marți, 31 martie 2015

CUTREMURUL MARE , S - A ADEVERIT !

                                Dragii mei, 

Scriam cu doar câteva zile în urmă, despre un Cutremur mare, si cu o Mama care isi ţinea strâns la pieptul ei ,pruncul !

Iata ca după doar 3 zile de la postare, CUTREMURUL  mare a avut loc în PAPUA  ,NOUA  GUINEE !

Este o zona seismica, insulară, dar asta nu inseamna că locuitorilor de acolo, nu le este teama,când se produce un astfel de CUTREMUR, care a ţinut aproape 5 minute !

Dragii mei, 5 minute de CUTREMUR de 7,7 ?! 

Gândiţi-vă  cât de mult inseamna, la un asa CUTREMUR de o asemenea magnitudine !                   

www.masapresei.ro/cutremur-de-77-grade-inregistrat-in...   CachedUn CUTREMUR cu magnitudinea de 7,7 grade pe scara Richter s-a produs luni in largul statului PAPUA NOUA GUINEE, generand o scurta avertizare de tsunami pentru zone

Cutremur de 7,7 grade, inregistrat in Papua Noua Guinee

cutremur, papua noua guinee, 7.7 grade, alerta tsunami,
Un CUTREMUR cu magnitudinea de 7,7 grade pe scara Richter s-a produs luni in largul statului PAPUA NOUA GUINEE, generand o scurta avertizare de tsunami pentru zonele de coasta din Pacificul de Sud si Insulele Solomon din apropiere.
CUTREMURUL s-a produs la 55 de kilometri sud-est de Kokopo, capitala provinciei East New Britain, unde locuiesc aproximativ 26.000 de persoane, potrivit institutului american de geofizica USGS.
Centrul de avertizare in caz de TSUNAMI din Pacific, care initial a emis o avertizare privind posibile valuri cu o inaltime de trei metri, a anuntat ulterior ca amenintarea a trecut.

„Am simtit CUTREMURUL timp de cinci minute”, a declarat Mika Tuva, angajata la hotelul Rabaul, care nu a fost avariat. „Am crezut ca erupe iarasi vulcanul”, a adaugat ea prin telefon, referindu-se la eruptia din 1994 care a condus la evacuarea orasului Rabaul, cu 8.000 de locuitori.

Aeroportul din Rabaul nu a suferit pagube, iar zborurile au aterizat conform programului, a declarat prin telefon ofiterul Joe Tamlik.

PAPUA NOUA GUINEE este situata la jonctiunea a trei placi tectonice si este afectata frecvent de CUTREMURE care uneori genereaza tsunami. SEISMUL de luni s-a produs la o adancime de 40 de kilometri, a precizat USGS.
CUTREMURUL a fost resimtit si in Insula Lihir, la circa 130 de kilometri nord, unde se afla o mina de aur operata de Newcrest Mining Ltd.

Iata dragilor si articolul meu :


duminică, 22 martie 2015

UN CUTREMUR , SI O MAMĂ CARE ÎŞI ŢINE STRÂNS PRUNCUL ÎN BRAŢELE SALE !

                                          21 Martie 2015, ora 6,10 dimineaţa!

                                                 Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă ,în timp ce trebăluiam prin dormitor, văd într-o clipită în faţa mea, o camera spre Est, o familie mai mare în acea cameră, si o Mamă, care îşi ţine strâns la pieptul ei, un copilaş de vreo doi anişori. 
Dragilor ,în timp ce priveam la acea familie numeroasa, brusc ,începe un Cutremur mare.
Totul se clătina în acea cameră, si văd chipul îngrozit a acelei mame, care abia îşi putea ţine echilibrul, cum strângea la pieptul ei, pe copilasul ei foarte mic, în timp ce CUTREMURUL avea loc în acele clipe.
                     
                                    Data Loggers..

Dragii mei, din păcate vom auzi de un Cutremur mai intens , care le va da fiori reci, celor care-l vor simti si vor fi în raza CUTREMURULUI de Pământ.
Eu nu stiu unde anume, în ce Ţară se va produce, si nici in ce zi, dar stiu că asa va fi.

ROMÂNIA dragii mei, să fiţi încredinţaţi că este în Mâna cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si va fi ocolita de astfel de Cutremure devastatoare.
Dar asta nu inseamna că, nu ne va durea inima si sufletul ,pentru Semenii nostri, care vor avea de suferit în urma acestui CUTREMUR .
Să fim buni la inimă şi la suflet dragii mei, sa mergem la Sfânta Biserică măcar în ziua Sfintei Duminici, sa ne spovedim ,si sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăşanie.
Să ne dezbrăcăm de orgolii si de mândrie, şi astfel vom fi bine plăcuţi Lui Dumnezeu, si nimic rău, nu ni se va întâmpla nouă sau familiei noastre.
                                                           Cu dragoste, Maria.
 
 
  Publicat: Luni, 30 Martie 2015 08:41 // Actualizat: Luni, 30 Martie 2015 08:43 // Sursa: romaniatv.net
Un cutremur cu magnitudinea de 7,5 s-a produs luni în largul statului Papua Noua Guinee, generând o scurtă avertizare de tsunami pentru zonele de coastă din Pacificul de Sud şi Insulele Solomon din apropiere, relatează Bloomberg, în pagina electronică.

Un comentariu:

  1. Sa mai asteptam. S-ar putea sa fie unul mai mare,cu victime mai multe, din pacate, fiindca locuitorii din Noua Guinee nu au trasaturi asiatice,cu pielea rosie ci sunt mai degraba negri.

    RăspundețiȘtergere