duminică, 8 martie 2015

INUNDAŢII EXTREM DE GRAVE , DEVASTATOARE , ÎNSPRE NORD - VEST !

                                            Noapte de 6 - 7 Martie 2015, ora 1,50 !

                                                                           Dragii mei, 

         În această noapte dragii mei, tot în timp ce scriam aici pe Blog, văd ca si cum as fi avut un al treilea ochi în mijlocul frunţii, văd spre Vest, chiar Nord-Vest as putea spune, văd dragilor ceva înspăimântor. 
Aici văd un oras, o localitate firească, dar într-o clipă  dragii mei, PĂMÂNTUL se ridică cam cu vreo 3 metri ,faţă de cum este el in mod firesc, era ca si cum, ar fi fost ceva urias sub el, si in momentul  în care s-a ridicat, arăta ca un Munte; dar un Munte de Apă , şi nu un Munte firesc ; valuri  uriase de Apă, veneau dinspre Vest ! 
                     
                                       urmaream un documentar pe discovery despre tsunamiul din sumatra la 26 ...
Era cutremurător ceeea ce vedeam.    

Dragii mei, 
Eu nu stiu unde anume si când, vor avea loc aceste extrem de grave INUNDATII, dar cu siguranţă vom afla de ele, pentru că ,acolo unde se vor produce, locuitorii vor fi luati prin surprindere totală. Absolut prin surprindere ! Era ca si cum, UN  BAZIN  urias de Apă, se revărsa peste o localitate.
Daca va fi în ROMÂNIA, sau în altă ŢARĂ, eu nu stiu dragii mei. Ceea ce stiu cu siguranţă, este că din nefericire asa se va întâmpla, iar acolo unde va avea loc, va înghiţi  absolut totul din calea sa. 
Să fim buni la inimă şi suflet dragii mei, sa fim milostivi, şi să avem Nadejde si Credinţă în Bunul  Dumnezeu, şi-n Maica Domnului, precum şi-n Sfintii Săi, care sunt rugatori pentru noi nevrednicii.  
Oriunde vă aflati dragilor, daca aveti posibilitate,mergeti la Sfanta Biserica, acolo unde este CASA  DOMNULUI, si vă hrăniţi sufletul,cu al Lui Dumnezeu Cuvant.
Vedeam şi un Pod de piatra dragii mei, foarte mare cum rar vedem noi în viaţa de zi cu zi , cu piloni de sustinere la fel de mari, si sub acest POD înalt foarte, Apa mai avea puţin si intra pe deasupra PODULUI .
                                     Cu dragoste, Maria.                                              

Un comentariu:

  1. din nefericire am inteles ca barajul de la portile de fier ar fi fisurat. Dumnezeu sa ne aiba in paza!

    RăspundețiȘtergere