joi, 10 octombrie 2013

CITIŢI , O MINUNE DUMNEZEIASCA , CARE S-A ÎMPLINIT DUPĂ 3 ZILE ! DOVEZI ULUITOARE , DE EXISTENŢĂ A LUI DUMNEZEU !!!

                             7  OCTOMBRIE  2013, ORA  22,56 !

Mă rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI ca în fiecare seară, când ,într-o clipită, ca la un fulger , ochii mi se închid şi văd astfel pe fiica mea CRISTINA, care tocmai a avut nunta în iulie anul acesta, o văd la birou, cu un dosar în mâna stânga şi cu mâna dreaptă a ei, pe burtica rotunjoară, mângâindu-o.
Marţi dimineaţă când a venit, i-am spus că o să aibă un bebe.
I-am spus cum am văzut-o, aşa cât ai clipi din ochi ; iar ea mi-a zis că nu vrea să-şi mai facă speranţe ,căci o să sufere mult dacă nu se adeveresc.
Astăzi dimineaţă, joi 10 octombrie 2013, i-am spus din nou : o să ai un bebe, fă-ţi un test de sarcină.
Dar ea mi-a amintit că-şi doreşte prea mult aceasta MINUNE, şi că până acum ,şi-a făcut speranţe deşarte; şi totuşi fără să spună nimănui, şi-a făcut un test de sarcină ,în seara aceasta ! 
Şi în astă seară,
la 21,30 suna cineva nerăbdător la poarta. Iese soţul meu, şi......surpriză ! Era CRISTINA cu soţul ei, şi cu testul de sarcină fluturându-l fericită ca pe un steag.
Testul arăta clar, că este însărcinată !
Rămân şi eu uimită, fără de grai, dar totuşi mai găsesc forţă ca să-i spun : vezi Cristina, ţi-am spus eu, si marţi si astăzi, că o să ai un bebe, şi nu m-ai crezut.
La care ea spune, nu am spus că nu te cred, dar....nu mă aşteptam ca să se întâmple cu adevărat, ceea ce mi-ai spus.
Sunt sigură că, DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI, o să-mi spună şi ce este ,băiat sau fetiţă, sau poate gemeni,precum şi ziua când se va naşte.
Dragii mei,am dorit din tot sufletul ca să vă împărtăşesc şi această MINUNE  DUMNEZEUASCA, arătată mie, de BUNUL  DUMNEZEU ,cu doar 3 zile înainte ca noi să aflăm.
DOVEZI !  DOVEZI  ULUITOARE  DE  EXISTENŢĂ  A LUI  DUMNEZEU, aşa cum bine mi-a spus UN GLAS, ieri 9 octombrie 2013, care spunea aşa :

              "AI  DOVEZI  ULUITOARE !
                AI  DOVEZI  ULUITOARE , DE  EXISTENŢĂ  A  LUI  DUMNEZEU "!
Şi eu dragilor, de multe ori rămân uimită, uluită, de felul cum se împlinesc rând pe rând, toate câte voieşte BUNUL DUMNEZEU , ca să-mi arate.Ce  să mai zic, ce să mai spun ? Merit eu oare, atâta BUNĂTATE, MILĂ, HAR şi DAR de la DUMNEZEU şi de la MĂICUŢA DOMNULUI ??? Dacă ar fi după mine, nu merit ! Pentru că, sunt şi eu om ca voi toţi, cu necazuri şi nevoi, si cu multe păcate.Dar dacă BUNUL DUMNEZEU ,aşa voieşte pentru mine, fericită îmi voi da şi viaţa, ca să apăr al SĂU CUVÂNT, precum şi viaţa aproapelui meu.
Să nu vă îndoiţi niciodată fraţilor ,că DUMNEZEU nu ar exista.
DUMNEZEU  EXISTĂ, dragii mei ! 
ÎNTOARCEŢI-VĂ  LA EL, TRUP ŞI SUFLET , şi cereţi-I iertare pentru că aţi întârziat atât de mult, ;cereţi-I iertare că v-aţi îndoit în inima voastră de EXISTENŢA SA !
Dăruiţi-I inima şi sufletul vostru, şi lăsaţi-vă purtaţi de MÂINILE SALE PREA SFINTE, căci vă va îndrepta paşii sufletului, spre ÎMPĂRĂŢIA  SA !
FIŢI  DORNICI  FRAŢILOR, CA SĂ GUSTAŢI ŞI VOI  DIN DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU, ŞI DIN BUNĂTATEA SA, ŞI VEŢI VEDEA CÂT DE FRUMOASĂ  ESTE VIAŢA, INDIFERENT  DE NECAZURILE ŞI SUFERINŢELE PE CARE LE ÎNTÂMPINĂM, TOT CU VOIA LUI DUMNEZEU.
DUMNEZEU, pe cine iubeşte îl şi ceartă, pentru ca nu cumva acel suflet, să rătăcească şi să se îndepărteze de EL.
DĂRUIŢI  DRAGOSTE  SUFLETEASCĂ , DĂRUIŢI  IUBIRE DE SEMENI, ŞI FACEŢI  FAPTE  BUNE ! AVEŢI  CREDINŢĂ TARE, ŞI VEŢI CUNOAŞTE CALEA, CARE DUCE SPRE ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU.
                               Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Un comentariu:

  1. Maria,dovada uluitoare este chiar sufletul tau bun si iubitor.
    Sa ai parte de multi nepoti frumosi si sanatosi care sa-L slujeasca pe Dumnezeu asa cum bunica lor o face mereu,cu aceasi staruinta,cu o mai mare credinta in fiecare zi...

    Cu mult drag Daniela

    RăspundețiȘtergere