vineri, 20 martie 2015

UN NOU CUTREMUR INTENS !

                                             Noapte de 19-20  Martie 2015, ora 2,45 !

                                                                             Dragii mei

În această noapte, când abia mă băgasem in pat de 5 minute, am stins lumina, am închis ochii ,asteptând ca s-adorm.
Stând cu ocii închisi, văd dragilor, în doar câteva clipe o încăpere spre Est, în care intra o femeie ce ţine la pieptul ei, o sacoşică din plastic, a cărei torţi , tocmai s-au rupt de greutatea din interiorul plasei.
Femeia intra în cameră ,îmi arată sacoşa plină cu usturoi căpăţână, usturoi ce era plin de pământ umed; usturoi ce era tăvălit în noroi , precum dăm noi carnea prin făină şi ou, la şniţele.
Ziceai că acel usturoi, a fost cules de sub Pământul îmbibat de apă, s-au că ar fi iesit singur la suprafaţă si a stat în noroi.
Această femeie ,îmi întinde sacosa cu usturoi ,ca să-mi arate ce este în ea, si spune :

                  "Asta înseamnă a fi cutremurat !
               S-a cutremurat !
               Vezi ,asta înseamnă a fi cutremurat !

Apoi îşi retrage la piept sacoşa cu usturoiul plin de noroi, si aud un alt glas, care vine din dreapta ei, mai la distanţă înspre Răsărit, glas care spune aşa :

                     "Un nou Cutremur.
                 Un nou Cutremur !" 
                   Del og følg os her Facebook Twitter Google + Mail Udskriv
Iar aici dragilor, totul dispare si eu mă grabesc a scrie în caietul de sub căpătâi, cele auzite si cele văzute.
Dragii mei, eu nu stiu a vă spune unde anume ,în ce Ţară anume, va avea loc acest Cutremur intens ,care va scoate Apa din matca ei. Şi nici ziua ,când se va produce acest Cutremur mare, nu stiu .
Ceea ce stiu fara nicio îndoială în suflet, este faptul că, "ROMÂNIA  este ocolită si ocrotită de orisice DEZASTRU natural , precum si de Cutremure devastatoare !"
Noi să avem CREDINŢĂ  tare, în Bunul Dumnezeu si-n Maica Domnului,să împlinim cu dragoste si din dragoste infinită ,PORUNCILE  DOMNULUI .
Dragii mei , să mergem la Sfanta Biserică ,măcar în Ziua Sfântă a Duminicii, ca să ne hranim Sufletul cu Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie -
Iar la finalul Sfintei Slujbe, să ne spovedim la Părintele duhovnic, sa ne usurăm sufletul de păcate, ca apoi ,să ne învrednicim a primi din mâna Preotului ,unde in mod nevăzut stă MÂNTUITORUL , şi să primim ,Sfânta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie, cu Prea Sfânt si cu Prea Scump ,Trup si Sângele Domnului, AMIN ! 
Aşa să ne ajute Bunul Dumnezeu, si Măicuţa Domnului !
                                          Cu dragoste, Maria.
  

   

3 comentarii:

  1. Sacosa cu usturoi v-a intins-o dvs.! E ceva care va priveste direct,veti trai personal ce se va intampla.Iar faptul ca era plin de noroi acel usturoi:e vremea ploioasa si pamantul imbibat cu apa.
    Zic si eu, imi dau cu parerea...si mai cred ca acest cutremur va fi la noi,cat de curand.
    Ma iertati daca bat campii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma bucur când sunt mai multe păreri. De menţionat că nu a fost vis !
      Ci o traire ca si toate celelalte, eu fiind cât se poate de trează ! Usturoiul nu er pentru mine, ci doar mi-a arătat ,cât de tare era Pământul supra saturat de apă.

      Ștergere
  2. Dacă v-a arătat sacoșă înseamnă ca se va petrece la noi,saturat usturoiul de apa înseamnă ca va fi după foarte multe ploi. Sau din contra a avut în vedere cea care v-a arătat sacoșa ca ăsta s-ar fj intimplat după ploi și vijelii,furtuni,poate ăsta ar fi insemnind. Ca dacă o fi sa fie cutremur mare incit sa iasă usturoiul din pământ rezulta ca și noi oamenii o sa pățim tare de tot...dar bazindu-ne pe ceea ce ați spus ca România va fi păzită de cutremure...sa sperăm în bine. Doamne miluiește-ne pe noi, păcătoșii

    RăspundețiȘtergere