joi, 31 octombrie 2013

MINUNEA DE LA MIEZUL NOPŢII ! CE ALTE DOVEZI MAI VREŢI ???

             30  Octombrie  2013, ora 23, 55  !

După ce am scris aici pe Blog, în astă seară, m-am aşezat în genunchi în faţa ICOANELOR  SFINTE, şi mă rugam cu CREDINŢĂ şi cu frică de DUMNEZEU, la SFANTA ICOANĂ a MÂNTUITORULUI , aşa  cu ochii deschişi. Când văd şi simt cum din ochii mei, curg izvoare de LUMINĂ, alb-albastră,care topesc Cerul nopţii şi îl fac pe el să strălucească, şi să fie transparent. Dar iată fraţilor, ce îmi spune UN GLAS, referitor la Cerul nopţii,; eu am spus că LUMINA din ochii mei ,face să strălucească CERUL, iar glasul îmi spune :
    " ÎL  FACE  PE  EL , DE  SE CUTREMURĂ "
După cum vedeţi  fraţilor,în fiecare clipă , lângă mine, întru mine, cu  mine, este O PUTERE  DIVINĂ, care mă corectează atunci când ceva , nu este după VOIA  LUI  DUMNEZEU.
Dar să continui. Deci ,în timp ce mă rugam la SFANTA  ICOANĂ  CU  MÂNTUITORUL, în care IISUS, stă aşezat ca şi pe UN  TRON, precum s-ar topi Soarele, şi nu ar mai fi rotund, ci ar fi  numai UN CER de Soare, tot aşa fraţilor, de la IISUS, din SFÂNTA  ICOANĂ, s-a ridicat un norişor auriu, ca din Soare, un norişor oval, orbitor de strălucitor şi în mijlocul lui, fraţilor, se ridica şi MÂNTUITORUL  IISUS  HRISTOS, îmbrăcat într-un veşmânt alb ca LUMINA, cu MÂINILE  întinse spre în faţă ca şi cum ne-ar îmbrăţişa. Avea  TRUPUL ca din carne şi oase, cu mâinile rozii, cu CHIPUL roziu, cu părul castaniu şi inelat, lunguţ până pe umeri.
AŞA  STRĂLUCEA  DOMNUL  NOSTRU  IISUS  HRISTOS, în norul  auriu intens ca de soare.Fiind în picioare în LUMINA  ca de Soare, IISUS  SE ÎNĂLŢA, precum S-a Înălţat ,la 40 de zile, după a SA răstignire.
Şi a ieşit, miraculos, din SFÂNTA  SA  ICOANĂ, când eu L-am rugat ca să mă ierte, că am aţipit la Rugăciune, aşa în genunchi fiind.
Şi am văzut această MARE  MINUNE, cu ochii deschişi, uimită fiind şi eu, că pot vedea ACEASTA, cu ochii liberi şi să mă minunez de PUTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS !
Fraţilor, minunaţi-vă  şi voi, şi vă închinaţi DOMNULUI, şi să credeţi cu tărie în EL şi în MAICA DOMNULUI, căci toate câte vă spun, sunt adevărate şi pe toate le văd şi le aud, numai cu voia LUI DUMNEZEU,şi cu PUTEREA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT !
                   Pentru voi toţi, cu dragoste, Maria !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu