marți, 3 martie 2015

AU FOST GĂSIŢI , CEI DOI COPII DISPĂRUŢI DIN SIGHISOARA ! AU FOST GĂSITI ÎNECATI ÎN RÂUL TÂRNAVA !                            Dragii mei,

Revin si vă spun că a fost găsit şi cel de-al doilea băieţel, tot înecat în râul Târnava.
A anunţat acum la RTV.

 1. stirileprotv.ro/stiri/socant/deznodamant-tragic-in-cazul...   Cached
  Copiii au fost gasiti inecati in ... Nicio urma de cei doi baieti disparuti in ... Solutia la care au apelat rudele celor doi copii din Sighisoara, disparuti de ...
 2. www.romaniatv.net/sfarsit-tragic-copiii-din-sighisoara...   Cached
  Sfârşit tragic pentru cei doi copii din ... ale celor doi copii au fost duse la IML pentru ... sighisoara copii inecati elevi disparuti sighisoara.
Din păcate, totul s -a  adeverit.
Astă noapte  si azi dimineaţă m-am rugat cu lacrimi la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa  Domnului, ca sa-l aduca la mal si pe celălalt băiat.
 Iar acum ,în mod cu totul uimitor, sa aud chiar acum ,ca a fost adus la mal, si a fost gasit si al doilea băiat.
Am multumit Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, că mi-a auzit ruga mea, si că acum trupul copilasilor, va putea fi înmormântat crestineste.
 Acum să lăsăm Autoritatile,să-şi facă treaba si  sa prinda criminalul !
Căci dacă cei de la IML, vor spune că acesti doi copii, s-au înecat accidental ,sau de bună voie, eu vă spun că gresec total ! 
Copilasii, au fost strangulati si aruncati in apă ! 
         DUMNEZEU  ,să-i aibă în paza Sa !

                        PROGRAM LUMINATIE - Lumanari aprinse la capataiul mortilor in ...
                                             Dragii mei, 
       Scriam în urmă cu o lună de zile, despre acesti doi băieţi dispăruţi, cum că, au fost sechestrati si omorâţi, apoi aruncaţi în Apă.
Am trimis si la câteva televiziuni MESAJUL meu, chiar si la POLITIA din Sighisoara, dar nimeni nu m-a luat în seama. Poate că dacă ar fi luat în serios MESAJUL meu, i-ar fi căutat peste tot, după semnalmentele pe care eu le-am scris în articol, şi i-ar mai fi găsit în viaţă pe copilasi .
Păcat ! Am încercat la atâtea Televizuni si la Organele in drept ca sa le spun unde se afla copilasii, dar nimic. Sunt pre mândri si prea orgoliosi, ca sa tina seama si de PUTEREA  LUI  DUMNEZEU, care lucreaza prin noi oamenii.
Asa am spus si spun si de ELODIA ! Dar nimenea nu cauta acolo unde am spus eu.
Mai mult decât să scriu dragilor, eu nu pot sa fac ! 
 P.S.
Am primit azi 3 martie 2015 un Mesaj, in care mi s-a spus că ,băietii au fost strangulati si apoi aruncati in apă !
 
Iată ce spune ,un Post de Radio din Sighişoara:
2 ore ·
Unul dintre baietii disparuti gasit inecat.
Inecat in Tarnava a fost gasit un minor cu semnalmentele si imbracamintea lui Daniel, unul dintre baietii disparuti de la domiciliu. Mama baiatului a confirmat imbracamintea ca apartinandu-i baiatului, dar pentru siguranta, pentru ca a trecut mai bine de o luna de cand a disparut si foarte multe zile in care a stat sub apa, va fi realizat maine si un test ADN.
Csabi, minorul cu care plecase la joaca Daniel in 21 ianuarie este cautat in continuare si nu este exclus ca si acesta sa fie inecat.
                 DUMNEZEU  şi MĂICUŢA  DOMNULUI, să-i aibă în paza Sa, acolo Sus, sufletul lor să devină Îngeri în Împărăţia Sa !

                               PROGRAM LUMINATIE - Lumanari aprinse la capataiul mortilor in ...


Iată ce scriam eu , în noaptea de început de februarie :

duminică, 1 februarie 2015


CEI DOI COPII DISPĂRUŢI , AU FOST SECHESTRATI DE UN BĂRBAT ÎNALT SI ATLETIC !

                              31  Ianuarie   -  1 Februarie  2015, ora 0,50 !


                                                                       Dragii mei, 


 1. stirileprotv.ro/stiri/social/copiii-disparuti-din...   Cached
  Disperarea e tot mai mare printre rudele celor doi copii de 13 ani care au disparut impreuna din Sighisoara, in urma cu sase zile.
 2. www.carcabot.ro/...doi-baieti-disparuti...la-sighisoara.html   Cached
  Solutia la care au apelat rudele celor doi copii din Sighisoara, disparuti de 6 zile. Amalia, 27 ianuarie 2015. Doi barbati din Afganistan au cerut azil in Romania.


                    MINORI SIGHISOARA..

Mă rugam la această oră târzie, iar în Rugaciunea mea,ÎL imploram pe Mântuitorul ca sa-mi spună unde sunt acesti doi copilasi disparuţi; ce s-a întâmplat cu ei.
Iar răspunsul la implorarea mea, către Iisus  Hristos, a fost unul extrem de dureros.
În clipa următoare, văd spre Sud , un Cer de noapte, si  o întindere mare de pământ, precum ar fi malul unei Ape.
Nu vedeam Apa, dar asa părea că este malul unei Ape,dar care mal are iarba uscata pe el, nu este numai cu nisip, ci are si iarba uscata.
Văd un bărbat înalt, îmbrăcat în negru tot, are circa 1, 80-1,90 m! Are corp atletic,din spate îl vedeam.
Era foarte agitat si foarte speriat.
Se uita spre în faţă, apoi se uita în dreapta sa jos, si in stânga sa, ca si când ar urma să faca ceva de o cruzime fara margini.
Acum urmeaza partea cea mai dureroasa.
Pe bratul drept al său, era un băiat cam de vârsta lui Csabi ; băiatul îmbrăcat în ,rosu,galben si albastru, din dreapta poză.
Băiatul era cu faţa în jos pe bratul drept al acelui bărbat, iar mânuţele si picioarele îi atârnau pur si simplu.
Csabi, avea pe el, o cămasa în carouri, era cred, un roşu spre grena, cu ceva negru ,sau albastru închis,pătratelele cămăsii.
Noapte fiind, O  LUMINĂ galbena stralucitoare si transparenta, se aseaza exact pe chipul plăpând al copilasului,si văd ca ,semăna ca două picături de Apă ,cu Csabi. 
Avea blugi albastri ,si cămasă in pătrăţele, (carouri ) rosu închis, cu albastru sau negru.
Copilasul ,nu dădea niciun semn ca ar fi constient.
Lumina aurie stătea numai pe chipul băietelului, si asa puteam sa-l vad bine.
Bărbatul care îl ţinea pe Csabi pe braţul drept, si cu faţa în jos culcat pe braţ, era foarte speriat, foarte grabit .Privea mai întâi înspre faţă, apoi jos în dreapta sa, si apoi spre stânga sa.
Când a privit în dreapta sa, la distanţă mică de până în doi metri de el, văd o  siluetă ca de copil, îmbracat în ceva negru, si părea că stă cu faţa în jos.
Bărbatul după ce s-a asigurat că nu-l vede nimeni, părea ca vrea sa arunce copilasul în acea (posibil) Apă , ce părea că este în faţa lui.
Eu nu vedeam Apa, dar totul părea să ducă ca si pe malul unei Ape, spre Sud. 
Dragii mei, începând cu aceasta clipă, totul s-a rupt.Adică a disparut.
Dragii mei, să dea Bunul Dumnezeu ca acesti doi copilasi, să fie găsiţi în viaţă si să mă înşel eu.
Dar din nefericire, cred că acesta a fost destinul tragic al copiilor. Au fost prinsi,si probabil după ce li s-a luat viaţa, au fost aruncaţi în apă. 
Cu lacrimi în ochi şi-n suflet ,am scris acest articol despre acesti doi copilasi.
Şi totuşi mă întreb , dacă Doamne fereste, este asa precum am scris ?
Din moment ci mi s-a arătat ,ce s-a intamplat cu acesti copii, veti vedea dragii mei, că nu va mai trece mult timp si ei vor fi găsiţi.
                                      Cu dragoste, Maria. 
P.S.
În curând PĂTIMIRILE  LUI  IISUS  HRISTOS  şi RĂSTIGNIREA  SA, asa cum au fost traite de mine, care am fost luată din trup si dusă pe Muntele Golgota, în urmă cu 2000 de ani, unde am văzut Live, tot ce a pătimit Mântuitorul nostru scump !
Săptămâna aceasta, va fi gata Articolul

4 comentarii:

 1. Da , asa este s-a adeverit din pacate cum ai spus Maria in urma cu o luna de zile , dar cine sa ia in seama lucrurile care vin de la Dumnezeu? Parerea mea e ca NIMENI.

  RăspundețiȘtergere
 2. Oare ce o fi avut cu cei doi copii acel barbat inalt si atletic?Doar sa-i stanguleze?

  RăspundețiȘtergere
 3. Am citit raspunsurile anterioare, pe care evident, din lasitate, le-ati sters, si va sugerez sa nu mai aberati despre subiecte despre care nu aveti habar. Copiii locuiau foarte aproape de rau si orice de om putea deduce ca Tarnava ar fi fost un potential loc in care acestia au disparut. Autoritatile au confirmat ca copiii nu aveau urme de violenta pe corp (nu o sa mentionez ce "deductii" ati facut anterior cu privire la cum ar fi ajuns in rau) si cel mai probabil au cazut in apa incercand sa patineze, cand apa era inghetata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. STIMABILE ANONIM !

   Dumneata esti un laş, pentru ca te ascunzi sub anonimat ! Eu nu am sters nimic ! Sterg doar mesajele jignitoare la dresa mea. Daca AUTORITATILE au fost atât de prompte in cautarea copiilor de ce nu au cautat din prima in Râu? De ce i-a cautat prin toata ŢARA si prin strainatate ? Dar nu trebuie sa ma justific în faţa dumitale ! Eu scriu şi -atât ! Cine vrea sa creada, e bine ! Cine nu, tot bine ! Daca nu-ti place ce scriu, te rog nu te mai obosi, ca-ti face rau, schimba pagina !

   Ștergere