBERUL ARBITRU UMAN!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi explici mie mai bine de ce societatea noastra le da dreptul unora sa poarte arme si sa ma opreasca pe strada doar pentru ca ma plimb.

      Sa ma tina prizonier cat considera ei de cuvinta si sa imi umble in buzunare fara nici o jena. De indraznesc sa ma apar nu fac decat sa aduc si mai multi pe capul meu.

      De vreau sa fug risc sa fiu gaurit in carca.

      De ma plang, ma plang degeaba caci mai mult decat sa se faca misto de bine nu se intampla.

      Eu credeam ca traim intr-o societate libera! Cum ramane cu libertatea mea, a cetateanului?

      Ștergere
    2. nu eram sarcastic, doar m-ai facut sa imi amintesc de ceva si imi spun si eu oful.

      Ștergere
    3. 00:51, asa este ! Persoanele care au suferit o rapire OZN pot fi impartite, grosier, in „victime” care isi reamintesc cu groaza cele petrecute si „contactati”, care se cred alesi de extraterestri pentru a transmite mesaje pamantenilor.

      Ștergere
  8. Asta m-ai lipsea sa avem guvern Star Trek .

    RăspundețiȘtergere
  9. Voi nu santeti toti oile Mele . Mai am si alte oi care nu sant din staulul acesta .Este relativ problema nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 9.37
      ,,Celelalte oi'', nu sunt extratrestrii, stimabile ! Problema chiar nu e relativa , e strict biblica :


      ,,Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, şi va fi o turmă şi un Păstor.

      Alte oi. Acestea erau Neamurile. Isaia prezisese că Mesia urma să fie o lumină a Neamurilor (Isaia 42,6; cf. Isaia 49,6). Isus S-a declarat că este lumina aceea (Matei 12,16-21). El nu era numai lumina a naţiunii iudaice, dar şi a lumii (Ioan 8,12).
      Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe Isus (cap. 3,16). La data când Neamurile urmau să-şi ia locul în împărăţia spirituală mulţi din iudei urmau să fie îndepărtaţi (Matei 8,11.12; Romani 11,1-26). Învăţătura lui Isus era explicită asupra acestui subiect, deşi nu era clar înţeleasă. Adevărata poziţie a Neamurilor în biserica primară era un punct mult discutat (vezi la Fapte 15,1).

      Vor asculta de glasul Meu. Ca şi celelalte oi (v. 3).

      O turmă. [Un staul, KJV]. Literal, o turmă.
      Exprimarea staul n-are nici un temei în nici un manuscris grec şi a fost introdusă de Ieronim care a tradus atât pe aule (staul) cât şi pe poimne (turmă) prin latinescul ovile (staul).
      Expresia lui Ieronim este în acord cu susţinerea Romano-Catolică că biserica aceea este singurul staul adevărat.
      Pe de altă parte, interpretarea dată pasajului acestuia de mulţi comentatori protestanţi că sunt multe staule în care este adăpostită acea unică turmă nu este indicată în pasajul acesta.''

      Ștergere
  10. Din razboiul caderii nu te mai poti ridica , in hipnoza reiese ca sufletul nu sta lipit decat de corp omenesc de accea Et cauta sa foloseasca tot felul de minciuni sa il rapeasca pt a deveni nemuritor . Ei trebuie sa invete lectia lor cum ca au gresit drumul in aceasta cautare si noi sa descoperim adevarul din noi insine "imparatia cerurilor este in interiorul nostru"

    RăspundețiȘtergere
  11. Cea mai bună dovadă că există civilizaţii extraterestre inteligente este faptul că nu ne contactează. 😎😎😎😎

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mortal ! :)))) Hai ca-i draguta foc postarea, ta, 11:42 !

      Ștergere
  12. DENVER AI DREPTATE- dar eu ma refeream la postarea d-nei MARIA legata de extraterestri si experienta ei cu rapirea--noi pamantenii suntem departe de spiritualitatea autenttica suntem belicosi si carcotasi--sa ne ierte DUMNEZEU CARE NE-A CREAT

    RăspundețiȘtergere
  13. Exstraterestrii sunt demoni ! Sigur ca sunt creatia lui Dumnezeu, pentru ca au fost ingeri, dar au cazut ! Va invit sa faceti cunostinta cu extraterestrul care a vrut sa-l omoare pe parintele Ilie Cleopa ! L-a dovedit cu Sfintele Taine. Numai trei minute dureaza !

    https://www.youtube.com/watch?v=JRyRL6WrTIo

    RăspundețiȘtergere
  14. pai D-NA MARIA IL ADORA PE PR CLEOPA DESI ACESTA A TRAIT PE VIU INTALNIREA DE GR 4 CU EXTRATERESTRI SI EL A AVUT ALTA OPINIE-duovvnicul meu spunea sa credem in existenta lor dar pamantenii nu sunt pregatiti pt intalnirea cu asa entitati si ca unii sunt buni altii rautaciosi-ce atitudine sa luam la o asemenea intalnire cand ei apar si dispar !! iti ingheata sangele in vene nuuuu?

    RăspundețiȘtergere
  15. Extraterestrii nu sunt nici buni nici rai,doar sunt.Ca noi,si ei se afla pe diferite frecvente de vibratie,unii sunt total in frecvente joase, ca multi oameni iar altii sunt in frecvente mai inalte sau foarte inalte.

    Presupun ca intelegeti ca noi nu avem cum sa percepem ceva ce nu se afla in frecventa noastra!Ca sa percepem o alta Fiinta de frecventa diferita trebuie sa ne ajustam frecventa ori noi ori ea altfel nu se poate.

    Aveti grija ce asteptari aveti, fiindca veti fi dezamagiti tocmai fiindca nu aveti intelegerea necesara pentru astfel de situatii!

    RăspundețiȘtergere
  16. 17 oct 13.18-nu am nici o asteptare decat de la DUMNEZEU -cat priveste despre entitati se stie ca si noi pamantenii si extraterestrii suntem pe frecvente diferite--curios este ca afirmati multa intelegere si nu stiu ce faceti concret-multi se lauda cu intelepciune si ca sunt vizionari--eu am cunoscut asemenea persoane NU MA LAUD dar am avut revelatii si nu putine care s-au concretzat-cert este ca vizionarii de care va spun au spus lucruri care s-au si intamplat si urmeaza sa se intample asadar universul este plin de surprize

    RăspundețiȘtergere
  17. Asteptarile de la Dumnezeu sunt prezente fiindca nu intelegem conceptul de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  18. 18 oct 09.36 dumneavoastra intelegeti conceptul de DUMNEZEU daca se poate vorbi de concept!?-eu stiu ca te nasti cu scanteia divina si-l percepe fiecare daca ii este dat-asteptarile de la DUMNEZEU pot veni doar in trupuri si suflete curate-noi cei mai multi nu prea le avem

    RăspundețiȘtergere