duminică, 22 martie 2015

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! SUTE DE MORTI SI RĂNIŢI !

  1.                Dragii mei, 

     Scriam în urmă cu două săptămâni, un articol în care Moartea vine prin PELERINAJ !

    Din nefericire dragii mei, iată ce s-a  întâmplat si cum au fost omorâti atâtia oameni  nevinovati. 

    Cu lacrimi si cu durere în suflet, scriu aceste rânduri.

    PRIVIŢI :

  1. beta.evz.ro/patru-atentate-in-yemen-soldate-cu-142-de...   Cached
    142 de persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite, vineri, în patru atacuri cu bombă din Yemen care au vizat trei moschei şi o clădire ...
  2. Statul Islamic revendică atentatele din Yemen soldate cu 142 de morţi
     
  1. www.romaniatv.net/statul-islamic-revendica-atentatele...   Cached
    Gruparea jihadistă Statul Islamic a revendicat atentatele care s-au soldat vineri cu 142 de morți în Yemen, conform unui comunicat publicat pe internet și semnat ...
Publicat: Vineri, 20 Martie 2015 19:51 // Actualizat: Vineri, 20 Martie 2015 19:51 // Sursa: romaniatv.net

Gruparea jihadistă Statul Islamic a revendicat atentatele care s-au soldat vineri cu 142 de morți în Yemen, conform unui comunicat publicat pe internet și semnat de ramura SI din Yemen.

În capitala Sana'a au avut loc trei atentate sinucigașe care au vizat două moschei în care se rugau membri ai miliției șiite Houthi, care a preluat puterea la Sanaa la începutul anului.

Un al patrulea atac sinucigaș a avut loc în fața unei moschei din Saada, din nordul țării, regiunea din care provin rebelii Houthi. Conform Xinhua, un alt atac a avizat o clădire guvernamentală din orașul Saada.

Sunt primele atacuri revendicate de gruparea SI în Yemen, unde organizația cea mai bine implantată este Al-Qaida, care comite atacuri frecvente asupra Houthi și a forțelor de securitate.
Citeşte şi Atacuri cu bombă în Yemen: Cel puţin 88 de persoane şi-au pierdut viaţaAtacuri cu bombă în Yemen: Cel puţin 88 de persoane şi-au pierdut viaţa

În comunicat, 'provincia Sana'a' a SI dă asigurări că aceste atacuri nu sunt decât 'partea vizibilă a icebergului' și că în curând vor urma și altele împotriva Houthi.

Gruparea jihadistă susține că cinci kamikaze au fost implicați în comiterea atentatelor. Patru dintre ei s-au aruncat în aer în atentatele de la Sana'a și unul în cel de la Saada.

Atacurile din Yemen au loc după un alt atentat revendicat de gruparea SI, cel de la muzeul Bardo din Tunis, care s-a soldat cu 23 de morți, printre care 20 de turiști străini.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/statul-islamic-revendica-atentatele-din-yemen-soldate-cu-142-de-morti_209610.html#ixzz3V3BY4CMc
Atentatele din Yemen au fost revendicate de Statul Islam.

Atentate cu sute de victime, comise de Statul Islamic în moschei din Yemen și Pakistan Lumea muslamană a fost zguduită de o serie de atacuri armate care au vizat minorităţi religioase, un semnal extrem de periculos al schimbărilor sociale şi politice provocate de ascensiunea grupării teroriste Statul Islamic. Peste 135 de persoane au murit și alte 334 au fost rănite în patru atacuri cu bombă din Yemen, care au vizat trei moschei și o clădire guvernamentală. Ținte au fost credincioșii care asistau la rugăciunea de ieri. Doi atacatori sinucigași au detonat explozibilii pe care îi aveau asupra lor în capitala yemenită. Deflagrațiile s-au produs la două moschei frecventate de membri ai grupării șiite Houthi.

joi, 5 martie 2015


MARE PELERINAJ ! MOARTEA CARE VA LUA MULTE VIEŢI , ÎN MIJLOCUL PELERINAJULUI !

                                                   4 -5 Martie 2015, ora 2,08 noaptea ! 

                                                                     Dragii mei, 

În această noapte ,in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa  Domnului, aud un glas dragilor, care intreaba cu mare uimire :

                           "Ce încarcă  acolo ?
   Iar un alt glas raspunde :
                          Încarcă  Moartea ! 
                  Moartea ?!
         Dosarul ,  unui număr mare de Pelerinaj !   
                  Moartea  în Pelerinaj ! " 

Clipă în care dragilor, desi eram în camera mea, în genunchi fiind la Rugaciune, totusi cu sufletul eram in altă parte.
Eram undeva într-o imensa încăpere spre Nord, nu era de spital.
Aici dragii mei, pe jos erau înşirate multe ,foarte multe trupuri fără  de viaţă, si care, erau acoperite cu cearceafuri albe.
Văd dragii mei, O AMBULANŢĂ, in care se incărcau pe tărgi cadavrele de pe jos. În momentul în care , glasul a intrebat ce încarcă acolo , si i s-a raspuns că încarca MOARTEA, atunci vad o silueta jos,langa usa deschisă a SALVĂRII, care tinea de Targa pe care era un trup neinsufletit. Aceasta persoana, intinde mâna si da la o parte cearsaful de pe faţa acelui cadavru, si văd că era acolo o tânără femei, de circa 40 de ani, slabută si creolă.
Era moarta si dusa la Morga cu Ambulanta. 

                                       Dragii mei, 

      Este Sfantul Post al SFINTELOR  PASTE, s-au făcut si se vor face multe PELERINAJE.
Eu nu stiu unde si nici când, dar la unul din PELERINAJE, in care va fi multime mare de credinciosi, cred că va avea loc UN  ATENTAT  TERORIST !

Israel                                      ... israel pelerinaj turistic in tara sfanta transport avion tarom 7 zile                        ..
     $article.media.images[0].description

Din păcate fratilor, vom auzi  de un Pelerinaj ,în care vor fi murit multi oameni, copii, tineri si bătrâni.
DUMNEZEU  si MĂICUŢA  DOMNULUI  , să-I aiba în pază pe toti cei care fac un sacrificiu si merg in astfel de PELERINAJE, şi să nu îngaduie ca sa se intample o asemenea nenorocire! 
                 ..
                                                                          Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu