duminică, 29 martie 2015

SE TEM DE UN CUTREMUR ?! ROMÂNIA ? ROMÂNIA , ŢARA DUHULUI SFÂNT !

                                                       29  Martie 2015, ora 18,20 !
                      
                                              CINE ESTE DUHUL SFANT?

                                            Dragii mei,

În această după amiază, fiind la bucatarie si trebaluind, aud un glas dragilor, care spune ceva cutremurător la prima vedere.
Citez :
                            "Cutremur ?!
                    Se tem  de  un Cutremur !" 
                        Data Loggers

După care dragii mei, glasul dispare iar eu rămân iarasi uimită de cele auzite, deoarece ,asta noapte a fost deja un Cutremur de 4,9 in Vrancea ,  care s-a resimtit la cote diferite in mai multe orase di Ţară. 
Dragii mei, pot sa va asigur că ,nu se va mai repeta ceea ce a fost în 1977. 
Nu va mai avea loc un astfel de CUTREMUR DEVASTATOR în ROMÂNIA. 
Iată dragilor, ce imi spune un glas din dreapta mea  ,chiar acum când eu scriu acestea de mai sus , ca sa intareasca si mai mult cele scrise de mine, si spuse de Duhul Cel Prea Sfânt :
Citez: 

                  "ROMÂNIA ?!
                ROMÂNIA ,  Ţara  Duhului  Sfânt !"
 
Cred fratilor, că aceste Cuvinte de mai sus, v-au linistit in ceea ce priveste un posibil CUTREMUR  DEVASTATOR, care nu va avea loc, nici chiar daca toti Seismologii il cheama, pe la toate posturile TV si Radio.
Bucuraţi-vă fratilor ! Bucuraţi-vă  şi  vă  rugaţi cu mare Credinţă si cu Dragoste  infinită, Prea  Sfintei Treimi si Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu, si tuturor Sfintilor, că suntem POPORUL  ALES de BUNUL  DUMNEZEU ,in care FIUL  SĂU si MÂNTUITORUL nostru mult Prea Iubit, va veni pentru a doua oara pe Pământ, în ROMÂNIA  DUHULUI  SFÂNT !
Nu mă joc cu astfel de cuvinte, nu de la mine scriu, ci numai de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT !
                        
Nu eu vorbesc de la sine putere, ci  DUHUL  CEL PREA SFÂNT, îmi vorbeste, si-mi pune Cuvintele Sale, în urechea mea, in mintea mea, si-n gura mea,pentru ca eu să le pot scrie aici, si să fie pentru noi toţi : ADEVĂRUL  SĂU ! 
Trebuie sa fiti convinsi pe deplin, căci asa cum auzim in mod firesc glasul celui de langa noi, sau orice alt zgomot din jurul nostru, asa aud eu roaba Lui Dumnezeu, GLASUL  DUHULUI  SFÂNT !
Nu o spun spre laudă, ci pentru a vă convinge pe voi dragii mei, de ADEVARUL  LUI  DUMNEZEU, care este numai unul singur :
                 "CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU "!
 
Nu  mai stati dragilor cu frica -n sân, din pricina unui Cutremur mare, care nu va veni, ci mai bine si mai de folos va este, ca sa va puneti toată Nădejdea si toate grijile, în Mâinile Lui Dumnezeu,prin Rugaciune curata si sub Aripile Ocrotitoare ale Maicii Domnului.
Asa sa ne ajute Duhul  Cel Prea sfânt, din ROMÂNIA  DUHULUI  SFÂNT !
                                  Cu dragoste, Maria.   

2 comentarii:

  1. Scumpa noastră sa dea Domnul sa nu fie cutremur nici ca cel din 1940,1977,1908 ,în genere nici unul devastator!!!!Sa fie așa cum zici dumneata!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este vorba de un alt fel de cutremur....

    RăspundețiȘtergere