duminică, 27 octombrie 2013

CUTREMUR !!!! SE ANUNŢĂ CUTREMUR ???

                      SE  ANUNŢĂ  CUTREMUR ???

                        27  Octombrie  2013, ora 7,20 !
                        Bună  găsit, dragii mei !
Chiar dacă s-a schimbat ora, şi am trecut la ora de iarnă, mai stăteam puţin în pat, şi aşteptam să aud CLOPOTELE  SFINTE, de la SFÂNTA  BISERICĂ , care este aproape de mine.
Şi stând aşa.,cu ochii închişi, văd brusc ,o camera mare, ce avea în mijlocul ei, o masă din lemn obişnuită, acoperită cu o faţă de masă galbenă.
Într-o clipă, masa şi camera au început a se cutremura foarte tare , dinspre Răsărit spre Apus. 
Aşa precum se mişcă sita de cernut făină în mâinile noastre,atunci când cernem făina, aşa se clătinau masa şi camera cu tot cu pereţi.
Aud GLAS, care spune cu teamă :

         "CUTREMUR !
          SE  ANUNŢĂ  UN  NOU  CUTREMUR ?

Şi văd camera cu masa goală, doar cu faţa de masă pe ea, care se cutremură  atât de tare, că e gata să se răstoarne.Nu ştiu dragii mei, unde  şi când va avea loc CUTREMURUL mai mare ,care parcă îşi anunţă intrarea şi prin multele cutremure de care avem parte în ultimul timp. Dar vă pot spune că, fără îndoială vom auzi de UN CUTREMUR mai mare, şi nu peste prea mult timp.
Dragii mei, eu nu fac altceva decât, să vă aduc aici pe blog, în scris,  CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU !
                             Fraţilor !
Cea mai mare bogăţie a noastră, a sufletului nostru, este CREDINŢA  în BUNUL  DUMNEZEU şi în MAICA DOMNULUI ! 
RUGĂCIUNEA  fraţilor, ne apropie de DUMNEZEU şi ne este de mare folos sufletului nostru, care tânjeşte după LUMINA şi DRAGOSTEA lui HRISTOS DOMNUL şi DUMNEZEUL nostru, spre mântuirea noastră.
Să nu vă temeţi de nimic în lumea aceasta, nici măcar de cutremure ! Numai de DUMNEZEU să vă temeţi, pentru ca să nu-L mâniaţi prin vorbe şi fapte, care nu sunt bineplăcute LUI ! 
Aveţi grijă de suflet, şi mergeţi la SFÂNTA BISERICĂ, ori de câte ori puteţi, sau chiar să vă faceţi timp anume, pentru a participa la SFANTA şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE.
Spovediţi-vă la Preot cât mai des ca să  vă învredniciţi a primi SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA  ÎMPĂRTĂŞANIE, cu PREA SFÂNT şi PREA SCUMP TRUP şi SÂNGELE  DOMNULUI !
Acestea să le faceţi cât mai des, precum şi multe alte fapte bune, şi cu siguranţă veţi dobândi un loc minunat în ÎMPĂRĂŢIA LUI  DUMNEZEU.
Să nu adunaţi comori pe pământ, ci să adunaţi comori în CER, prin fapte de milostenie faţă de Aproapele şi prin Rugăciune curată, la DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI. 
Acestea să le faceţi cu DRAGOSTE şi cu IUBIRE faţă de DUMNEZEU şi de Aproapele, pentru mântuirea sufletului.
                    Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu