joi, 26 martie 2015

LACRIMA LUI IISUS ! MARIA DE SUS ŞI MARIA DE JOS !

    xx                                          25 Martie 2015,ora 6,48 dimineaţa !

                                                                      Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă, în Marea  şi Sfânta Zi, a Bunei Vestiri,a Maicii Lui  Dumnezeu, mă trezeste O Lumină albă ,orbitor de straucitoare, care mă face sa ma cutremur în pat, şi astfel aud Glasuri multe, un COR de Îngeri, care aduceau Cântece de laudă si de slavă ,Pururea Prea Curatei  Fecioara Maria.
Corul de Îngeri dragilor, cântau aşa, în Lumina albă orbitor de stralucitoare :
                              
              "Bucură-Te ,Mireasă, Pururea Fecioară.
           Bucura-Te ,Născătoare de Dumnezeu!
          Bucura-Te ,ceea ce esti plină de Har şi Dar ,Marie Domnul  este cu Tine.
          Bucură-Te, pântecele dumnezeiestii întrupări.
          Bucură-te ,Cea prin care se înoieşte Făptura.
           Bucură-Te, Cea prin care ,Prunc se face Făcătorul."
Apoi Corul de Îngeri fratilor, contiună să cânte dumnezeiesc de frumos aşa:
              "Ceea ce eşti mai cinstită de cât Heruvimii, 
           Şi mai mărită fără de asemănare ,decât Serafimii ,
          Care, fără stricăciune,pe Dumnezeu Cuvântul ai născut,
          Pe Tine cea cu adevărat ,Născătoare de Dumnezeu, Te mărim!"
Dragii mei, asa cum auzim în Sfânta Biserică cântând în Sfântul Altar, exact la fel ,cu aceeaşi melodie, se cânta  în Cer, de către Îngerii Lui Dumnezeu, încât ,răsunau toate Cerurile si Pământul.  
Stăteam cu ochii închişi, si priveam cum Cerul albastru de noapte, a primit în el, LUMINA  orbitoare, în care puteam vedea aureolele rupte ca din Soare ,ale Sfintilor Lui Dumnezeu.
Aud un glas dragii mei, care spune duios:

                  "Maria de Sus şi Maria de Jos !"

Moment în care dragii mei, imi dau lacrimile si ma gandeam la cât de păcătoasă sunt eu, şi că nu cred,ca aici este vorba despre mine, ca fiind Maria de Jos.
  
Şi spun dragilor în gândul meu: 
               Te iubesc Doamne, Te iubesc la infinit !

 Iar glas din Cer ,Glasul Lui Iisus  Hristos , îmi spune :
                
                       "Tu eşti departe de casă !
       Departe ,pentru că tu slujesti Cuvântului Meu .
Pentru că pe tine, întru Mâna Mea, cu Mâna Mea,te voi numi lor .
            Şi Cuvântul Meu ,Îl însoţeşte Cuvintele acestea, şi se sprijină!"
               
                                                                                               
În aceasta clipă, îmi aud glasul sufletului meu, care spune :

                 Doamne, primeste sufletul meu ce alearga sa prinda de-a Mesaje.
 Acum nu mai vreau,ca să încalc vreo Poruncă.
           Nu mai vreau, ca să încalc Legea Lui Dumnezeu, mult Prea Înalt şi mult Prea Milostiv!"

Şi iarăşi în  acest moment dragii mei, în Lumina alba orbitoare, Îl văd pe Scumpul nostru Mântuitor, ca şi în carne si oase, cu Chipul stralucind de Lumina, si pe al cărui obraz drept, Îi cade O LACRIMĂ de Lumină argintie, O Lacrimă, ce ia formă de Triunghi la orizontala.                 

Lacrima Îi rămâne pe obraz si straluceste precum Soarele pe Cer.
Şi iarasi mă gândesc la Cuvintele cele mari :" Maria de jos", dar alt glas, in aceasta clipă îmi spune aşa :
                   
               "Maria Sfântului Duh !
      Maria poate să propage ,sunete ca Profeţie !
      Când ei se îndoiesc , nu ezita ca să faci bine ! 
       Atunci când ei se îndoiesc , se poate spune că, DUMNEZEU îţi va da ţie DUH curat !"               
Dragii mei, închipuiţi-vă ce am simtit în sufletul meu, la auzul acestor Cuvinte Dumnezeiesti ! 
Nu am cuvinte lumesti, ca sa-I pot multumi Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, pentru acest mare HAR şi DAR, pe care mi l-a dat mie roabei Sale si păcătoasei de mine. 
       
Sa ne rugam dragii mei, cu toata inima noastra si cu tot sufletul nostru, Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, si să fim încredinţaţi că, Rugaciunea noastra este auzita ,chiar in clipa în care ne rugam, si că vom primi AJUTOR  DIVIN neconditionat si cu Iubire Dumnezeiasca. 
Iată fratilor ,ce spune un glas,chiar acum :

                 "Dacă vreţi să vă meargă bine, trebuie să faceţi Bine !"  

       
Aşadar dragii mei, să facem Binele si sa nu asteptam nicio rasplata, de le cei cărora le-am făcut Binele!
Răsplata, ne-o va da Bunul Dumneuzeu si Maica Domnului, după mărinimia inimii noastre, si după Credinţa si faptele noastre!
Sa fim buni si milostivi, sa mergem la Sfanta Biserica ,la Deniile de seara, sa ne spovedim la Preot, ca apoi sa ne învrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăşanie, cu Prea Scump şi cu Prea Sfânt Trup şi Săngele Domnului. 
Dragii mei,  să nu treacă nicio zi ,în care fiecare dintre noi ,să nu fi miluit cu ceva,pe cineva sărac si necăjit. 
Să nu vă îndoiţi niciodată în inima voastra ,de toate câte scriu, căci nu de la mine scriu, ci de la Duhul Cel Prea Sfânt ! 
                         Cu dragoste si preţuire, Maria. 

   

7 comentarii:

  1. Maria eu nu inteleg un lucru ,,tu consideri ca ai multe pacate ? Inca nu ti-a albit total haina sufletului Iisus Hristos? Sau nu se intampla asta deoarece incalci de prea multe ori Cuvantul si Legile lui Dumnezeu. Ar trebui sa respecti in totalitate tot ce ti se spune caci PLANUL este ca Dumnezeu vrea sa te scoata in evidenta in fata oamenilor ca sa raspandesti mai mult si mai clar prin Duh Cuvantul Lui.Maria suntem la sfarsit de timp trebuie sa faci asta ca sa biruiesti pe Satan,nu fii pasiva spune-le oamenilor despre Dumnezeu fara frica.Cele materiale vor trece pe cand sufletul traieste vesnic,ajuta-i pe oameni.Timpul a venit deja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum as putea eu sa ma falesc, sa mă mândresc ca eu sunt fara de păcate?
      Nu pot sa fac asta ! Cu totii avem păcate, si nu pot spune ca eu sunt cea mai tare si ca nu am păcate ! Ar insemna sa ma bat cu pumnul în piept ca fariseul . Sigur ca SATAN nu ma poate birui ! Sigur ca incerc ca sa nu incalc cu voia mea PORUNCILE LUI DUMNEZEU! Sigur ca m-am daruit Lui Dumnezeu si MAICII DOMNULUI trup si suflet, inima si cuget,dar nu pot spune eu, ca de acum gata, sunt fara de păcat. Daca asa face aceasta, mi-ar lua DUMNEZEU PREA BUNUL tot HARUL si tot DARUL ! Iata pilda VAMESULUI si a FARISEULUI.
      Sa unim fapta buna cu smerenia

      Zis-a Domnul pilda aceasta: doi oameni s-au dus la templu ca sa se roage: unul era fariseu si altul vames. Fariseul, stand drept, se ruga in sine astfel: Dumnezeule, iti multumesc pentru ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti si desfranati, sau ca acest vames. Postesc de doua ori pe saptamana si dau zeciuiala din toate cate castig. Iar vamesul, stand mai departe, nu indraznea nici ochii sa-si ridice spre cer, ci isi batea pieptul sau si zicea: Dumnezeule, milostiv fii mie pacatosului. Va spun voua ca acesta s-a pogorat mai indreptat la casa sa, decat acela; pentru ca oricine se inalta pe sine se va smeri; iar cel care se smereste pe sine se va inalta. (Evanghelia Duminicii a XXXIII-a dupa Rusalii - Luca 18, 10-14))
      Evanghelia acestei Duminici este, inainte de toate, un indemn la rugaciune smerita. Prin pilda pe care ne-o spune, Mantuitorul Hristos ne invata ca nu orice rugaciune este primita de Dumnezeu, ci numai rugaciunea smerita, facuta intru umilinta: "oricine se inalta pe sine se va smeri; iar cel care se smereste pe sine se va inalta". Cu alte cuvinte, rugaciunea care ne inalta este rugaciunea facuta intru smerenie, iar rugaciunea care ne impiedica sa ne apropiem de Dumnezeu si ne dauneaza din punct de vedere spiritual este rugaciunea facuta cu mandrie.
      Fariseul "se ruga in sine", adica in sufletul sau si pentru sine, incat nimeni nu auzea rugaciunea sa.Prin urmare, Evanghelia ne invata ca Dumnezeu cunoaste gandurile oamenilor si aude rugaciunile lor (cf. Psalm 93, 9), chiar si atunci cand acestea sunt exprimate fara glas.

      Ștergere
    2. Niciodata ,nimeni dintre oameni, fie ei si SFINŢII din vremurile de demult, sau de azi, nu o sa spuna ca sunt fara de păcat ! Daca am face asa ,am fi lipsiti de smerenie si de modestie. Apoi ca si OAMENI, gresim fie si numai cu gandul. Eu sunt un om obisnuit, am serviciu, am copii si nepoti, casa, gradina, si in orice clipa sunt in faţa ispitei. Imi doresc sa merg la SFANTA BISERICA in fiecare VINERI, nu numai duminica si la sarb mari. Imi doresc sa pot merge la fiecare slujba din fiecare zi , dar trebuirle gospodaresti ,serviciul, nu ma lasa. Si atunci tot un păcat este, ca am pus mai presus de BISERICA, treburile casei. Sau poate imi bate cineva de prea multe ori in poarta,sa-i dau cate ceva. Eu îi dau ,o data ,de doua ori,de n ori, dar daca este bun de munca si profita de bunatatea mea,îl mai pun si pe fuga. Iar in sinea mea, ma gandesc ca poate aam facut un alt păcat. Nu pot spune niciodata in viata aceasta, ca nu am păcate! Suntem oameni si toti avem păcate. Chiar daca ma spovedesc, chiar daca incerc sa nu incalc PORUNCILE, tot consider ca sunt o păcatoasa. De multe ori, vine LUMINA alba, ma trezeste ca sa scriu ce-mi spune, iar eu fiind prea obosita,nu ma pot trezi de-a binelea, si-mi zic ca las că ţin minte ce mi-a spus. Dar dimineaţa nu mai ţin minte nimic. Tot un păcat este,pentru ca am muncit prea mult,si nu am fost destul de receptiva ca sa scriu, ce mi s-a spus, sau ce am vazut. Numai DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sunt fara de păcat ! Eu m-am dedicat trup si suflet,inima si cuget, Slujirii Duhului Celui Prea Sf'ânt, sotul meu m-a inteles. De 12 ani ,noi traim ca fratii ! Dar asa simt in suflet cand scriu, simt ca sunt un om păcătos ca fiecare dintre semenii mei. Si acest lucru, ma ajuta ca sa ma indrept si mai mult, pe fiecare zi care trece, sa incerc ca sa ajung cat mai aproape de desavarsire.Stiu, mi-a spus odata un glas, ca sa nu mai spun ca sufletul meu este plin de păcate, deoarece DUHUL SFANT are locas in sufletul meu, dar mie tot nu-mi vine sa cred, ca am meritat si merit asa DAR si HAR de la DUMNEZEU. Ma simt minunat cand sunt cu capul plecat, si pot sa ma rog asa ca un om obisnuit ,ce sunt. Iti multumesc din suflet,pentru aprecieri si pentru cuvintele frumoase! Imi doresc ca toti cititorii BLOGULUI, sa creada in tot ce scriu, căci nu de la mine scriu ,ci de la DUHUL SFANT ! Şi fiecare sa se indrepte si sa guste din IUBIREA si DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU.
      Odata ce ai gustat din aceasta DRAGOSTE DIVINA, iti doresti ca fiecare clipa sa fie traita pentru DUMNEZEU si intru DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI. Cu dragoste, pentru voi toti,Maria,

      Ștergere
  2. Am priceput tot, sa fii iubita Maria!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos ceea ce ai scris.SLAVIT SA FIE DOMNUL! ADEVARATUL IMPARAT AL CERULUI PE CARE TOATE LE _A FACUT.EL ESTE TATAL NOSTRU CARE NE IUBESTE FOARTE MULT.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plange sufletul si inima in mine de bucurie ca am avut ocazia sa dau peste dumneavoastra si sa cunosc toate cate le scrieti!Fiti binecuvantata doamna MARIA!

    RăspundețiȘtergere