duminică, 20 octombrie 2013

ŞI MI - A SPUS : DUMNEZEU TE -A ALES PE TINE , PENTRU NOI !

                               20  Octombrie  2013, ora 17 ,50 ! 

Eram obosită şi chiar am dormit puţin în această după amiază. Mai stăteam în pat ca să mă trezesc de-a binelea, când ,aud glas care spune cu dragoste şi cu multă duioşie aşa :
                      "Dumnezeu este Mare ! 
                 Le oranduieste pe toate !
              Dumnezeu te-a ales pe tine,
                           pentru noi toti !"
             
Dragii mei,închipuiţi-vă ce am simţit şi ce simt eu în suflet la auzul acestor dumnezeiesti Cuvinte !
În primul rând, am simtit si simt o iubire infinita pentru Bunul Dumnezeu si pentru Maicuta Domnului ,apoi ,mă simt mai mică decat un fir de nisip în UNIVERSUL ăsta mare, şi nu în ultimul rând, simt în inimă şi-n suflet că nu am voie să greşesc cu nimic Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ci trebuie să împlinesc Voia Sa , indiferent de câţi spini îmi vor  înţepa inima şi sufletul.
Este o mare răspundere pentru mine în faţa Lui Dumnezeu,deoarece,toate câte le  scriu şi povăţuiesc pe semenii mei, pe semenii noştri,trebuie sa fie numai Adevarul Duhului Sfant curat si neintinat.
Recunosc, este si o mare bucurie,o bucurie infinita toate cate traiesc,le vad si le aud. Dar şi mai mare -mi este răspunderea în faţa Celui Prea Inalt cand, mă va întreba ce am făcut cu DARUL pe care mi L-a dat, şi câte suflete am reuşit să le întorc la CREDINŢĂ !
Dragii mei, dacă veţi crede în  Bunul Dumnezeu  şi -n Măicuta Domnului veţi dobândi ÎMPĂRĂŢIA CEREASCA ! Deci, nu aveţi nimic de pierdut, ci numai de câştigat.
Dacă nu veţi crede în Dumnezeu, veţi pierde totul; inclusiv  sufletul pe care,cumplitul diavol îl vânează încă de la naştere. 
Deci, fraţilor alegeţi între ÎMPĂRĂŢIA CEREASCĂ şi cumplitul foc veşnic al iadului.
Eu v-am spus vouă tuturor, pentru ca voi să nu rătăciţi CALEA cea bineplăcută Lui Dumnezeu. Sunteţi cu toţii botezaţi si -aveţi în suflet  Lumina Invierii Lui Hristos;aveţi mare grijă şi nu o lăsaţi să se stingă !
LUMINA  este a Lui Hristos Domnul si Dumnezeul nostru,iar intunericul este al diavolului.
         Dumnezeu ne spune aşa :
              "Câta vreme mai sunteti in lume,cautati Lumina!"
                       Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

 1. "DUMNEZEU , ESTE MARE ! - Cu siguranță este cea mai mare bucurie a noastra,faptul ca exista,ca ne ajuta,ca traieste prin noi si cu noi.

  LE ORÂNDUIEŞTE PE TOATE ! - Cu siguranta le potriveste ca noi sa ne indreptam sufletul spre El spre Iisus Hristos,spre Maica Domnului,spre tot ceea ce este divin,spre singurul loc unde putem fi cu adevarat fericiti.

  DUMNEZEU TE - A ALES PE TINE ,PENTRU NOI! Cu siguranta faci parte din planul Lui Dumnezeu,pt trezirea acestor suflete care au mai ramas pe acest pamant.

  Cu drag, Daniela Psiholog, sotie,mama,fiica,sora, prietena...nu neaparat in ordinea importantei.Om.

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca cineva asteapta sa vada ceea ce tu ai mai trait in minunatul tau univers divin..sunt eu Daniela...
  Daca cineva vrea sa vina langa mine,sa asteptam impreuna ceea ce Dumnezeu ne transmite noua prin Maria...sa nu fiu singura aici pe "banca sperantei"...il astept cu drag..
  Daca cineva vrea sa astepte si crede ca asteptarea va fi grea...am sa-i spun povestea"Pietricelei mele pretioase care mi-a pus-o Dumnezeu in inima"
  Daca cineva va simti ca "banca sperantei"nu este locul potrivit...il astept pe "fotoliul viselor implinite"...unde cu Darul pe care Dumnezeu mi la dat am sa-i mangai sufletul...dupa care ne vom imbarca impreuna spre Al cunoste pe Dumnezeu,in drumul nostru ne vom opri langa sufletul dragei noastre Maria,care ne va spune ce ne transmite Dumnezeu,dupa care vom naviga spre Credinta,Iubire si in final Dumnezeu.

  Va astept in marea aventura a gandurilor noastre!
  Cu drag Daniela Psiholog,intemeietor al "Bancii Sperantei",fondator al "Fotoliului viselor implinite",capitan,pasager,coleg,prieten al navei....spre Dumnezeu.

  Sa nu crede-ti ca nebunia exista in sufletele oamenilor buni,ci doar in mintea celor inraiti de soarta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aşa este Daniela ! Banca speranţei se împleteşte foarte armonios, cu fotoliul viselor împlinite.
   Mă bucur mult, că eşti cu noi ,pe BLOG, şi că, din când în când, ca un căpitan al SPERANŢEI şi a VISELOR ÎMPLINITE, ce eşti , faci ordine şi curăţenie ,în drumul spre SCARA ce duce , spre ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU. Cu dragoste, Maria.

   Ștergere
  2. Doar cuvintele implitite frumos,pictate in acele culori minunate pe care le vezi doar tu,rostite cu o caldura divina,pot sa imoaie sufletul sa-l faca acesibil,sa-l purifice ca ai apoi sa-l poata darui marelui nostru aparator,creataor,imbucurator.....Dumnezeu.

   Am sa fiu mereu aici sa dau cate o picatura din siropul dulce pe care inima mea il gusta in fiecare zi....sa ofer si celorlalti!

   Cu drag,Daniela.......

   Ștergere