sâmbătă, 7 martie 2015

S - A ADEVERIT ! SEISM !!! CUTREMUR PE LUNA DE PE CER !


                                                                   Dragii mei , 

Scriam in 22 februarie 2013, despre un Cutremur al Lunii!
Atunci nu stiam că va fi vorba de LUNA  de pe Cer.
Nici nu prea aveam experienţă în ale Internetului, si criam cu negru, cu litere foarte mici.
Dar nu asta conteaza acum, nu scrisul mic, ci conţinutul a ceea ce am scris. Importanţa cuvintelor scrise de mine şi spune de DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT, în anul 2007 ,luna iulie.
Iar eu am scris pe Blog, in 2013 in 22 februarie, din cele 200 caiete adunate timp de 18 ani de zile.  
Un cititor fidel al Blogului, mi-a trimis stirea şi-i multumesc frumos, si aapreciez foarte mult gestul său,de a-mi trimite articole scrise cu ani in urma ,dar despre care eu nu mai stiam.
Iata dragii mei,articolul meu scris in 2013, dar trait de mine în 2007, deci acum 8 ani de zile în urmă.

vineri, 22 februarie 2013


VA VENI , SEISMUL LUNII ....

Dimineata de iulie,2007!

Ma rog si brusc, aud GLAS care spune asa:

                            " STAI AICI .! VA VENI  NOAPTEA  LUNII ."!

 Clipa in care, vad cu ochii inchisi, cum intr-o SFANTA BISERICA, sunt o multime de credinciosi, care stateau in genunchi, cu ochii lor ridicati la CER, cand un alt GLAS spune:

                                        " VA VENI, SEISMUL  LUNII "!

 Tarziu in noapte, in timp ce ma rugam la DUMNEZEU TATAL, si spuneam cu Glas, tare asa:

                  "CACI  TU  ESTI PUTEREA SI SLAVA...

Aud un GLAS, care imi spune de doua ori la rand asa:
  
                              "CACI , TU  ESTI  FERICITA  ALEASA !

                                               FERICITA ALEASA...!"

Si glasul CERESC dispare, iar eu raman uimita de cele auzite, si am plans de bucurie.

  Ca intotdeauna, cu dragoste Maria

P.S.
Cât despre "Tu esti fericita aleasă, Fericita aleasă!", sunt dragii cu adevărat  nespus de fericită , nu am cuvinte ca sa ma exprim, cât sunt de fericită, că BUNUL  DUMNEZEU , m-a ales pe mine păcătoasa, ca sa-I slujesc LUI  si MAICII  DOMNULUI , trup si suflet,inimă si cuget.
Urmariti BLOGUL, in continuare dragii mei, voi scrie articole pe care le-am trait astăzi, si care prevad o schimbare radicală  a Lumii intregi. 
Cred că se apropie  VENIREA  LUI  IISUS  HRISTOS, din nou pe Pământ, si va fi la noi în ROMÂNIA ! 

Iată dragilor acum şi linkul cu NASA !

 1. www.ziarelive.ro  › Stiri  › Monden
  Aceste cutremure sunt de patru feluri, sau asa sustin specialistii de la NASA. Cutremure de profunzime, care se produc la o adancime de 700 ... Se cutremura LUNA.

  ALERTĂ la NASA. Se cutremură LUNA. Un seism lunar ţine şi 10 minute

  Publicat: Joi, 05 Martie 2015 13:36 // Actualizat: Joi, 05 Martie 2015 13:36 // Sursa: romaniatv.net

  NASA dorește să trimită un nou echipaj pe Lună și ia în calcul un pericol pe care astronauții trebuie să-l depășească. Este vorba despre cutremure. Da, Luna se cutremură și încă bine de tot. Pe Lună au loc cutremure de intensitate mare și sunt destul de dese.
  Lună plină Foto: efemeride
  Aceste cutremure sunt de patru feluri, sau așa susțin specialiștii de la NASA. Cutremure de profunzime, care se produc la o adâncime de 700 kilometri și a căror cauză sunt mareele. Al doilea tip de cutremure este acela care se formează ca urmare a unui impact cu un meteorit. Al treilea tip de cutremure este cel termic, care se formează ca urmare a dilatării crustei lunare. După o perioadă însorită, urmează două săptămâni de penumbră și de frig teribil. Aceste schimbări, relativ bruște, duc la dilatarea crustei lunare.
  Citeşte şi CÂND ar putea avea loc următorul CUTREMUR DEVASTATOR în ROMÂNIA
  Al patrulea tip de cutremure sunt cele superficiale, care se produc la o adâncime de 30-40 kilometri. Cauzele nu sunt bine cunoscute. Specialiștii cred că se produc în apropierea craterelor, unde sunt posibile să se întâmple rupturi și prăbușiri ale scoarței. Specialiștii de la NASA susțin că cel de al patrulea tip este cel mai periculos. Aceste cutremure sunt foarte dese și au o magnitudine de 6 pe Richter. Seismografele amplasate pe Lună au arătat că într-o lună se produc în medie 28 de cutremure, dar ceea ce este periculos este durata lor.
  Dacă pe Pământ un cutremur durează 30 de secunde, cel mai lung cutremur a avut 2 minute, pe Lună un cutremur durează 10 minute. Neil Armstrong, primul om care a pus piciorul pe Lună, spunea că Luna se mișcă precum un clopot, în timpul unui cutremur. Ne putem întreba de ce sunt așa diferite cutremurele pe Lună, față de cele de pe Pământ? Pe Pământ, aerul fragilizează rocile și dilată structura mineralelor. Când energia trece printr-o astfel de structură, vibrațiile sunt anihilate pentru că structura se comportă ca un burete.
  Citeşte şi GHEORGHE MĂRMUREANU: "Va fi un CUTREMUR de mare adâncime în România"
  Crusta de pe Lună este uscată, rigidă și din aceste cauze ea se comportă ca un diapazon, care vibrează și iar vibrează. Specialiștii de la NASA iau în calcul să construiască o bază pe Lună, dar sunt obligați să aleagă cele mai rezistente și flexibile materiale, care să reziste la cutremure. Echipajul misiunii Apollo 17 a adus pe Pământ 300 de kilograme de rocă lunară. Rocile, ca structură și compoziție, sunt diferite de cele de pe planeta noastră. Sunt mult mai sărace în minerale.
  Mai mult, unele roci aveau o vechime de 20 miliarde de ani, adică de patru ori mai mult decât rocile de pe Pământ. Diferențele acestea au făcut pe specialiști să respingă teoria că Luna s-a desprins din Terra. Se pare că misterioasa Lună este de patru ori mai bătrână decât Pământul şi foarte diferită ca structură. Multe teorii nu mai stau în picioare. 

  Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/alerta-la-nasa--se-cutremura-luna--un-seism-lunar-tine-si-10-minute_206217.html#ixzz3TiVv5WUH

2 comentarii:

 1. GOGOAȘA CU "ALERTA LA NASA"
  E suficient să dai un clik pe google, că uite căte pescuiești...
  ALERTĂ la NASA. Se cutremură LUNA. Un seism lunar ţine şi 10 minut
  Alertă la NASA: O cometă ar putea lovi planeta Marte VIDEO
  Alertă la NASA! O rachetă a explodat după lansare!
  Alertă NASA, Terra în pericol! O explozie solară va atinge Pământul astăzi sau mâine
  ALERTĂ la NASA: un AISBERG URIAŞ, de mărimea ... oraşului Chicago, s-a desprins din Antarctica
  NASA, în ALERTĂ. O gaură URIAŞĂ a apărut pe suprafaţa ...
  NASA, în alertă. Universul va fi stors ca o cârpă. Pământul, lovit cu forţa a 100 de MILIOANE de bombe cu hidrogen
  NASA este ÎN ALERTĂ, întâlnire de GRADUL 0! Imagini cu ...
  NASA, în ALERTĂ. Ce s-a întâmplat pe suprafaţa Soarelui ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da?Si cand vreodata s-a mai intamplat sa fie cutremur pe luna in istoria omenirii? Te indoiesti in sinea ta ca aceasta nu este posibil,dar se intampla.

   Ștergere