vineri, 27 octombrie 2017

PARIS ! TURNUL EIFFEL ÎN PERICOL ???


                           26 Octombrie 2017,ora 6,27 dimineata !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,vad stand cu ochii închisi în pat, vad o fetiţă frumoasa ca un Ingeras ,ce strangea la pieptul ei micut ,o păpusică mai mare decat ea.
Fetita statea asezata jos pe iarbă, ca atunci cand, cineva ar vrea sa-i faca o poză frumoasa.

turnul eiffel - getty.

Fetiţa râdea si era tare ,tare fericita ca se afla in acel loc.
În clipa urmatoare insa, mi se arata si locul in care era fetita.
O forta nevazuta,imi arata de jos in sus,adica ,de la fetita care statea pe iarba strangandu-si fericita păpusica la piept, si cand a trecut de capsorul fetitei de circa 5 -6 anisori, vad ceva inalt centimetru cu centimetru, pâna a ajuns in varf.
Si astfel dragilor, am vazut că locul unde se afla fetita fericita,era TURNUL EIFFEL, sau posibil,un al TURN care sa fie identic sau aproape la fel cu TURNUL EIFFEL de la PARIS.
Dragii mei, trebuie ca AUTORITATILE FRANCEZE sa fie foarte vigilente, si -n mod special ,sa-si sporeasca atentia ,in zona unde se afla TURNUL EIFFEL.
Vom auzi despre acest faimos TURN EIFFEL ,dar sa nadajduim ca va fi de bine.
                             Cu dragoste,Maria.


P.S.

Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

CARTILE (materialul) au plecat deja spre EDITURA 

 KITCOM pentru fi editate!


Fotografia postată de George Tulea.Fotografia postată de George Tulea.
Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata,prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunteti precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum ,costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT ,


sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:


                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI ...

https://plus.google.com/.../posts/iFjAcN6P4EK

Translate this page
Jul 31, 2014 - CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI , ŞI EXPLICAŢIA LOR !

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0
Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...
                                   Cu dragoste si cu pretuire,Maria.

12 comentarii:

 1. Ati scris despre Moscova.
  Prima ZĂPADĂ din Europa a căzut la Moscova
  http://www.b1.ro/stiri/externe/prima-zapada-din-europa-a-cazut-la-moscova-video-202943.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Întotdeauna ,prima zăpadă a căzut la Moscova...

   Ștergere
 2. Sindromul broaştei fierte - cum suntem omorâţi încet dar sigur

  Dacă ceva nu ne omoară din prima, nu suntem atenţi la problemă şi o repudiem imediat. Stabilim doze „de siguranţă” pentru diverse substanţe care ne contaminează – indiferent dacă este vorba despre alimente, apă, poluanţi sau vaccinuri.

  Până la urmă, credem că dacă substanţele respective nu ne omoară în primele 30 de minute, nu este nicio problemă, nu? Ei bine, dacă aţi dat din cap aprobator, sunteţi, probabil o victimă a sindromului „broaştei fierte”.

  Ce este sindromul „broaştei fierte”?

  Teoria este bazată pe o observaţie – şi anume că un broscoi aruncat într-o oală cu apă încălzită zdravăn va sări imediat afară, însă dacă este pus într-o oală cu apă rece, dar care este încălzită treptat până în punctul de fierbere, va sta acolo până va fi fiert odată cu apa.

  Unora li se pare că din punct de vedere ştiinţific aşa ceva pur şi simplu nu poate avea loc. Cu toate acestea, există dovezi despre un asemenea comportament, iar pasajul următor, extras din fişe ale unor experienţe de laborator, arată că el chiar a avut loc.

  “Goltz a crescut temperatura apei de la 17,5 °C la 56 °C în aproximativ 10 minute, aşadar cu o rată de 3,8 °C pe minut, în partea sa de experiment, care încerca să arate că broaştele vor încerca să scape. Pe de altă parte, Heinzmann a încălzit apa cu broaştele o perioadă de 90 de minute de la aproximativ 21 °C la 37,5 °C, cu o rată de sub 0,2 °C pe minut.

  O sursă din anul 1897 susţine că “într-unul dintre experimente, apa a fost încălzită cu o rată de 0,002°C pe secundă iar broasca din vas a fost găsită moartă după 2 ore şi jumătate, fără să încerce să scape”.

  În 1888 William Thompson Sedgwick a explicat această contradicţie dintre rezultate: chestiunea esenţială, afirma el, era rata diferită de creştere a temperaturii, acest factor fiind singurul care determina rezultate diferite pentru viitorul broaştelor.

  “Se pare că dacă apa este încălzită suficient de lent, nu va determina nici măcar reacţii reflexe din partea unei broaşte normale; dacă este mai rapidă, însă, totuşi, suficient de lentă, broasca tot nu va reacţiona pentru a ieşi din vas.

  Fenomenul descris este similar cu cel prin care trec oamenii astăzi. Încet dar sigur suntem otrăviţi şi prost-alimentaţi. Zilnic. Însă fenomenul este atât de gradual încât foarte puţini oameni îi înţeleg ramificaţiile.

  Am devenit prizonierii unor noţiuni referitoare la doze „sigure”, limite etc., care ne sunt servite de diverse guverne, organizaţii şi voci cu autoritate în materie de sănătate - încât am ajuns să fim siguri că dacă ne menţinem în aceste „zone de siguranţă”, cumva, sănătatea noastră nu va fi deloc afectată negativ.

  Realitatea este că, din cauza dozelor mari de substanţe nocive pe care le introducem zilnic în organism, indiferent dacă este vorba despre alimente, apă, aer, substanţe prezente în locuinţe, toxine emanate de mobilă, electronice şi autovehicule – sau dacă este vorba despre proasta alimentaţie datorată dietelor compuse din hrana „moartă” pe care o consumăm întruna – sfârşim prin a grăbi o moarte a celulelor noastre. Acest lucru converge în timp într-un punct în care încep boli, dureri în articulaţii şi alte forme de suferinţă.

  Majoritatea oamenilor îl numesc „îmbătrânire”. Eu îl numesc „acumulare de toxine şi proastă alimentaţie”. Diferenţa este enormă.

  RăspundețiȘtergere
 3. 2.
  Gândiţi-vă la faptul că astăzi majoritatea oamenilor încep să se simtă bătrâni după 35 de ani - ca să nu mai vorbim de incidenţa cancerului la vârste de 20 sau 30 de ani, fenomen care pur şi simplu nu exista acum 50-60 de ani. Cu alte cuvinte, după numai 12 mii de zile petrecute pe această Planetă, având expuneri multiple la toxine - de diferite grade (de exemplu mercurul din plombe şi vaccinuri), ajungem să nu mai funcţionăm cum trebuie.

  Nu ignoraţi flacăra constantă care arde sub oala în care am fost plasaţi. Vă veţi afla un pas mai aproape de boli nemiloase, şi, până la urmă, de o moarte probabil prematură.
  Medicii ne conving pe toţi că aceste doze „mici” sunt „sigure” şi că n-ar fi nicio problemă cu ele. Auzim constant că ele nu se acumulează şi că organismul le va elimina cumva.

  Este adevărat că un organism care funcţionează normal poate elimina cantităţi serioase de toxine. DACĂ ar avea o condiţie optimă şi DACĂ ar trăi într-un mediu mai puţin poluant.

  Din păcate ambele condiţii sunt rareori îndeplinite, astfel că ficatul nostru să funcţioneză mult mai prost, iar la un moment dat poate să ajungă să nu mai facă faţă. Efectul? Intoxicare în cascadă.

  RăspundețiȘtergere
 4. 3.
  Apoi, într-o zi, primeşti un diagnostic

  Cancer. Artrită. Alergii. Hipotiroidism. Fibromialgie. Iar lista poate continua cu cele 1001 de boli ale prezentului, una mai înfricoşătoare decât cealaltă.

  În ziua când primeşti diagnosticul boala pare că a apărut din senin. Nu îţi pui problema că ai fi inhalat plumb, toxine, fum de maşină, E-uri în alimente, fum de ţigară, alcool în exces – şi toate în acelaşi timp. Toate erau doze mici, deci n-ar fi trebuit să fie nicio problemă.

  Din păcate fraza de mai sus este o minciună care afectează vieţile şi viitorul a şapte miliarde de oameni.

  Una dintre problemele cele mai mari ale vieţii moderne este exact această picurare înceată, zilnică - de toxine în alimente, apă, aer, produse de igienă - care, combinată cu proasta nutriţie şi lipsa de exerciţiu fizic, ne distruge încet dar sigur. Dacă mai introducem în ecuaţie miile de medicamente (care au, mai toate, efecte secundare), operaţii şi alte intervenţii medicale – veţi observa că există o mare şansă ca problemele de sănătate să înceapă la vârste mult mai timpurii şi că, probabil, veţi avea de înfruntat zeci de ani de dureri şi boli.

  Toate – în numele progresului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Minunata expunere!Sper sa citeasca cati mai multi si sa priceapa ca asta e adevarul!!!

   Ștergere
  2. Si cine e vinovat ca traiesti in lumea asta?
   Evolueaza si nu te vei mai incarna intr-o lume 3D.

   Ștergere
  3. Aveti perfecta dreptate asta e moartea cu încetinitorul,dar unde să ne ascundem?Peste tot suntem bombardat cu chimicale, iar poluarea e din ce in ce mai mare.Au tăiat pădurile,au distrus parcurile, iar nr. masinilor a crescut.DS

   Ștergere
 5. Mai demult teroristii au amenintat ca turnul Eifel va fi atacat.Nu e mare lucru sa se intample ceva.Am vazut la stiri cand se vorbea la televizor ca sunt informatii sigure ca teroristii vor sa comita atentate ca in 11 septembrie.Vor sa deturneze avioane si sa produca Mari explozii.Dumnezeu sa ne pazeasca de aceste nenorociri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 27 oct 20.53 nu cred că se mai complică teroriștii cu atentate in avioane, cind au gasit o metoda mult mai la îndemîna cu masinile, care intra in mulțime.La avion riscă sa fie principe cind asa se desfasoara in voie.Fura sau închiriază o masina si fac prăpăd,după cum am vazut in ultimul timp cu toții.DS

   Ștergere
  2. Anonim 27 oct 20.53 nu cred că se mai complică teroriștii cu atentate in avioane, cind au gasit o metoda mult mai la îndemîna cu masinile, care intra in mulțime.La avion riscă sa fie prinsi pe cind asa se desfasoara in voie.Fura sau închiriază o masina si fac prăpăd,după cum am vazut in ultimul timp cu toții.DS

   Ștergere
 6. despre posibil atac asupra turnului EIFFEL s-a scris de acum cativa ani si multe alte embleme ale lumii

  RăspundețiȘtergere