miercuri, 25 octombrie 2017

CYBORG ! CYBORG !

                        Noapte de 24 -25 Octombrie 2017,ora 1,17 !

                                          Dragii mei,


În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,aud glas care repeta de doua ori consecutiv doar un singur cuvant:


                 "Cyborg ! 

                  Cyborg !

Clipă în care ,intervine un alt glas care spune ceva intr-o alta limba pe care nu o cunosc si nu am inteles ce-a spus,dar se termina tot cu :

                     Cyborg !"

Dragii mei,stim cu totii ca acest cuvant CYBORG inseamna mai concret : robot.

Iata explicatia lui:

cyborg s.n. (în opere de anticipaţie) Umanoid cu modificări organice care să-i permită supravieţuirea într-un mediu ostil sau extraterestru; android, robot. • pl. -gi.

Vom vedea dragilor,ce va fi si cu acest Cyborg!

                                   Cu dragoste,Maria.


P.S.

Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

CARTILE (materialul) au plecat deja spre EDITURA 

 KITCOM pentru fi editate!


Fotografia postată de George Tulea.Fotografia postată de George Tulea.
Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata,prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunteti precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum ,costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT ,


sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:


                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI ...

https://plus.google.com/.../posts/iFjAcN6P4EK

Translate this page
Jul 31, 2014 - CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI , ŞI EXPLICAŢIA LOR !

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTube



https://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0
Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...


                                   Cu dragoste si cu pretuire,Maria.

                                      


30 de comentarii:

  1. joi, 17 august 2017
    UN TREN SAGEATA ALBASTRĂ ÎN PERICOL ? - http://www.europe1.fr/faits-divers/une-mere-et-sa-fille-de-3-ans-mortellement-percutees-par-un-tgv-pres-du-mans-3471527

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai spus-o si o repet:oamenii au tendința de a se transforma în cyborgi.dar mai grav este că fac asta şi cu planeta,iar DUMNEZEU PĂMÂNTUL (conştiința planetei)cel care v-a creat nu va permite această mârşăvie.aşa cum nu o să vă mai permită multe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oamenii extraterestri,ca sa poata suprvietui pe o planeta, au nevoie de costume sau de anumite modificari organice, cum bine spune Maria. Noi sintem un fel de cyborgi, adica oameni de pe alta planeta, modificati pentru a putea trai aici.Nu va pune pe ginduri legenda lui Noe din biblie?.
    ''Dumnezeu'', dupa ce a facut omul dupa chipul si asemanarea lui, a distrus omenirea,pentru ca oamenii au dat dovada de rautate(exemplul lui Abel si Cain). De fapt, creatorii nostri, oameni de pe alta planeta, au considerat creatia ca un potential pericol pentru civilizatia lor si au distrus tot ce au realizat pe Pamint, dupa o munca a savantilor lor, desfasurata pe perioadfa a 2000 ani. Cine poate sa conteste acest adevar scris in biblie? De ce a fost refacuta viata pe pamint dupa potop(distrugere)? Pentru ca un eveniment petrecut pe planeta creatorilor i-a facut sa inteleaga ca orice civilizatie umana, oricit de avansata, dispare la un moment dat si au dorit ca, undeva, pe o alta planeta umanitatea sa continue sa existe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Egregorul este o formă gând sau o energie construită de un grup de oameni cu aceleași intenții: un grup de colecționari, un club sportiv, o uniune, biserica, un partid politic sau doar de persoane răspândite în întreaga lume care trăiesc aceleași emoții: dragoste, ură, furie, compasiune. Un număr mare de oameni care se concentrează asupra aceluiași obiect, cu o anumită intensitate, emit o energie mentală, emoțională, spirituală pe care o pun în comun. Această activitate concentrată pe un obiect comun de activitate generează o formă gând sau un câmp energetic format din energia mentală, emoțională și spirituală a tuturor participanților.
    Interacțiunea dintre membrii grupului
    Egregorul condensează, colectează ceea ce aduce fiecare membru. Și fiecare membru primește din energia egregorului care acționează asupra membrilor săi. Cei care se alătură acestuia cu gânduri de iubire, vor primi iubire, dacă, în schimb vor oferi furie, tot furie vor primi! Factorul declanșator al egregorului sunt oamenii din care este format. Egregorul este deci o manifestare parapsihică, creată de gândurile unor oameni care au un scop comun. Vitalitatea unui egregor depinde de numărul persoanelor participante, de energia furnizată de fiecare și de timpul petrecut activ. Cu cât numărul celor care îl împărtășesc este mai mare, cu atât egregorul este mai puternic. La limită, chiar și o singură persoană care investește suficientă energie în ceva poate crea un egregor, o entitate care să protejeze și ajute la realizarea proiectului său. Egregorul conține energie psihică și credință. Energia sa este vizibilă în astral și se poate interacționa cu ea, având un caracter propriu atribuit de creatorii săi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un egregor poate fi reactivat și transformat de-a lungul secolelor. Egregorul Francmasoneriei contemporane a avut deja o istorie lungă înainte de a fi reînviat în secolul al XVIII-lea. Acesta este o ramură aurică a egregorului ce a animat spiritul unei masonerii mult mai vechi. Egregorul poate fi activat de o singură persoană pornind o idee creativă la care aderă mai mulți oameni. Un egregor poate fi rezultatul unei rugăciuni colective, al unei terapii de grup, al unei energii de vindecare sau al unui ritual șamanic, dar poate fi, la fel de bine, rezultatul extremismului religios, politic, naționalist sau chiar al unui eveniment traumatic ce generează o emoție colectivă puternică și durabilă ca atacurile teroriste sau calamitățile. O reprezentare simbolică va da formă concretă egregorului, susținând imaginea vizuală. Acest semn va reprezenta natura sa, obiectivele și mijloacele sale: sigiliul lui Solomon, steaua lui David, pentagrama, crucea, triunghiul masonic, zvastica. Simbolul poartă în sine o reprezentare figurată a ființei umane. Ele sunt o formă de protecție, un sprijin și un punct de legătură între membri, devenind adevărate talismane.
    Efectele mobilizării psihice
    În unele spitale din America și Europa există „grupuri de rugăciune“ care se roagă pentru vindecarea bolnavilor. S-a constatat că pacienții cu boli severe pentru care se rugau aceste grupuri s-au recuperat mult mai repede decât pacienții care nu au beneficiat de aceste grupuri. Același lucru este valabil și în cazul muncii, dacă grupul este unit „pe aceeași lungime de undă“, proiectul va fi finalizat mult mai repede. Puterea egregorului depinde de „masa psihică mobilizată“. Cu cât este mai alimentat, cu atât influența lui se extinde și puterea sa crește. Dacă nu este hrănit, forța sa slăbește și dispare. Un egregor, hrănit de milioane de oameni o perioadă considerabilă de timp poate deveni independent și capabil de a se regenera hrănindu-se cu energia „sclavilor“ lui. Mai poate, de asemenea, să dezvolte o conștiință proprie și să devină redutabil. Lumea materială și cea psihică sunt guvernate de aceleași legi. Viața unui egregor este asigurată de numărul de membri ai unui grup, de disciplina lor, de legătura dintre ei, de respectarea strictă a ritualurilor și, de asemenea, de valurile de simpatie sau antipatie ale lumii. Egregorul își trage energia din energia fiecărui membru al comunității și durează atâta timp cât are putere. Recursul la tradiție îi asigură existența de-a lungul timpului. Reconectarea la o tradiție veche înseamnă reconectarea la energia unui egregor al trecutului, printr-un lanț care leagă adepții unei societăți dincolo de timp și spațiu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Spirite care pun lumea în mișcare
    Energia unei căi depinde de capacitatea de integrare a individului în energia unui egregor. Este limpede de ce religiile doresc să convertească cât mai mulți adepți la cauza lor. Sistemul are nevoie de energie vitală, iar numărul real de beneficiari ai unui astfel de egregor nu poate furniza o cantitate importantă de energie psihică concentrată pentru a-l alimenta. Anumite păreri susțin că egregorul poate deveni o personalitate veritabilă, produsă de gândurile colective puternice ale unui ansamblu de individualități reunite în jurul aceleiași acțiuni, dar independentă de componentele sale. Această entitate este produsă de devotament, fanatism, entuziasm. Marile ideologii politice, religiile sunt egregori, dar și energiile sectelor religioase, ale meciurilor de fotbal sau discursurile lui Hitler. Eliphas Levi afirma că egregorii sunt zei care se nasc din suflarea lui Dumnezeu, acele spirite care pun lumea în mișcare și creează forme. „Acești egregori apar din gândirea unanimă a individualităților amplificate, sunt menținute în viață prin ritualuri sau sacrificii și câștigă putere ocultă de acțiune proporțională cu intențiile liderilor lor.“ Inițiați sau nu, pentru a lupta împotriva unui egregor trebuie să știm să ne controlăm sentimentele, emoțiile, gândurile. Simplul fapt de a ne gândi la un egregor înseamnă a-l hrăni. Ura, invidia, dragostea, idolatrizarea, rugăciunea îl hrănesc. Anumite secte antice sau religiile animiste jertfeau o oaie în timpul sărbătorilor, deoarece sacrificiile sporesc vitalitatea egregorului. Masele neobișnuite cu conceptul privesc aceste lucruri ca pe o tradiție banală. Detașarea de un egregor este foarte dificilă și cel mai bun mod de protecție este de a adera la un concept de o putere echivalentă cu cea a egregorului.
    Web:
    mistica.ro/blog/egregorul-sau-energia-gandurilor/

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. Arabii,cind se roaga toti la aceeasi ora,dau energie unui fel de duh(sau egregor,sau un mic dumbezeu),care le indeplineste dorintele,de-aia au ei petrol si bunastare

      Ștergere
    2. 21.43 si ce vrei sa zici , sa lasam ortodoxia si sa trecem la islam ? Ce minte de bibilica aveti .

      Ștergere
    3. 21:43, se numeste gin acela...
      Egregorul, in timp, capata inteligenta proprie, devenind o entitate.
      Fiecare religie, de exemplu, are un egregor format.
      Fiecare tara are propriul egregor, etc.

      Ștergere
    4. Foarte multa desertaciune si inselaciune printre comentariile sau comentatorii nostri . Inainte sa fabulati
      intoarceti-va la dreapta credinta ortodoxa si da-ti fuba la preot sa va spovediti .Rugati-va sa va descopere Dumnezeu adevarul .Apoi nu cred ca o sa mai aberati atat .
      Uitati-va si la serialele astea sa vedeti ce va asteapta
      https://www.youtube.com/watch?v=K4brBd_D7ks

      Ștergere
    5. 17:15, candva vei intelege mai multe, poate. Dar toate la timpul lor. Margaritarele nu sunt pentru oricine. Cel care nu poate pricepe nu le poate vedea. De ce nu poate pricepe? Pentru ca mai are drum lung de parcurs. Dar rabdare, candva va veni si pentru tine o vreme de inteleptire.

      Ștergere
  8. ce nu intelegi?!-pers de mai sus este in new age-explica in termenii acestei asa zise societati care este condusa de masoni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:13, aici te contrazic. Trebuie sa intelegi ca nu tot ceea ce tie ti-e necunoscut este new-age. Exista cunoastere la care tu nu ai ajuns, dar aceasta nu inseamna ca este new-age. Este cunoastere foarte veche, dar ascunsa, pentru ca nu oricine poate sa stie despre ea. Caci doar inteleptii o pot purta. "Margaritarele" nu sunt pentru oricine.

      Ștergere
  9. Pai ca sa inteleg si eu , aceste postari lungi fara un efect bun , duc catre -ezoterism- , adica spre invatatura draceasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poti numi dracesc ceva ce tu nu intelegi. Informatia de mai sus este mai pretentioasa, nu o poate intelege toata lumea si nici ce implica si la ce foloseste.

      Ștergere
    2. An.16.34 si an.17.02 din pacate necunoasterea poate duce la frica si uneori chiar si la agresivitate(sa nu uitam ca in vremuri foarte vechi au existat intelepti si oameni cu o cultura vasta care erau nu doar blamati,ci chiar ucisi deoarece nu au fost intelesi de majoritatea semenilor.Ba chiar si in vremuri mai apropiate de noi s-a intamplat asta...).

      Ștergere
    3. 13:27, da necunoasterea poate semana moarte. De multe ori Cunoaterea la un anumit nivel nu poate fi facuta cunoscuta, exact din acest motiv. De aceea ea nu vine decat pe masura inteleptirii. Poti cere unui copil mic sa rezolve integrale? Nu! El nu va intelege pentru ca nu poate inca. Asa si in cazul prezent aici. Cineva a scris despre egregori. Este informatie de calitate dar nu toata lumea poate intelege ce este cu ea. Cine cunoaste stie despre ce este vorba! Cine nu, va spune ca este new-age sau ca este ceva demonic. Dar nu toata lumea poate rezolva integrale, decat cei in masura. Numai bine!:)

      Ștergere
  10. toate relele incep cu intentii bune.https://www.youtube.com/watch?v=HnMl9ct8VwU

    RăspundețiȘtergere
  11. S-a testat deja primul,cu o casca conectata direct in creer

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ala saracul numai liber nu e.Ca si cum ar avea microcip,il dirijeaza astia cum vor.

      Ștergere
  12. http://www.press-mania.ro/stiri/it-c/gadget/video-care-este-prima-tara-din-lume-care-a-acordat-cetatenie-unui-robot-cu-chip-uman-2364829.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Vor sa faca din om care are chipul si asemanarea creatorului cu un cyborg comandat din mouse de la compiuter cu asta ii incata pe slugile lui cel viclean.Va dati seama cine rade la urma rade mai bine .

    RăspundețiȘtergere
  14. PUTIN AVERTIZEAZĂ: Soldaţii modificaţi genetic sunt mai periculoşi decât ''bomba nucleară'
    'Manipularea genetică este una din achizițiile foarte controversate ale biologiei moderne. Temerile privind primejdiile manipulării genetice sunt mereu alimentate de filmele și romanele sci fi care ne înspăimântă mereu cu apariția unor monștri care ne pot distruge nu doar viețile, ci chiar întreaga civilizație umană.

    Soldaţii modificaţi genetic ''mult mai periculoşi decât bombele nucleare'' ar putea deveni în scurt timp o realitate, afirmă preşedintele rus Vladimir Putin. În cadrul unui festival pentru tineri, Putin a afirmat că o armată de ucigaşi antrenaţi ar putea fi creată de cercetători prin intermediul modificării ADN-ului. Liderul de la Kremlin susţine că oficialii din întreaga lume ar trebui să propună reglementări stricte privind crearea soldaţilor ucigaşi care nu simt frică sau durere.http://www.b1.ro/stiri/high-tech/putin-avertizeaza-soldatii-modificati-genetic-sunt-mai-periculosi-decat-bomba-nucleara-202665.html

    RăspundețiȘtergere
  15. o fi vorba de acest lucru? http://www.mediafax.ro/externe/arabia-saudita-a-oferit-cetatenie-unui-robot-feminin-in-timp-ce-restrictioneaza-drepturile-femeilor-16794914


    Alina

    RăspundețiȘtergere
  16. pt 26 oct 16.34 margaritarele sunt pentru porci?-de unde stii ce cunostinte extrasenzoriale am ! musca -ti limba si controleaza-ti vocabularul-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 00:55, dar cine a spus ca margaritarele sunt pentru porci??? De unde o scoti tu pe asta? Mai citeste inca o data dar cu atentie mesajul.

      Ștergere
  17. Cei care sunt habotnic religiosi ar trebui sa inteleaga faptul ca religia nu exclude puterea gandului.Puterea credintei include cugetul si inima.Amintiti-va de grauntele de mustar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:33, cand veti cere sa credeti ca ati si primit. Si va va fi dat voua.
      Asta este o cheie. Cine intelege va deschide multe "usi" cu ea.

      Ștergere
  18. asa este !anonim 23:49 .Sant mechanisme universale care daca le folosesti ne dau cea mai mare putere .Aicia trebuie complectat ca ceea ce ceri trebuie sa fie intr o traire inalta adica sa simti ca te inalta si sa nu creeze un adaos a orgoliului si a posesivitatii .

    RăspundețiȘtergere