duminică, 8 octombrie 2017

UN ASTEROID STĂ CA UN PALOŞ , DEASUPRA PLANETEI PĂMÂNT !


                              28 -29  Septembrie  2014 , ora 1,00 !

                                    Dragii mei,

         În timp ce ma rugam acum, in această noapte, văd fără să vreau, ceva uimitor !
Eu eram cu ochii la Sfintele Icoane si -n acelaşi timp vedeam si in dreapta mea ,ca si cum ,in loc de ureche as fi avut un al treilea ochi.
Vedeam fratilor un Cer uşor înorat, chiar ceţos, asa ca în poza de mai jos.
Iar pe un astfel de Cer ,fara nimic pe el, a apărut UN  ASTEROID , ca si acesta din poza de mai jos.
Related image
Dragii mei, ca si pozitie pe Cer ,era cam pe unde coboară Soarele pe timp de vara pe la ora 17 !
Când  Soarele trece de mijlocul Cerului, si - abia începe coborârea, acolo se afla si ASTEROIDUL !  
Avea formă ovala  precum în poza cu nr.2!
 Iar culoarea -i era ,ca in poza cu nr 1.
ASTEROIDUL era la verticala pe Bolta Cerească. 
Fiind oval nu era culcat pe Bolta Cereasca ,ci era perfect la verticală. 

                            1.
                                                          2.                           Dragii mei, am ramas uimita si eu de ceea ce am vazut in aceasta noapte, in timp ce ma rugam.
                    Ce as putea ca sa mai spun?
Vom auzi in timp de acest ASTEROID,
care va trece foarte aproape de Planeta Pământ ,sau Doamne fereste să lovească chiar Pământul.
Cand scriam mai sus că Asteroidul va trece foarte aproape de Pământ, un glas mă corecteaza si-mi spune sa scriu :

         " Extrem de aproape de Pământ !" 

Dragilor, ce pot sa mai spun ?
Se întâmplă atâtea Minuni prin toate câte vad, aud si traiesc, căci rămân fără cuvinte si eu.
Nici eu nu stiu, cum de pot vedea despre toate câte sunt în Lumea asta mare, şi -n întreg UNIVERSUL.
Ati văzut si voi dragii mei, ca din toate câte scriu sunt diversificate si din absolut toate domeniile.
Nu o spun spre laudă, Doamne fereste ;ci pentru ca si eu sunt uimita de toate cate traiesc. 
Imi pare tare rău însă, că nimeni dintre Semenii nostri ,specialisti din toate domeniile, nu iau în seama cele scrise de mine şi spuse de Dumnezeu! Păcat !
 As fi putut colabora cu multe Instituţii, din mai multe domenii! Nu aveam si nici nu am nevoie ,de nicio plată sau răsplată !
În DAR am primit de la DUMNEZEU şi de la MAICA  DOMNULUI, în DAR  dau si eu.
                                      Cu dragoste, Maria.  

23 de comentarii:

  1. Asteroidul este profetit din anii 1980 , si va cadea in Porto Rico.
    Vizionarul se gaseste pe youtube.
    Intr-un mesaj al lui IISUS din 2010 , [mesajele din Cartea Adevarului date Mariei Milostivirii Divine....o vizionara Crestina din Europa] spune despre acest asteroid .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este scris si in Biblie la trambite, de Nostradamus si de inca vreo 2 profeti cunoscuti.

      Ștergere
    2. Există o poveste orientală despre un magician foarte bogat, care avea foarte multe oi. Dar în acelaşi timp, magicianul era şi foarte rău. Nu voia să angajeze ciobani şi nici să înalţe un gard, să împrejmuiască păşunea unde păşteau oile lui. Ca urmare, oile rătăceau adesea prin pădure, cădeau în prăpăstii şi aşa mai departe, dar mai presus de toate fugeau, pentru că ştiau că magicianul le voia carnea şi blana, iar asta nu le plăcea deloc.

      În cele din urmă, magicianul a găsit o soluţie. Şi-a hipnotizat oile şi le-a sugerat, în primul rând, că sunt nemuritoare şi că nu li se întâmplă nimic rău atunci când sunt jupuite, ba dimpotrivă, este foarte bine şi chiar foarte plăcut pentru ele; în al doilea rând, magicianul le-a sugerat că el e un stăpân bun, care îşi iubeşte turma atât de mult, încât e gata să facă orice pe lume pentru oiţele lui; iar în al treilea rând, le-a sugerat că, dacă e să li se întâmple ceva, n-o să li se întâmple chiar atunci şi, în orice caz, n-o să li se întâmple în acea zi, aşa că nu aveau de ce să se gândească la aşa ceva. În continuare, magicianul le-a sugerat oilor că, de fapt, ele nu sunt oi; unora le-a sugerat că sunt lei, altora că sunt vulturi, altora că sunt oameni şi altora că sunt magicieni.

      După asta, toate grijile şi necazurile lui cu turma au luat sfârşit. Oile n-au mai fugit niciodată, ci au aşteptat mereu în tăcere momentul când magicianul avea să aibă nevoie de pielea şi de carnea lor. Această poveste ilustrează foarte bine condiţia omului.”

      Ștergere
    3. Foarte potrivita povestioara,felicitari an23:18 pentru ca ai gasit o cale pentru a transmite...Dar oare cati inteleg?

      Ștergere
    4. Nici pe departe nu este aceasta conditia umana anonim 23.18. Daca am avea credinta ca Dumnezeu exista si incredere ca vom fi ajutati de EL atunci cand avem nevoie, nu ar mai trebui sa dam crezare unor poeme scrise de oameni ce au suferit traume emotionale puternice si si-au piedut increderea in Dumnezeu.
      Traim intr-o lume in care binele si raul traiesc si lucreaza impreuna. In viata aceasta trecem prin intuneric ptr ca, intr-un final, sa gasim lumina. Unii reusim, altii nu. Insa totul depinde de credinta noastra. DUMNEZEU ATAT ASTEAPTA DE LA NOI:SA CREDEM IN EXISTENTA LUI SI SA AVEM INCREDERE CA VA FACE TOT CE ESTE MAI BINE PTR NOI. Poate schimba totul intr-o clipa. Depinde de noi cat de mult il lasam sa faca parte din viata noastra.
      VIITORUL NU ESTE BATUT IN CUIE . MI S-A SPUS SI DEMONSTRAT IN NENUMARATE RANDURI TOCMAI PTR A VEDEA SI A AVEA INCREDERE CA ASA ESTE.AM VENIT PE PAMANT SA INVATAM.STA IN PUTEREA NOASTRA SA ALEGEM CAILE PE CARE SA LE URMAM PTR A INVATA LECTIILE CE TREBUIE INVATATE IN ACEASTA VIATA. Asta este cea mai mare provocare pe care noi am acceptat-o atunci cand am decis sa venim pe Pamant. Si vrem sau nu, trebuie sa facem fata vietii inarmati cu o personalitate duala ce ne-a fost pusa la dispozitie. De-a lungul existentei noastre suntem cand buni, cand rai, in functie de situatiile prin care trecem. Dar daca am constientiza ca situatiile prin care trecem sunt proiectii ale gandurilor noastre din trecut am alege in mod constient ce ganduri proiectam in viitor?
      Suntem atat de diferiti din toate punctele de vedere, nu trebuie sa mai enumar diferentele si avem atat e de multa tehnologie cu care, fie sa ajutam, fie sa distrugem omenire. Toate ne-au fost puse la dispozitie cu acordul lui Dumnezeu tocmai ca spiritul nostru sa evolueze. Insa , cel mai important lucru este ca nu suntem singuri in evolutia noastra. Avem o gramada de entitati ce ne sunt puse la dispozitie ptr a ne ajuta. Trebuie doar sa credem in ei, sa-i chemam si sa-i lasam sa ne ajute. Cu cat vom deveni mai constienti ca nu suntem singuri si frica va disparea. Aceste entitati din plan Divin vor intra si se vor manifesta in viata noastra doar daca le vom da noi voie. Altfel, vor sta, ne vor privi si ne vor lasa sa ne descurcam asa cum vom sti noi mai bine.
      Singura cale de a trece cu bine de toate incercarile ce vor veni este de a integra spiritualitatea in viata noastra. Trebuie sa acceptam ca ceea ce se intampla in Univers este mult mai complex si depaseste cu mult capacitatea noastra de intelegere limitata. Carmen M

      Ștergere
    5. O...asta da povestire cu talc,an.23.18.! Ma intreb cati o sa inteleaga adevarul din spatele povestii...Iar daca o sa-l inteleaga,cati il vor accepta...e greu de "digerat"asa ceva.

      Ștergere
    6. Carmrn M,nu ati inteles povestioara,mai meditati ;)

      Ștergere
    7. Carmen M, pe Dumnezeu cel adevarat nu-L gasesti in dualitate.

      Ștergere
    8. Ba cred ca am inteles f bine . Insa mi se confirma inca o data , daca mai era nevoie, ca mai multi citesc acelasi lucru si fiecare intelege altceva. Dar de aceea lumea asta e atat de frumoasa, ptr ca suntem atat de diferiti. Toate cele bune! Carmen M

      Ștergere
    9. Carmen M, ca sa intelegi mai bine ce a dorit sa spuna 23:18, te rog sa vizionezi acest video. Este in limba italiana (sper ca intelegi aceasta limba). Dar merita vazut! Este prezentat un mare adevar:

      https://www.youtube.com/watch?v=6oB0jMp6pBY&feature=youtu.be


      Ștergere
  2. Asteroidul vine, planeta Nubiru vine. Ne mai miram ca avem fenomene din cele mai bizare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da. Asa stiam si eu.Din profetii sau ce spun si sfintii parinti,asteroidul va cadea langa Puerto Rico. Va fi un tsunami urias si va declansa cutremure in toata lumea.Dimineata la ora locala 2:00.

    RăspundețiȘtergere
  4. Puerto Rico este pe alt meridian-aca la ei este 2 noaptea in romania este spre seara -sa ne fereasca DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  5. An 23:18 , povestioara cu oile duce catre Ezoterism ,care nu are nici-o legatura cu Crestinismul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.23.06 ma tem ca e prea tarziu.Nu cred ca se mai poate face nimic,nu se mai pot schimba...

      Ștergere
    2. 18.58 Pai sunt multi cu new age-ul aici , nu te-ai lamurit ?

      Ștergere
    3. Carmen M e una dintre ei,nu vedeti cate debiteaza,Doamne fereste!

      Ștergere
    4. 07:41 ce intelegi prin new-age?

      Ștergere
  6. new age=noua ordine mondiala condusa de oculta

    RăspundețiȘtergere
  7. In traducere - varsta noua , era noua .Probabil si in urma cu 2000 ani Isus a fost considerat un new age :) .Confundati malaiul cu grisul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu era chiar atat de new age, gnosticii vobeau de multe din lucrurile alea de ceva timp, cred ca asta e si motivul pentru care crestinismul s-a raspandit cu o viteza fabuloasa in nordul saharei/africii.

      Cred ca aia il asteptau ca pe painea calda...

      Poate ma insel, a trecut ceva timp de cand am studiat subiectul asta...

      Ștergere
  8. 11 oct 12.23 malaiul cu grisul se amesteca fizic-numai ca new age tot de ocultisti este manevrata-asadar este perioada zis-noua dar care nu aduce vesti bune -condusa din umbra de masoni

    RăspundețiȘtergere