luni, 23 martie 2015

SĂ NE ÎNCHINĂM CUVÂNTULUI ! AVEŢI GRIJĂ DE PĂMÂNT !

                                                         22 Martie 2015, ora 13,20 !

                                               Dragii mei, 

Doar ce am ajuns acasa si am pregatit masa, după care am venit puţin la calculator.
Şi aşa căutând ca să răspund la Mesajele primite, aud dragilor un glas din Cer, care ne spune aşa :

              "Să ne închinăm Cuvântului !
         Să ne închinăm cu toată inima noastră , Mântuitorului  Iisus  Hristos! 
           Aveţi  grijă de Pământ !
           Să vă închinaţi Pământului !"
Clipă în care dragii mei, văd cum Cerul ca de noapte se deschide, iar în Cerul din Cer, care era de un albastru violet catifelat , văd pe DOMNUL şi MÂNTUITORUL  nostru Iisus Hristos.
Iisus,scumpul nostru Mântuitor, era pe Tronul Său , îmbrăcat cu vesminte roşii-grena, si cu o mantie albastra de culoarea Cerului Senin, pe deasupra vesmintelor roşii.
Pe cap ,Mântuitorul nostru avea o aureola ,de parcă ar fi fost ruptă din Soare, asa de tare stralucea.
                               Domnul Iisus Hristos pe tronul Slavei.
Iisus Hristos dragilor, stralucea pe Tronul Slavei Sale, acolo Sus în Cerul Său, cum ar straluci o mie de Sori la un loc.
Iisus era viu, în carne şi oase.
Dragii mei, după doar câteva clipe, Iisus este absorbit de Cerul  Său, şi în locul Tronului Său, văd O Sfântă Cruce mare, iar pe Sfanta Cruce, acolo Sus în Ceruri, stă IISUS  HRISTOS !
  
           Rastignirea Lui Iisus photo Wallapper.jpg.
Priveam la Iisus  Hristos rastignit pe Cruce, si in acelasi timp ma gandeam ca ,nu mai este prea mult timp, când iarăşi Îl vom vedea rastignit,şi m-am întristat tare . Dar m-am bucurat în următoarea clipă , gândindu-mă că ,  va veni şi Învierea Sa, a treia zi după Scripturi ,când ne vom putea bucura cu inima şi cu sufletul ,si vom putea spune din toată inima noastra : Hristos a Înviat !
Fratilor !
Să ne rugam Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos,din toată inima noastra si din tot sufletul nostru, căci numai asa Rugaciunea inimii noastre ,va fi primită de El, si va ajunge în clipa în care doar am gândit-o.
Să-L chemăm dragilor, în Rugaciunea noastra si sa fim pe deplin încredinţaţi că suntem auziti, si că ceea ce am cerut în Rugaciune, ne va  fi împlinit, numai daca ne sunt de folos sufletului.
Să ne închinăm Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, căci Ea ne este grabnic mijlocitoare  şi rugatoare la Prea Scump şi Prea Sfânt Fiul Ei si Dumnezeul nostru al tuturor.
                          maica-domnului.
Să fim buni dragii mei; buni la inimă şi la suflet, şi să facem fapte bune ajutând pe cei mai necăjiţi ca noi, din puţinul nostru ,dar s-o facem cu toată inima noastra.
Aşa să ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului, AMIN !
                                    Cu dragoste, Maria.

 

                                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu