joi, 31 octombrie 2013

VALEA MORŢILOR PLÂNGERII !

                           Noapte de  22 iunie, 2005 !

Mă rugam, deşi era trecut de miezul nopţii, când , ochii mi se închid instantaneu, şi astfel văd   O CARTE MARE, VOLUMINOASA, şi cu ale ei coperte de culoare deschisă, un galben crud. Pe coperta lucioasă, pe toată suprafaţa ei, era  CHIPUL  LUI  IISUS  HRISTOS în veşminte maro închis, ce ţinea  în MÂINILE  SALE  , CARTEA  deschisă, pe care o vedem şi-n SFINTELE  ICOANE., şi pe a căror pagini deschise, scrie aşa : EU  SUNT  ADEVĂRUL, CALEA ŞI VIAŢA !
Două  Mâini, apar din senin, şi aduc la MÂINILE  MÂNTUITORULUI de pe copertă, O CARTE  mai mică, pe a cărei Copertă scria cu litere mari şi roşii ,aşa :
           
            "VALEA   MORŢILOR   PLÂNGERII  "!

Aceste cuvinte dragilor, pulsau repede, precum inima unui bebeluş.
Deci, în MÂINILE  MÂNTUITORULUI , era acum CARTEA cu TITLUL.....
             VALEA  MORŢILOR  PLÂNGERII  !

Dragii mei, dăruiţi DRAGOSTE sufletească şi veţi primi DRAGOSTE  Dumnezeiască !
Fiţi buni şi milostivi aşa cum şi DOMNUL şi MÂNTUITORUL  nostru este !
                   Cu dragoste, Maria.

                    

Un comentariu:

  1. Buna seara dragi cititori,buna seara Maria.....Valea mortilor plingerii .....este strigatul celor care au plecat de pe acest pamant spre noi copii,nepotii,fratii care inca traim...sa nu ii uitam ca ei inca au nevoie de noi sa ne rugam la BUnul Nostru Dumnezeu ca sufletul lor sa ajunga acolo unde El socoteste ca e mai bine...Nu uitati desufletele care nu mai sunt printree noi fizic vorbind,ci rugati-va pt ei!

    Noapte buna tuturor!
    Cu drag Daniela!

    RăspundețiȘtergere