joi, 12 octombrie 2017

(EN )THE END OF THE WORLD WON’T COME IN OCTOBER 12th ! THE END OF THE WORLD WILL NEVER COME!

fotografia ta de profil
http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/10/nu-vine-sfarsitul-lumii-pe-12-octombrie.html

(posted midnight 11-12th October)
THE END OF THE WORLD WON’T COME IN OCTOBER 12th ! THE END OF THE WORLD WILL NEVER COME!

Dear friends,

I beg of you, stop listening to all the fake news!

October 12th 2017 is a day like all others!
There is no END OF THE WORLD coming!

Be joyful and cheer up, go to work, stay home with your loved ones, do whatever you like, because, there is no end of the world coming.

When Jesus Christ will come, He will talk to us about a different ENDING of the AGES but not an ending of the WORLD whatsoever!

THE WORLD WILL NEVER END!

People will be grabbed by the Holy Ghost and sent to the promise land, that’s another Earth, with another SUN.
Here are the links that talk about the end of the world.:

---------romanian news article, 2 of the largest news organizations in romania :( -----
https://www.realitatea.net/sfarsitul-lumii-vine-pe-12-octombrie-ce-spune-nasa-despre-aceasta-anuntul-care-a-panicat-planeta_2111788.html

https://www.antena3.ro/life/stiinta/sfarsitul-lumii-vine-pe-12-octombrie-ce-spune-nasa-despre-anuntul-care-a-panicat-planeta-437293.html

Title translation:

The end of the world comes on October 12th! What does NASA says about the annoncemnet that freaked out the planet.
(Articles are about asteroid: 2012 TC4,)
----------------------------------------

I can reassure you my dear friends, there won’t be any end on 12th October 2017, nor on any other date!

With Love Maria!


Pentru România:

NU VINE SFARSITUL LUMII PE 12 OCTOMBRIE ! NU VINE ...

https://plus.google.com/.../posts/TckWfmBjihd
Translate this page
21 hours ago - NU VINE SFARSITUL LUMII PE 12 OCTOMBRIE ! NU VINE NICIODATA SFARSITUL LUMII ! NU VINE SFARSITUL LUMII PE 12 OCTOMBRIE ! NU VINE ...

22 de comentarii:

  1. Americanii nu accepta mesajele unde este trecut despre inchinarea la zeita mama Fecioara Maria.Indiferent de gravitatea mesajului daca ei vad scris in acel articol despre ea nu-l mai ia in considerare,spune ca este inchinare la idoli sau satanic ,eu doar v-am spus sa va instiintez despre acest fapt.Poate ar fi mai bine sa nu mai fie tradusa ultima parte din articol,ca mesajul sa fie luat ca atare si de ei americanii,parerea mea,altfel munca noastra este in zadar si ar fi pacat ,si totusi observ reactiile lor,si nu pot intelege aceste lucruri,credinta le este deformata total,cred ca cineva a avut grija sa le spele mintile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca este draguta postarea ta, 22:26 ! Cum adica " Americanii nu accepta mesajele unde este trecut despre inchinarea la zeita mama Fecioara Maria" ?! Cred ca-i o gluma, aferim doamne sa fie adevarat ceea ce ai scris aci...!

      Ștergere
    2. Stii, cant te duci intr-o biserica in Romania si spune preotul Sfanta Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria, toata lumea se ridica in picioare. Daca ar spune continu numele ei toata lumea ar face genoflexiuni in biserica.

      Poate sa zica preotu Dumnezeu de 1.000.000 de ori, Hristos de 5.000.000, sa pomeneasca de arhangheli, de sfinti, de cine vrei tu...nu se sinchiseste nimeni.

      Te-ai intrebat oare de ce se intampla asta vreodata?

      Cand eram mic nu intelegeam, cand am crescut mai mare si mai tineam cate un post din an in paste si mai spuneam cate o rugaciune la fel, mi-am dat seama...

      Ștergere
    3. DENVER.asta pentru ca americanii o numesc "zeița mama Fecioara Maria"care o aseamănă cu un "idol satanic"ceea ce este rau in ochii lui Dumnezeu,si nedrept totodata fiind faptul ca este mama lui Iisus, pe când la noi in Romania se practica in adevaratul sens inchinarea la "idoli",americanul daca ar vedea la ce ne inchinam noi ne-ar numi pe toti satanisti,numai la cine trebuie sa ne închinăm nu ne închinăm cu adevarat ...adică lui Dumnezeu si Iisus Hristos a cărui Slavă si inchinaciune sa le aducem in vecii vecilor.Doar lui Dumnezeu sa ii aducem inchinare si lauda asa cum ne-au transmis sfinții îngeri prin prooroci in cartea bibliei. "Nu te închina mie eu sunt impreuna cu tine slujitor si cu fratii tăi proorocii si cu cei ce păzesc poruncile..Inchina-te lui Dumnezeu!"
      Aici este un adevar, dar singurul lucru rau este ca ei nu accepta protectia si bincuvantarile Mariei.Ci o resping total in concepția lor "un idol".Si cum sa nu fie Dumnezeu supărat pe America?

      Ștergere
    4. Nu stiu de ce idoli vorbesti da hai sa te pun in tema.

      De ce se practica inchinatul la moaste si venerarea sfintilor. E simplu insa fie tre sa ai "ochiul" deschis sau sa studiezi macar lucrurile astea. Da e greu pentru ca sunt multi care vorbesc mult si induc in eroare, fie intentionat, fie ca sunt ignoranti de "mecanica" universului creat de Dumnezeu.

      In primu rand tre sa stii ce sutnem noi.

      Suflet, minte, trup. La cel mai grosier nivel asta inseamna, indentitate, constiinta (include logica si emotii), forma.

      Yoghinul spune asa in mantra lui, eu nu sunt trupul, si nu sunt nici macar mintea. Nici aia nu sunt prosti, desi sunt acuzati de multe. Da asta e alta discutie.

      Se mai vorbeste si de spirit. multi vorbesc de spirite....spirit este omonim, cum e noua.

      Nu exista decat un spirit defap, si ala e al lui Dumnezeu. Este esenta vitala, energia animatoare, gratia divina care aduce totul si da tuturor viata.

      Sfantul dupa o viata de post si rugaciune isi curata cele 3 structuri, dar ne limitam la trup acum. Pe masura ce le curata devine un canal prin care spiritul se poate manifesta tot mai mult si mai puternic, in forme tot mai rarefiate/subtile, circula fara rezistenta. De asemenea trupul lui devine capabil sa retina si sa conserve tot mai mult din aceasta energie vitala/animatoare.

      Dupa moarte trupul lui continua sa stocheze,canalizeze si sa radieze forme rafinate ale spiritului lui Dumnezeu.

      Crestinul in semn de respect pentru sacrificiul pe care sfantul l-a facut pentru comunitate ii aduce ofrande si rugaciuni. Pentru ca intelege (de cele mai multe ori nu) ca trupul, moastele sfantului il ajuta sa intre si el in contact cu formele mai subtile, rafinate si mai puternice ale Spiritului datator de viata, care il curata si vindeca.

      Culmea e ca multi din cei care au facut secte crestine erau magicieni care staiu lucrurile astea din doctrinele oculte conservate si distribuite de organizatii precum masoneria.

      Insa dorind sa se hraneasca si sa foloseasca energia a mai multor oameni pentru a isi atinga scopuri personale ii inducea pe acestia in eroare si sa ii indeperteze de la orice ar fi putut sa ii trezeasca la adevarurile spirituale.

      De icoane nici nu mai zic ca deja cred ca ti se invarte capul :)))

      M-as lepada de Dumnezeu de 1000000 de ori si de Hristos x10 pana sa ma lepad de "Zeita". Nu ca ar fi bine, da spun asta ca sa intelegi, poate intelegi poate nu...

      Da asta sunt eu.

      Ștergere
    5. Da, Denver Eduard 09:53, este exceptionala postarea ta !

      Ștergere
    6. Multumim EDUARD DENVER ! DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa-.ti dea tie si celor dragi tie,sanatate si multa putere sufleteasca si trupeasca ca sa poti face cunoscut CUVANTUL SĂU in toata LUMEA ! Bravo si FELICITARI din toata inima !

      Ștergere
  2. 22:26Nu ma mira ca reactioneaza asa din moment ce o faci pe Sfanta Fecioara Maria zeita.Esti o persoana ratacita de adevarata credinta.Credinta crestina nu crede in zei ci in Unul Dumnezeu in Treime iar cei desavarsiti sunt sfintii.Zeii sunt demonii care sunt si printre noi si cauta sa strambe calea dreapta si Adevarul lui Dumnezeu.Maranatha!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23:36 cred ca esti pe dinafara nu ai inteles nimic din ce am scris.te rog sa recitesti din nou....ma faci si cum iti vine la gura dar asa sunteți voi majoritatea,oricum nu mai explic nimic.Sigur DENVER a inteles este băiat destept si foarte open mind.

      Apoi nu ma mir,deci e clar,asa cum ma înțelegi tu pe mine asa o inteleg mulți pe doamna Maria,adică gresit total.Inteleg,ioc. .Si asa intrați inconstient in război cu Dumnezeu de-l contrariați de 2000 de ani continuu..Si ne mirăm de ce vin pedepsele...

      Ștergere
    2. Suntem mai mulți care am înțeles ce ai vrut sa spui.
      Acest anonim este Gigi contra al blogului. Nu a înțeles nici măcar de ce apar mesajele traduse in limba engleză de Eduard, gratis si din dorința de a-i trezi pe americani.
      Sunt unii care nu înțeleg limba romana, chiar daca e singura limba care zic ei ca o cunosc.

      Ștergere
  3. Denver,mesajele tale video de pe youtube au inceput sa fie distribuite de americani pe facebook ..continua asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Denver,spunele la americani că crocodilul se va răsuci să sfâşie bivolul.sa arătat pe cerul Argeşului.uite la avatar.dacă nu şti ce înseamnă asta uită-te mai atent pe google earth la Munții Stâncosi.

      Ștergere
    2. Iată Denvere si Munții Stâncosi dacă nu ai google earth...

      Ștergere
    3. Anonim13 octombrie 2017, 11:27
      e o veste buna. O sa mai fac.

      Madus nu inteleg insa am sa caut, poate inteleg poate nu...

      tu vorbesti foarte metaforic, trebuie sa fi mai explicit cu mine. Nu sunt chair asa destept cum credeti voi. Sunt destul de mediocru defapt ca intelect.

      Ștergere
    4. Conştiința Pământului este creatorul vieții pe planetă.noi si tot ce vezi ne tragem din Terra.planeta experimentează la nivel miniatural (fiinte vii) după care redă în relief.munții stâncoşi au forma unui crocodil care sfâşie un taur.toate speciile sunt redate în relieful planetei .crede-mă căci am două carduri de memorie pline cu poze google earth.dacă şti să cauți ai să găseşti câteva expuse.

      Ștergere
    5. Posteaza si tu pozele astea pe undeva sa le vedem si noi. Stiu de anumite manifestari de genul asta insa nu am studiat niciodata subiectul, mai mult am auzit in trecere de el asa cum am auzit acum de la tine.

      Stiu ca planeta are constiinta insa inca nu sunt convins ca specia umana "originara" este de pe Terra. E clar ca ciclul nostru civilizational s-a "nascut" aici.

      Si tot clar e, cel putin pentru mine unu, ca noi suntem albinele planetei, facuti sa polenizam cosmosul cu viata de pe planeta asta.

      Imi dau seama ca constiinta planetara a avut multe si are multe de aface cu constructia noastra fizica, nu ma refer doar la materia cu care contribuie, insa nu m-as grabi sa o numesc Dumnezeu Pamantul.

      Ștergere
    6. Denver am lăsat un link pe youtube la comentarii pt video:phsihological warfare north korea

      Ștergere
  4. Este in ordine ca Maica Sfanta este cinstita si ca lumea ii aduce lauda, multumire, apreciere, deoarece a fost aleasa de Dumnezeu sa fie Mama Fiului Sau ! Este sfanta deoarece Dumnezeu a indumnezeit-o automat, prin prezenta Lui in pantecele ei. Nu este nimic rau a fi considerata Zeita, Avatar, Imparateasa Cerului si a Pamantului, Regina Pacii, Matca, Regina Albina, Divina Mama, Marea Mama Cosmica, Maica Luminii, Mama Divina, Stralucitoarea, Floarea de Lotus, Fecioara s.a.m.d. Toate sunt corecte, cand vorbim de Maica Sfanta, deoarece asta si este. Vreau sa va readuc in amintire, mai cu seama, faptul ca in perioada Matriarhatului(sistem de organizare planetar, interplanetar, galactic si intergalactic), credinta era una de tip solar, unde Soarele era considerat Zeita, credinta tuturor era in Zeita Mama. Nu-i nicio blasfemie, blasfemii si inchinari la idoli reprezinta cu totul altceva. M-am facut inteleasa?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este.foarte adevarat ce zici.Dar pacat ca unii de pe aici par a se da crestini cu numele si nu inteleg nimic,insa credinta este de fapt spiritualitate,in conceptia divina este o stare de a fi, in continua legatura cu divinitatea,legatura dintre pamant si cer.

      Ștergere
    2. Da, Anonim 21:01. Intelegerea informatiei vine odata cu transformarea interioara .

      Ștergere
    3. Nu stiu ce sa zic cu matriarhatul asta :))
      prefer sa nu...

      Astroteologia, este deasemeni codata in vechiul cat si in noul testament. Desigur, au facut o varza totala strabunii nostri, poate ca mai bine nu se putea, nu ma mira ca sunt toti besmetici in ziua de azi.

      Mi-a laut si mie vreo 10 ani ca sa imi dau seama de cele mai simple lucruri cu putinta, lucruri pe care ar fi fost normal sa le invat la 6-7 ani, dar asta e...

      Acum nici nu mai aspir la a incetelege complexitatile universului creat de Dumnezeu.

      Traim si invatam, murim, renastem si nu mai stim nimic...poate se va schimba asta in urmatorul ciclu civilizational

      Ștergere
    4. Cum mai sunt si americanii astia...amstat juma de ora/o ora sa postez peun forum dupa care mi-au spus ca ei nu o numesc pe Sfanta fecioara Sfanta, m-au banat si au sters tot :))

      Probabil ca "pastorul" lor e "profet", stie el ce stie :))

      Ștergere