vineri, 13 octombrie 2017

UN RĂZBOI MONDIAL , GRAV !!!


                                              13 Octombrie 2017, ora 16,23 !

                                               Dragii mei,

Astazi după amiaza,in timp ce incercam sa ma odihnesc puţin ,doar ce am inchis ochii ,căci si aud un glas care spune ceva cutremurator.
Glasul spunea asa dragilor:

                    "Şi acum, Prezenţa Unirii se pregateste pentru un Grav Război Mondial!"

Prieteni dragi, după cum vedem cu totii,toate evenimentele din zilele noastre,din nefericire,duc spre un posibil RĂZBOI MONDIAL.
Dar sa nu deznadajduim niciodata ,dragii mei.
 Ci sa fim în fiecare clipă a vietii noastre ,plini de iubire si de dragoste sufleteasca,sa ne intarim in Credinta, sa respectam si sa implinim PORUNCILE LUI DUMNEZEU.
Fratilor,sa nu uitam ceva neasemuit de frumos:
România este Ţara aleasa de Duhul Cel Prea Sfant,pentru a fi VIITORUL al Doilea Nou IERUSALIM.
În aceasta toamna frumoasa ,vor iesi de sub lumina tiparului si CARTEA - ADEVARUL  DUHULUI SFANT vol 2, -ROMÂNIA Viitorul al Doilea Nou Ierusalim,precum si Extraterestrii Exista! 
Sa fim bucurosi si fericiti ca suntem români;sa fim bucurosi si infinit de fericiti ,că suntem Poporul ales care-L vom primi pe Iisus Hristos ,in a doua Sa venire pe Pămant, si mai ales pe Pămant romanesc.

                                         Cu dragoste,Maria.

P.S.
                                   Prieteni dragi, 


Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

CARTILE (materialul) au plecat deja spre EDITURA 

 KITCOM pentru fi editate!

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata,prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunteti precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum ,costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT ,


sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:


                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI ...

https://plus.google.com/.../posts/iFjAcN6P4EK

Translate this page
Jul 31, 2014 - CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI , ŞI EXPLICAŢIA LOR !

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0
Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...





                                        Cu dragoste,Maria.

41 de comentarii:

  1. Daca e razboi mondial nu are decat sa fie ,,grav,, e firesc. Atunci planeta kaput. Intr-o scriere anterioara am inteles ca nu se distruge planeta. Nu mai inteleg nimic din vocile astea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul bine și frumos , până când citesc "extraterestrii exista " . Doamne ,spun Sfinții Părinți că extratereștrii sunt demoni , sa nu credem în așa ceva .


      Ștergere
    2. Scrie undeva că Extratereștrii exista ! Greșit ! Sfinții Părinți ai Bisericii ne învață că extratereștrii sunt demoni . Sa nu ne amăgim . In Vremurile de pe urma omenirea va aștepta ajutor de la extratereștrii , dar se vor înșela ,

      Ștergere
    3. DeToate - Shop14 octombrie 2017, 14:38
      Daca excluzi CARTILE BISERICESTI ,te vei convinge ca scrie si se vorbeste peste tot si oriunde de fratii nostri EXTRATERESTRI.
      DRACII sunt DRACI! Arata precum un LUP ridicat in 2 picioare, cu ,coama pe spate, cu,copite, cu,coada ca de bou, au coarne lungi si facute cercuri după urechi, si sunt gri inchis pana la negru la trup. Sunt de inaltimea noastra.Asa arata DRACII,si nicidecum demoni cum îi numesti. Nu trebuie sa ne fir frica sa le spunem DRACI! DRACII se bucura cand ne guduram pe langa ei si le spunem diavoli sau demoni! Ci DRACI trebuie sa le spunem,si sa-i alungam cu SFANTA CRUCE a LUI HRISTOS si cu POST si RUGACIUNE curata.
      EXTRATERESTRII insa,sunt fratii nostri ! Fartii nostri cărora DUMNEZEU le-a dat multa putere si o super -intelepciune-.Sunt mai credinciosi decat noi oamenii! Ei se roaga mai mult,si poarta SFANTA CRUCE a LUI HRISTOS pe chipul lor! Pe cand majoritatea oamenilor le e rusine s-o recunoasca si s-o poarte la gatul lor.Asadar,nu mai spune ceea ce nu stii! Eu stiu pentru ca am trait live asemenea experiente cu si despre EXTRATERESTRI !
      Cei care afirma ca EXTRATERESTRI sunt demoni,pot sa afirm si eu cu certitudine,ca mintea lor este influentata de Dracii pe care ei îi cred demoni. Nu sunt DEMONI! Ci sunt PRIETENII oamenilor! Majoritatea ET sunt PRIETENII OAMENILOR! DRACII traiesc sub PĂMANT si nu au nevoie de OZN -uri! Ei isi gasesc culcus in sufletul oamneilor care au puţina CREDINTA sau deloc! Acestia sunt DRACII ! DRACII vor sufletul omului! EXTRATERESTRII,FRATII NOSTRI super dotati vor salvarea PLANETEI PĂMANT cu tot cu OMENIRE ! DRACII vor moartea păcatosului ,pentru a-i lua sufletul si sa-l duca in iad. EXTRATERESTRII vor ca oamenii sa-i cunoasca si sa salveze Omenirea de la autodistrugere! Nu mai priviti precum calul! Adica,nu luati de bun tot ceea ce gasiti in CARTILE SFINTE! Nu toate au ADEVARUL DUHULUI SFANT ,curat si neintinat. PREOTII vremurilor au scris si ei după mintea lor,după ceilalti inaintasi ai lor. Le-a fost si le este teama ca sa recunoasca ca EXTRATERESTRII exceleaza in tot ce inseamna putere si întelepciune,in comparatie cu oamenii. Chiar nu vrei sa studiezi si alte INFORMATII cu si despre EXTRATERESTRI in alte CARTI si in tot ce insemna mass -media? Nici de ROMANIA nu se scrie nicaieri de SFINTII PĂRINTI cum îi numesti,precum ca ar deveni al DOILEA NOU IERUSALIM! Si totusi,anul acesta cu ajutorul DUHULUI SFANT si al MAICUTEI DOMNULUI,voi scoate doua CARTI: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM si EXTRATERESTRII EXISTA si se vor arata mai întai POPORULUI ROMÂN! Acest lucru inseamna sa ai curaj si sa imparti cu SEMENII tai ADEVARUL DUHULUI SFANT;nu după moarte ci acum,cand esti si suntem in viata,ca sa primesti toate ocarile celor care nu cred ,si sa te rogi pentru cei care te ocarasc. Dar ,ajunge pentru acest subiect !Cu drag ,MARIA.

      Ștergere
    4. Doamna Maria sunteti foarte clara si cu adevarat insuflata de Duhul Sfant in acest comentariu,si totusi lumea nu vrea sa creada si sa accepte Adevarul lui Dumnezeu,de aceea plang toti sfintii in cer si se roaga pentru noi.I-ati explicat acelui anonim destul de bine,bravo,felicitari,m-am bucurat foarte mult citindu-va.Si eu am vazut oznuri de atatea ori si nimeni nu vrea sa ma creada ,asta e din pacate.

      Ștergere
    5. Doamna Maria eu am fost nascut din nou de Dumnezeu,si mi-a spus ca in univers nu exista decat aceste 3 entitati sau fapturi-inger,om si demon!Deci sunt de accord cu comentul tau DeToate - Shop,omenirea va astepta ajutor de la extraterestrii,dar se va insela!NU EXISTA AJUTOR DECAT DE LA IISUS,N-A PLATIT NIMENI PT PACATELE NOASTRE,IN AFARA DE IISUS,DOAR IN EL TREBUIE SA NE PUNEM NADEJDEA!

      Ștergere
    6. Anonim14 octombrie 2017, 17:49
      unde locuiesc ingerii?

      Ștergere
    7. Anonim14 octombrie 2017, 17:49
      cum arata ingerii?

      Ștergere
    8. Ingerii arata ca oamenii,doar ca au aripi,iar demonii arata tot ca oamenii,doar ca au coarne si aripi dar nu neaparat!Ce e de retinut e ca in functie de faptele si gandurile oamenilor,ingerii si demonii pot intra in oamenii,si influenteaza oamenii sa faca bine daca sunt ingeri,iar daca sunt demoni ii influenteaza sa faca rau,sigur fiecare e liber sa decida singur,dar in mintea fiecarui om e constiinta cu care omul se sfatuieste,contiinta aceea poate fi reprezentata de un inger sau de un demon!

      Ștergere
    9. Ingerii si demonii locuiesc in cer si pe pamant,pana in ceasul judecatii,spre deosebire de demoni ingerii locuiesc si la Dumnezeu,demonii insa nu mai au acces la Dumnezeu,cei mai multi fiind in iad!Dar locul unde locuiesc si se intalnesc toate aceste fapturi e Pamantul,care cum am spus in comentul anterior,ajuta,influenteaza sau sfatuiesc omul sa ia decizii in viata,decizii ce evident vor fi judecate si rasplatite de Dumnezeu cu Raiul daca au fost bune,sau cu iadul daca au fost rele!

      Ștergere
  2. Un razboi mondial care duce la Unire,pentru cei care scapa.Linistea dinaintea furtunii promisa de Trump

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unirea in 2018,va declansa al treilea razboi mondial in Romania.

      Ștergere
  3. da de unde! -se unesc puterile ca sa se atace reciproc--cine sa scape cu asemenea arme nucleare!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Intii in noiembrie rusii o sa ne cinte Calica la Bucuresti,Iasi si Constanta,apoi o sa ne impuste cu Kalasnicov si Kaput

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica o sa ne "cante"Kalinca in ritm de Kalasnikov ? No,nu-i bai,noi sa fim sanatosi ! Kaput,or ba...

      Ștergere
    2. 1:56Asta ti se va intampla tie.Vorbesti in numele lui Dumnezeu fara sa te gandesti la consecinte asupra ta.Ca tine multi prooroci mincinosi pe acest site.Toti care faceti astfel de afirmatii dupa capul vostru si care nu se implinesc ar trebui sa va rusinati si sa va temeti de pedeapsa lui Dumnezeu Adevaratii prooroci sunt cei ale caror vorbe se implinesc ca in cazul d-nei Maria .Multi rataciti ,unii chiar "celebrii"sunt inspirati de diavoli -exp.Adrian Singurov dar si multi occidentali care s-au dovedit mincinosi.Asa ca ramaneti langa Sf.Evanghelie si nu mai credeti in orice proorocie care va induce panica,frica caci asta e de la cei rau.Doamne, lumineaza lumea toata!Amin!

      Ștergere
  5. Sau se unesc unii in vederea unui razboi mondial. Pe alte planete,razboaiele atomice care nu au distrus omenirea,au dus la o ulterioara convietuire pasnica(conform cartii Profetia de pe Thiaoouba)

    RăspundețiȘtergere
  6. E de asteptat sa se intimple este prea multa fierbere doamna Maria se implineste Sf.Scriptura cand se vor aduna puterile pentru rszboiul cel Sf. Si se vor bate cu tot felul de arme. Doamna Maria cred si mai mult ca sigur ca unirea este pentru razboi. BUNUL DUMNEZEU SA NE FEREASCA DE ASEMENEA URGIE.CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU SA VA BINECUBINTEZE SI PE NOI PE TOTI AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  7. inscaunarea lui antihrist balaurul da puterea fiarei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Traducere pentru articolul asta:
    ---------------------------------------
    Original Link: http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/10/un-razboi-mondial-grav.html
    A World War, SERIOUS!!!
    October 13th 2017, TIME 16:23!

    My Darlings,
    This afternoon, while I was trying to rest a bit, as I closed my eyes, I hear a voice that says something earthshaking!

    The voice says this:


    “And now, The Present Union (Present Unity) prepares for a Grave World War!”


    Dear friends, as we all see, all the events of our days, unfortunately, lead toward a possible World War.

    But let’s not lose hope ever, darlings. And let’s be in every moment of our lives, full of love and spiritual joy, strengthen our faith, respect and obey God’s commands.

    Brothers, Romania is the country chosen by the Holy Ghost, to be the future second Jerusalem.

    With Love, Maria!

    RăspundețiȘtergere
  9. Toate traducerile facute de mine pana acum se pot gasi ...

    aici in format docx: https://mirrorace.com/m/nlhX

    sau deja postate pe forumul asta intr-o ordine care are cat de cat sens:

    http://www.energeticforum.com/psychic-paranormal/20863-modern-day-romanian-prophet-has-warning-america-world-large.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum faci ca aceasta pagina cu traduceri sa fie distribuita mai departe?Stiu americanii de acest forum?Te intreb ca nu ma pricep la acest lucru.

      Ștergere
    2. Multumesc din inima ,.EDUARD DENVER ! DUMNEzeu si MAICUTA DOMNULUI sa-ti daruiasca sanatate si mantuire!
      Poti sa le publici in orice limba este necesar,numai sa ajunga in TARA care este vizata! Pentru mine,este mai mult decat bucurie,ci implinire sufleteasca ! Cu drag,Maria!

      Ștergere
    3. Maria Ghiorghiu14 octombrie 2017, 15:32
      Cu placere!


      Anonim14 octombrie 2017, 13:42
      Pe forumul ala e o mica comunitate de oameni de stiinta care nu pretind ca inteleg mai mult decat inteleg si nici ateisti nu sunt.

      In principiu le-am pus si acolo, ca mai sunt si in alte locuri ca sa fac ordine ieri dimineata ca deja nu mai intelegeam nimic.

      Puteti sa le luati din fisierul ala docx sau de pe forumul ala sa le distribuiti si voi pe unde puteti. Eu unu nici macar nu am cont de facebook.

      Pentru ca tin la viata privata insa acum s-a cam terminat cu viata mea privata daca tot aparpr in locuri pe care nici nu le cunosc.

      Dar nu mai conteaza, macar sa ajunga toate mesajele astea acolo unde trebuie.

      Ștergere
    4. Cu placere Dna. Maria.

      mai gasiti si aici:
      https://www.christianforums.com/threads/modern-day-romanian-prophet-has-a-warning-for-america-and-the-world-at-large.8031969/

      si mai gasiti si aici:
      https://www.christianityboard.com/threads/modern-day-romanian-prophet-has-a-warning-for-america-and-the-world-at-large.24363/

      si o sa mai gasiti si in alte locuri curand...

      Ștergere
  10. Răspunsuri
    1. No,auzi ca vor sa faca o "caldura mare" anul asta...ca oricum nu mai ramane nimeni sa mai plateasca facturile !Partea plina a paharului...scapam de taxe si impozite.No,lasa ca-i bine,viata-i faina !...

      Ștergere
    2. 11:54, no, ca bine zici ! Pai, cum altfel !

      La buna vedere si numa'bine la tata lumea !

      Ștergere
  11. Spuneam ca ne va cinta in noiembrie corul Armatei Rosii rusesti la Iasi,Bucuresti si Constanta,au in repertoriu si cintecul Calinka pentru rusofilii care ii iubesc.O fi un fel de recunoastere inainte de razboi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-am vazut pe internet,canta tare fain.Cantau chiar...Kalinka ! Nu-s rusofila...prefer sa-i vad doar in turnee cu balet,coruri,is talentati.Da'in rest sper sa stea la ei acasa,ca au tara mai mare,le ajunge...Cat despre "jucariile" lor(Kalasnikoave si "balalaici"),sa si le tina acasica la ei...

      Ștergere
  12. Cred ca de data asta va fi mult mai" cald' decit am dorii noi

    RăspundețiȘtergere
  13. NASA anunță un „super-Pământ” Nibiru

    http://www.flux24.ro/nasa-anunta-un-super-pamant/

    RăspundețiȘtergere
  14. Misterioasa planetă X (Nibiru) chiar există! NASA pe cale să o descopere!
    Ipotetica și deja controversata Planetă X, denumită de unii Nibiru sau pur și simplu Planeta 9, se află undeva la limitele Sistemului Solar, iar astronomii sunt determinați să o găsească, conform unui comunicat al NASA în care se precizează că au fost descoperite numeroase dovezi indirecte ale existenței acestei planete și că devine "greu" să ne imaginăm Sistemul Solar fără această lume nevăzută, informează Space.com, potrivit Space.com.

    http://www.b1.ro/stiri/high-tech/misterioasa-planeta-x-nibiru-chiar-exista-nasa-pe-cale-sa-o-descopere-201626.html

    Deci planeta Nibiru exista,a confirmat NASA. Doamna Maria a avut dreptate ca Vine Nibiru.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai intai la ce se refera "Uniunea Prezenta" ?
    La ceva de bine sau de rau ..dar literele de tipar ne sugereaza ca e ceva de bine o uniune sfinta de partea lui Dumnezeu. Si care nu ataca ci va fi atacata deci trebuie sa fie pregatita ea sau fortele aliate ei (militare) care o apara.
    Razboiul biblic (gog etc si tarile din jurul Israelului dusmane lui) se refera la un razboi jihadist contra unui dusman comun mozaicior dusman aflat venit pe teritoriul Israelului.
    Faptul ca rusii ne vor lua oarecum Moldova de dincoace de Prut dupa scoaterea noastra din UE si pe jumate si din NATO..sau ca Erdogan ne va cotropi Dobrogea doar vreo doua saptamani nu au nici o legatura cu razboiul biblic dar lucrul comun este ca toate se vor incheia odata cu venirea urgiei catastrofice biblice cea cu care Savaot isi va invinge dusmanii jihadisti si nu numai care ii vor fi atacat identitatea trupeasca si planurile in derulare.
    Savaot nu este Iisus revenit si nici profetul mincinos cum vor presupune noii "farisei" ci Dumnezeu insusi acel Cineva de pe tron din Apocaipsa venire intentionat supriza si piatra de incercare cu misiunea de a reprezenta si manifesta identitatea Duhului Sfint promis si fizic totodata de catre Iisus in versiunea originala nemodificata de sinoade.
    Acesta mare venire a fost asemuita cu cea a Fecioarei in Ap.13 pt ca si Ea a avut misiunea de a reprezenta pe Duhul Sfint desi partial adica doar o parte din puterile Duhului. Iar mireasa e o noua religie creata nou si minoritara care va cistiga majoritatea abia cu ocazia urgiei.
    Vestirea prezentei Sale si a anonimatului temporar a lui Iisus revenit va reprezenta vestirea vestii bune (evanghelios) a Imparatiei promise din Matei24.14 ocazie cu care se va sfirsi asteptarea semnelor si va incepe Judecata ..azi nu dar maine..
    "Noul pamint" se refera duhovniceste la o dubla realitate una fizica si una sociala politica si religioasa iar ambele sint legate de borna temporala a urgiei dar ambele cu referire la aceeasi planeta si nu la alta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai, bine ai revenit ! Ce bineee ! 🙌

      Ștergere
    2. 18:20Multumim!Esti teolog,esti bine documentat si conectat la Dumnezeu.De tine e nevoie aici caci cu flecarii nu castigam nimic.D-na MARIA ar face bine daca ar face putina curatenie caci cei valorosi se retrag din cauza celor care n-au nicio treaba cu Dumnezeu caci scris este"Multi se vor unii cu voi din fatarnicie"nu din credinta.Dupa seriozitatea cu care discuta se cunoaste graul si neghina.Doamne,da-ne duhul intelepciunii, duhul adevarului si al descoperirii!Amin!

      Ștergere
    3. 16:33 tu nu.ti iubesti aproapele , asa cum este el cu bune, cu rele. Egoismul este in sufletul tau. Nimeni nu te va plange pe ultimul drum.

      Ștergere
  16. https://www.youtube.com/watch?v=k5QqM6xHECA

    RăspundețiȘtergere
  17. orice razboi este grav-se pierd vieti bunuri-se schimba totul in jur-nu ne foloseste nimic daca cei care-l pornesc nu sunt constienti ca si ei vor pieri

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca vreti sa va lamuriti cine sunt extraterestri trebuie sa vizionati filmul Inger rus seria 2 episod 3 ,sa vedeti ce pericol ne paste si ce se urmareste. Baiatul asta avea darul inainte vederii ceea ce nu este putin lucru. Acolo spune ca vor intra oamenii pe o parte sa viziteze OZN -urile si vor iesi pe cealalta parte fara suflet.

    RăspundețiȘtergere