marți, 3 martie 2015

ŞI MI S -A SPUS : ŞI VEI FI DUSĂ LA MEDICII CEI MAI NEÎNTRECUŢI ! ŞI VOR AFLA , SI VEI AFLA , TOTUL DESPRE TINE !

                                          3 Martie  2015  ,ora 4,50 zori de zi !

                                               Dragii mei, 

                                                                Maria Ghiorghiu       

Astăzi dimineaţă în zori, O Lumină alba ,orbitor de stralucitoare mă trezeste, ma face sa ma cutremur pe pat, si astfel aud glas, care imi spune ceva uluitor.
Ceva, ce mă face să fiu pregătită sufleteste, de ceea ce va urma.
Glasul dragii mei, mi-a spus asa :

     "Vei fi dusă, la Medicii cei mai neîntrecuţi ! 
           Şi vor afla şi vei afla , totul despre tine !"

După care ,Glasul dispare precum un ecou.
Dragii mei, încă de când am început să am asemenea trăiri, m-am oferit sa merg la orice Medic, de pe acest Pământ, care va certifica fără nicio îndoială, că sunt în deplinătatea facultăţilor mintale ,si că tot ceea ce traiesc si scriu, sunt numai de la DUMNEZEU.
Numai cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfânt, le traiesc.
Mă voi supune oricărui TEST care ar dovedi ,că toate câte traiesc sunt de la DUMNEZEU !
Este posibil ca la un moment dat, cineva in domeniu, să-mi propună acest lucru; adică ,să fiu supusă la diferite TESTE ,care sa dovedeasca PUTEREA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT , prin mine păcătoasa.
Şi nu voi refuza !
Aici pe Pământ am O  MISIUNE de indeplinit.
Si anume: să aduc si să readuc la Hristos ,pe multi dintre Semenii nostri. 
Si voi face aceasta, chiar si cu pretul vietii mele.
                                               Cu dragoste, Maria.

P.S.                 
                                        Dragii mei,
 În această săptămână ,voi scrie despre cum a mers Iisus  Hristos la Pilat, apoi urcând pe Muntele Golgota cu Crucea in spate, fiind batut crunt, scuipat si batjocorit.
Tot ce voi scrie, nu este din Cărti, ci sunt traite de mine live, ca acum 2000 de ani. DUMNEZEU  m-a întors în timp, şi mi-a arătat ce a pătimit si cât de mult a pătimit, pentru ca noi să fim mântuiţi.
Încă lucrez la acest Articol de suflet, adunând toate datele, de pe parcursul anilor.
Va fi ceva ,ce vă va face să plângeţi ,si să vă schimbati modul de viaţă, modul de a gândi.
Acest Articol care va apărea Săptâmâna aceasta, o să vă întărească în CREDINŢĂ ,şi veti deveni mai buni la inimă şi suflet, mai iubitori faţă de Aproapele nostru, aflat la necaz si suferinţă.
                        Cu dragoste, Maria.
                

20 de comentarii:

  1. Luati aminte de tot ce zice Doamna Maria.
    TOTUL E DE LA DUMNEZEU.
    Cred cu tarie ca Doamna Maria TRAIESTE IN DUH SI DUHUL LUI DUMNEZEU TRAIESTE IN DANSA.

    Cu aleasa consideratie,
    Cristian
    "prin dvs. l-am cunoscut pe Dumnezeu"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. D-le Cristian, D-nă Meriah,
      Numai Sfinții își cunosc confrații care au deasemeni Duhul Sfânt! Oare vă credeți și d-voastră oarece Sfinți ?... de ne spuneți să luăm aminte la d-na Ghiorghiu că vorbește de la Dumnezeu? Eu personal mă îndoiesc că Dumnezeu nu ar avea ceva mai bun de făcut decât să se ocupe cu telejurnale. D-na Ghiorghiu o fi având probabil o capacitate înăscută combinată însă cu un fals misticism. Cât privește Duhul Sfânt, întreb și eu dacă d-na Ghiorghiu are confirmarea marilor cuvioșilor părinți precum Justin Pârvu, Arsenie Papacioc etc. Că tot ne-au fost contemporani. Să-i fi cercetat ca să se cunoască mai bine pe sine, capacitatea sa !

      Ștergere
    2. Domnule ANONIM !

      Eu nu impun nimănui ca sa creada in ceea ce eu scriu !
      Poti sa te indoiesti in privinţa judecatii tale, domnule ANONIM , deoarece gresesti cand spui ca eu fac parte dintre acele persoane, a căror capacitate sunt doar de un FALS MISTICISM.
      DUMNEZEU înzestreaza cu DARURI si cu HAR, pe cine EL voieste, si nu pe cine cred oamenii ca ar trebui sa fie investiti. Trebuie sa-ti spun stimabile ANONIM, că eu nu am nevoie de confirmarea Cuviosilor Părinti, ca sa scriu despre DUHUL SFÂNT ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, sunt Cei care îmi confirmă in fiecare clipă mie roabei Sale si păcătoasei de mine, ce este bine şi ce nu este, cum si ce trebuie să scriu.Daca am nevoie de o povaţă îngenunchez în faţa SFINTELOR ICOANE, si cu lacrimi de umilinţă care-mi pârjolesc obrajii, cer sfaturi, si iertare pentru toate cate am gresit, si pentru toate câte ar trebui sa fac ,si nu reusesc. Primesc RASPUNSUL in acea clipă ! CERUL se deschide, si în Cerul din CER văd TRONUL LUI DUMNEZEU, văd pe MAICA DOMNULUI şi pe SFINŢII din CERURI. Asa cum ne auzim unii pe altii vorbind, asa aud eu păcătoasa GLASUL LUI DUMNEZEU. Pentru mine, nu exista întuneric ! Atunci când inchid ochii, eu văd numai LUMINA! Va lucrurile din casa, cu ochii inchisi, iar SFINTELE ICOANE, devin adevărati SORI, când le privesc cu ochii închisi. Asadar unde este FALSUL MISTICISM ? Ma rog la BUNUL DUMNEZEU, ca sa te ierte, pentru că vorbesti exact ca acum două mii de ani, când nici pe FIUL LUI DUMNEZEU ,pe IISUS HRISTOS nu L-au crezut, si L-au bătut si L-au batjocorit, apoi L-au rastignit. Daca esti cumva PREOT, stimabile ANONIM, atunci află de la mine, că nu esti vrednic de a-I sluji DOMNULUI, atâta timp cât îi învrajbesti pe credinciosi, în loc ca sa-i aduni in BISERICA LUI HRISTOS. Prin ceea ce eu fac, eu adun oamenii în BISERICA LUI HRISTOS. Îi învăţ pe ei cum să se roage, cum pot sa treaca peste necazuri, cum sa mearga la spovedit la PREOTUL DUHOVNIC.Îi învăţ sa fie mai buni, sa faca milostenie, sa se iubeasca sufleteste ca niste frati, indiferent de culoarea pielii si de statul social.Le spun când sunt SFINTE SARBATORI, si îi ajut cu tot ce pot, atunci cand sunt în necaz si-n suferinta. Nu conteaza ca este ţigan, sau ca este betiv, sau ca este in puscarie, pentru mine sunt toti frati si surori, asa cum si IISUS HRISTOS ne spune ca suntem fratiii si surorile LUI. Ma las pe mine, si ajut pe unii ca acestia care sunt la suferinta. Cere iertare Lui DUMNEZEU, pentru că mă acuzi în necunostinţă de cauza, sau cred ca , din mândrie şi orgoliu ! Nu trebuie sa fii PREOT, sau PAPĂ ca sa ai AHR si DAR de la DUHUL CEL PREA SFÂNT.
      IISUS HRISTOS, si-a luat ca APOSTOLI , pescari, tâmplari, păstori de oi si vite , oameni din pătura cea mai de jos, pentru ca aveau suflet bun si credeau la cel flamand si gol. DUMNEZEU nu daruieste din DARUL Său, celor mândri şi îngâmfati, celor care vor sa facă profit di DARUL pe care L-au primit gratis. Ceea ce fac eu, o fac din dragoste adevarata pentru Semeni ! Nu am niciun scop ascuns, nu am nevoie de plată ,si nici de laude din partea oamenilor.
      Asa ca poti dormi linistit, daca poti, căci eu tot aici o sa fiou si o sa-mi ajut APROAPELE, numai si numai din Dragoste, si nu din interes!
      Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
    3. Ori ai impresia DOMNULE ANONIM, că PREOTII sunt toti SFINTI de trecut in CALENDAR ???
      Eu nu ma consider Sfanta, ci sunt un om obisnuit cu necazuri si păcate; un om căruia îi pasă ce se întâmplă cu APROAPELE său, indiferent de etnie. Sunt un om păcătos, un om care a promis LUI DUMNEZEU că va face totul ,asa precum EL VOIESTE, chiar si cu pretul vietii. Sunt un om ,care daca face un bine,nu asteapta rasplata ! Sunt un om care imi pun viata mea pe ultimul loc. Mai inainte de toate, ma gandesc la Aproapele meu, la strainul de lanaga noi si caut sa-l ajut cum pot. Sunt un om care nu cerseste iubire, sau admiratie, sau laude,etc ! Daca Cititorii BLOGULUI isi manifesta aprecierea astfel, inseamna ca asa simt ei in sufletul lor, si este ceva frumos si demn de toata consideratia, si pentru care , am tot respectul si toata dragostea mea sufleteasca. Asa sunt eu DOMNULE ANONIM ! Daca esti PREOT ,învata sa-ti iubesti Aproapele,indiferent de CREDINŢA lui, indiferent de culoarea pielii, sau de statul social. Iar pe enoriasi, cauta si ti-i apropie, si nu-i învrajbi între ei. Nu trebuie sa ai ranguri înalte ca sa ai un asemenea DAR, cum mi-a dat mie roabei Sale si păcătoasei de mine, BUNUL DUMNEZEU. Îi mrespect pe Sfinţii Părinti, îi iubesc cu sufletul, dar nu le voi cere sfatul pentru ceea ce DUMNEZEU mi-a poruncit sa fac. Am facut-o in cateva randuri, si m-au trimis la nebuni. Majoritatea PREOTILOR ,li se pare ca lor li se cuvine totul, si ca numai ei au DARUL şi HARUL DUHULUI SFANT. Da , il au pentru ca L-au primit atunci cand au fost Hirotonisiti Preoti . Dar se inseala amarnic, si vor da socoteala in FAŢA LUI IISUS, pentru mândria lor, si pentru îngâmfarea lor, pentru ca jignesc si batjocoresc pe oamenii alesi de Duhul Sfant, ca sa scrie CUVANTUL SĂU.

      Ștergere
    4. Doamne ajut[! Mulțumiri pentru osteneala de a-mi fi dedicat atâtea rânduri. O predică în sine, care din păcate nici nu prea are legătură cu afirmația mea precedentă. Dacă nu aveți nevoie de sfatul preotului în general și nici măcar al duhovnicului în particular, -foarte bine! Aveți libertate de alegere! Bineînțeles că Dumnezeu nu constrânge pe nimeni. Însă, ar trebui să realizați că prin felul în care vă manifestați credința, vă aflați în contradicție totală cu părinții cuvioși pe care îi tot postați aici. Aflați doamnă că Părintele Cleopa, ale cărui predici adesea le văd pe blog, a avut un duhovnic de care a făcut ascultare intru toate! A facut ascultare de ierarhi. Buni sau răi, cum i-a rânduit Dumnezeu ! Tot așa și ceilalți cuvioși și cuvioase..Toți au avut duhovnici ! Toți au făcut ascultare! Nu vă sugerasem să mergeți la oricine! Ci la părintele Justin Pârvu (cănd trăia desigur). Ați văzut ce minuni s-au făcut imediat după inmormântarea sa? Ați fi avut ocazia să vă aflați în fața uni Sfânt ! Dece nu ați făcut-o? Dece v-ați temut, dacă sunteți sigură că trăiți în Duhul Lui Dumnezeu cel Adevărat? Cine NU v-a lăsat să-l cercetați??? (!!!) Nu mi-o luați în nume de rău! E doar o dilemă! Fiindcă, cunoscută este pilda: "Cine vrea să se mântuiască, cu întrebarea trebuie să călătorească!". Bineînțeles că darurile lui Dumnezeu se pot revărsa asupra oricui. Sf. Cuv. Maria Egipteanca, o mireancă. cu o tinerețe petrecută în desfrânări, s-a întors la Domnul. Iar după 47 de ani petrecuți în pustiul Iordanului, în mari osteneli, mari virtuți și daruri duhovnicești a obținut in pustiul ală, cu îngerii petrecând, știa Sfânta Evanghelie fără să fi citit o buchie. De fapt nici nu știa să citescă! Dar când se ruga, se înălța de la pământ! Ș totuși nu a putut să moară până nu nu s-a mărturisit cu de-amănuntul unui preot, -Cuviosul Zosima! Rânduit de Dumnezeu să ajungă în pustiul în care se ostenea Sfânta! Deci, nu există viață duhovnicescă autentică fără mărturisire la duhovnic și fără ascultare de duhovnic. Toată istoria patristică ne confirmă acest lucru!
      Deci, cine are minte să ia aminte! Că nu-i de glumă cu lipsa ascultării de duhovnic!
      C-tin
      (optiunea Anonim o bifam pt că nu am conturi de nici un fel)

      Ștergere
    5. Nu am nimic împotriva Sfintilor Părinti ! Dar nu mi vreau sa merg la PREOTI, si sa le spun ceea ce eu traiesc ,iar toti la UNISON sa spuna : este de la diavolul, ai nevoie de psihiatru.
      Multumesc ,dar nu am, nevoie de sfatul PREOTILOR, care se cred DUMNEZEI pe Pământ. Am incecat pe parcursul anilor din urmă, dar nu am avut cu cine vorbi. Asadar, mi s-a acrit, de sfatul lor ,referitor la ceea ce eu traiesc de 18 ani. Singurul si cel de nepreţuit sfatuitor, povatuitor, si de care fac ascultare chiar cu pretul vietii mele, este UNICUL DUMNEZEU ! Ce nevoie am eu sa cer sfatul PREOTILOR ingamfati, ca sa ma trimita la psihiatru, cand eu pot vorbi cu DUMNEZEU PREA BUNUL, in orice clipă ? Fiecare cu DARUL si HARUL său. Si eu am PREOT DUHOVNIC, dar nu vorbesc despre ceea ce eu traiesc.

      Ștergere
    6. Da , vă înțeleg reacția de conservare ! Însă cred v-ați activat-o cam repede. d-na Ghiorghiu. Posibil să aveți o fire mai sensibilă O fire care neînțeleasă fiind de cei din jur se închide ca un melc in cochilie când e bruscată. Deci, o reacție de protejare a sinelui! Dacă ați fi înțeles că acei preoți care v-au trimis la psihiatru, nu sunt nicidecum îngâmfați (i-am judeca prea aspru), ci pur și simplu sunt limitați, ați fi avut o altă perspectivă. Mai optimistă, mai deschisă. Când spun limitați mă refer la neînduhovniciți. Preoții de cartier nu prea sunt în măsură să facă față unui caz ca cel al d-voastră.Pt că la teologie nu ai cum să înveți din cărți deosebirea duhurilor, ci doar dacă ești confruntat/ispitit de acele duhuri. Bașca amintirea cazului de la Tănacu, care încă le mai dă fiori ! Deci, din asta ar fi trebuit să realizați că sunt depășiți de anumite situații precum cea a d-voastră (și uneori le e și frică).Să știți că eu aș fi mers la psihiatru. Aș fi luat-o ca pe o provocare. Însă acolo n-aș fi spus toate cele câte le trăiți, că psihiatrii sunt și mai varză, ci i-aș fi lăsat să mă examineze la modul general. Și aș fi cerut și patalama la mână că sunt în regulă la gânditor. Așa, ca să pot arăta următorului preot care m-ar fi trimis la psihiatrie că sunt cât se poate de ok. Păcat că ați ratat șansa să-l vedeți pe părintele Justin Pârvu când trăia. Era singurul care v-ar fi ascultat fără să vă trimită la psihiatrie. Acum nu știu să mai fie cineva ca dânsul. Poate necunoscuți prin pustiurile munților. Știți că si despre maica Veronica Gurău de la Măn. Vladimirești se vorbea la fel că e deraiată. Și cartea cu viziunile dânsei nu sunt acceptate nici păna astăzi unanim. Fiindcă lumea e complicată, mulți sunt simpluți la minte și foarte ușor o poate lua pe calea pierzării,dacă nu sunt înțelese cum trebuie. Ăsta e motivul pentru care cartea cu viziunile Veronicăi e considerată apocrifă. Deși părintele Cleopa a fost trimis la Vladimirești să testeze duhul viziunilor și a al misiunii maicilor de acolo. Și nu a găsit nimic contrar Ortodoxiei. Și ăsta e un lucru bun pt noi cei de acum. Că avem confirmarea părintelui Cleopa. Sunteți din zonă și trebuie să le știți mai bine! Deasemeni, ce nu s-a vorbit și despre Fenomenul Maglavit și altele de dinainte. Nu mai continui subiectul! V-aș mai ruga doar un lucru! Nu puneți niciodată punct, hotărând în sine că gata: -Ăsta-i Adevărul ! Lăsați loc de mai bine! Lăsați loc smereniei, neacceptând că sunteți in Adevăr Total, fiindcă doar Hristos e Calea, Adevărul și Viața. Noi, oamenii, cât timp suntem încă (și) în trupul ăsta material nu putem avea certitudinea totală. Ci să-i cereți lui Dumnezeu neîncetat / în fiecare rugăciune să fiți în Dreapta Credință ! Toți trebuie să ne rugăm pentru asta, fiindcă certitudinea nu o vom avea decât atunci când vom păși Dincolo. Dacă vreți să facem schimb de subiecte/păreri duhovnicești, puteți să-mi scrieți pe adresa de mail fns72@yahoo.com Cred că o să avem ce comunica, fiindu-mi și mie cunoscute multe dintre tainele duhovnicești de care preoții obișnuiți se tem. Mai pe șleau, cândva și eu am fost trimis la psihiatrie…și cu toată supărarea de moment, chiar m-am dus…Ei, și căte nu au mai fost…Dar nu am pus punct niciodată… Doamne ajuta! C-tin
      V-aș ruga ca acest text să rămână personal, deci să NU-L postați pe blog.

      Ștergere
    7. Am publicat Comentariul tău, fără să văd si dorinţa ta de la final.
      Dar nu vad nimic rău , ca sa nu fi publicat acest Comenatriu.
      Chiar am apreciat foarte mult rândurile tale. Dar trebuie sa întelegi că ,niciodata nu voi merge le vreun Psihiatru, si cum niciodata daca eu vad ceva si aud ceva, indiferent ce mi-ar spune vreun PĂRINTE VESTIT, si PAPA de la ROMA daca ar fi, si mi-ar spune ca ceva este neagru,iar eu stiu ca este alb, atunci eu scriu asa cum mi s-a arătat de Sus. Adică ce este alb;, ce este negru ,este negru, si nimeni nu ma poate convinge de contrariul ! Multumesc pentru rândurile frumoase !

      Ștergere
    8. Doresc ca sa-ti mai spun că, eu nu voi lăsa niciodată loc îndoielii !
      Nici aici pe Blog, si nici în sufletul meu !
      La mine ,(iertare de sună a mândrie, dar nu este aşa ), la mine CERUL este albastru, iar apa este incoloră , inodoră ! Poate cineva sa spuna altfel ? Tot asa este si cu scrierile mele ! Nimeni şi nimic ,nu mă va putea clătina de la ADEVĂRUL pe care -l conţin aceste scrieri, pentru care as plăti si cu viaţa mea, la nevoie.

      Ștergere
    9. Da! Văd că m-ați publicat comentariul aici! Referitor la subiectul articolului vă atenționez.
      Vroiam numai să vă spun că veți fi solicitată/contactată de o stație meteo aflată pe un vf de munte undeva prin America, și șeful respectiv e un olandez (sau de origine/sau cu nume olandez). Insă nu le veți putea fi de prea mare folos, că ei sunt interesați de marile catastrofe și duhurile care vă servesc nu le cunosc decât pe cele pe care ni le spuneți și acum. Sper că nu vă supărați pe cele afirmate!

      Ștergere
    10. Nu am de ce sa ma supar ! DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI îmi poarta pasii sufletului numai pe unde EL voieste si numai pe unde MAICA DOMNULUI doreste. Nu am nicimc de ascuns, daca pot sa ajut , o fac din dragoste pentru Aproapele si fara ca sa astept rasplata. Rasplata mi-o va da BUNUL DUMNEZEU, daca o merit.

      Ștergere
  2. Cu adevarat va spun cu toata sinceritatea ca Maria este aleasa de Dumnezeu in care i se descopera CUVANTUL LUI DUMNEZEU.CREDE-TI IN EA ,in ea este DUMNEZEUL CEL SFANT.. EU MERIAH MARTURISESC CA DUMNEZEU EXISTA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este draga mea ! Nu am niciun interes sa scriu de la mine ! Ci am O MISIUNE pe acest Pământ si in aceasta viata, ca sa conving pe Semenii mei , că DUMNEZEU EXISTA si ca trebuie sa se intoarca la EL trup si suflet !
      Nu am nevoie de faima, nu am nevoie de laude, nu am nevoie de bani sau orice alte bunuri materiale. Nu vreau nimic ! Doar sa scriu si sa implinesc VOIA LUI DUMNEZEU !

      Ștergere
  3. Luati aminte de tot ce zice Doamna Maria.
    TOTUL E DE LA DUMNEZEU.
    Cred cu tarie ca Doamna Maria TRAIESTE IN DUH SI DUHUL LUI DUMNEZEU TRAIESTE IN DANSA.

    Cu aleasa consideratie,
    Cristian
    "prin dvs. l-am cunoscut pe Dumnezeu"

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi interesant sa vedeti daca descrierea/trairea dvs. se aseamana cu cea a venerabilei Anne Catherine Emmerich, calugarita germana dupa a carei traire s-a inspirat Mel Gibson in 'the passion of Christ'

    RăspundețiȘtergere
  5. Sanatate si putere pt a va putea implini misiunea minunata pe care o aveti !

    Daca apare ocazia de care spuneti, sfatuiti-va inainte de a merge cu cine stiti dvs. mai bine; in tara au mai fost cazuri (relativ recente) in care unor oameni (incomozi) li s-au intins capcane pt a ajunge fara voia lor intr-un spital de psihiatrie, doar pentru a le inchide gura sub aparenta oficiala; sunteti iubita si vegheata, dar nu excludeti precautia...

    Multumim pentru ceea ce faceti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult,pentru aprecieri si grija ! Sigur ca nu voi pleca nicaieri de acasa,fara cineva de incredere langa mine ! DUMNEZEU este cu noi toti. Stiu ca exusta multa minciuna in lumea asta, si multa viclenie, dar voi sti de la DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI, pasii pe care îi voi urma ,zi de zi. Multumesc ! Cu drag, MARIA.

      Ștergere
  6. Cel care este anonim, are dreptate. Medicii nu pot vedea duhurile rele,nici preoții care sunt acum în biserici,ci numai un preot cu har vă va spune adevărul,vi-l recomand pe părintele Florea Cleopa de la mânăstirea din Jercălăi,care cu siguranță va vedea ce fel de duhuri sunt acestea de vă aduc astfel de mesaje. În primul rând Sfinții Părinți nu vedeau pe CEI BUNI în ceruri de noapte, ci numai în CER de LUMINĂ! Normal că tot DUMNEZEU a făcut şi noaptea,dar asta nu-nseamnă că EL vorbeşte din noapte! Poate să strălucească el să-ți ia ochii,să te orbească dar dacă străluceşte în ceruri de noapte,amurg,apus,răsărit şi tot felul de ceruri suspecte, care arată defapt noapte,început de noapte sau sfârşit de noapte,ăla-i cu siguranță satana! Pentru siguranța sufletului dumneavoastră,luați-vă această măsură de precauție şi duceți-vă la acest preot care vi l-am recomandat,pentru că are mare har! Eu îi cunosc destul de bine pe cei răi: original arată ca nişte "luni",care devin când alb strălucitor,galbene,roşiatice de foc...deci înțelegeți că sunt astre demonice (ființe malefice) şi de aici se transformă în ce vor ei: sfinți,maica domnului,isus,duhul sfânt,arhangheli care strălucesc şi vorbesc în cer de noapte şi asta doar pentru că DUMNEZEU îngăduie!
    Pentru ca ceea ce vedeți dumneavoastră să fie CEI BUNI trebuie să-i vedeți în CER de LUMINĂ...dar CER de LUMINĂ cât vezi cu ochii sufletului,nu imagini d-ălea trucate şi păcălitoare şi fără a vă curenta! Când veți vedea un CER de LUMINĂ numai cu SORI care au CHIPUL şi ASEMĂNAREA noastră ,iar între EÌ un DITAMAI SOARELE (DUMNEZEU, care-i mai frumos decât ceilalți SORI)şi de-o frumusețe pe care omul nu şi-o poate închipui să ştiți că atunci sunteți cu adevărat pe calea cea dreaptă! Păi eu sunt sătul de dumnezeu ăla din noapte şi de oastea lui care curentează întruna şi sunt de-o hidoşenie de neînchipuit,dar care au puterea să ia tot felul de chipuri de sfinți părinți;îngeri,maica domnului,isus ss.a.m.d....deci mi s-a acrit de ei şi de înşelările lor!!! Păi ce să caute MAICA DOMNULUI şi PUTERILE CEREŞTI în ceruri d-astea întunecate? CERUL de LUMINĂ doamna Maria,CERUL de LUMINĂ E ADEVĂRUL nu ființele care luminează în cer de noapte! Deci scurt pe doi: când vorbeşti de DUMNEZEU, nu vorbeşti de ceruri d-astea de care vorbiți dumneavoastră! Părintele Florea Cleopa vă va aduce pe calea cea dreaptă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate Anonim !

      Te rog sa-ti tii recomandările numai pentru tine ! Se vede de la capătul Pământului că esti pe dinafara!
      Acest Părinte sa fie sanatos, si sa-si indrume enoriasii asa cum se pricepe el mai bine. Ce nevoie am eu de sfaturile dumitale, cand DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sunt cu mine in fiecare clipă? Este ]ndeajuns ca sa gandesc,iar raspunsul vine in urmatoarea clipă. Habar nu ai ce spui ! Nu uita că SFINTII PĂTRINŢI au fost si ei tot oameni, si fiecare dintre ei, a primit după puterea sa de a putea duce. Asa ca nu ma lua pe mine, cu astfel de povesti de adormit copiii, fie ele spuse cu stiinţă, sau mai sigur din nestiinţă. Vezi-ti de viata ta si tine sfaturile pentru tine! Eu stiu ce am de făcut !

      Ștergere
    2. DUMNEZEU sa te ierte si sa te lumineze! Imi este milă de sufletul tau!

      Ștergere