joi, 5 martie 2015

PORUNCĂ NOUĂ , AM PRIMIT ASTĂZI , PRIN ÎNGERUL LUI DUMNEZEU !!! PORUNCĂ DIN CUVANTUL LUI DUMNEZEU !


      C                                        Noapte de 4 -5 Martie  2015 ,ora 1,15 !

                                                                          Dragii mei, 

În această noapte , când abia îmi începusem Rugaciunea, brusc fratilor, văd un Cer ca de noapte albastra catifelata, si pe CER, O  MARE  LUMINA  alba, orbitor de strălucitoare.
Acest Cer dragilor, era puţin mai sus de plafonul camerei mele.
În aceasta LUMINA  alba orbitoare , vad UN  ÎNGER  de Lumină ! 
                        

                                           Îngerul păzitor al zodiei tale..

Îngerul dragilor, îmi vorbeste ,îmi spune aşa :

                "Din Cuvântul  Lui  DUMNEZEU : 

                    Să nu dai  înapoi ,de la  Înscrisurile tale !
          De la  tot ce ai scris, să nu dai înapoi !"

Dragii mei, spuneţi si voi dragilor,cum pot eu să ascult de Preoti si de tot felul de cârcotaşi, si sa nu scriu CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU ?
Cum asa putea face asa ceva ?
Cu siguranţă  fratilor, vor fi persoane care vor face presiuni asupra mea, ca sa renunt la ceea ce fac, si la tot ce am scris până acum.
Dar nu o voi face, nici măcar cu preţul vieţii mele !
Eu stiu ce am auzit si aud ;eu stiu ce am văzut si văd; si nimenea nu mă va putea convinge, că este altfel de cum mi-a îngăduit BUNUL  DUMNEZEU, a le trăi eu roaba Sa, si păcătoasa de mine.
Dar stiti ce presupune dragii mei, aceasta avertizare ,nu ?
Că ne asteaptă vremuri  grele, cu schimbari majore în toată Lumea .
Ce va fi, numai BUNUL DUMNEZEU  stie !
Cert este că eu, trebuie să fac ce mi se porunceste de SUS, si nu ce imi spun majoritatea PREOTILOR, ca să merg la psihiatru, si asta din prea multa lor mândrie, si din prea mult orgoliu.
Din o mie de PREOTI , nu stiu daca exista măcar unul singur ,care sa spuna : daca totusi este adevărat? ,ce-ar fi să cercetam toate câte scrie Maria, fără s-o jignim?
 Am adus aici dragilor, ceva de suflet, referitor la PORUNCA  NOUĂ, pe care ne-a dat-o Iisus  Hristos, nouă tuturor în saptămâma Pătimirilor  Sale:
                            

Iata ce spune MÂNTUITORUL ,pentru noi toţi, referitor la Poruncă :
           "Poruncă  Nouă, vă dau vouă:
             Să vă iubiţi unul pe altul, precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi ,să vă iubiţi unul pe altul!"(Ioan ,15 -11, 15 -12 ).
 
Există numai o singură mare împărăţie pre Pământ

Împărăţia Dragostei



De aşi grăi în limbile omeneşti şi îngereşti, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi de aşi avea proorocie şi de aşi şti toate tainele şi toată ştiinţa, şi de aşi avea toată credinţa, cât să mut şi munţii, iar dragoste nu am, nimic nu sânt. Şi de aşi împărţi toată avuţia mea, şi de aşi da trupul meu să-l arză, şi dragoste nu am, nici un folos nu-mi este. Dragostea îndelung rabdă, se milostiveşte; dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se semeţeşte, nu se trufeşte, nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se întărâtă, nu gândeşte răul, nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr; toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă. Dragostea nici odinioară nu cade.


Datoria fără Dragoste îl face pre om arţăgos.

Responsabilitatea fără Dragoste îl face pre om obraznic.

Dreptatea fără Dragoste îl face pre om aspru.

Adevărul fără Dragoste îl face pre om criticant.

Educaţia fără Dragoste îl face pre om cu două feţe.

Mintea fără Dragoste îl face pre om viclean.

Amabilitatea fără Dragoste îl face pre om făţarnic.

Respectarea oarbă a ordinii îl face pre om cicălitor.

Priceperea fără Dragoste îl face pre om îndărătnic.

Puterea fără Dragoste îl face pre om asupritor.

Onoarea fără Dragoste îl face pre om trufaş.

Bogăţia fără Dragoste îl face pre om lacom.

Credinţa fără Dragoste îl face pre om fanatic.


Să nu pretinzi dragoste dela aproapele tău, deoarece cel ce o pretinde se tulbură dacă nu o află; ci mai bine singur arată-i dragoste aproapelui şi te vei linişti, şi întru acest fel şi pre aproapele tău îl vei aduce la dragoste.


  .                                                                Cu dragoste, Maria.

7 comentarii:

  1. Asta inseamna infinita Sa iubire a lui Dumnezeu pentru oameni , stie cata nevoie avem de Cuvantul Sau trimitand prin mesageri intrupati vorbe de duh si tot ce avem nevoie sa aflam despre El.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar nu stiu de ce acest mesaj mi-a produs asa multa bucurie si lacrimi...
    multumesc Domnului IIsus si tie Maria...

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem nevoie de oameni ca tine trimisi de Dumnezeu. Nimic nu este intamplator..

    RăspundețiȘtergere
  4. D-na Maria, cred ca acei preoti care va trimite la pshiatru, au o problema dar,sa nu-I judecam noi ca are cine (sa nu o luati ca un sfat din partea mea pt. ca nu sunt eu vrednica sa va dau sfaturi cand insusi Dmnezeu este sfatuitorul d-stra)....in ce priveste teama d-stra de posibile presiuni, eu cred ca Bunul D-zeu nu-i va lasa sa triumfe pe cei carcotasi, rai sau necredinciosi chiar daca vad cu ochii lor ca se adevereste cele spuse de Domnul prin dumneavoastra noua pacatosii....sigur Domnul va v-a da tarie si alinarea jignirilor....asa cred eu si altii care va urmaresc cu drag dar, in tacere....multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria ai puterea sa transmiti la fiecare mesaj emotii puternice si o bucurie de iti vine sa plangi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este de la mine aceasta putere ! Ci numai de la DUHUL CEL PREA SFÂNT. EL lucrează prin mine păcătoasa ! Când m-apuc de scris , curg cuvintele precum un izvor de apă rece, din munte !
      Multumesc din inima, pentru aprecieri si pentru ca vă place BLOGUL- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ! Cu dragoste, maria.

      Ștergere
  6. Nu trebuie sa fim preot ca sa avem duhul sfânt, chiar și un singur păcătos poate primi duhul sfânt și să-l vadă pe Dumnezeu.știu din propria mea experienta.când citesc acest site scris de doamna Maria,ceva în inima mea adie ca o pace.dacă vrem sa avem pace în inima noastră tb.sa ne rugam neancetat sa citim din psalmi și paraclisul Maici Domnului zilnic și sa vedeți rezultatele așteptate.ORICE PACATOS POATE PRIMI DUHUL SFANT SI EL NE INVATA CE TREBUIE SA FACEM CA SA NE MANTUIM.CRED PENTRU CA SI EU TRAIESC SUB INDRUMAREA DUHULUI,CA SA CREDEM IN CEEA CE SCRIE MARIA TREBUIE SA FIM SMERITI NU MANDRI,CU GANDUL DE CE Tocmai ei i se arata acestea.?simplu fapt k duhul lucrează în oameni diferit,chiar dacă este același duh.Doamne, fa ca toții ateii,idolatrie,necredincioși și eretici sa se pocăiască,sa învețe adevărul și sa creadă în Tine, sa devina o turma și un pastor și sa Te slăvească pe Tine Adevăratul Dumnezeu cel în Treime-tatal,Fiul și Duhul sfânt, astfel ca nici unul sa nu fie lasatvafara din Rai.Dumnezeul meu.

    RăspundețiȘtergere