joi, 5 martie 2015

MARE PELERINAJ ! MOARTEA CARE VA LUA MULTE VIEŢI , ÎN MIJLOCUL PELERINAJULUI !

                                                   4 -5 Martie 2015, ora 2,08 noaptea ! 

                                                                     Dragii mei, 

În această noapte ,in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa  Domnului, aud un glas dragilor, care intreaba cu mare uimire :

                           "Ce încarcă  acolo ?
   Iar un alt glas raspunde :
                          Încarcă  Moartea ! 
                  Moartea ?!
         Dosarul ,  unui număr mare de Pelerinaj !   
                  Moartea  în Pelerinaj ! " 

Clipă în care dragilor, desi eram în camera mea, în genunchi fiind la Rugaciune, totusi cu sufletul eram in altă parte.
Eram undeva într-o imensa încăpere spre Nord, nu era de spital.
Aici dragii mei, pe jos erau înşirate multe ,foarte multe trupuri fără  de viaţă, si care, erau acoperite cu cearceafuri albe.
Văd dragii mei, O AMBULANŢĂ, in care se incărcau pe tărgi cadavrele de pe jos. În momentul în care , glasul a intrebat ce încarcă acolo , si i s-a raspuns că încarca MOARTEA, atunci vad o silueta jos,langa usa deschisă a SALVĂRII, care tinea de Targa pe care era un trup neinsufletit. Aceasta persoana, intinde mâna si da la o parte cearsaful de pe faţa acelui cadavru, si văd că era acolo o tânără femei, de circa 40 de ani, slabută si creolă.
Era moarta si dusa la Morga cu Ambulanta. 

                                       Dragii mei, 

      Este Sfantul Post al SFINTELOR  PASTE, s-au făcut si se vor face multe PELERINAJE.
Eu nu stiu unde si nici când, dar la unul din PELERINAJE, in care va fi multime mare de credinciosi, cred că va avea loc UN  ATENTAT  TERORIST !

Israel                                      ... israel pelerinaj turistic in tara sfanta transport avion tarom 7 zile                        ..
     $article.media.images[0].description

Din păcate fratilor, vom auzi  de un Pelerinaj ,în care vor fi murit multi oameni, copii, tineri si bătrâni.
DUMNEZEU  si MĂICUŢA  DOMNULUI  , să-I aiba în pază pe toti cei care fac un sacrificiu si merg in astfel de PELERINAJE, şi să nu îngaduie ca sa se intample o asemenea nenorocire! 
                 ..
                                                                          Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

 1. TE ROG DIN SUFLET,MARIA,CITESTE AICI,ARTICOLUL LEGAT DE VISE SI VEDENII.NU E DE LA MINE,SUNT SPUSELE SFINTILOR PARINTI-http://www.cuvantul-ortodox.ro/2013/12/28/duminica-dupa-nasterea-lui-hristos-fuga-in-egipt-parintele-arsenie-boca-pribegia-copilului-dreptul-iosif-pr-valentin-mordasov-vise-vedenii-minuni-prooroci-mincinosi-parintele-cleopa.

  RăspundețiȘtergere
 2. Este posibil sa incerce....http://www.lovendal.ro/…/alerta-maxima-vaticanul-sau-papa-…/.

  RăspundețiȘtergere
 3. este posibil sa incerce.....http://www.lovendal.ro/…/alerta-maxima-vaticanul-sau-papa-…/

  RăspundețiȘtergere
 4. „Astăzi, 24.09.2015, a avut loc un mare accident în timpul Pelerinajului de la Mekka, în zona numită Jamarat, unde şi-au pierdut viaţă conform ultimelor estimări 717 de persoane şi au fost rănite 805 (Saudi Gazette). Vrem să anunţăm că pelerinii plecaţi din România, în grupul organizat de Centrul Cultural Islamic Islamul Azi, sunt cu toţii în siguranţă. Ei au terminat deja în prima parte a acestei zile acest ritual şi în acest moment se află la hotel. Ţinem să asigurăm rudele pelerinilor că cei dragi se află în siguranţă şi ne rugăm că aceştia să se întoarcă sănătoşi acasă, luni, 28.09.2015. Dumnezeu să îi ierte pe toţi cei care şi-au pierdut viaţă şi să îi însănătoşească pe răniţi!”

  RăspundețiȘtergere