sâmbătă, 14 octombrie 2017

VIDEO ! PELERINAJUL PE CARE L -AM FACUT LA IERUSALIM ! APRILIE 2017 !





                                                          Prieteni dragi,

Astazi am reusit ca sa public doar primele 5 parti, din CD-urile cu PELERINAJUL la IERUSALIM.
Vor urma si celelate părti pe care, le voi pune tot in acest articol.
Cu multa dragoste in suflet si cu multa iubire în inima, va urez VIZIONARE placuta si binecuvantata de BUNUL DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI !

DRAGOSTE SI IUBIRE DIVINĂ !
APRILIE 2017 !
Aceste clipe am trait prin LOCURILE SFINTE!
...Vezi mai mult

DRAGOSTE SI IUBIRE DIVINĂ !
APRILIE 2017 !
Aceste clipe am trait, prin LOCURILE SFINTE!
...Vezi mai mult
DRAGOSTE SI IUBIRE DIVINĂ !
APRILIE 2017 !
Aceste clipe am trait prin LOCURILE SFINTE!
...Vezi mai mult



DRAGOSTE SI IUBIRE DIVINĂ !
APRILIE 2017 !
Aceste clipe am trait prin LOCURILE SFINTE!
...Vezi mai mult
DRAGOSTE SI IUBIRE DIVINĂ !
APRILIE 2017 !
Aceste clipe am trait prin LOCURILE SFINTE!
PELERINAJ LA IERUSALIM !
Partea a cincea !
Urmeaza si părtile 6 si câte vor mai fi pe CD !




24 de comentarii:

  1. Foarte frumos gest, multumim !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cititi si dati mai departe !

    1.

    ROMANIA este SINGURA TARA din Lume pe teritoriul careia se afla azi atat tancuri americane cat si tancuri rusesti.


    Tancurile sunt arme exclusiv de atac. Apararea împotriva tancurilor nu sunt alte tancuri ci tunurile si rachetele antitanc. Deci orice argument ca ne trebuie tancuri americane ca sa ne aparam de invazia tancurilor rusesti este fals. Este clar ca se pregateste o confruntare de arme de atac exact ca în 1941.

    Romania este o tara mare, pe teritoriul carei se afla doua state si de jur împrejur, populatiile migratoare s-au asezat pe teritoriul detinut de poporul numit succesiv dac -vlah – român astfel încat azi avem teritorii romanesti sub ocuparea statelor constituite de nomazi în Ucraina, Ungaria, Serbia si Bulgaria.

    Pentru declansarea unui razboi, este nevoie de 4 conditii:

    1) armatele sa fie în contact fizic
    2) armatele sa fie dotate cu ample cantitati de armament
    3) sa se creeze o imagine de sisteme valori opuse
    4) sa se creeze un pretext

    Avand în vedere ca Statul Roman a fost instituit si mentinut în control cvasi total de mafia internationala, este firesc ca nici un om aflat în serviciul statului sa nu spuna adevarul ci sa sustina numai minciunile oficiale. Astfel nu putem afla adevarul decat ori din afara sistemului statal sau dupa romanizarea statului, romanizare încercata de 5 ori dar pe care înca în 157 de ani nu a reusit-o nici un grup patriotic întrucat toti ca au subestimat grav criminalitatea si viclenia inamicului.

    Azi asistam la actiuni IDENTICE precum cele create în anul 1941: se mobileaza frontul viitoarei conflagratii cu arme si soldati, se creeaza imaginea ca SUA si UE sunt imorale dar civilizate dar RUSIA este morala dar primitiva. Conducatorii ambelor parti ale frontului sunt grupare de mafioti internationali din o noua generatie dar cu aceleasi scopuri si procedee ca si în 1941 sau 1914.

    În prezent, contrar vointei Poporului Roman, mafia internationala a creat primele 3 din conditiile pentru declansarea unui razboi. Noi trebuie sa luptam sa deconspiram orice pretext pe care ei l-ar putea crea.
    Problema lor (mafiotilor) consta în faptul ca Internetul ofera posibilitatea aflarii adevarului în timp real ceea ce face ca orice actiune bazata pe minciuna sa nu mai poata fi dusa la îndeplinire.

    Din aproape in aproape ne lamurim – secretizarea este mare – 300 de tancuri pentru un exercițiu pare a fi enorm. Daca le pui unul dupa altul se întind pe 3 km.

    Parte din tancurile americane au ajuns in Brasov, au fost pozate in gara Voila, jud Brasov, in drum spre poligonul Cincu.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=7s7dIW4jUJ8

    https://www.youtube.com/watch?v=6OF5zVyy21Y

    RăspundețiȘtergere
  3. 2.
    CONFLICTUL SUA-RUSIA A FOST ÎNTOTDEAUNA, ESTE ȘI VA FI FALS. Există o înțelegere perfectă și coordonare a ambelor state pentru distrugerea obstacolelor instituirii explotării necruţătoare a tuturor popoarelor. NU este nici un conflict real. Totul este organizat pentru a distruge cât mai mulți oameni de care conducătorii reali ai statelor nu au nici o nevoie.

    EXISTA SOLUȚII ŞI CHIAR FOARTE EFICACE. Acesta este motivul pentru care duşmanul acţionează în secret. Mai mult, soluțiile au fost aplicate de patrioții predecesori de care suntem împiedicaţi prin multiple mijlocea economice şi legale să aflăm.

    Ce e de făcut? Ce e de făcut nu poate fi înțeles de cei care se informează de la dușman, adică de la radio, TV sau filme pentru că nu vor înțelege absolut nimic. Ei sunt infectați cu informaţii false precum acelea că adevărul se găsește la televizor, că salvatorul providențial al Poporului Român va fi prezentat la știrile de seara cândva, ei cred că pentru a înțelege un fenomen importantă este cantitatea informației când este exact invers, singurul SINGURUL ASPECT UTIL PENTRU A ÎNȚELEGE UN FENOMEN ESTE PURITATEA INFORMAȚIEI. Acesta este motivul pentru care duşmanul a constituit de peste un secol armate de milioane de oameni a căror misiune este de a crea informație falsă și a o distruge pe cea adevărată. PRIMUL LUCRU CARE TREBUIE FĂCUT ESTE CĂ FIECARE ROMÂN SĂ SE FEREASCĂ DE EFECTUL ARMATELOR DE CREATORI DE INFORMAȚIE FALSĂ. Numai după ce se reuşeşte asta, omul va putea porni pe drumul anevoios de a descoperi realitatea cu care ne confruntăm după care va putea înţelege și soluțiile posibile.



    Greu-ușor nu are importanță. Dacă românii nu vor ajunge să cunoască adevarul, nu putem acționa în nici un fel pentru ei azi sunt în confuzie totala, ei cred ca dușmanul este prieten si prietenul dusman, ca conflictele aparente sunt reala iar cele reale nu exista. Nici rusii nic americanii nu ne sunt prieteni.

    (…)

    Au plasat arme nucleare la Deveselu ca sa aiba pretext rușii să ne bombaredeze nuclear. Acolo nu sunt doar arme defensive.

    Atacarea unui adversar dotat cu arme nucleare este daor o provocare perfidă, este crearea unui pretext pentru declanșarea unui conflict generalizat. Noi trebuie sa militam pentru împiedicarea oricarui conflict si eliberarea teritoriului țării noastre de armament străin.

    (…)

    Dl Marian Munteanu a afirmat in public ca de 22 de ani se intalneste la Washington cu mai marii lumii o data pe an la micul dejun cu rugaciune. Este astfel in pozitie de competenta sa ne explice de ce gazdele sale au adus arme de asalt pe teritoriul tarii noastre. In loc sa actioneze sa scoata si pe cele rusesti afara de pe terioriul tarii noastre, ei escaladesza inarmarea, pun gaz pe foc sa justifice escaladarea inarmarii si de catre rusi.

    RăspundețiȘtergere
  4. 3.
    Când protestăm împotriva tancurilor rusești, vine Ițik sub falsă identitate și spune că facem propagandă pro-americană. Când protestăm împotriva tancurilor americane, vine Ștrul sub falsă identitate și spune că facen propagandă pro-rusă. Când protestăm și împotriva rușilor și împotriva americanilor vine Moriț sub falsă identitate și ne acuză că suntem antisemiți. NU ieșim cu ăștia la liman nicidecum, tot noi cadem prost orice am face.

    Se pare că doar dacă protestam împotriva lui Ceaușescu vin Ițic, Ștrul și Moriț să ne felicite. Oare de ce? Poate pentru că pe vremea lui aveam tancurile de producție românească, bune – proaste dar sub controlul nostru și destule astfel că ale celorlați nu ar mai fi putut să intre la noi în țară?

    (…)

    Despre Irak si Vietnam: Planul era macelarirea băștinașilor, nu victoria cuiva. În Irak au ucis 2 milioane din cei mai capabili irakieni pentru ca țara să fie exploatata crunt de conducerea evreiasca a SUA. In Vietnam, ambele parti au fost conduse de conducerea evreiasca a URSS,. Vietnamul direct, SUA prin intermediul ONU unde sef cu trupele ONU era un evreu din conducera evreiască a URSS. NU sunt bune exemplele. NU exista nici unul altul pentru ca cu foarte putine exceptii, conflcitele au fost toate organizate pentru cu totul alte scopri decat cele oficiale.

    (…)



    România ca stat este in controlul mafiei internaționale, nu poate face nimic. România ca țară poate face multe. NU este nici o legatura intre cele doua dar este un raport de subordonare impus prin înșelarea de catre mass media.

    Noi nu putem influența statul român cu nimic.

    Dar ca popor, multe putem face, am mai scris dar repet aici:

    CE ESTE DE FĂCUT? Este extrem de simplu: facem ce ne-au lăsat cu limbă de moarte predecesorii, între care în timp real, să urmărim ce atacă inamicul şi noi să consolidăm şi să reparăm stricăciunile făcute de acesta, nu diferit de reparaţiile pe care trebuie să le face după atacurile din războaiele fizice. Mai explicit, trebuie să facem:

    * să ne cunoaştem credinţa şi să o propovăduim ortodox, ACUM

    * Să nu participăm la ura de clasă care se naşte în aceste zile.

    * Să nu greşim faţă de Dumnezeu, hulindu-L doar pentru că avem ceva de reproşat altora,

    * Să nu participăm la nici un fel de lupte între clase şi instituţii româneşti,

    * Să ne cunoaştem istoria, cultura, eroii, sfinţii, strămoşii, semenii şi pe noi înşine…

    * Să nu greşim faţă de semenii noştri, înaintaşi, contemporani sau urmaşi,

    * Să fim jertfelnici, apărând valorile reale ale umanităţii şi ale românilor: Bunătatea, Dragostea, Pacea, Adevărul, Libertatea, Credinţa, Integritatea şi toate celelalte,

    * Să nu mai tolerăm în societate practicile comuniste: dispreţul, nesimţirea, materialismul, asuprirea, minciuna, violenţa, calomnia, ignoranţa, trufia, ura, perfidia, sabotajul, corupţia, mită, lenea, cinismul, şi toate celelalte.

    Pe scurt, ORTODOXIE, SOLIDARITATE, ACȚIUNE CONCRETĂ și PERSEVERENŢĂ NELIMITATĂ.



    Oameni, unii bine alţi rău intenţionaţi, afirmă că poziţia anti-război este o poziţie pro-rusească, că nu se doreşte apărarea ţării împotriva ruşilor. Dimpotrivă, intenţia este să nu dăm ocazia ruşilor să ne atace. Dacă Rusia vroia să atace România fără pretext putea să o facă oricând în ultimii 20 şi ceva de ani. Dar nu a făcut-o pentru că nu avea un pretext care să dea atacului un motiv legitim. Dacă Rusia ar porni un război neprovocat împotriva României, ar naşte un val de simpatie pentru Români şi un suport care ar fi catastrofal pentru planurile mafiei internaţionale care de secole se străduieşte să ne compromită şi să ne distrugă.

    RăspundețiȘtergere
  5. 4.
    În prezent, având posibilitatea dea comunica instantaneu, adevărul se află imediat deci nu se mai poate fabrica un pretext neverificabil ca cele utilizate pentru declanşarea de războaie în ultimii 100 de ani, precum în trecut, inexistentul incident din Golful Tonkin pentru a declanşa războiul din Vietnam, Turnurile Gemene din New York construite ca să fie pulverizate pentru a declanşa războiul din Afganistan şi Irak, terorismul imaginar al lui Ghaddafi pentru a declanşa războiul împotriva Libiei.

    Ce se urmăreşte în prezent printr-un război vedem în Irak, Afganistan, Siria, Gaza, Libia: Cea mai bună parte a popoarelor, conform principiului TOB SHEBE GOYIM HAROG, generaţiile cele mai inteligente au fost distruse şi localnicii au pierdut controlul asupra țării cu totul. Au rămas numai cei de nivel mediu care supravieţuiesc numai ca să fie servitori ai ocupantului. Deci se urmăreşte un război nimicitor cu efect pe termen lung nu doar o ocupaţie teritorială temporară.

    ESTE CLAR CĂ SE URMĂREŞTE SĂ FIM ATRAŞI ÎNTR-UN RĂZBOI CARE SĂ JUSTIFICE, PRECUM ÎN 1944, CA O INVAZIE A RUŞILOR SĂ FIE CUMVA LEGITIMĂ CA URMARE A UNUI PRETEXT PORNIT DE PE TERITORIUL ROMÂNESC. Astfel, ca să împiedicam un eventual război, trebuie să acţionăm să oprim orice încercare de a se crea un pretext care să justifice un atac asupra României de către Rusia.

    Sute de mii de israelieni așteaptă să se mute imediat în România după ce cei mai mulţi români vor fi eliminaţi de pe teritoriul românesc de armatele rusești. CEI CE PROMOVEAZĂ VENIREA TRUPELOR STRĂINE PE TERITORIUL ROMÂNESC SUNT EXACT CEI CARE DORESC SĂ SE CREEZE PRETEXTUL CĂ RUŞII SĂ NE ATACE LEGITIM ŞI SĂ NE ELIMINE DIN CALEA INVAZIEI HOARDELOR DE STRĂINI. NU e nimic nou, s-a mai făcut în trecut între 1940 şi 1964.

    (…)

    Postarea asta nu este contra cuiva, contra tancurilor sau contra statelor, pentru simplu motiv că poporul român ca orice alt popor nu are nic o putere în statele respective.

    Postaera este despre posobilitatea crearii unui pretext ca sa se starnească un razboi pe teritoriul românesc. Singurul lucru pe care noi putem sa il facem este sa ridicam valul de secretizare care se pune pe operatiunile calndestine ale armatelor straine. In masura in care se poate, sa aratam ca ceea ce ei fac nu trece neobservat si cam atat.

    In sistemele democratice popoarele nu au nici o putere asupra chestiunilor sociale sau de stat.

    (…)

    Tancurile americane au fost aduse de la Charelston, SUA la Constanța și pe tren la Voila lângă Brașov se zice pt. manevre pe poligonul de la Cincu – sute de tancuri peste ocean pentru un antrenament? NU era mai ieftin sa transporte militarii români la Charleston daca manevrele sunt scopul?

    -http://www.aktual24.ro/iata-unde-au-ajuns-tancurile-americane-debarcate-ieri-la-constanta/

    Este evident ca daca scopul era antrenamentul românilor cu tancuri americane, ar fi trimis cateva sute de români la Charleston si nu ar fi adus 30 de mii de tone de armament la Brașov.

    RăspundețiȘtergere
  6. 5.
    Cel mai important lucru nu este cel material. Miza este distrugerea creștinismului ortodox. Toate statele lumii sunt organizate si dominate de o grupare imensa de criminali din toate etniile conduși de cei care în prezent iși spun “evrei”.

    Grupul uman care se autointitulează azi “evrei” de unde luăm și noi termenul au foarte puține legaturi cu evreii biblici.

    In orice etnie există o categorie de infractori chiar și criminali.

    La momentul Isus Hristos, partea cea mai mare a evreilor, cei de buna credinta au mers cu Hristos, au fost primii creștini, au propovăduit dragostea si adevărul. Ei au fost creștinii prigoniti pentru Hristos.

    Evreii din prezent sunt exclusiv partea criminala, atee din etnia evreiasca de la timpurile biblice, care s-a opus lui Hristos si care de 2,000 de ani luptă pentru distrugerea creștinismului. Pe de altă parte, Poporul Român este cel mia puternic apărător al creștinimsului autentic de la Hristos, cel mai curat, cel mai nealterat.

    În consecință este firesc ca cei mai aprigi dușmani, singurii de altfel, ai creștinismului autentic, cel ortodox, sa se confrunte pe viata si pe moarte și să urmărească sistemic distrugerea celor mai mari și mai puternici aparatori ai creștinismului.

    Lupta cea mai mare pe Lume s-a redus la lupta talmudicilor conduși de evrei împotriva ortodocșilor aparați cel mai tare de Poporul Român. În grupul talmudiștilor se află ateii de orice etnice, infractorii de orice etnie grupați în masonerie, functionarii orbi ai statelor lumii inclusiv dar mai ales ai statului cu falsa identitate etnica de “român”.

    Poporul Român a fost condamnat la moarte in 1848 în mod explicit de către conducera “evreilor” .

    De peste 160 de ani Neamul Românesc este executat de călăi externi şi interni, începând cu cei mai buni români.
    Ideologii desemnaţi de inamic să transmită mesaje în public au motivat şi comunicat decizia „Elitei” lor astfel: „Românii sunt un popor fără istorie, destinaţi să piară în furtuna revoluţiei mondiale. Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevoluţiei şi vor rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor naţional, la fel cum propria lor existenţă, în general, reprezintă prin ea însăşi un protest contra unei măreţe revoluţii istorice. Dispariţia lor de pe faţa pământului va fi un pas înainte.” Karl Marx și Friedrich Engels, OPERE COMPLETE, vol. 8, pag. 229.

    Românizarea Statului Român este, în esenţă sa, procesul de oprire a punerii în aplicare a condamnării la moarte a Etniei Româneşti, în fapt salvarea Neamului Roman de la moartea decisă de „Elita” Etniei Evreieşti.

    Execuţia Etniei Romaneşti este înfăptuita sub acoperire şi cu mâna membrilor masoneriei cu o lentoare necesară pentru a nu fi percepută de Români și pentru ca etapele de execuţie să intre în rutină, să pară a fi fireşti. Aceasta este singura raţiune pentru existenţa Masoneriei în România.

    (…)

    Fondul pe care se instalează frica este agitația emoționala stârnita de radio, tv si filme. Aceste medii de comunicare sunt UNIDIRECTIONALE, adica nu permit dialogul, scrutinizarea si investigarea informatiei, induc o STARE DE TEROARE, DISTRUG ADEVARUL si PARALIZEAZA CONȘTIINȚA CRITICĂ. Astfel ca cine se expune oricat de putin acestor instrumente cade intr-o stare de frică amplificata constant de constiinta ca nu cunoaste relitatea și că este singur/ă neputincios/oasă și este condus/ă la ideea ca singura posibilitate de supravietuire este a te comporta docil si sa te adaptezi la sistem asa cum este el structurat de altii, adica exact ceea ce vor mafiotii internationali.

    (…)

    Sa nu cadem in capcana categoriilor de evrei: evrei sefarzi – așkenazi – karaiți – ortocși – naturei karta – sioniști – pământeni etc. Toate astea sunt diversiuni.

    RăspundețiȘtergere
  7. 6.
    Ca într-o gașca de tâlhari, arată unul spre celalat ca ar fi vinovat: nu eu am luat portofelul ci ăla, ba ăla, ba ăla … Este tehnologia de creare de grupuri distincte sau chiar aparent antagonice care sa se invinovățească reciporc pentru confuzarea victimei, care, ca orice om de buna credinta, cand are un dubiu, indus prin confuzare, nu mai actioneaza de grija sa nu actioneze impotriva unui nevinovat. E o tehnologie de conditionare a grupurilor de oameni care desigur nu se invata nicăieri dar se descopera sau cine poate, probabil ca o gasesete in Scriptură. ESTE UNA DINTRE METODELE DE ANIHILARE A INITIATIVEI OAMENILOR DE BUNA CREDINTA, PENTRU CA MAFIOȚII SA NU AIBĂ OPOZITIE.

    (…)

    Americanii lupta pentru interese evreiești împotriva rușilor care lupta pentru aceleași interese evreiești. Bună treabă.

    RUȘII NU MAI EXISTĂ DIN 1917. DE 100 DE ANI NICI UN RUS NU A MAI LUAT NICI O DECIZIE IN STATUL RUS. În mod identic, nici un american nu a mia luat vreo decizie in statul american din 23 decembrie 1913. Ce tot vorbiti voi aici americani, ruși etc. ei nu fac nimic decât să moară pentru evrei. Noi toți murim pentru evrei. NU e bine. Trebuie oprită moartea popoarelor pentru evrei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. shhhttt,

      vezi ca o sa iti ciocane la usa, ai grija :)
      nu le palce sa ii dai in vileag

      Ștergere
    2. 07;40, scrii mult si prost !

      Ștergere
    3. 18.49 poate vedem si noi cum scrii tu putin si bine .

      Ștergere
    4. 07:10, pai nu vezi? Putin si bine !

      Ștergere
  8. Nu stiu cine esti,an.22.14,dar ai deschis o rana...Romania ne doare pe toti,sau cel putin asa ar trebui...altfel,suntem doar morti vii...

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesant articolul si foarte bine explicat , despre evreii care ne-au condus si ne conduc , postez si eu o lista a lor:

    Lista integrala cu evreii si revolutia aici: http://www.miscarea.net/1-a-treia-lovitura-de-stat-evreiasca.htm.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 14.10.2017, 22.14,subscriu celor scrise de ține întru totul;oare câți dintre semenii noștrii acceptă acestea?înainte de 1989 au venit în România 1milion de evrei cei mai mulți dintre ei tineri pe care statul român a fost forțat să-i școlarizeze,să le dea locuințe și locuri de muncă bine plătite în detrimentul românilor;și acum din umbra tot ei ne conduc, adevărat că vor să ocupe țară și vor să desființeze creștinismul,credință în Dumnezeul cel Viu și Adevărat;cu stimă LS.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru cei care nu stiu !

    Ce a fost şi ce a ajuns Libia lui Gaddafi


    Au trecut aproximativ cinci ani de când a început aşa numita „primăvară arabă”. Libia, sub loviturile aeriene ale NATO, raidurile insurgenţilor liberali şi islamişti, s-a transformat din jamahirie în „tânără democraţie”.
    Să vedem ce nu le-a convenit occidentalilor de l-au executat pe liderul libienilor, Muammar al-Gaddafi.

    1. Libia lui Gaddafi nu avea nicio datorie faţă de nimeni în lume.
    2. Preţul unui litru de benzină era de 0,14$.
    3. Preţul unei pâini era de 0,15$.
    4. Învăţământul şi spitalizarea erau gratuite.
    5. Tinerii căsătoriţi primeau în dar 64.000$ pentru a-şi procura apartament.
    6. Fiecare familie libiană avea propria casă.
    7. Pentru fiecare membru, familia libiană primea anual 1.000$ subvenţii.
    8. Pentru fiecare copil nou născut, familia primea 7.000$, ajutor material.
    9. Ajutorul de şomaj: 730$ lunar.
    10. Orice libian, dacă era admis la oricare facultate din lume, primea 2.500 euro de la stat plus întreţinere plus un automobil.
    11. Salariul unei asistente medicale era de minim 1.000$.
    12. Automobilele în ţară erau vândute numai la preţ de fabrică.
    13. La deschiderea propriei afaceri, Jamahiriya Libiană oferea un ajutor material de 20.000$, într-o singură tranşă.
    14. Nu exista impozit pe imobil, la apartamente şi casele de locuit.
    15. Impozitele mari erau interzise prin lege.
    16. Cetăţenii libieni primeau credite fără dobândă din partea statului.
    17. Energia electrică era gratuită pentru populaţie.
    18. În toată ţara era dezvoltată o reţea de magazine pentru familiile cu mulți copii, în care alimentele de bază erau vândute la un preţ simbolic.
    19. Pentru vânzarea produselor alimentare cu termenul expirat – amenzi astronomice.
    20. Pentru falsificarea preparatelor medicale – pedeapsa cu moartea.
    21. Vânzarea şi consumul de alcool – interzis prin lege.
    22. Intermedierea în vânzarea imobilelor – interzisă prin lege.
    23. După venirea la putere a lui Gaddafi, din Libia au fost alungate marile corporaţii.
    24. Doar după preluarea puterii de către Gaddafi, negrii din sudul Libiei au primit drepturi cetăţeneşti.
    25. În 40 de ani de „dictatură” populaţia ţării a crescut de trei ori, iar mortalitatea infantilă s-a micşorat de nouă ori.
    26. Speranţa de viaţă a crescut de la 51,5 la 74,5 ani.
    27. Gaddafi a luat decizia de a scoate Libia din sistemul bancar mondial şi alte 12 țări arabe erau gata să-i urmeze exemplul.

    După cum spun americanii, familia Gaddafi avea proprietăţi în valoare de zeci de miliarde, însă dacă luăm în calcul că la noi toate cele mai sus enumerate lipsesc dintotdeauna, iar politicienii noştri totuşi sunt multi miliardari, vă daţi seama ce soartă ar merita ei? Şi, straniu lucru, americanii nu vin să-i omoare pe liderii locali corupți, cum s-au grăbit să o facă în Libia, noi suntem parteneri strategici.


    RăspundețiȘtergere
  12. 2.
    Acum Libia nu mai are nimic, în afară de „democraţie”...
    Muammar Gaddafi este una din primele mari jertfe în lupta binelui cu răul din secolul XXI, din păcate cel mai probabil nu va fi și ultimul…
    Redăm în continuare mesajul necenzurat şi nemodificat al colonelului Muammar al-Gaddafi – testamentul său în faţa poporului.

    „În numele lui Allah, binefăcătorul şi milostivul …

    Timp de 40 de ani, sau au fost mai mulţi, nu mai ţin minte, am făcut tot ce am putut să dau oamenilor case, spitale, şcoli, iar când le-a fost foame le-am oferit hrană.
    Am transformat chiar Benghazi în zonă agricolă din deşert, am înfruntat atacurile de la acel cowboy Reagan, când mi-a omorât fiica adoptată de la orfelinat – el încerca să mă ucidă, în loc de asta el a ucis-o pe sărmana fetiţă inocentă. Apoi i-am ajutat pe fraţii şi surorile mele din Africa, cu bani, pentru Uniunea Africană.

    Am făcut tot ce am putut să-i învăţ pe oameni ce înseamnă conceptul unei democraţii reale, unde comitetele oamenilor conduceau ţara.
    Dar aceasta nu a fost niciodată de ajuns, aşa cum unii mi-au spus, chiar oamenii ce aveau case cu 10CAMERE , costume şi mobilier nou, aceştia nu erau niciodată mulţumiţi – aşa egoişti cum erau vroiau mereu mai mult.
    Ei au spus americanilor şi altor vizitatori că aveau nevoie de democraţie şi libertate, fără să realizeze vreodată că era vorba de un sistem de «tăiat gâtul», unde câinele mai mare îi mănâncă pe restul, însă ei erau vrăjiţi de aceste cuvinte, fără să realizeze măcar că în America nu există medicamente gratuite, spitale gratuite, case gratuite, educaţie gratuită şi nici mâncare gratuită, cu excepţia faptului când oamenii trebuie să cerşească sau să stea la cozi interminabile pentru o farfurie de supă”.

    Notă blogger : În acest context, aș da și eu unele recomandări guvernanților noștri, indiferent de culoarea politică pentru că, chiar dacă ai da jos pe unii, vin ceilalți, care au mai fost sau poate s-au ridicat alți „lupi tineri” hămesiți cărora le este foame, toți niște trădători în frunte cu cel mai mare, președintele actual al țării care este un asasin economic.

    Iată nestimați politicieni la ce mă gândeam pentru binele poporului:

    RăspundețiȘtergere
  13. 3.
    - Toate contractele cu corporațiile străine din domeniul energetic și extractiv desecretizate, făcute publice și renegociate cu o redevență de min. 10%, cui nu-i convine, statul răscumpără acțiunile și acea corporație părăsește țara. Din Constituție reiese că bogățiile subsolului aparțin poporului și nimeni nu are dreptul să le vândă. Este vorba de OMV, Exxon, Chevron, Enel, Engie, ApaNova, etc.
    - Toate corporațiile stăine ce activează în celelalte domenii, alimentar, farmaceutic și medical, bancar, industrie, etc. Să fie obligate prin contract ca toată evidența contabilă a activității desfășurate în țară, să fie la vedere iar impozitul să fie min. de 1% din venituri și nu pe profit. Asta pentru că toate merg pe profit minim sau pierdere.
    - Apa, fiind de strictă necesitate omului și fiind o bogăție a subsolului, să fie distribuită gratuit, pentru consum, populației.
    - Toate sumele corporațiilor străine ce și le transferă în țara de origine să fie impozitate cu 65%.
    - Interzicerea unei companii ce are activitate în România să fie înregistrată în altă țară, iar conturile bancare să le aibă în băncile din România.
    - Angajații din România ce muncesc în aceste corporații să muncească 8 ore/zi, ce depășește să fie plătiți dublu, iar contractul să fie pe ora de lucru, ex: 10 lei/oră.
    - Cele 2% din PIB pentru apărare să fie direcționați către revigorarea Industriei de Apărare românească și nu pe toate „troacele” vechi de care vor să scape NATO.
    - În industria farmaceutică să nu se achiziționeze un medicament sau vaccin decât după probarea clară a eficenței lui de către compania producătoare, pe cel puțin 1.000.000 de pacienți fără efecte adverse, dovedit.
    - În industria alimentară interzicerea fructelor și legumelor crescute cu pesticide, insecticide, etc., ce se pot evidenția la laborator și interzicerea produselor agricole modificate genetic precum și a firmelor producătoare sau exportatoare de astfel de produse, în România.
    - Reactivarea legii ilicitului. Să se evalueze toate proprietățile oamenilor și cine nu poate dovedi proveniența, să fie impozitate cu 80% sau confiscarea și vinderea lor.
    - SRI-ul să lucreze la depistarea tuturor celor care au conturi de bani negrii în afara țării și obligați să-i aducă în țară, justificați și impozitați. Acum SRI-ul este sluga CIA și MOSSAD și acționează împotriva intereselor naționale.
    -Înăsprirea pedepselor, pentru furtul, prin diverse metode de sume mai mari de 5000 de lei din buget, de către politicieni, autorități, etc., pedepsele să înceapă de la 10 ani pușcărie, iar pentru trădare de țară închisoare pe viață. Pușcăriașii duși la muncă 10 ore/zi la șosele, mină, împăduriri, agricultură, etc. pentru a-și câștiga pâinea și ciorba în pușcării.

    Trădarea clasei politice este maximă din 1990 încoace și nu ne putem ridica din statutul de țară colonie a corporațiilor, iar noi românii din statutul de sclavi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1% din incasari, este corect. Veniturile doar pe hartie (factura) si neincasate, nu sunt venituri concrete ci doar o promisiune ce urmeaza a fi incasata. Nu este corect sa fie impozitate asa-numitele "venituri/sume" neincasate inca. Asta este valabil si pt. TVA.
      Este aiurea sa ti se ceara impozit pe o suma facturata si neincasata. De unde sa platesti impozit daca nu ai incasat inca suma facturata? Totusi anomalia asta cu pretinsul platii de impozit inainte de incasare se intampla in Romania de la "revolutie" incoace.

      Ștergere
    2. De asemeni nu este corecta nici a priva de servicii medicale gratuite pe cineva dupa ce zeci de ani a tot contribuit la Fondul de Sanatate, nu a fost bolnav, iar apoi s-a intamplat ca a ramas fara job (sa zicem ca a iesit din perioada de somaj), deci nu a mai contribuit la Fondul de Sanatate, iar in acea perioada s-a imbolnavit incat necesita spitalizare. Nu-i corect sa-si plateasca spitalizarea dupa ce zeci de ani a tot platit contributie la Fondul de Sanatate. Cu banii aceia ce s-a intamplat?
      Nu-i corecta nici situatia in care daca ai avut intrerupere o perioada pentru ca nu ai avut job si nu ai contribuit la Fondul de Sanatate si nici nu te-ai imbolnavit in acea perioada, dupa ce ai gasit un job, sa te puna sa platesti contributie la Sanatate retroactiv, pentru perioada cand nu ai obtinut venituri, pentru ca altfel nu ai dreptul la servicii medicale. Acesta este o anomalie.

      Ștergere
    3. Din cartea Profetia de pe Thiaoouba(e pe net), putem deduce ce se intimpla cu spiritele unor mari oameni ca Ceusescu sau Ghadafi. Ei se reincarneaza,aici sau pe alte planete,unde ajung din nou conducatori si trebuie sa se achite exemplar de sarcini,pentru a urca pe scara evolutiei. Spiritele evoluate se reincarneaza pe planete de rang superior,unde traiul e facil si nu exista rautate

      Ștergere
  14. BRAVO Anonim 22:14! de 3 ori BRAVO!!!!suntem multi cei care gandim astfel!!!sa ne ajute Bunul DUMNEZEU!!!AMIN!AMIN!AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  15. 7.22 Stateam in provincie in '84 si langa noi era o familie de evrei cu casa mare si gradina . Eram prieteni cu fetita lor si ne jucam pana seara tarziu pe strada . La un moment dat, observ lume, un dute-vino zilnic in casa lor . Se pregateau sa plece in Israel .
    Am fost sa imi iau ramas bun si atunci am vazut in mijlocul casei lazi cu carti in piele si suluri de tablouri . Asta mi-au atras atentia la vremea aceea . I-am spus mamei cand am intrat in casa ceea ce vazusem si mi-a zis ca stie de la ei ca se vor intoarce candva , dar ca sa traiasca acolo, aveau nevoie de carti ca sa le dea cu imprumut sa fie citite . Asta ar fi fost afacerea lor in Israel si o galerie de arta . Nu mai stiu nimic despre ei , despre familia Feldman , insa articolul citit mai sus , mi-a trezit in memorie promisiunea lor de reintoarcere. Tot ce e posibil , multi dintre ei, chiar au fost oameni deosebiti .

    RăspundețiȘtergere