luni, 21 octombrie 2013

HRISTOS E PE MÂNA TA ! ŞI ÎN PALMELE ŢINUTE CA LA ÎNCHINARE, STRĂLUCEA POTIRUL CU SFÂNTA ŞI DUMNEZIEASCA ÎMPĂRTĂŞANIE !

                    18 Noiembrie 2013, ora 21,20 !

Mă rugam cu toată fiinţa mea, la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI.
Şi în timpul Rugăciunii mele, văd liber, adică cu ochii deschişi, UN CER de noapte albastra, ce coborâse până la măsuţa unde am eu, cărţi şi iconiţe sfinte, în faţa căreia ,stăteam şi eu în genunchi. Deci, văd UN CER albastru, deasupra mesei rotunde, şi în CER, UN TRIUNGHI , fără laturi, numai punctat cu negru. Un punct în vârf, câte unul lateral, şi două puncte la bază. 
B rusc ,ochii mi se închid, şi astfel văd că punctele au dispărut şi am în faţa mea, deasupra măsuţei, două mâini, mai bine spus, două palme rozii, lipite una de cealaltă ,ca la închinare. 
Palmele aveau şi încheietura mâinii, şi erau tare fine, ca ale MAICII DOMNULUI.
Palmele lipite ca la Închinare, se desfac de la vârful degetelor ca nişte petale de crin, sau ca o păstaie ce are în mijlocul ei, ceva.
Aceste două palme, lipite una de cealaltă sub forma închinării, străluceau în albastrul nopţii, precum Soarele pe cerul de-amiază.
În clipa în care s-au desfăcut,ca o floare, şi au rămas lipite la bază, adică la încheieturi, în mijlocul lor, vedeam strălucind într-o LUMINĂ aurie ca de Soare, POTIRUL  SFÂNT, ce era ca din CRISTAL, şi care avea în el, până la jumătatea lui, SFÂNTA ŞI  DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂŞANIE, PREA SCUMP ŞI PREA  SFÂNT  TRUP ŞI SÂNGELE DOMNULUI.
Deci, ACEASTĂ  CUPĂ, (potir), ca un pahar mai mare ,din cristalul cel mai pur, ce avea un picior mai înalt, avea în el, un lichid auriu,dens, până la jumătatea lui, ştiam că este SFANTA  ŞI DUMNEZEIASCA  ÎMPĂRTĂŞANIE, strălucea în lumina aurie, şi împreună străluceau în albastrul nopţii. Puteam să întind mâna mea, şi să ajung, la MÂINILE, ce ţineau în mijlocul lor, crescut ca inima unei flori, POTIRUL SFÂNT, care mi-a fost întins spre mine, în timp ce vedeam toată această MINUNE.
Şi aud GLAS, care spune tare aşa :

               " PUŢIN  A  MAI  RĂMAS , DIN  ZIUA  DE  AZI !
                  HRISTOS , E  PE  MÂNA  TA  !

Şi ceea ce am auzit, am văzut si scris cu auriu stralucitor, ca două versuri, unul sub altul, în albastrul nopţii.
Dragii mei, ce ar mai fi de spus ? 
Vă las pe voi, să cugetaţi în linişte, la cele scrise de mine, şi GRAITE  DE  DUMENZEU,;GRĂITE  DE DUHUL  SFÂNT !
                               Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Un comentariu:

  1. Este in mana ta pt ca El a decis ca sufletul tau cald,calm si evlavios sa duca mai departe Cuvantul Lui...

    Daniela

    RăspundețiȘtergere