sâmbătă, 12 octombrie 2013

SFÂNTA CRUCE ÎNDOLIATĂ , ŞI IISUS HRISTOS RĂSTIGNIT PE EA !

                              10 Martie  2007, ora 23,40 !

Încă nu -mi terminasem SFÂNTA RUGĂCIUNE, când brusc, văd cu ochii închişi , O  SFÂNTA  ICOANĂ ,mare , care reprezenta  O  SFANTA  CRUCE din argint alb, pe care era RĂSTIGNIT  IISUS  HRISTOS.
Această SFÂNTA  ICOANĂ, O vedeam pe UN CER bleu senin,. spre răsărit.
Dintr-odată din SFANTA ICOANA, se desprinde singură SFANTA  CRUCE din argint alb, cu IISUS RĂSTIGNIT, ca şi în carne şi oase fiind, având COROANĂ de spini pe cap, pluteşte în aer, pe CERUL SENIN, cân tot ca din senin, deasupra SFINTEI CRUCI, apare, precum un arc, UN DOLIU negru, arcuit, care acoperea pe deasupra şi până mai jos ,spre Jumătate SFANTA CRUCE, argintie pe care era rastignit în carne şi oase, ÎNSUŞI  IISUS  HRISTOS, FIUL LUI  DUMNEZEU şi al PURUREA PREA CURATEI FECIOARA MARIA. 
Până şi CERUL  SFÂNT, a trimis DOLIU, care L-a înconjurat ,cu tot cu SFANTA CRUCE, pe care era rastignit.
Acum văd CERUL senin, SFANTA  CRUCE argintie, îndoliată şi care ÎL PURTA PE UNICUL şi PREA IUBITUL FIU ,al LUI DUMNEZEU,  fiind rastignit si cu Coroană pe cap.
DOLIU sub formă de arc, ce acoperea până la jumătate SFANTA CRUCE, făcea ca şi CERUL să plângă pentru IISUS ,FIUL  LUI  DUMNEZEU, CEL RĂSTIGNIT PE CRUCE.
Dar în timp ce eu îmi notam pe caiet cele văzute, O  LUMINĂ  MARE, rotundă, cât un ou mare de găină , de culoare VERDE de smarald, foarte stralucitor şi transparent, se aşează în palma mea dreaptă, o privesc fireşte ,cu ochii deschişi, o văd cum pulsează şi mai văd în mijlocul verdelui ca de smarald, O ALTĂ  LUMINĂ, dar albă, catifelată şi orbitor de strălucitoare.
Ţineam în palma mea acum, DOUĂ LUMINI concentrice.
VERDE de smarald şi ALBĂ în verdele de smarald. Luminile pulseaza în palma mea, bat ca o inimă, preţ de câteva secunde, apoi dispar, ca prin  topire.
Dragii mei, LUMINA  LUI  DUMNEZEU, să sălăşluiască şi in palma voastra, în inima voastra, în sufletul fiecaruia dintre voi, să vă ocroteasca şi să vă călăuzească paşii spre ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU.
                         Cu dragoste, MARIA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu